Arizona Cardinals

35 feliratkozó

több mint 11 éve
harras Arizona Cardinals 523
Azért kíváncsi lennék, hogy mit kap Lindley az öltözőben...Stormhand
Nem hiszem hogy bántják, mi értelme lenne.
több mint 11 éve
Stormhand Arizona Cardinals 44
Azért kíváncsi lennék, hogy mit kap Lindley az öltözőben...
több mint 11 éve
diverdoc San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 3 382 — Badminton is Goodminton
Nagyon sajnálom srácok. Ezzel a felállással ez ennyi. Jövőre NFCW derbik ismét!

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 11 éve
Ugyan még nincs vége a meccsnek, de remélem ezt a fasz Lindleyt többet nem látjuk a csapatnál. Abszolút nem NFL szint a srác...csongi
Csak tudnám, hogy jutott el akkor idáig...long dozen
Úgy hozták vissza San Diegoból.
több mint 11 éve
Gr3g0r Arizona Cardinals 85
Ugyan még nincs vége a meccsnek, de remélem ezt a fasz Lindleyt többet nem látjuk a csapatnál. Abszolút nem NFL szint a srác...csongi
Csak tudnám, hogy jutott el akkor idáig...
több mint 11 éve
csongi Arizona Cardinals 989 — Cardinals fan
Ugyan még nincs vége a meccsnek, de remélem ezt a fasz Lindleyt többet nem látjuk a csapatnál. Abszolút nem NFL szint a srác...
több mint 11 éve
Marhajó, a statisztikában majd az lesz mennyi büntit kapott a Carolina, épp csak 2 TD előtt kedveztek nekik.
több mint 11 éve
Ez eddig hihetetlen !
több mint 11 éve
janisz 138 — Warnerfan
Én bizakodom 😊 Nem tudok mást elképzelni csak a győzelmet.long dozen
NAGYON MEGÉRDEMELNÉNK 😊

több mint 11 éve
Gr3g0r Arizona Cardinals 85
Én bizakodom 😊 Nem tudok mást elképzelni csak a győzelmet.
több mint 11 éve
bionic Arizona Cardinals 120
Tökmag, mogyi bekészítve, Miller sör behűtve, jöjjön aminek jönnie kell...
Hajrá Cardinals! 😀
több mint 11 éve
Sziasztok !

Itt új vagyok. 4 éve figyelem az NFL-t és kedvencem az Arizona. Szerintem meglephetjük a világot.harras
Még egy újvárosi Cards szurker? El se hiszem! 😀Danny
Arizona, Detroit, Buffalo, CIncinnati, Carolina volt akik valamiért szimpik voltak kezdetektől, aztán 2 éve nyert az Arizona. Amit idén futott be a csapat, az általános fanyalgással szemben, csak imádni lehet őket.
több mint 11 éve
janisz 138 — Warnerfan
nagyon szurkolok !!!!!!!!!!!!! go Cards!!

több mint 11 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Ahogy olvasom egyre többen írnak Larry távozásáról. Kb. mikorra fog kiderülni, hogy marad-e? Én nem szeretném ha elmenne,..bár megérdemelne már egy gyűrűt.Stormhand
legkésőbb az új idény 5. napjáig

több mint 11 éve
diverdoc San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 3 382 — Badminton is Goodminton
Na akkor hajrá pintyőkék, mindent bele!

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 11 éve
Stormhand Arizona Cardinals 44
Sziasztok,

Kibontom én is a zászlót hátha szerencsét hoz... 😊

Ahogy olvasom egyre többen írnak Larry távozásáról. Kb. mikorra fog kiderülni, hogy marad-e? Én nem szeretném ha elmenne,..bár megérdemelne már egy gyűrűt.
több mint 11 éve
Danny Arizona Cardinals 1 774
Sziasztok !

Itt új vagyok. 4 éve figyelem az NFL-t és kedvencem az Arizona. Szerintem meglephetjük a világot.harras
Még egy újvárosi Cards szurker? El se hiszem! 😀
több mint 11 éve
he7edik San Francisco 49ers 1 239
Gyerünk srácok, ma este nektek drukkolok. CSapjátok meg a Pantherst.undisputedly
Számító 😉

több mint 11 éve
Sziasztok !

Itt új vagyok. 4 éve figyelem az NFL-t és kedvencem az Arizona. Szerintem meglephetjük a világot.
több mint 11 éve
Kexandro Arizona Cardinals 562 — UDFA LS
Cooper inaktiv... Eselyek -20%
több mint 11 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 845 — SuperBowl Champions 2013/2014
Gyerünk srácok, ma este nektek drukkolok. CSapjátok meg a Pantherst.
több mint 11 éve
silent7939 Arizona Cardinals Clemson Tigers 4 928 — Látens Jags fan... :)
 hu-hu.facebook.com/BrasilSportCocktailBar
Cardinalis! Ha kijózanodtál akkor foglalsz helyet?silent7939
OK, már jól vagyok 😉 és írtam is nekik, csak holnaptól lesznek újra nyitva, gondolom, majd csak akkor válaszolnak, szombaton, 22:00tól foglaltam asztalt 6 fő részére, de ha többen lennénk, akkor is jut majd plazmatévé mindenkinek 😊Cardinalis
és a másik meccset is meg lehet ott nézni? Mert nekem csak hajnali 5-kor van hazafele vonatom. Ha nem akkor be sem megyek.Fucu
Gyere nyolcra, nézzünk darts vb-t, a cards meccs után meg max átmegyünk az EndZoneba 😀Dexxter Tailor
Pont ezt akartam javasolni, hogy az End Zone nyitva van végig.Soldados
Most jól elbizonytalanítottatok pedig reggel kitaláltam, hogy haverokkal nézem Vácon 😊Fucu
Gyere FUCU! Veletek tartok én is ha ott nem tudjuk megnézni a másikat. Jut eszembe, mikor találkozunk és hol? Én kocsival megyek a Szigetszentmiklós - Csepel - Boráros - Körút útvonalon, így ha valaki utba esik azt felveszem szívesen.silent7939
mi fél9től darts vb-t nézünk a helyen, szóval ott tali! 😊Dexxter Tailor
akkor lehet hogy hamarabb megyek 😊
több mint 11 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 487 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
 hu-hu.facebook.com/BrasilSportCocktailBar
Cardinalis! Ha kijózanodtál akkor foglalsz helyet?silent7939
OK, már jól vagyok 😉 és írtam is nekik, csak holnaptól lesznek újra nyitva, gondolom, majd csak akkor válaszolnak, szombaton, 22:00tól foglaltam asztalt 6 fő részére, de ha többen lennénk, akkor is jut majd plazmatévé mindenkinek 😊Cardinalis
és a másik meccset is meg lehet ott nézni? Mert nekem csak hajnali 5-kor van hazafele vonatom. Ha nem akkor be sem megyek.Fucu
Gyere nyolcra, nézzünk darts vb-t, a cards meccs után meg max átmegyünk az EndZoneba 😀Dexxter Tailor
Pont ezt akartam javasolni, hogy az End Zone nyitva van végig.Soldados
Most jól elbizonytalanítottatok pedig reggel kitaláltam, hogy haverokkal nézem Vácon 😊Fucu
Gyere FUCU! Veletek tartok én is ha ott nem tudjuk megnézni a másikat. Jut eszembe, mikor találkozunk és hol? Én kocsival megyek a Szigetszentmiklós - Csepel - Boráros - Körút útvonalon, így ha valaki utba esik azt felveszem szívesen.silent7939
mi fél9től darts vb-t nézünk a helyen, szóval ott tali! 😊

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 11 éve
silent7939 Arizona Cardinals Clemson Tigers 4 928 — Látens Jags fan... :)
It's Playoff time!!
Nem lesz sétagalopp. Ha engedjük az elején elhúzni a Pantherst akor baszhatjuk, mert Lindley nem egy comback kid, plusz a Panhters futni fog, sokat.
Reménykedek, szurkolok, de jelenleg nem látom, hogyan tudnánk megverni a Pantherst. Remélem a csapat rám cáfol éccaka.Fucu
én is csak Ariansban bízom, hogy hátha valami zseni stratégiát kitalál, amivel meg tudjuk fogni a párducokatcsongi
Annyira minden a Panthersnek áll, hogy szerintem valahogy megnyeritek 😀
Amiben látok potenciált nálatok, az a TO párharc, Cam nem egy labdabiztos irányító, nálatok meg sok a ballhawk, 2 intet várok tőle. Plusz ha tudtok 4 yardot átlagolni futásban, akkor fel fogjátok őrölni a Pantherst.
Sok FG-t, várok, szerintem olyan 19-17-re nyertek.Hulkeinstein
A próféta szóljon belőled.... mert mi sajnos nem vagyunk ennyire bizakodóak 😀
több mint 11 éve
Hulkeinstein Philadelphia Eagles Oregon Ducks 2 927 — Eagles & Seahawks fan
It's Playoff time!!
Nem lesz sétagalopp. Ha engedjük az elején elhúzni a Pantherst akor baszhatjuk, mert Lindley nem egy comback kid, plusz a Panhters futni fog, sokat.
Reménykedek, szurkolok, de jelenleg nem látom, hogyan tudnánk megverni a Pantherst. Remélem a csapat rám cáfol éccaka.Fucu
én is csak Ariansban bízom, hogy hátha valami zseni stratégiát kitalál, amivel meg tudjuk fogni a párducokatcsongi
Annyira minden a Panthersnek áll, hogy szerintem valahogy megnyeritek 😀
Amiben látok potenciált nálatok, az a TO párharc, Cam nem egy labdabiztos irányító, nálatok meg sok a ballhawk, 2 intet várok tőle. Plusz ha tudtok 4 yardot átlagolni futásban, akkor fel fogjátok őrölni a Pantherst.
Sok FG-t, várok, szerintem olyan 19-17-re nyertek.