Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 10 éve
Cardinalis
5 801
Lindley újra a pintyfészekben 😊Stantonnak pedig kisleánya született hétfőn 😊
THIS IS THE WAY
több mint 10 éve
mamii
68
Sziasztok Drágáim!Élek, igaz már 65 vagyok, I'm on route to 66, és tényleg rég jártam erre. A facen gyakrabban vagyok, naponta kétszer, de mivel a fiam újságíró és a számítógép nála munkaeszköz, ezért csak akkor jutok géphez ha eszik, vagy épp riporton van. Továbbra is Arizona rajongó vagyok, épp tegnap írtam a klubomban, hogy az elmúlt 6 évben, amióta NFL-t nézek, most sem választanék más csapatot. Nagyon remélem, hogy ebben a szezonban is eljutunk a play offig, jó lenne SB-t játszani otthon. Erre reményt ad a mostani 8-1 és talán már a csapat is elhiszi magáról, hogy képesek győzni, még akkor is ha Palmer most kiesett a játékból. Köszönöm hogy érdeklődtetek utánam és hogy eszetekbe jutottam. Ha valakit érdekel a személyem, akkor Klári Hegedűsné Simon néven megtalál a facen vagy a Hungarian Arizona Cardinals Fan Club-ban.
Puszilok mindenkit, jó szurkolást kívánok!
Klári mamii
GO CARDINALS!!!
több mint 10 éve
Max Hall!peteysitten van/volt.
több mint 10 éve
Ha megtetszik Keiméknek valamelyik irányító akkor be fogják húzni függetlenül Thomas fejlődésétől, Palmer felépülésétől és Stanton idei játékától.
több mint 10 éve
Mit gondoltok, jövőre hogy fogunk kinézni irányító poszton? Szerintem simán bennevan hogy Stanton megtáltosodik, és kezdőként számolunk vele, de Logan is beérhet addigra, plusz ha Palmert nem vágjuk ki akkor talán benne is lehet még potenciál. Illetve ha Logan nem fejlődik úgy ahogy kellene, akkor szerintem érik egy 1.-2. körös QB draft.
több mint 10 éve
Palmer ACL szakadás, megy IR-re.Visszahozzuk Dixont, vagy visszacsenjük Lindleyt a Chargers PS-ből.
Logan Thomason kívül van még valaki backup QB a PS-ben? Vagy kukáznak valaki FA-t? Kell egyáltalán szerintetek valaki?
www.nfl.com/news/story/0ap3000000426227/article/bruce-arians-carson-palmer-tore-acl-to-go-on-irNatloz
A héten biztosan jön valaki.
több mint 10 éve
Csóró Palmernek hányattatott karrierje alatt két sansza volt egy Super Bowl runra és mind a kétszer szakadt ACL lett a vége. Ráadásul ugyanaz.A Bengalsos sérülés durvább volt akkor több minden szakadt. Itt "csak" az ACL, amivel ma már relatíve gyorsan vissza lehet térni. 8 hónappal számolva az edzőtáborra felépül.
Orbitális szopó 😕gabtsi
több mint 10 éve
Csóró Palmernek hányattatott karrierje alatt két sansza volt egy Super Bowl runra és mind a kétszer szakadt ACL lett a vége. Ráadásul ugyanaz.Orbitális szopó 😕
ami nem hajlik, az törik!
több mint 10 éve
Natloz
300
Palmer ACL szakadás, megy IR-re.Logan Thomason kívül van még valaki backup QB a PS-ben? Vagy kukáznak valaki FA-t? Kell egyáltalán szerintetek valaki?
Just a simple Lineman... ZP#76
több mint 10 éve
Cardinalis
5 801
1948-ban volt utoljára ilyen jó, 8-1es kezdése a Cardsnak, a vége 11-1 lett, de sajna NFL-döntő bukta, az Eagles ellen (havas meccs: 7-0)Ez az előző évi, 1947es döntő visszavágója volt, ahol a Chicago Cardinals győzött és másodszor lett NFL-bajnok (először 1925ben), 9-3es alapszakasz mérleggel.
THIS IS THE WAY
több mint 10 éve
Én még Palmer sérülése előtt matekoztam kicsit magamban a meccs alatt (bízva a győzelemben 😊).Így a 8-1-gyel még egy nem túl optimista forgatókönyv szerint is meglesz szerintem egy 11-5 (ha a maradék 7 meccsből már csak 3-at hozunk), az meg kizárt hogy ne lenne elég a PO-ra. Ha Stantonnal jövő héten meglesz a W a Lions ellen is, akkor meglehet a 12-4 is, ami pedig nagy eséllyel nem csak csoportgyőzelmet, hanem egy no.1 seedet is jelentene a most nem túl erős NFC-ben. Ez az utóbbi álom lenne, a SB-ig ki se kéne mozdulni otthonról 😊
Na de egyelőre szurkoljuk ki az oroszlánok ellenit.
több mint 10 éve
100% már, hogy szalagszakadás?
több mint 10 éve
szerintem sem kell nagyon aggódni Stanton miatt, ugyanúgy ismeri Arians offense-ét, amikor játszott, nem adta el a lasztit, a Frisco ellen meg kifejezetten jó volt. nyilván szopás, hogy Palmernek megint egy szerződéshosszabbítás után törik ketté a karrierje, lehet, hogy tényleg nem fog már többet játszani nálunk, de bízom a csapatban, PO innen meglesz, Arians zsenije meg majd meglátjuk meddig tart ki (meg a védelem meddig tud ilyen faszán játszani)
több mint 10 éve
Azert annyira ne legyunk magunk alatt, 8-1el vezetjuk az NFL-t, Stanton pedig iden mar tobbszor is megmutatta, hogy lehet ra szamitani. Inkabb oruljunk hogy egy ilyen backup QB var bevetesre 😊. Nyilvan nem elonyos a szitu, de ki tudja hogy spannolja fel a sracokat ez az ujabb serules.A PO egyebkent szerintem mar meglesz, csakhat jolenne kicsit tovabb menetelni.
GO CARDS!
több mint 10 éve
nhm
1 254
Palmer ismét akkor sérül meg, amikor akármeddig is eljuthatott volna... sztem vége a karriernek... nagyon sajnálom! 😕
több mint 10 éve
jobb lesz Stanton, nem tudom mit paráztok tőle. jobban örültem volna ha Palmer marad 😀Meglátjuk.... hozzon le még 3W-t és akkor nyugodtabbak leszünk...
jobbulást neki, hihetetlen hogy ilyen apró szartól szakadni bírnak a szalagok (N)petey
több mint 10 éve
jobb lesz Stanton, nem tudom mit paráztok tőle. jobban örültem volna ha Palmer marad 😀jobbulást neki, hihetetlen hogy ilyen apró szartól szakadni bírnak a szalagok (N)
több mint 10 éve
Hát nem... és most jön a menetrend nehezebbik fele. Ez nagyon rosszkor jöt és ez a Po-ba is kerülhet....Azért nem ugyanaz a kategória.Leon78Albert Breer: "Cardinals QB Carson Palmer feared to have torn his left ACL, which would end his season"Természetesen nagyon sajnálom Palmert, de szerintem nincs mitől tartani. Stanton is nagyon jó irányító, én maximálisan bízok benne az eddig látottak alapján.Danny
még nem 100%, de készüljünk fel a legrosszabbra...Dexxter Tailor
több mint 10 éve
Azért nem ugyanaz a kategória.Albert Breer: "Cardinals QB Carson Palmer feared to have torn his left ACL, which would end his season"Természetesen nagyon sajnálom Palmert, de szerintem nincs mitől tartani. Stanton is nagyon jó irányító, én maximálisan bízok benne az eddig látottak alapján.Danny
több mint 10 éve
Annyira adja magát, hogy ez szerződés hosszabbítás után történt....................Azért Stantonnal mégsem lesz ugyan az
több mint 10 éve
Danny
1 726
Albert Breer: "Cardinals QB Carson Palmer feared to have torn his left ACL, which would end his season"Természetesen nagyon sajnálom Palmert, de szerintem nincs mitől tartani. Stanton is nagyon jó irányító, én maximálisan bízok benne az eddig látottak alapján.