Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 9 éve
- Kerwynn Williams kapcsán elmondta, hogy az ilyen PS szerzemények a megfigyelői csapat munkáját dicséri.Fucuheh, bullshit. Nálunk draftolta Arians, szóval olyan nagy kutatást nem kellet végezni. 8-)
több mint 9 éve
Keim a szokásos hétfő reggeli rádiós műsorban ezeket mondta:- Cro-nak bokasérülése van, day to day, de szerencsére nem Achilles, mint azt elsőre gyanították.
- Az O-Line a szezon legjobb teljesítményét nyújtotta.
- Veldheer játékát Pro Bowl szintűnek minősítette.
- Shaughnessy sérüléséről is nyilatkozott. Azt mondta, hogy a meccs után rendben volt csak egy kisebb sérülés rendben lesz Matt.
- Kerwynn Williams kapcsán elmondta, hogy az ilyen PS szerzemények a megfigyelői csapat munkáját dicséri.
- A Kelce fumblenál Mike Disner (a Director of Football Administration, tehát íróasztalos munkás) mondta hogy be kéne dobni a pirosat. Ennyire élnek együtt a játékkal a háttérben dolgozók.
több mint 9 éve
andree
1 737
Ellington sérülten végigszenvedte ezt a szezont. Sajnálom, hogy itt a vége, de várható volt. Jövőre várjuk issza mi kis Jamal Charles lite-unkat. 😊 Tegnap azért láttuk van még hová fejlődni. remélem kiszenvedjük a PO-t, bár olyan csapatot ritkán látni sb-n akinek a kezdő Qb és RB is ir-en van.
több mint 9 éve
Ez a Williams gyerek egy állat 😀. 100 yardot összefutott, 5.3 átlaggal. Ha ilyen kincsek vannak nálunk a PS-ban akkor nagyon nem kell aggódni Ellington miatt 😊. Cooper remélem megragad a csapatban, tegnap is látszott hogy kell Ő ebbe a falba.Összességében szerintem vállalható volt, a defense benyelt néhány Charles futást de tette a dolgát, a támadók pedig sokat fejlődtek múlt hét óta, és ha az a 2 FG bemegy, a végeredmény is szebb lenne.
Csütörtökön a Rams nagyon kemény meccs lesz, de azért egy minden téren szétcsúszott Skinst nullára verni nekem annyira nem világszám. Szoros meccs lesz, olyan 50-50 szerintem.
több mint 9 éve
Ritka ronda győzelem volt, nem is tudom miben reménykedjünk a kosok ellen. De ha már csak a Hawks ellenit hoznánk, megvan a csoport. Piece of cake 😊
több mint 9 éve
Josszi
3 368
ha mi nem jutunk be akkor nem hiszem 😀 , meg underdogoknak drukkolni az igazi... 😀sok sikert a PO-ban... csatlakoznék a bandwagonra ha van még hely...Josszifrisco szurkolóként?!?!? 😀 nem fognak árulónak nézni a 49ers topicban? 😀Dexxter Tailor
The Amazing Racoon
több mint 9 éve
Cardinalis
5 801
győőőztünk!!! el sem hiszem :cool: már megvan a tavalyi mérleg, de lesz-e jobb? vagy most elég lesz ez a POhoz? és ott mihez kezdünk majd? elég bizonytalan a csapat sorsa és sajnos maga a csapat is... node először jön a csuka, utána a harcsa és a remény hal meg utoljára 😀
THIS IS THE WAY
több mint 9 éve
Ha matematikailag nem is gyakorlatilag bent vagytok. Ha el is buknátok mind a 3-t a Rams már nem érhet utol, a 49-rs nem fogja mind a 3-t megnyerni, de egyszer már vertétek is őket, ha mégis így lenne és a többi Tiebreaker nektek kedvez. Nagyon minimális az esély, hogy kipottyanjatok. Úgyhogy lélekben kezdhettek a PO-ra hangolódni.Egy ciki van, ha mindet bukjátok és mind mi, mind a Boys, hoz egy 11-5-t amire kicsi az esély.
több mint 9 éve
sok sikert a PO-ban... csatlakoznék a bandwagonra ha van még hely...JossziMég nem vagyunk ott.... van egy olyan érzésem hogy utolsó héten fog eldőlni.
több mint 9 éve
sok sikert a PO-ban... csatlakoznék a bandwagonra ha van még hely...Josszifrisco szurkolóként?!?!? 😀 nem fognak árulónak nézni a 49ers topicban? 😀
több mint 9 éve
emberke22
574
Őszintén? Az offense ismét nem érdemelt győzelmet (kivéve Kerwynn Williams, remélem ő kapja a meccslabdát), a védelem az első negyedért nem, a többi háromért igen. Catanzaro meg menjen el pszichológushoz ha nem bírja a feszültséget.megkapta a meccslabdát 😊
10-3. Következik a Rams rövid hét, idegenben egy olyan csapat ellen akik két mérkőzés óta nem engedtek pontot az ellenfeleiknek. Sok sikert Drew Stanton.Fucu
több mint 9 éve
Josszi
3 368
sok sikert a PO-ban... csatlakoznék a bandwagonra ha van még hely...
The Amazing Racoon
több mint 9 éve
BA meccs után:- Ellington holnap IR-re megy Phillyben fogják műteni sérvvel.
- Cro sérülése nem Achilles, még nem tudják, hogy mi pontosan.
- "hívtam néhány igen rossz playt"
több mint 9 éve
Jó meccs volt összességben. Gratulálok! Kár a sérültekért, ez van.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 9 éve
Őszintén? Az offense ismét nem érdemelt győzelmet (kivéve Kerwynn Williams, remélem ő kapja a meccslabdát), a védelem az első negyedért nem, a többi háromért igen. Catanzaro meg menjen el pszichológushoz ha nem bírja a feszültséget.10-3. Következik a Rams rövid hét, idegenben egy olyan csapat ellen akik két mérkőzés óta nem engedtek pontot az ellenfeleiknek. Sok sikert Drew Stanton.
több mint 9 éve
Azért a 10000-ik hozzászólásomat nem az eredménykövetőbe fogom "elbaszni"! 😊7 év.
több mint 9 éve
A Rams közben a Skinst is nullázza (eddig). Szép lesz az a visszavágó is...
több mint 9 éve
Arians Berry-mezben lesz ma a pálya szélén:Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
emberke22
574
Fitz ACTIVE!!!!
több mint 9 éve
Nem is tudom, reménykedjünk-e bármiben, ha mégis meglesz a PO. Tudom, ott már bármi lehet, de azért így hogy minden második poszton már cserék meg cserék cseréi játszanak, az nem túl bíztató. Futás már nem nagyon lesz és ha Stanton hirtelen nem tanul meg pontosan dobni, akkor passzjáték se nagyon. Nem látom, hogy néhány FG-n kívül mégis hogyan teszünk majd fel pontokat a táblára. Ja de, majd pick6-ekkel és safety-kkel aláz a védelem 😊
több mint 9 éve
Sanszos, hogy Ellington nem fog már idén játszani...Dexxter TailorElhasználtuk.... várható volt.
több mint 9 éve
Sanszos, hogy Ellington nem fog már idén játszani...
több mint 9 éve
Michael Bush kivágva. Matt Shaughnessy OLB aktiválva, Kerwynn Williams RB pedig feljött a practice squadból.Ellington, Fanaika, Honey Badger, Ed Stinson tuti nem játszik a hétvégén, Fitz, Foote, Veldheer pedig kérdéses (de valószínű, hogy játszanak).
több mint 9 éve
Cardinalis
5 801
jövő hét csütörtök / péntek hajnal közös TNF nézés az Endzone-ban? 😊Dexxter Tailornekem sajna nem müxik... node majd a rájátszásban annál inkább! 😉
THIS IS THE WAY
több mint 9 éve
jövő hét csütörtök / péntek hajnal közös TNF nézés az Endzone-ban? 😊Dexxter TailorÉn épp egy céges karácsonyi rendezvényből kifolyólag valszeg lemattulva fogok téblábolni hazafelé 😀 úgyhogy asszem kihagyom