Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 10 éve
emberke22
574
Snap számok A Lions ellen:
Offense (62 play volt összesen)
QB Drew Stanton 62
Kezdő OL 62
RB Andre Ellington, 46; Stepfan Taylor, 13; Robert Hughes, 8
WR Larry Fitzgerald, 56; Michael Floyd, 56; John Brown, 44; Jaron Brown, 9; Ted Ginn, 6
TE John Carlson, 46; Rob Housler, 15; Troy Niklas 11
Defense (56 play volt összesen)
DL: Calais Campbell, 53; Tommy Kelly, 40; Frostee Rucker, 36; Dan Williams, 18; Kareem Martin, 6; Alameda Ta'amu, 1
LB: Larry Foote, 56; Alex Okafor, 49; Marcus Benard, 15; Sam Acho, 15; Kevin Minter, 8
DB: Patrick Peterson, 56; Rashad Johnson, 56; Antonio Cromartie, 55; Jerraud Powers, 48; Deone Bucannnon, 48; Tyrann Mathieu, 48; Tony Jefferson, 8
Azért durva, hogy a védekező playek 85%-ban 6 defensive backkel álltunk fel, még akkor is ha sokat blitzelünk.
A Rams ellen
Offense (66 play volt összesen)
QB Carson Palmer, 57; Drew Stanton, 9
Kezdő OL 66
RB Andre Ellington, 53; Marion Grice, 9; Robert Hughes, 4
WR Larry Fitzgerald, 64; Michael Floyd, 58; John Brown, 41; Jaron Brown, 7; Ted Ginn, 5
TE John Carlson, 59; Rob Housler, 17; Troy Niklas, 13
Defense (62 play volt összesen)
DL: Calais Campbell, 45; Frostee Rucker, 32; Tommy Kelly, 32; Kareem Martin, 25; Dan Williams, 21; Ed Stinson, 12
LB: Larry Foote, 62; Alex Okafor, 50; Sam Acho, 31; Kevin Minter, 17; Marcus Benard, 3
DB: Rashad Johnson, 62; Antonio Cromartie, 62; Patrick Peterson, 62; Jerraud Powers, 49; Tyrann Mathieu, 44; Deone Bucannon, 44; Justin Bethel, 16; Tony Jefferson, 13
Összeségében Rashad Johnson minden playben játszik, mellette mások is, de őt nem gondoltam volna év elején, hogy ennyire bejátssza magát. Ami meglepett, hogy Dan Williams nem volt sokat fent a pályán az elmúlt 2 meccsen.
több mint 10 éve
Ha nem megy a futás akkor kicsi az esélyünk. És nem látom, hogy mitől menne, hiába esett ki Mebane.A védelemnek kiemelten kell figyelnie Lynchre és Wilsonra. A DL játéka a lényeg, ha vissza tudják nyomni az OL-t akkor nem lesz helye Lynchnek futni. Csak a cutback-jeire kell figyelni mert hiába nagydarab, iszonyat gyorsan vált irányt utána meg már baszhatjuk. Dan Williams vs. Phillips (azt hiszem így hívják a csere centert) elég fontos párharc lesz.
Leon: Az egyik ILB (esetenként) mindig a futóért felelős. Természetesen van olyan taktika, ahol a futkosós irányítót is figyeli egy ember. ilyen lesz alkalmazva vasárnap is, de nem mindig ugyanaz az ember lesz felelős Wilsonért.
több mint 10 éve
braxa88
12 534
11 embernek kellene őket fognia mert más nem veszélyes.Unger kiesett, gyengébb lesz a futójáték, sztem fogni fogja a Cards DL a futást
a D#ünk meg gyenge, a Cardinals győzelme az esélyes
több mint 10 éve
Kár, hogy a statisztikákban nincs benne, hogy lesérül a kezdő QB. 😕A nálam okosabbaktól kérdezem, hogy lehetséges hogy innen ne legyen meg a PO? Ne tekintsünk ennél előrébb egyelőre már az is nagyon jó lenne az elmúlt évek után.fremen1% esély van rá, hogy nem lesz meg, azaz az ördög nem alszik... 😉
www.playoffstatus.com/nfl/nflpostseasonprob.htmlCardinalis
Egyébként ki mit vár a Seahawks ellen? Szerintem vér fog folyni a pályán. Általában optimista vagyok, még amikor más nem is, de most nem sok esélyt látok a győzelemre. Nem látom, hogy hogyan tudnánk megölni Lynch futásait, akkora formában van, hogy olyan nincs is. 😊
Szerintetek elképzelhető egy olyan taktika, hogy a D-ből egy egy ember csak Wilsonra és Lynch-re figyel? Valahogy ezt a két ördögfiókát kellene kikapcsolni.
több mint 10 éve
Húúúha.... kevesebb mint 1:4-hez a SB-ra... 😀A nálam okosabbaktól kérdezem, hogy lehetséges hogy innen ne legyen meg a PO? Ne tekintsünk ennél előrébb egyelőre már az is nagyon jó lenne az elmúlt évek után.fremen1% esély van rá, hogy nem lesz meg, azaz az ördög nem alszik... 😉
www.playoffstatus.com/nfl/nflpostseasonprob.htmlCardinalis
A PO legyen meg WC nélkül és akkor már örömködünk 😉
több mint 10 éve
Cardinalis
5 801
A nálam okosabbaktól kérdezem, hogy lehetséges hogy innen ne legyen meg a PO? Ne tekintsünk ennél előrébb egyelőre már az is nagyon jó lenne az elmúlt évek után.fremen1% esély van rá, hogy nem lesz meg, azaz az ördög nem alszik... 😉
www.playoffstatus.com/nfl/nflpostseasonprob.html
THIS IS THE WAY
több mint 10 éve
A nálam okosabbaktól kérdezem, hogy lehetséges hogy innen ne legyen meg a PO? Ne tekintsünk ennél előrébb egyelőre már az is nagyon jó lenne az elmúlt évek után.fremenIgen lehetséges, de ahhoz nagyon el kellene baltázni valamit....
Pont tegnap matekozgattam és 3 w-vel már megvan sztem.
több mint 10 éve
fremen
25
A nálam okosabbaktól kérdezem, hogy lehetséges hogy innen ne legyen meg a PO? Ne tekintsünk ennél előrébb egyelőre már az is nagyon jó lenne az elmúlt évek után.
több mint 10 éve
shagi0206
10 947
www.footballidiot.com/forum/download/file.php?id=4709az a sebességre utal, hogy villámlábú
Mit jelent Welker feje mellett az a kis sárga cipő meg az ehhez hasonló kis jelek a játékban? PL: B. Jacobs-nál az a kis rádió. Évek óta játszom vele de eddig nem igazán sikerült mindegyikre rájönnöm. Ha valaki leírná hálás lennék.
Egyébként grat a csapatnak, innen már sztem megvan a csoport.Ka'deemCarey25
legalábbis gondolom én 😊
de az biztos, hogy a sebességhez van köze
több mint 10 éve
Ka'deemCarey25
277
www.footballidiot.com/forum/download/file.php?id=4709Mit jelent Welker feje mellett az a kis sárga cipő meg az ehhez hasonló kis jelek a játékban? PL: B. Jacobs-nál az a kis rádió. Évek óta játszom vele de eddig nem igazán sikerült mindegyikre rájönnöm. Ha valaki leírná hálás lennék.
Egyébként grat a csapatnak, innen már sztem megvan a csoport.
több mint 10 éve
Nagyon tekertek a hazai SB-ba 😊ThundersNFLIstenem ha Warner pár évvel fiatalabb lenne... 😀
több mint 10 éve
Nagyon tekertek a hazai SB-ba 😊
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
emberke22
574
Régen írtam ide, szóval most megteszem.- 9-1.
- 2 győzelemmel megyünk az összes NFC-s csapat ellen.
- a secondarynk magára talált Petersonnal együtt az utóbbi 3 meccsen
- az offense hozza a pontokat, hogy a defense megnyerhesse nekünk a meccseket és ezt eddig meg is tette
- Stanton faktor egyelőre ??
- Arians egy nagyon jó edző egy 5-11-es csapatból tavaly 10-6-ost csinált idén pedig egyelőre 9-1.
- Bowles szintúgy szuper
- Keimnek is jár a piros pont
- úgy érzem, hogy ebből még egész jó dolgok is kisülhetnek, de 6 meccs az elég sok
- jó most Cardinalsosnak lenni 😊
Továbbá:
Foote nagyot játszik idén a védelem egyik vezére, Cromartie-PP páros végre hozza amit szerettünk volna látni év elején tőlük ami igen csak bizakodásra ad okot nekem. Bucanonn is egyre jobban játszik, múlt héten volt egy nagy hibája, de szeretem a stílusát, a Lions ellen meg passz ellen is jól tolta. Továbbá a szürke eminenciások Johnson, Powers és Jefferson, amiáltal Matyinak nem jut annyi snap mint amennyi máshol juthatna talán. Okafor 5 sack. DL dominate. Dan Williamset figyelem, ahogy mostanában elemi erővel szakítja be a zsebet középről. CCampbell az CCampbell. És a defense úgy csinálja ezt, hogy nincs Dockett, DWashington, Abraham, + (Shaugnessy). Nagy pacsi nekik.
Veldheer hatalmas upgrade a falnak és az aktuális QB-nak, És ha Cooper nem sérült volna le tavaly mi lenne a falunkkal... Vissza se merek emlékezni a 2 évvel ezelőtti falunkra. Elkapók között szépen elosztják a labdákat, csak egyes meccseken sok a drop, főleg Carlson és a JohnBrowntól, mindazonáltal, hogy JohnBrown egyelőre nagyon megérte a 3.körben (ezek a 3.körös agyrém húzásaink eddig eléggé bejöttek tavaly Matyi idén JBrown). Ellingtont féltem, hogy sok lesz ez neki. Vizionálok jövőre egy RB draftot vagy egy jobb képességű FA-t, ezt szintúgy igaz a TE posztra. Az offense rendben van, csak nehogy Stanton folytassa a Turnover gyártást, mert azért állunk 9-1-gyel, mivel az eddig kimaradt nekünk.
- 9-1.
- vizionálok és 13-3. NFC first seed, bár ez még nagyon korai, de irány PO
Go Cards! 😊
több mint 10 éve
A D előtt le a kalappal, az viszont kicsit aggasztó, hogy az O-tól félidőnként 1-2 szebb drivera futja (amiből vagy pont lesz, vagy nem), a többi az elég kínlódós. A PO-ban így azért elég nehéz lesz maradandót alkotni.az NFL legjobb védelme ellen nem is számíthattunk többre az O-tól, ennél nehezebb dolguk a PO-ban sem lesz szerintem, pláne hazai pályán
Mindenesetre most örülés van az újabb győzelemnek 😊Natloz
több mint 10 éve
Cardinalis
5 801
Jó lenne ezt a hazait is megnyerni, az sem baj, hogy ha a szokásos nyögvenyelős meccs lesz, csak legyen meg a W. 😊Leon78a szokásos nyögvenyelős W = a szokásos Cardinals W, és már a 9.!!! 😀
THIS IS THE WAY
több mint 10 éve
Natloz
300
A D előtt le a kalappal, az viszont kicsit aggasztó, hogy az O-tól félidőnként 1-2 szebb drivera futja (amiből vagy pont lesz, vagy nem), a többi az elég kínlódós. A PO-ban így azért elég nehéz lesz maradandót alkotni.Mindenesetre most örülés van az újabb győzelemnek 😊
Just a simple Lineman... ZP#76
több mint 10 éve
shagi0206
10 947
nos, a csapat fbook oldalán írta valaki, hogy a a 11-5-ös mérleggel is kiegyezne (ekkor vagy 6-1-gyel, vagy 7-1-gyel álltunk). Azt hiszem az a mérleg mostmár csalódás lenne. A Falcons ellen kötelező nyerni, Ők idén igencsak gyengék, valamint a KC-t hazai pályán illene, ugyanígy a Ramset jó lenne idegenben, és ez már 12-4
Én az 1. mondatban írt 6-1, avagy 7-1-nél a 13-3-ra tippeltem, nem elérhetetlen, és vszeg azzal az NFC legjobb mérlegével rendelkeznénk, így a WC kör kimaradna, és végig hazai pályán játszhatnánk.
Nem gondoltam volna, hogy ilyen szezon elé nézünk, de nagy álmodó vagyok, és szeretném SB-ban látni a csapatot, ami mint tudjuk, szintén hazai pályán lenne
több mint 10 éve
9-1, el se hiszem. Ettől függetlenül nem dőlhetünk hátra, de azt gondolom mostmár legrosszabb esetben is egy WildCard hely megvan.A #D óriásit játszott ma, és szerintem az Offense se volt rossz, hiába a 2 gyors TD utáni csend, jópár driveban bennevolt a pontszerzés lehetősége.
A Seahawkst jövőhéten nagyon kéne már csak a csoporton belüli mérleg miatt is, de részemről nincs tragédia ha bukjuk az idegenbelit, csak otthon húzzuk be, illetve az utolsó fordulóban a Frisco elleni meccs is sok mindenről dönthet majd.
Jó éjt mindenkinek 😊
több mint 10 éve
2 apró kérésem lenne:Igen, az jó lenne, ha legalább Ő egészséges maradna 😊
-Tartsuk életben Stantont
-Nyerjünk
😊andree
Kíváncsi vagyok, hogy hány yardot fog engedni a csapat a levegőben. Szinte biztos, hogy futás egyik oldalon sem nagyon lesz, bár Ellington ránk cáfolhatna. 😊
Jó lenne ezt a hazait is megnyerni, az sem baj, hogy ha a szokásos nyögvenyelős meccs lesz, csak legyen meg a W. 😊
több mint 10 éve
PP-tól nagy játékot várok ma, szerintem a Rams meccs nagy fordulópont volt neki.Amúgy eléggé tartok a meccstől, futójátékunk már múlt héten se volt, szóval Stantonra óriási teher hárulhat. Az elkapóinkon nem fog múlni, remélhetőleg érzik a srácok hogy ezen a meccsen sok múlhat.
GO CARDS!!
több mint 10 éve
Köszi a gondolatokat! 😊
több mint 10 éve
Hali egy jó ellenpélda, de más nem nagyon van ezen a poszton hasonló paraméterekkel (na jó, idén még Peppers, de ő is ilyen hibrid valamit játszik). Szerintem JPP nem való 3-4-be, bár Bowles rendszerében nem tudom, mennyit kell a külső LB-knek zónáznia.3-4-be a jelenlegi súlyával DE-nek kevés lenne, OLB-nek meg nehéz. Nem tudom, a work ethic problémáival mi van, de idén sem valami produktív.mustaineNem nehéz OLB-nek egyáltalán, Hali is 275 fonttal játszik KC-ben évek óta.
A gyorsasága a kérdés.Stez
több mint 10 éve
3-4-be a jelenlegi súlyával DE-nek kevés lenne, OLB-nek meg nehéz. Nem tudom, a work ethic problémáival mi van, de idén sem valami produktív.mustaineNem nehéz OLB-nek egyáltalán, Hali is 275 fonttal játszik KC-ben évek óta.
A gyorsasága a kérdés.
több mint 10 éve
3-4-be a jelenlegi súlyával DE-nek kevés lenne, OLB-nek meg nehéz. Nem tudom, a work ethic problémáival mi van, de idén sem valami produktív.