Arizona Cardinals

35 feliratkozó

több mint 10 éve
Löfli Detroit Lions Tulane Green Wave 20 185 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
én meg azt hittem, hogy ezért az ünneplésért szoktak zászlót dobni 😀Dexxter Tailor
TD után nem szoktak ilyenért. Ha first down után csinálod ezt akkor viszont igen.Fucu
ja igen. meg arra gondoltam, amikor kidobja a stadionból a lasztit

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
Don't blink!
több mint 10 éve
Fucu Arizona Cardinals Stanford Cardinal 11 633 — #BeRedSeeRed
én meg azt hittem, hogy ezért az ünneplésért szoktak zászlót dobni 😀Dexxter Tailor
TD után nem szoktak ilyenért. Ha first down után csinálod ezt akkor viszont igen.

Fucu on Twitter, Bowl.hu Twitter
több mint 10 éve
Cardinalis Arizona Cardinals 5 801
a gyerekkoromban még nem 😉
https://bowl.hu/logo/bowl-hu-black-512.png
Football videók - Amerikai futball | Bowl.hu
Magyarország első számú amerikai futball oldala

THIS IS THE WAY
több mint 10 éve
én meg azt hittem, hogy ezért az ünneplésért szoktak zászlót dobni 😀

Don't blink!
több mint 10 éve
Cardinalis Arizona Cardinals 5 801
gyerekkoromban még aszittem, hogy az a TD, amikor a pálya végén földhözb@sszák a lasztit 😀

THIS IS THE WAY
több mint 10 éve
alatriste Green Bay Packers 11 308 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
A Ramstől mindig tartani kell. Tök mindegy hogy verték a Seahawks-t és a Friscot a lényeg hogy nyertek ellenük és az fogja spanolni őket, hogy minket is megverjenek, nehogy már mi maradjunk ki a szórásból. A védelmük kezdi visszanyerni az erejét (igaz még nem láttam a 49ers elleni meccset), a DL képes mostanában nyomást gyakorolni, így több ember marad a célpontokra. Kezdenek ráérezni Greg Williams sémájára.Fucu
Én ma töltöttem le és néztem meg a Rams-49erst. Számomra nagyon élvezetes volt. Nehéz elképzeli, hogy ennek a Rams DL-nek az 5. hétig mindössze 1 db sackje volt... úgy falták fel a 9ers OL-jét playről playre, hogy öröm volt nézni (nagy szeretője vagyok az erős D falaknak).
Viszont Davisnek voltak olyan homály passzai, hogy csak kerekedett az ember szeme. 1 INT-je tipikus példa volt arra hogyan ne próbáld meg megdobni a labdát, ha az embered a védő mögött van.
De a Rams D a liga legvégén van futás ellen (persze a GB-t alulmúlni senki se tudja, na de az egy másik topic). Ha ott is marad a fő hangsúly a futáson, és szintén nem akar majd Arians 4-5-6 mp-et igénylő nagy játékokat, akkor át lehet játszani ezt a falat.

Szvsz egyébként a töménytelen (7 vagy 8 már nem is emlékszem) sack annak is volt köszönhető, hogy Kaepernick mobilitása miatt hol jobbra, hol balra próbált meg kimenni a zsebből, majd vissza abba stb, és sokszor egyszerűen beleforgott az amúgy remeklő Rams játékosokba.
Mind két csapattal szimpatizálok, de idén a jobb helyzet miatt a Cardinálsnak szorítok jobban. Hátha csak ti mentek a Westből PO-ba, de ha nem max a Hawk-sot szabad csak beengedni. 😉

Liverpool Fc
több mint 10 éve
Nem tudja valaki pontosan, ha bejutnánk a rájátszásba Daryl Washington ott is eltiltott státuszban lenne?
Meg, hogy Dockett nem épülhet fel januárig? Tudom, hogy fél év kihagyás kb., csak arra lennék kíváncsi, hogy volt-e valamilyen legkorábbi prognózis a visszatérésére.emberke22
az egy év eltiltás a rájátszásra is vonatkozik és Dockett felépülése is több mint 6 hónap inkább 8.

több mint 10 éve
emberke22 Arizona Cardinals 574
Nem tudja valaki pontosan, ha bejutnánk a rájátszásba Daryl Washington ott is eltiltott státuszban lenne?
Meg, hogy Dockett nem épülhet fel januárig? Tudom, hogy fél év kihagyás kb., csak arra lennék kíváncsi, hogy volt-e valamilyen legkorábbi prognózis a visszatérésére.
több mint 10 éve
A Ramstől mindig tartani kell. Tök mindegy hogy verték a Seahawks-t és a Friscot a lényeg hogy nyertek ellenük és az fogja spanolni őket, hogy minket is megverjenek, nehogy már mi maradjunk ki a szórásból. A védelmük kezdi visszanyerni az erejét (igaz még nem láttam a 49ers elleni meccset), a DL képes mostanában nyomást gyakorolni, így több ember marad a célpontokra. Kezdenek ráérezni Greg Williams sémájára.

több mint 10 éve
Kexandro Arizona Cardinals 562 — UDFA LS
azért ne szaladjunk előre nagyon, a rams idegenbe verte a 49erst, szóval nem mondanám, hogy sima hazai lesz a vasárnapi, 8-szor sackelték Kapet, és a mi falunk se sokkal jobb a Friscóénál. két hazai meccs jön két brutál védelem ellen, először ezeket hozzukDexxter Tailor
Ha a Rams annyira jó lenne, nem állnának 3-5el. Megverték a Tampát, a special team hozott nekik egy meccset a Seattle ellen, most pedig egy vergődő Friscot győzték le. Nem vitatom hogy brutál védelmük van, de találkoztunk mi már masszív egységekkel idén.
Én a Detroiti D-től jobban félek, bár mondjuk ők sem villogtak az Atlanta ellen, szóval meglátjuk.
Nyilván nincs már könnyű meccs, lásd Seattle-Oakland, de én nem tartok a Ramstől.
több mint 10 éve
Ka'deemCarey25 Arizona Cardinals 277
Pete Prisco summás véleménye az NFC West QB helyzetéről:
Carson Palmer is the best QB in the NFC West. There, I said it.
iktriad
Az azért lehet erős de tény hogy jó szezonja van.Ka'deemCarey25
Elnézve néha idén Wilsont és Kaepet lehet nem annyira erős kijelentés...iktriad
Ja.. mondjuk ezek a futós irányítók általában nem valami pontosak.
több mint 10 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 845 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
iktriad
Az azért lehet erős de tény hogy jó szezonja van.Ka'deemCarey25
Elnézve néha idén Wilsont és Kaepet lehet nem annyira erős kijelentés...
több mint 10 éve
Ka'deemCarey25 Arizona Cardinals 277
iktriad
Az azért lehet erős de tény hogy jó szezonja van.
több mint 10 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 845 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
több mint 10 éve
Azon gondolkodom hogy volt-e hosszú play hívás tegnap, de valahogy nem ugrik be egy sem.... a szokásos Brown játékra gondolok.
Nem volt rá szükség? Vagy mi lehet az oka?silent7939
Ez nekem is feltűnt. Lehet láttunk valamit a Dallas playhívásaiban, ami erre terelt minket, vagy csak simán egy kisebb kockázatú gameplan-t követtünk így, hogy az ellenfél pontképtelen volt.andree
Szerintem simán a mi gameplan-ünk volt olyan, hogy többet kell futni, hogy a Dallas O ne legyen fent a pályán és fáradjon el a mi védelmünk. A rövid és középtávoli passzos játék pedig a Dallas zónázása ellen volt "erőltetve". Plusz biztos féltek is hogy a fal nem tudja tartani a pass rusht ha 7 lépéses passzt kell Palmernek csinálnia nem akarták összetöretni.

több mint 10 éve
azért ne szaladjunk előre nagyon, a rams idegenbe verte a 49erst, szóval nem mondanám, hogy sima hazai lesz a vasárnapi, 8-szor sackelték Kapet, és a mi falunk se sokkal jobb a Friscóénál. két hazai meccs jön két brutál védelem ellen, először ezeket hozzuk

Don't blink!
több mint 10 éve
andree Arizona Cardinals 1 737
Azon gondolkodom hogy volt-e hosszú play hívás tegnap, de valahogy nem ugrik be egy sem.... a szokásos Brown játékra gondolok.
Nem volt rá szükség? Vagy mi lehet az oka?silent7939
Ez nekem is feltűnt. Lehet láttunk valamit a Dallas playhívásaiban, ami erre terelt minket, vagy csak simán egy kisebb kockázatú gameplan-t követtünk így, hogy az ellenfél pontképtelen volt.
több mint 10 éve
alatriste Green Bay Packers 11 308 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Elkepeszto ez a 7-1 😊.
Nagyot jatszottak tegnap a sracok, biztos vagyok benne hogy otthon meglesz a Rams is, esetleg utana tudom elkepzelni hogy kipukkadunk, de 8-1rol a legrosszabb esetben is becsorgunk a POba 😊.
Fitz tenyleg nagyon kell ide, hiaba kepvisel brutal szintet Floyd is, azert Fitznek elkepeszto karja van. Talan 1-2dropja volt iden, pedig olyan szitukban kapott labdakat hogy le a kalappal.
GO CARDS!!Kexandro
A University of Phoenix-ben azért ne adjátok fel már most a Lions elleni meccset. 😀
Kemény találkozó lesz amúgy 2 ilyen jó védelemmel. De hajrá!

Liverpool Fc
több mint 10 éve
Kexandro Arizona Cardinals 562 — UDFA LS
Elkepeszto ez a 7-1 😊.
Nagyot jatszottak tegnap a sracok, biztos vagyok benne hogy otthon meglesz a Rams is, esetleg utana tudom elkepzelni hogy kipukkadunk, de 8-1rol a legrosszabb esetben is becsorgunk a POba 😊.
Fitz tenyleg nagyon kell ide, hiaba kepvisel brutal szintet Floyd is, azert Fitznek elkepeszto karja van. Talan 1-2dropja volt iden, pedig olyan szitukban kapott labdakat hogy le a kalappal.
GO CARDS!!
több mint 10 éve
silent7939 Arizona Cardinals Clemson Tigers 4 928 — Látens Jags fan... :)
Nem volt rá szükség? Vagy mi lehet az oka?
több mint 10 éve
jól jönne egy Rams és egy Raiders W 😀Dexxter Tailor
Rams 13-10 49ers 😊
Szép siker volt srácok! Csak így tovább, brutál ez a Defense! Behúzni a csoportot (és ha nem nagy kérés a Lions-t is üthetnétek!)
😊

Liverpool Fc
több mint 10 éve
silent7939 Arizona Cardinals Clemson Tigers 4 928 — Látens Jags fan... :)
Hááát le a kalappal.... nem gondoltam hogy ennyire sima lesz. Ez sztem Romo ellen is meglett volna, bár neccesen. Kár azért a pick6-ért. Ami bíztató hogy PP-t valszeg a tanácsomra jól tarkónbaszták hogy kapja össze magát. 😀
több mint 10 éve
na ki áll a legjobb mérleggel jelenleg az NFL-ben?!

Don't blink!
több mint 10 éve
Nem tudom Cooper kinek a nejét dugta meg, de Ted Larsen helyén nehezen hiszem, hogy rosszabbat hozna.andree
A szívemből szóltál!

A 7-1 gyönyörű.
Persze Weeden nem Romo, de Murray-t 100 alatt tartottuk és az utolsó percekig Bryant és Williams is elkapás nélkül volt. A védelem állat volt ismét.
Palmer is szépen rendbe jött a pick6 után és örülök, hogy a végén Grice futott Ellington helyett.
A jövő heti lehet a trap game vagy a Lions elleni.

több mint 10 éve
andree Arizona Cardinals 1 737
Nyilván hozni kellett Weeden ellen, de szépen odatette magát minden csapatrész. A blokkolt Fg nagyon kellett és a két pick is jól jött. A támadófal belseje ma kifejezetten rossz volt. Nem tudom Cooper kinek a nejét dugta meg, de Ted Larsen helyén nehezen hiszem, hogy rosszabbat hozna.