Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 10 éve
Albert Breer: "Cardinals QB Carson Palmer feared to have torn his left ACL, which would end his season"még nem 100%, de készüljünk fel a legrosszabbra...
több mint 10 éve
Cardinalis
5 801
na, ki nem kapott még ki idén a Ramstól az NFC WEST-ben?CARDS CARDS CARDS CARDS CARDS CARDS CARDS 😀
THIS IS THE WAY
több mint 10 éve
Cardinalis
5 801
egyem a szívét, még a születésnapomon is felköszöntött a facsén 😊Na ő nem divatszurkoló! 😀catattackPersze hogy van. 😊FucuKlári Mami csapatja most is csak facebookon 😀silent7939Ne mááár! Szenzációs volt a néni. És még mindig van cards vonatkozása?diverdoc
THIS IS THE WAY
több mint 10 éve
catattack
3 520
Na ő nem divatszurkoló! 😀Persze hogy van. 😊FucuKlári Mami csapatja most is csak facebookon 😀silent7939Ne mááár! Szenzációs volt a néni. És még mindig van cards vonatkozása?diverdoc
több mint 10 éve
Persze hogy van. 😊Klári Mami csapatja most is csak facebookon 😀silent7939Ne mááár! Szenzációs volt a néni. És még mindig van cards vonatkozása?diverdoc
több mint 10 éve
Klári Mami csapatja most is csak facebookon 😀silent7939Ne mááár! Szenzációs volt a néni. És még mindig van cards vonatkozása?
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 10 éve
Mr. M! Ne vedd a szivedre! Nem volt szerencsés az első posztod, ennyi. Az, hogy petey és én savazunk, az belefér egy NFCW trashbe. Minnel többen vagyunk a fórumon annál színesebb es jobb.diverdocNem volt szerencsés, azt már látom 😊 Ezért sem akartam beállítani csapatpreferenciát, hogy ne tűnjek bandwagonnak, de nem bírtam megállni. 😊 (legközelebb 0-14 körül kezdek 😊) ) Jöhet a trash, Tisztellek titeket, jó pár éve olvasom a párbeszédeket, tudom mire kell számítani, csak rosszkor kapott el 😊 Szép hétvégét mindenkinek!
több mint 10 éve
Pedig Rick and Morty ftw!már törölte is magát? 😀peteyNem szeretem az értelmetlen cinizmust Péter 😊 így meghagyom a fórumot olvasàsra 😊Mr.Meeseeks
I'm Mr. Meeseeks! Look at me!
több mint 10 éve
A bandwagonrol jut eszembe. SB után volt egy idős hölgy szurkeretek ( nagy Fitz fan), valami Mami nick-kel. Őróla tudtok vmit?Klári Mami csapatja most is csak facebookon 😀
Mr. M! Ne vedd a szivedre! Nem volt szerencsés az első posztod, ennyi. Az, hogy petey és én savazunk, az belefér egy NFCW trashbe. Minnel többen vagyunk a fórumon annál színesebb es jobb.diverdoc
Mr. M.! Ne stresszelj... mi jóban vagyunk minden konf riválissal... nem kell komolyan venni. Kulturált sav megy minden irányba... úgyhogy relax and enjoy 😉
több mint 10 éve
A bandwagonrol jut eszembe. SB után volt egy idős hölgy szurkeretek ( nagy Fitz fan), valami Mami nick-kel. Őróla tudtok vmit?Mr. M! Ne vedd a szivedre! Nem volt szerencsés az első posztod, ennyi. Az, hogy petey és én savazunk, az belefér egy NFCW trashbe. Minnel többen vagyunk a fórumon annál színesebb es jobb.
több mint 10 éve
már törölte is magát? 😀peteyNem szeretem az értelmetlen cinizmust Péter 😊 így meghagyom a fórumot olvasàsra 😊
több mint 10 éve
Kíváncsian várom a bandwagonereket😊Mr.Meeseeksérdekes posztolás, harmadik hozzászólásként így, amikor 7-1-el megy a csapat 😊
több mint 10 éve
Szerintem, ha a csapatnak jól megy az idén, akkor Fitz is le fog adni az igényeiből. Ráa dásul a lyukakat tömhetjük a draftról, Arról már nem is beszélve, hogy a csapat nagy részének hosszútávú szerződése van, ráadásul a kezdőben, ha most jól gondolom elég sok az olyan játékos, aki 1-2 éve van a csapatnál, velük elég lesz hosszabbítani 2 év múlva is.50Jézus. Illik meg illik persze, de azért amit idén csinál tudjuk, hogy nem reális. Mennyire marad pénz így Fitzre vagy az esetleges erősítésekre? Mert 7-1 ide vagy oda, akármi lesz ebből a szezonból, bőven kelleni fog erősítés, ha komolyak a célok. Gondolatim cáfolásait elfogadom 😊Mr.Meeseeks
Fucu, remélem nem írtam hülyeségeket, mi a véleményed? Jól látom?
www.spotrac.com/nfl/arizona-cardinals/
A hosszabbítás jó ötlet, pláne ilyen számokkal, és garantálttal. Véleményem szerint az idei szintet tudja hozni Palmer hosszútávon, márpedig akkor nem sok ez a pénz. Hasonlítsd össze például Daltonnal. Nehezen tudom elképzelni, hogy olyan meccsei legyenek, mint Daltonnak a Browns elleni . 😊
több mint 10 éve
Mortensen: 20.5 millió 2015 végéig garantált. 2016 és 2017-ben nincs garantált tétel.Ez így kifejezetten jó szerződés.
több mint 10 éve
Ez a szerződés teljes összege, amit az NFL-ben csak nagyon ritkán kapnak meg a játékosok. A lényeg a garantált összeg, amit még nem tudunk.50Jézus. Illik meg illik persze, de azért amit idén csinál tudjuk, hogy nem reális. Mennyire marad pénz így Fitzre vagy az esetleges erősítésekre? Mert 7-1 ide vagy oda, akármi lesz ebből a szezonból, bőven kelleni fog erősítés, ha komolyak a célok. Gondolatim cáfolásait elfogadom 😊Mr.Meeseeks
11 millió van idén még a sapka alatt, ennek nagy része erre ment el. Jó helyre.
több mint 10 éve
A 3 év simán jó. 37 lesz ha kitölti a szerződést, Arians nem öleti meg az irányítóját, aki láthatóan illik a rendszerébe. Én a számokra leszek kíváncsi. Az első hírek 50 milláról szólnak, de a garantált és az elosztás az igazán érdekes.
több mint 10 éve
azt rebesgetik kint, hogy Palmer három éves szerződéshosszabbítást ír alá hamarosanlátom megelőztek 😀
több mint 10 éve
Jó hely ez az Arizona, Maynard James Keenan, a legendás TooL frontembere is itt kezdett el borászkodni.több mint 10 éve
mmqb.si.com/2014/11/05/nfl-bruce-arians-arizona-cardinals-interview/kishasziez lett volna a következő amit linkelek. 😊
Imádom az Öreget, egy Son of a B... 😊
több mint 10 éve
mmqb.si.com/2014/11/05/nfl-bruce-arians-arizona-cardinals-interview/
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 10 éve
Cardinalis
5 801
Did you know the last time the Cardinals went this deep in the season with the league's best record was 1966, when they were 7-1-1 after Week 9? :cool: de sajna utána már csak egyetlen meccset tudtak nyerni, a Steelers ellen, 6-3as végeredménnyel... @)
en.wikipedia.org/wiki/1966_St._Louis_Cardinals_(NFL)_season
és akkor volt az első Super Bowl: Green Bay (NFL) 35, Kansas City (AFL) 10
www.youtube.com/watch?v=usNzAc-05u8
THIS IS THE WAY
több mint 10 éve
catattack
3 520
ja igen. meg arra gondoltam, amikor kidobja a stadionból a lasztitDexxter Tailorén meg azt hittem, hogy ezért az ünneplésért szoktak zászlót dobni 😀Dexxter TailorTD után nem szoktak ilyenért. Ha first down után csinálod ezt akkor viszont igen.Fucu