Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 10 éve
Senki nem beszélt csoportok erősségéről, pusztán passzjátékkal megtett yardokról van szó. Egy csapat lehet retek szar, annak ellenére hogy sok yardot passzol, és lehet jó is, annak ellenére, hogy nem passzol sokat.gabokockaNem, de egy olyan csoportban nyilván könnyebb yardokat szerezni, ahol 4 védelemből 3 retek szar a te szavaiddal élve 1 pedig jó közepes az egész szezonban. Szerintem ez logikus, de javíts ki.
több mint 10 éve
Senki nem beszélt csoportok erősségéről, pusztán passzjátékkal megtett yardokról van szó. Egy csapat lehet retek szar, annak ellenére hogy sok yardot passzol, és lehet jó is, annak ellenére, hogy nem passzol sokat.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
Kár ezen vitázni, egyrészt én hoztam fel példának a Pantherst, másrészt nem kell támadásnak venni az ilyesmit.Én csak annyit akartam ezzel mondani, hogy nem kell elájulni a secondarynktől, viszont tény és való, hogy a fontosabb pillanatokban valaki mindíg hozzá tudott tenni egy kis pluszt, amivel a mi javunkra fordult a meccs.
több mint 10 éve
Biztosan igazad van, csak egy két igen fontos dologra nem lettél figyelmes.az NFC south csapataitól nem nehéz kevesebb yardot benyelniMár elnézést a féloffért, de ez már akkora butaság, hogy nem tudom szó nélkül hagyni: a Saints és a Falcons passz O-ja is top 5 volt a ligában, de mondok viccesebbet: még a Bucs passz O-ja is jobb volt (passzolt yardokról beszélünk), mint a Ninersé, valamint a Hawksé és kb ugyanazt hozta, mint a Rams. Idevéve a Raiderst és a Chiefst, azt látjuk, hogy a meccseitek felét a tíz legrosszabb passz O közé tartozó csapatok ellen játszottátok, és így sikerült a negyedik legrosszabb passz D-vel végezni, a kolléga erről a problémáról beszélt.Jakehomer
Adirotor
1. Valóban nagyon erős volt a csoportotok, emlékeztetnélek, hogy a 8 legtöbb yardot begyűjtő csapat között 3 a ti csoportotokból való, ami számomra azt sugallja, hogy nem véletlenül voltak az O-k olyan produktívak, hiszen a meccsek majdnem felét egymással játszottátok le. 😊.
2. Az is figyelemre méltó, hogy ez a nagyszerű quartett a 8 csoport közül összességében a legkevesebb győzelmet tudták felmutatni, nevezetesen 22 darabot, ami csapatonként megközelíti a 6-os átlagot, ami megsüvegelendő dolog. 😊 Még a Jacksonville, Tennesi páros fémjelezte AFC South is 25 győzelmet tudott felmutatni, ami messze jobb a 22-nél.😊
Persze kivertetek minket, és ez számít, bár kíváncsi lennék rá, hogy mi történt volna, ha egy kicsit nagyobb szerencsénk van a szezon egészét tekintve, és nem kerül csekély 28 millió dollár IR-re úgy, hogy ebben egy 6. körös kezdő futó is szerepel, a maga igen nagy fizujával.
Végezetül ajánlom figyelmedbe team statoknál a kapott pont/game oszlopot.
több mint 10 éve
Mondjuk ez az egész vita értelmetlen, mert a yardok úgy összességében semmit nem érnek. PPG 5, TDG 9(Holtversenyben 5.), INT 7, QPR 10. 3rd ATT 11, Red zone% 3. A hajukra is kenhetik a yardokat.
több mint 10 éve
az NFC south csapataitól nem nehéz kevesebb yardot benyelniMár elnézést a féloffért, de ez már akkora butaság, hogy nem tudom szó nélkül hagyni: a Saints és a Falcons passz O-ja is top 5 volt a ligában, de mondok viccesebbet: még a Bucs passz O-ja is jobb volt (passzolt yardokról beszélünk), mint a Ninersé, valamint a Hawksé és kb ugyanazt hozta, mint a Rams. Idevéve a Raiderst és a Chiefst, azt látjuk, hogy a meccseitek felét a tíz legrosszabb passz O közé tartozó csapatok ellen játszottátok, és így sikerült a negyedik legrosszabb passz D-vel végezni, a kolléga erről a problémáról beszélt.
Adirotor
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
szerintem ez a "veszély" nem fenyeget, mikor van egy Fangio-nkAz külön "öröm" lenne.....harrasEsélytelen hogy marad (?)Remélem nem a San Francisco lesz a befutó.long dozen
The Arizona Cardinals' defensive coordinator is scheduled to interview with the New York Jets on Wednesday, the Atlanta Falcons on Thursday, the San Francisco 49ers on Friday and Chicago Bears on Saturday, according to ESPN NFL Insider Adam Schefter and ESPN’s Josina Anderson.
That schedule has Bowles traveling 9,635 miles this week.
(espn)harras
több mint 10 éve
Az külön "öröm" lenne.....Esélytelen hogy marad (?)Remélem nem a San Francisco lesz a befutó.long dozen
The Arizona Cardinals' defensive coordinator is scheduled to interview with the New York Jets on Wednesday, the Atlanta Falcons on Thursday, the San Francisco 49ers on Friday and Chicago Bears on Saturday, according to ESPN NFL Insider Adam Schefter and ESPN’s Josina Anderson.
(espn)harras
több mint 10 éve
Esélytelen hogy marad (?)Remélem nem a San Francisco lesz a befutó.
(espn)harras
több mint 10 éve
Esélytelen hogy marad (?)The Arizona Cardinals' defensive coordinator is scheduled to interview with the New York Jets on Wednesday, the Atlanta Falcons on Thursday, the San Francisco 49ers on Friday and Chicago Bears on Saturday, according to ESPN NFL Insider Adam Schefter and ESPN’s Josina Anderson.
(espn)
több mint 10 éve
😀Erre csak annyit tudok mondani hogy a kurva anyját az összes lesérült irányítónknak 😀silent7939Bogaram! Ha a mamák elkurvulnak, a gyerekek akkor is lesérülhetnek!mamii
több mint 10 éve
Erre csak annyit tudok mondani hogy a kurva anyját az összes lesérült irányítónknak 😀silent7939Bogaram! Ha a mamák elkurvulnak, a gyerekek akkor is lesérülhetnek!

GO CARDINALS!!!
több mint 10 éve
Sziasztok!Höri mondta a közvetítés során, hogy olvassa a fórumokat, ezért ezúton szeretnék gratulálni a közvetítések fantasztikus hangulatához, külön élmény volt Matúz Krisztián-Kovács Sanyi párosa, egymásnak dobálták a magas labdákat. Nem tudom kinél mondta Sanyi egy rosszul sikerült védő akció során, hogy a játékos nem védeni, hanem ütni akart, mint a kakukkos óra! Még most is röhögök rajta.
A Cardinals kiesését több tényező indokolja, sajnos az utolsó meccsek alapján borítékolható volt. Ettől függetlenül ez egy jó csapat, kell több ponton erősíteni, de Arians jó fej, megoldja.
Nem titok hogy nagy Fitzgerald rajongó vagyok, kíváncsi leszek hol köt ki, de az az igazság, hogy a csúcson túl van, az a 2009. februári SB-n végetért, azóta csak árnyéka önmagának. Szerintem az aki 10 év múlva csak a statisztikák alapján próbálja megítélni, fogalma sem lesz mit ettek rajta annyira a rajongók.
Engem meglepett a Pittsburg kiesése, mert náluk kiváló vezető edző, QB, minden egységben nagy nevek, mégis ugyanúgy búcsúzik mint mi. Az jutott eszembe, hogy ez a két csapat játszotta az SB-t 6 éve és most elsőként távoznak a PO-ból.
Na, kibeszéltem magam, jó szurkolást mindenkinek én minden esetre a jó meccsekért élek-halok.
mamii

GO CARDINALS!!!
több mint 10 éve
Úgy látom a Dallas-Detroiton is muszáj volt kicsit megsegíteni a hazaiakat. Ilyenek miatt hagytam abba a gurulós foci nézését évekkel ezelőtt.
több mint 10 éve
az NFC south csapataitól nem nehéz kevesebb yardot benyelni, egyébként utálom ezeket az összehasonlítgatásokat hogy: ki mit hányszor mikor miértAz alapszakaszban 4152 passzolt yardot nyeltek be a srácok, innen azért még van hova fejlődni. Összehasonlításképp a Carolinánál ez 3645, és egy negatív mérlegű csapatról beszélünk.ligaszinten egyikőjük sem rúgott labdába, holott nevek alapján mindenki az elitbe várta ezt az egységet.Mathieu, Jefferson, Cro, PP, Bucannon
Kexandro
ha ők nem rúgtak labdába akkor hogy szeretünk ennyi győzelmet?
végén kiderül h minden szar (kivéve CC mert allpro FTW)Adirotor
Persze nem volt pass rush, és a futás elleni védekezésünk jobban működött, de ez a szám akkor is sok.
Egyébként a győzelmeket a csapat együtt érte el.Kexandro
a lényeg hogy jól játszottak a srácok és ez a lényeg
több mint 10 éve
Vegigneztem a "meszarlast"... emlekezzetek csak az alapszakasz elso 14 meccsere... az volt a lenyeg az iden. Reszvetem a tegnapiert... :-/
¯\_(ツ)_/¯
több mint 10 éve
Amúgy kár ennyire előre szaladni. Dőljünk hátra nézzük meg ki nyer idén. Utána úgy is indul az őrület. Idén is lesznek olcsó veteránok, prove yourself szerződések(Ala Dansby vagy Cro), és olyan capmanagement húzások, hogy csak nézünk ez miért nem jutott eszünkbe.andreeTeljesen egyetértek. Nézzünk meccseket amíg vannak, utána bőven lesz időnk az offseason dolgokkal foglalkozni.
Egyébként bod prediction kiértékelés lesz? Tegnap visszanéztem, szerintem rosszabb lett mint a tavalyi 😊
több mint 10 éve
Az alapszakaszban 4152 passzolt yardot nyeltek be a srácok, innen azért még van hova fejlődni. Összehasonlításképp a Carolinánál ez 3645, és egy negatív mérlegű csapatról beszélünk.ligaszinten egyikőjük sem rúgott labdába, holott nevek alapján mindenki az elitbe várta ezt az egységet.Mathieu, Jefferson, Cro, PP, Bucannon
Kexandro
végén kiderül h minden szar (kivéve CC mert allpro FTW)Adirotor
Persze nem volt pass rush, és a futás elleni védekezésünk jobban működött, de ez a szám akkor is sok.
Egyébként a győzelmeket a csapat együtt érte el.
több mint 10 éve
ligaszinten egyikőjük sem rúgott labdába, holott nevek alapján mindenki az elitbe várta ezt az egységet.Mathieu, Jefferson, Cro, PP, Bucannon
Kexandro
végén kiderül h minden szar (kivéve CC mert allpro FTW)
több mint 10 éve
a végén azzal a hátrapasszolgatós vicceskedéssel csak meg lett a rekord, siralmas... 😥 "Arizona's 78 total yards were the fewest in a postseason game in NFL history, breaking the previous mark set in 1958 by the Cleveland Browns, who had 86 against the New York Giants."
több mint 10 éve
Hát na 😀. PP-t szerintem is lejátszotta, és még nevetségesebb az egész ha a fizetéseiket hasonlítjuk össze, de ligaszinten egyikőjük sem rúgott labdába, holott nevek alapján mindenki az elitbe várta ezt az egységet.Egy megbízható TE nagyon hiányzik a csapatból, szerintem rengeteget lendítene az Offensen egy Olsen tipusú játékos.Most komolyan ezt gondolod Cro-val kapcsolatban? Aki apróért játszik PP mellett sokkal jobban? Ugyan azt a szezont néztük? 😀silent7939
Irányítót én sem draftolnék, de azért valamit kellene kezdeni ezzel a poszttal, mert Palmer köré már nem lehet csapatot építeni, Stanton az Stanton, Thomas meg ki tudja.
Cromartietól én annyira nem voltam elájulva, volt pár meccs ahol nagyon szétsz*patták, mellette voltak ugyan szép intjei, de összességében nálam nem sokkal átlag fölötti.
Na mindegy, kicsit azért én is megkönnyebbültem hogy vége erre az évre, mert az utolsó heteket már szinte fájt nézni.Kexandro
Cromartiet én is megtartanám, de csak PP miatt nem érdemel nagy lóvét, és máshol sem fogja megkapni.
több mint 10 éve
Nagyon sajnálom a csapatot, de ennyi sérültet egy PO-ban bármelyik csapat nehezen viselne. Így is szép volt az idei teljesítmény.TomcsikThx 😊
több mint 10 éve
Nagyon sajnálom a csapatot, de ennyi sérültet egy PO-ban bármelyik csapat nehezen viselne. Így is szép volt az idei teljesítmény.
több mint 10 éve
Egy megbízható TE nagyon hiányzik a csapatból, szerintem rengeteget lendítene az Offensen egy Olsen tipusú játékos.Most komolyan ezt gondolod Cro-val kapcsolatban? Aki apróért játszik PP mellett sokkal jobban? Ugyan azt a szezont néztük? 😀
Irányítót én sem draftolnék, de azért valamit kellene kezdeni ezzel a poszttal, mert Palmer köré már nem lehet csapatot építeni, Stanton az Stanton, Thomas meg ki tudja.
Cromartietól én annyira nem voltam elájulva, volt pár meccs ahol nagyon szétsz*patták, mellette voltak ugyan szép intjei, de összességében nálam nem sokkal átlag fölötti.
Na mindegy, kicsit azért én is megkönnyebbültem hogy vége erre az évre, mert az utolsó heteket már szinte fájt nézni.Kexandro
több mint 10 éve
Egy megbízható TE nagyon hiányzik a csapatból, szerintem rengeteget lendítene az Offensen egy Olsen tipusú játékos.Ezért draftoltuk Troy-t. Akkor is azt írták a TE-k általában nem az első szezonjukban váltják meg a világot. Vele is várjunk még. A többiek megoldják addig.
Cro-nak én szívesen fizetnék, de sztem valaki nagyon kitömi majd. Powers 4 millióját bármikor odaadnám neki, bár néha ő volt a legstabilabb pont a sec-ben(ami mondjuk szomorú).
Amúgy kár ennyire előre szaladni. Dőljünk hátra nézzük meg ki nyer idén. Utána úgy is indul az őrület. Idén is lesznek olcsó veteránok, prove yourself szerződések(Ala Dansby vagy Cro), és olyan capmanagement húzások, hogy csak nézünk ez miért nem jutott eszünkbe.