Arizona Cardinals

35 feliratkozó

több mint 11 éve
Leon78 Arizona Cardinals 1 986 — Defender
Ezt az eredményt el tudnám képzelni a 2015-ös szezonra. 😊

walterfootball.com/draft2016_1.php
több mint 11 éve
Na a Jets lett végül.
Én örülök neki, ott talán nem lesz túlzottan megkötve a keze, és legalább nem is NFC 😊.
Sok sikert Bowles!Kexandro
Én nem örülök neki, jobb lett volna, ha marad.Leon78
Nyilván, de a teljesítménye alapján szerintem ez 1 percig nem volt benne a pakliban..Kexandro
Kicsit abban bíztam, hogy ugyanaz történik vele is, mint Hortonnal. Ez nem jött be. 😊
több mint 11 éve
Kexandro Arizona Cardinals 562 — UDFA LS
Na a Jets lett végül.
Én örülök neki, ott talán nem lesz túlzottan megkötve a keze, és legalább nem is NFC 😊.
Én nem örülök neki, jobb lett volna, ha marad.Leon78
Nyilván, de a teljesítménye alapján szerintem ez 1 percig nem volt benne a pakliban..
több mint 11 éve
Na a Jets lett végül.
Én nem örülök neki, jobb lett volna, ha marad.
több mint 11 éve
Fucu Arizona Cardinals Stanford Cardinal 11 633 — #BeRedSeeRed
LeBeau nem valószínű, hogy DC lesz inkább olyan Tom Moore féle tanácsadó/segítő.

Fucu on Twitter, Bowl.hu Twitter
több mint 11 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 231 — NFL bracket champion '26
Kíváncsi vagyok kit visz OC-nak, illetve kivel képzeli a QB posztot New Yorkban.andree
Chan Gaileyt.

LeBeau kívül meg az alábbi arcokat nevezték meg lehetséges DC-ként:
There are candidates currently on the staff, too, including outside linebackers coach James Bettcher. Defensive backs coach Nick Rapone was a long-time coordinator at the college level and cornerbacks coach Kevin Ross has coached and played in the NFL.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
andree Arizona Cardinals 1 786
Sok sikert neki!
Próbálom követni majd a pályafutását. Ezekkel a nagyszerű half time adjustokkal, a játékosok erősségeihez szabott játékaival és öltözőn belüli népszerűségével nehezen hiszem, hogy megbukna HC-ként. A Jets nem is áll olyan rosszul a cap-et tekintve, az alapanyag is adott egy jó 3-4 védelemhez. Lesz helye alkotni. A buktató a támadó oldal lehet. Kíváncsi vagyok kit visz OC-nak, illetve kivel képzeli a QB posztot New Yorkban.
több mint 11 éve
Na a Jets lett végül.
Sok sikert Bowles!
több mint 11 éve
Ha kivesszük a top irányítókat (Manning, Brady) akkor a többiekhez képest hová sorolnátok Palmert? Ok, tudom hogy sokat számítanak a társak, a csapat is, és elsősorban nem is a stat alapján kérdezem.bionic
Nálam az itt nyújtottak alapján az erős közepes kategória. Olyan Cutler környékén. Top 10-be bőben nem fér be, de 15 egyértelműen rosszabb kezdő nincs nála most a ligában szerintem. Ebben benne van a jó coaching is persze.
több mint 11 éve
bionic Arizona Cardinals 120
Ha kivesszük a top irányítókat (Manning, Brady) akkor a többiekhez képest hová sorolnátok Palmert? Ok, tudom hogy sokat számítanak a társak, a csapat is, és elsősorban nem is a stat alapján kérdezem.
több mint 11 éve
Ka'deemCarey25 Arizona Cardinals 277
Rá is mozdultatok LeBeau-ra. 😊 Az egyik pittsburghi beatwriter már jelentette is, hogy Arians beszélt vele telón, hogy csatlakozzon a stábhoz.Soldados
Valamit valamiért... Remélem az Ohio State valahogy kiszopatja az Oregont ma.
több mint 11 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Rá is mozdultatok LeBeau-ra. 😊 Az egyik pittsburghi beatwriter már jelentette is, hogy Arians beszélt vele telón, hogy csatlakozzon a stábhoz.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 11 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Ha Bowles-t elviszik HC-nak, én hozzátok várom LeBeau-t. 😊Soldados
Már amikor kijött a hír, hogy tőletek távozik jöttek olyan pletykák, hogy hozzánk jöhet ha Bowles megy. Örülnék neki. Viszont így még korosabb lenne az amúgy sem fiatal edzői társulat. 😊Fucu
Hát remélem, hamar eldől Bowles sorsa, mert Whiz már bejelentkezett érte a Titans-től.

Én viszont szívesebben nézném itt, mivel nálatok jó védelem van, sok az ismerős arc akár az edzők, akár a játékosok között, plusz akár bajnokaspiránsok is lehettek. Szóval én itt szeretném látni. 😊

Itt újra egyesülne a kedvenc OC-m (Arians) és DC-m.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 11 éve
A következő DC vajon megismerteti a srácokat a Tight End nevű poszttal? 😊Kexandro
Ja azzal kezdi, hogy odamegy Rashad Johnsonhoz, Buccannonhoz és Footéhoz, hogy te te és te.
több mint 11 éve
A következő DC vajon megismerteti a srácokat a Tight End nevű poszttal? 😊
több mint 11 éve
Remélem Bowles olyan munkát vállal, ahol tudok majd szurkolni neki.nagyon szimpi, karakteres edző.andree
Jets vagy Falcons. Válassz. 😊Fucu
Na ez az! 😀
Amúgy mindkettő ilyen semleges csapat nekem. Valahogy az Atlantaban soha nem fogott meg semmi, a Jetsnek meg nem bocsájtom meg, hogy 5 percel 2 liter kávé megivása után kaptak 10 perc alatt 3-4 TD-t a Patriots ellen. 😀

Ha nem nézem hol volt üresedés, a Texansnál, Steelersnél vagy Panthersnél megnéztem volna.
több mint 11 éve
Remélem Bowles olyan munkát vállal, ahol tudok majd szurkolni neki.nagyon szimpi, karakteres edző.andree
Jets vagy Falcons. Válassz. 😊

több mint 11 éve
Remélem Bowles olyan munkát vállal, ahol tudok majd szurkolni neki.nagyon szimpi, karakteres edző.
több mint 11 éve
Már amikor kijött a hír, hogy tőletek távozik jöttek olyan pletykák, hogy hozzánk jöhet ha Bowles megy. Örülnék neki. Viszont így még korosabb lenne az amúgy sem fiatal edzői társulat. 😊

több mint 11 éve
emberke22 Arizona Cardinals 576
Benne van a pakliban, Arians ismeri 😊 Bowles megy 2. interjúra a Jetshez és a Falconshoz, és az Atlanta Journal szerint Bowles neve van a legtetején a Falconsnál a HC jelöltek között.. szóval kezdhetünk megbarátkozni a gondolattal, hogy új DC után kell majd néznünk
több mint 11 éve
Cardinalis Arizona Cardinals 5 955
én meg azt hittem, hogy ezért az ünneplésért szoktak zászlót dobni 😀Dexxter Tailor
TD után nem szoktak ilyenért. Ha first down után csinálod ezt akkor viszont igen.Fucu
ja igen. meg arra gondoltam, amikor kidobja a stadionból a lasztitDexxter Tailor
egy kis celeb-gyűjtemény 2014ből 😊
 www.azcardinals.com/videos/videos/Top-Celebrations-of-2014/896bafb5-8d7e-4522-b053-ba03a7a16fd0
több mint 11 éve
Ha Bowles-t elviszik HC-nak, én hozzátok várom LeBeau-t. 😊

több mint 11 éve
csakhogy ne legyünk már ennyire az alján…
Here are the winners of the second annual Cardinals Digital Media Awards
 www.azcardinals.com/news-and-events/article-2/Recognizing-The-Top-Cardinals-In-2014/c12d2619-1ca6-45fd-8d11-c0b2caa6eb76
OFEENSIVE PLAYER OF THE YEAR: LT Jared Veldheer
DEFENSIVE PLAYER OF THE YEAR: DE Calais Campbell
BEYOND THE BOX SCORE PLAYER OF THE YEAR: DT Frostee Rucker, és egy kis videóelemzés róla:
 www.nfl.com/videos/mayocks-slant/0ap3000000444993/Mayock-s-Slant-Frostee-Rucker-takes-over
NEWCOMER OF THE YEAR: WR John Brown
‘NEXT MAN UP’ OF THE YEAR: QB Drew Stanton
PLAY OF THE YEAR: WR John Brown’s 75-yard TD catch from QB Carson Palmer vs. Eagles
MOST VALUABLE CARDINAL: DE Calais Campbell
több mint 11 éve
Kurt Warner Named Hall Of Fame Finalist
 www.nfl.com/videos/nfl-hall-of-fame/0ap3000000455676/HoF-Finalists-Warner-s-career-unlike-any-other
több mint 11 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
milyen jó, hogy ez az értelmetlen vita sem ment át személyeskedésbe...Dexxter Tailor
Azt ne te dontsd el te szemet!