Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 11 éve
ohh my...Szerintem ez tipikusan az az eset, amikor félreértelmezed a hanglejtését a leírtaknak.
Bízok én BA-ben nem kicsit, de minek fossam tele a fórumot olyan hozzászólásokkal, hogy "simán elpicsázzuk a Seahawkst" amikor nem igaz. A liga egyik legjobb csapata vagytok, mi meg egy megtizedelt társaság, akik mégis tudnak meccseket nyerni. Nálam reálisan nézve Ti vagytok a meccs esélyesei. Szurkoló szemmel viszont nagyon fogok drukkolni, hogy mi nyerjünk és ahogy írtad a Cards D# levegőt venni ne hagyjon Lynchnek és Wilsonnak, a támadók pedig pakoljanak fel 17 pontot a táblára.
ciki-nem ciki ez van.
ha nem írod, hogy ez profi sport soha rá nem jövök.Fucu
Szerintem Arians van olyan jó edző, hogy ne forszírozza azt ami nem megy, és runheavy O#-val kiegészítő szerepet adni az aktuális Qb-nak, legyen az a 3. vagy akár a 4. számú Qb.
Othhon ráadásul könnyebb egy beugró Qb-nak, a környezet legalább ismerős.
A "ciki nem ciki" témát kihangsúlyozom mégegyszer, úgy értem, hogy itt már rohadtul nem játszik, hogy ki hányadik helyen áll a depth charton, és ebből eredően elfogadható-e egy vereség.
Nektek ugyanúgy nem fogadható el a L a héten, mint nekünk. Lehet, hogy 10 évig nem lesz esélyetek megint hazai rendezésű SB évben első seedet szerezve PO-ba menni. Hiába vagytok megtizedelve, minket is elkapott a gépszíj ilyen téren egész évben. A 11 győzelmet sem a szél hordta össze.
Én a hazai pálya miatt, de stanton kiesésével kompenzálva 50/50 esélyt látok most.
több mint 11 éve
ohh my...Bízok én BA-ben nem kicsit, de minek fossam tele a fórumot olyan hozzászólásokkal, hogy "simán elpicsázzuk a Seahawkst" amikor nem igaz. A liga egyik legjobb csapata vagytok, mi meg egy megtizedelt társaság, akik mégis tudnak meccseket nyerni. Nálam reálisan nézve Ti vagytok a meccs esélyesei. Szurkoló szemmel viszont nagyon fogok drukkolni, hogy mi nyerjünk és ahogy írtad a Cards D# levegőt venni ne hagyjon Lynchnek és Wilsonnak, a támadók pedig pakoljanak fel 17 pontot a táblára.
ciki-nem ciki ez van.
ha nem írod, hogy ez profi sport soha rá nem jövök.
több mint 11 éve
Wow. Proffesszionális sportban szerintem nincs olyan,hogy "ciki".Azért én pont beleszarok mekkora király a Seahawks D#.Azért a 3rd string Qb-val pedig illene 😀undisputedlyjaja, az nfl.com szerint WC-re már jók vagyunk, de azért a HOX-tól nem fosunk be 😉még nem 100% csak >99%...Én úgy tudom, hogy már 100% a PO, egy wildcard hely már tuti megvan.
www.playoffstatus.com/nfl/nflpostseasonprob.htmlCardinalis
Hawks ellen hogyan győzzünk Lindley-vel, azt nem tudom, kisebb csoda kellene ahhoz. Az utolsó héten Rams szurkolók leszünk, az már biztos 😊csongi
www.nfl.com/standingsCardinalis
Miért?
1. Ha megverünk titeket egy 3rd-4th string irányítóval az nektek ciki.
2. Ha megvertek minket úgy hogy 3 ponton tartjátok a támadókat, az nekünk nem ciki, mivel ez volt az elfogadott egy 3rd-4th string irányítóval.
Nem azt mondom, hogy nincs vesztenivalónk, de azért lesz pár meglepetés Shermanéknak vasárnap. Mert nem lehet irányító tendenciát figyelni nálunk. És ezzel lehet meglepetést okozni, lehet csak rövid időre, de akkor is.Fucu
Ez profi sport. Jövőre lehet,hogy még több eltiltottatok vagy sérültetek lesz, hogy a szoros meccsekből nem ti jöttök majd ki jobban. Úgy neki menni egy első seedet eldöntő (?) összecsapásnak, hogy "nektek ciki, ha kikaptok, nekünk meg nem" az rohadt érdekes, mondjuk aztán persze mindenki úgy szurkol ahogy akar. Én Cards drukkerként rohadtul remélném,hogy a védelem ledarálja a Hawks támadóit, és akárhogy,de meg lesz a győzelem,mert az drasztikusan növeli a végső győzelmi esélyeit a Cardnsak.
Mondjuk mostanában nagy divat lett a Hawks aktuális ellenfeleinél ez a lóvering thi ekszpektésönz típusú kommentelgetés.
Arians a liga egyik legjobb edzője, azért egy kicsit bízhatnál benne jobban, mint, hogy "ciki-nem ciki".
több mint 11 éve
Kell az a hazai pálya és kész.Ez gyanús Fucu! Nagyon gyanús.... mármint az hogy kezdünk sok mindenben egyet érteni 😉
Szerintem Lindley a biztosabb választás. Az egy dolog, hogy nem sokat volt a pályán és amikor ott volt sem volt jó.
DE jelen volt pár gameplay kidolgozásnál, mi több a Seahawks ellen is készült már (nagyjából ez ellen a védelem ellen) két csapattal is (korábban a Cardinalsnál és év elején a Chargersnél). Ez is nagyon fontos tényező.
Logan Thomas, mint azt írta korábban valaki, jelenleg kimerül a mobilitás és erős kar duóban, ami egy Seahawks D ellen édeskevés (kevesebb mint Lindley repertoárja).
Azt mondják mind a két irányító használva lesz a Seattle ellen. El tudom képzelni BA-ről és Keimről, hogy akkora ködösítés ez, mint a ház, de az is lehet, hogy tényleg lesz pár play Thomas számára is (rövid yardos szitukat tudok elképzelni). Kicsit bizonytalanságban tartják a Seahawksot.Fucu
több mint 11 éve
Mesteri terv!Hallgatlak.
Helmut Zimmer
több mint 11 éve
Azért én pont beleszarok mekkora király a Seahawks D#.Azért a 3rd string Qb-val pedig illene 😀undisputedlyjaja, az nfl.com szerint WC-re már jók vagyunk, de azért a HOX-tól nem fosunk be 😉még nem 100% csak >99%...Én úgy tudom, hogy már 100% a PO, egy wildcard hely már tuti megvan.
Hawks ellen hogyan győzzünk Lindley-vel, azt nem tudom, kisebb csoda kellene ahhoz. Az utolsó héten Rams szurkolók leszünk, az már biztos 😊csongi
Miért?
1. Ha megverünk titeket egy 3rd-4th string irányítóval az nektek ciki.
2. Ha megvertek minket úgy hogy 3 ponton tartjátok a támadókat, az nekünk nem ciki, mivel ez volt az elfogadott egy 3rd-4th string irányítóval.
Nem azt mondom, hogy nincs vesztenivalónk, de azért lesz pár meglepetés Shermanéknak vasárnap. Mert nem lehet irányító tendenciát figyelni nálunk. És ezzel lehet meglepetést okozni, lehet csak rövid időre, de akkor is.
több mint 11 éve
Mesteri terv!
több mint 11 éve
Kell az a hazai pálya és kész.Szerintem Lindley a biztosabb választás. Az egy dolog, hogy nem sokat volt a pályán és amikor ott volt sem volt jó.
DE jelen volt pár gameplay kidolgozásnál, mi több a Seahawks ellen is készült már (nagyjából ez ellen a védelem ellen) két csapattal is (korábban a Cardinalsnál és év elején a Chargersnél). Ez is nagyon fontos tényező.
Logan Thomas, mint azt írta korábban valaki, jelenleg kimerül a mobilitás és erős kar duóban, ami egy Seahawks D ellen édeskevés (kevesebb mint Lindley repertoárja).
Azt mondják mind a két irányító használva lesz a Seattle ellen. El tudom képzelni BA-ről és Keimről, hogy akkora ködösítés ez, mint a ház, de az is lehet, hogy tényleg lesz pár play Thomas számára is (rövid yardos szitukat tudok elképzelni). Kicsit bizonytalanságban tartják a Seahawksot.
több mint 11 éve
Na kicsit matekoztam. Ha hozzuk a Hox elleni meccset akkor nr. 1. seed. függetlenül a Niners elleni meccstöl.
Ha csak a Niners ellenit akkor nr. 5. seed
Ha egyiket sem akkor is nr. 5. seed
Így számunkra az eheti derbi lesz a mindent eldöntő, lesz vagy nem lesz pihi hét. Ha esetleg ezt már valaki leírta akkor utólag is sorry. 😊
több mint 11 éve
Teljesen egyetértek. Persze ha megelégszünk azzal hogy pusztán PO-ba jutottunk, akkor mindegy, de én azért szeretném legalább két playoff meccsen látni januárban a csapatot. Tudom, telhetetlen vagyok 😊LT-t az előző meccsen nem lehetett berakni, mert ha kidobál minket PO-ból, akkor belőle már nem nagyon lesz irányító. Ez a teher már lekerült, simán beraknám a Hawks ellen.andreeAzért nem babra megy a játék. Igazából most nagyon sok minden eldől. Mennétek inkább a Lambóra vagy a Clinkre, vagy otthon Finixben a fedett stadion?
Főleg Qb-nak nem mindegy azért.undisputedly
A Hawks ellen az első körös pihenő meg a hazai pálya előnye a tét.
több mint 11 éve
Szerintem Arians jól döntött azzal hogy Lindley kezd, egy hetet együtt gyakorol a kezdőkkel és okos gameplannel nem kizárt a győzelmünk, vigyáznia kell a labdára és elkerülni a 3&out-szitukatlazarsSzvsz még manning is hasonló tervekkel vonul fel minden meccsen 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
Szerintem Arians jól döntött azzal hogy Lindley kezd, egy hetet együtt gyakorol a kezdőkkel és okos gameplannel nem kizárt a győzelmünk, vigyáznia kell a labdára és elkerülni a 3&out-szitukat
több mint 11 éve
LT-t az előző meccsen nem lehetett berakni, mert ha kidobál minket PO-ból, akkor belőle már nem nagyon lesz irányító. Ez a teher már lekerült, simán beraknám a Hawks ellen.andreeAzért nem babra megy a játék. Igazából most nagyon sok minden eldől. Mennétek inkább a Lambóra vagy a Clinkre, vagy otthon Finixben a fedett stadion?
Főleg Qb-nak nem mindegy azért.
több mint 11 éve
LT-t az előző meccsen nem lehetett berakni, mert ha kidobál minket PO-ból, akkor belőle már nem nagyon lesz irányító. Ez a teher már lekerült, simán beraknám a Hawks ellen.
több mint 11 éve
Najó de a Denver elleni meccs előtt nem az első csapattal készült, az rengeteget számít. Jó én se mondom hogy megváltaná a világot, de legalább van benne potenciál, Lindleyt meg láttuk mire képes.Ez bullshit 😀 Ha Logan kész lenne erre a feladatra akkor BA nem hozta volna vissza Lindleyt. Bízzunk az öregben 😉 Logan tudása pillanatnyilag megáll a mobolitásában és a karerejében. Valszeg rengeteg hibával dolgozik még, azért nem küldték be. Mellesleg ha a Denver ellen az 1/8 helyett összehozott volna egy 5/8-at lehet hogy jobban állna a szénája, de nem így volt.silent7939Teher alatt nő a pálma 😀.Én nagyon megnézném Thomast vasárnap. Lindleyvel kb. semmi esélyt nem látok a Hawks sec. ellen, Logan mobilitása pedig esetleg meglepheti a védelmüket. Olyan óriási tehernek se mondanám ezt a meccset, a PO már megvan, hazai pálya, de persze mély víznek mély víz 😀.Logan szórna vagy 5 picket a hawks sec-nek 😀silent7939
Ráadásul Lindleyt se mondanám egy tapasztalt irányítónak, attól hogy játszott pár meccset, még nincs sokkal előrébb mint Logan. Meglátjuk, de ez a Hawks D nagyon durva, tényleg csak valami meglepetés szisztéma vezethet győzelemre.Kexandro
De Lindley nem? Akkor Loganban legalább ott a bizonyítási vágy 😊. Mármint jobban.Kexandro
Persze nyilván Arians tudja, de ez a meccs semmiképpen nem nekünk áll 😕.
több mint 11 éve
Szerintem hiba lenne elvárni egy 3.-4. számú irányítótól,hogy hátán vigye a csapatot. A legjobb forgatókönyv nyilván az,hogy kiderül egy Brady lakozik benne, de azért lássuk be, a leginkább elvárható teljesítmény az egy gamemanager játék lenne. Működő futás mellett 3rd downokon a rövidet megdobni. A mi támadóink sem arról híresek,hogy 30 pontokat pakolnak fel a táblára, szóval egy lowscore meccsen lehet nyerni ellenünk, viszont ha úgy küldik fel akármelyik cserét, hogy tessék, vágd kettő a Hawks D#-t, akkor jövőre már nem lesz állása a ligában.
több mint 11 éve
Ez bullshit 😀 Ha Logan kész lenne erre a feladatra akkor BA nem hozta volna vissza Lindleyt. Bízzunk az öregben 😉 Logan tudása pillanatnyilag megáll a mobolitásában és a karerejében. Valszeg rengeteg hibával dolgozik még, azért nem küldték be. Mellesleg ha a Denver ellen az 1/8 helyett összehozott volna egy 5/8-at lehet hogy jobban állna a szénája, de nem így volt.Teher alatt nő a pálma 😀.Én nagyon megnézném Thomast vasárnap. Lindleyvel kb. semmi esélyt nem látok a Hawks sec. ellen, Logan mobilitása pedig esetleg meglepheti a védelmüket. Olyan óriási tehernek se mondanám ezt a meccset, a PO már megvan, hazai pálya, de persze mély víznek mély víz 😀.Logan szórna vagy 5 picket a hawks sec-nek 😀silent7939
Ráadásul Lindleyt se mondanám egy tapasztalt irányítónak, attól hogy játszott pár meccset, még nincs sokkal előrébb mint Logan. Meglátjuk, de ez a Hawks D nagyon durva, tényleg csak valami meglepetés szisztéma vezethet győzelemre.Kexandro
De Lindley nem? Akkor Loganban legalább ott a bizonyítási vágy 😊. Mármint jobban.Kexandro
több mint 11 éve
Teher alatt nő a pálma 😀.Én nagyon megnézném Thomast vasárnap. Lindleyvel kb. semmi esélyt nem látok a Hawks sec. ellen, Logan mobilitása pedig esetleg meglepheti a védelmüket. Olyan óriási tehernek se mondanám ezt a meccset, a PO már megvan, hazai pálya, de persze mély víznek mély víz 😀.Logan szórna vagy 5 picket a hawks sec-nek 😀silent7939
De Lindley nem? Akkor Loganban legalább ott a bizonyítási vágy 😊. Mármint jobban.
több mint 11 éve
Én nagyon megnézném Thomast vasárnap. Lindleyvel kb. semmi esélyt nem látok a Hawks sec. ellen, Logan mobilitása pedig esetleg meglepheti a védelmüket. Olyan óriási tehernek se mondanám ezt a meccset, a PO már megvan, hazai pálya, de persze mély víznek mély víz 😀.Logan szórna vagy 5 picket a hawks sec-nek 😀
több mint 11 éve
Én nagyon megnézném Thomast vasárnap. Lindleyvel kb. semmi esélyt nem látok a Hawks sec. ellen, Logan mobilitása pedig esetleg meglepheti a védelmüket. Olyan óriási tehernek se mondanám ezt a meccset, a PO már megvan, hazai pálya, de persze mély víznek mély víz 😀.Ráadásul Lindleyt se mondanám egy tapasztalt irányítónak, attól hogy játszott pár meccset, még nincs sokkal előrébb mint Logan. Meglátjuk, de ez a Hawks D nagyon durva, tényleg csak valami meglepetés szisztéma vezethet győzelemre.
több mint 11 éve
Lindley inkább 4th string, a harmadikat a sorban nem is merjük pályára küldeni 😀Azért a 3rd string Qb-val pedig illene 😀undisputedlyjaja, az nfl.com szerint WC-re már jók vagyunk, de azért a HOX-tól nem fosunk be 😉még nem 100% csak >99%...Én úgy tudom, hogy már 100% a PO, egy wildcard hely már tuti megvan.
több mint 11 éve
a Cardinals-ra nem igazán jellemző, hogy betartja az illendőséget... 😀jaja, az nfl.com szerint WC-re már jók vagyunk, de azért a HOX-tól nem fosunk be 😉Azért a 3rd string Qb-val pedig illene 😀undisputedly
több mint 11 éve
Azért a 3rd string Qb-val pedig illene 😀jaja, az nfl.com szerint WC-re már jók vagyunk, de azért a HOX-tól nem fosunk be 😉még nem 100% csak >99%...Én úgy tudom, hogy már 100% a PO, egy wildcard hely már tuti megvan.
több mint 11 éve
jaja, az nfl.com szerint WC-re már jók vagyunk, de azért a HOX-tól nem fosunk be 😉még nem 100% csak >99%...Én úgy tudom, hogy már 100% a PO, egy wildcard hely már tuti megvan.
www.nfl.com/standings