Arizona Cardinals

35 feliratkozó

több mint 9 éve
csongi Arizona Cardinals 989 — Cardinals fan
Buffalo és SF szurkoló leszek a hétvégén 😊Leon78
na a Buffalo úgy néz ki, megteszi ma a magáét, már csak a Niners W-t kell kiszurkolni
több mint 9 éve
bionic Arizona Cardinals 120
Kurt Warner considered return to Cards, ruled it out
https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/rv7dbbuspuuz63pndjnd
Kurt Warner considered return to Cards, ruled it out
Kurt Warner once brought the Arizona Cardinals to a brink of an NFL championship. After seeing his former team lose their second quarterback, Warner considered ending his retirement and returning.
több mint 9 éve
Leon78 Arizona Cardinals 1 961 — Defender
Buffalo és SF szurkoló leszek a hétvégén 😊
több mint 9 éve
Ka'deemCarey25 Arizona Cardinals 277
Es akkor mi van ha valamilyen csodaval hataros modon legyozzuk a hawksot , ok megnyerik a tobbi meccsuket mi pedig kikapunk a ninerstol?Adirotor
Akkor is mi nyerjük a csoportot. Viszont ha a Packers nyeri a hátralevő hármat és mi kikapunk Friscoban (de nyerünk a Seahawks ellen) akkor a GB a no 1. kiemelt.Fucu
Lindley fogalmatlan vele valymi kevés esélyünk van, talán 3+ TO-val meg 5+ sackkel.
több mint 9 éve
Fucu Arizona Cardinals Stanford Cardinal 11 633 — #BeRedSeeRed
Es akkor mi van ha valamilyen csodaval hataros modon legyozzuk a hawksot , ok megnyerik a tobbi meccsuket mi pedig kikapunk a ninerstol?Adirotor
Akkor is mi nyerjük a csoportot. Viszont ha a Packers nyeri a hátralevő hármat és mi kikapunk Friscoban (de nyerünk a Seahawks ellen) akkor a GB a no 1. kiemelt.

Fucu on Twitter, Bowl.hu Twitter
több mint 9 éve
silent7939 Arizona Cardinals Clemson Tigers 4 928 — Látens Jags fan... :)
Semmi
több mint 9 éve
Adirotor Miami Dolphins Notre Dame Fighting Irish 3 944 — AFC: Miami NFC: Rams ; gurulós: Everton
Es akkor mi van ha valamilyen csodaval hataros modon legyozzuk a hawksot , ok megnyerik a tobbi meccsuket mi pedig kikapunk a ninerstol?
több mint 9 éve
csongi Arizona Cardinals 989 — Cardinals fan
Az biztos hogy én ma Niners drukker leszek 😊
több mint 9 éve
Jaja nem írtam be, hogy grade 2 MCL sprain és ACL sprain van Stantonnak. Nem kell műteni, ami jó hír.
Jó lenne az első körös bye-t megcsípni valahogy (ne kérdezzétek nem tudom, hogyan tudnánk legyőzni a Seahawks-t Lindley-vel) és akkor plusz egy hét Stantonnak is.

több mint 9 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
Stanton a rájátszásra visszatérhet:  www.nationalfootballpost.com/Drew-Stanton-expected-back-for-playoffs.html?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Cardinalis Arizona Cardinals 5 801
Warner visszavonulását követő böjt után ez a szezon egy igazi lukulluszi lakoma 😀
Bármeddig is jutunk, büszke vagyok a csapatomra! Mindenképpen egy történelmi, korszakos szezonnak vagyunk a tanúi! 😊 GO CARDS! egy közös HOX meccsnézés az EndZone-ban? hátha most összejön... 😉

THIS IS THE WAY
több mint 9 éve
Rozo Arizona Cardinals 1 749 — CARDINALS FAN
"Cardinals expect QB Drew Stanton to return after knee injury

Coach Bruce Arians said the right knee injury of quarterback Drew Stanton will not end Stanton's season, although when Stanton returns is up in the air. Arians said he would be surprised if Stanton would be able to play a week from Sunday against the Seahawks. More on this story soon on azcardinals.com."

Most lehet örülni?
több mint 9 éve
Ilyet...a Rams ellen levonul Palmer után Stanton is. Kíváncsi vagyok melyik irányitóval fejezzük be ezt az évet.long dozen
ha így folytatódik, egy 4. számú QB-vel nyeri a Cards a Super Bowlt. 😀Szamár
Azért arra valljuk be kicsi az esély.... 😀
több mint 9 éve
Szamár Atlanta Falcons 219 — Falcons fan
Ilyet...a Rams ellen levonul Palmer után Stanton is. Kíváncsi vagyok melyik irányitóval fejezzük be ezt az évet.long dozen
ha így folytatódik, egy 4. számú QB-vel nyeri a Cards a Super Bowlt. 😀
több mint 9 éve
Gr3g0r Arizona Cardinals 37
Ilyet...a Rams ellen levonul Palmer után Stanton is. Kíváncsi vagyok melyik irányitóval fejezzük be ezt az évet. Remélem Stanton visszajön hamar és persze Matyit is várom vissza 😊 Szerencsére a meccsen Chandler lába mindig jól "sült" el. Érdekes lesz a Hawks elleni meccs, pláne otthon. Azért Arians mellett Bowles is nagyszerű dolgokat csinál.

Szerintem amit ez a csapat az idén megtesz az zseniális. Ezzel a szívvel bármeddig elmehetnek. Én bízom a csapatban.

"So be who you are, just understand I'm looking for f----- killers."
több mint 9 éve
alatriste Green Bay Packers 11 308 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
'It fell out of my pocket' Arians a rosszul bedobott pirosra. 😊
Ja csak kb 10 yardnyira esett ki a zsebéből, óriási volt, ahogy Sendlein suttyomban vissza akarta csempészni BA-nek, de már késő volt 😀Fucu
Volt ilyen? 😀 😀silent7939
Jordy Nelson is csinált ilyet két éve

bebop
Na ezt viszont láttam akkor 😀silent7939
Ez az év jelenete volt 😀 A Híres McCarthy challenge-es korszakban a jéghegy csúcsa!

Liverpool Fc
több mint 9 éve
andree Arizona Cardinals 1 737
Nem szakadt Stanton térde. Week to week, szóval van esély, hogy bevethető lesz PO-ra.
több mint 9 éve
Ja csak kb 10 yardnyira esett ki a zsebéből, óriási volt, ahogy Sendlein suttyomban vissza akarta csempészni BA-nek, de már késő volt 😀Fucu

bebop
Na ezt viszont láttam akkor 😀
több mint 9 éve
bebop 413 — Packers fan

GB
több mint 9 éve
Volt ilyen? 😀 😀
több mint 9 éve
Ja csak kb 10 yardnyira esett ki a zsebéből, óriási volt, ahogy Sendlein suttyomban vissza akarta csempészni BA-nek, de már késő volt 😀

több mint 9 éve
"Quarterback friendly" shouldn’t be a dirty word, it’s code for "good coaching".

“I would say any system that’s not QB friendly, then it’s probably a bad system.”baggio
Nagy forma 😀silent7939
ezeket nem Arians mondta :p csak érdemes észben tartani, hogy hol lehet meghúzni a határt a jó edző és a futottak még közöttbaggio
Ja.... azt hittem, de gyanítom hasonlóan gondolkodik Ő is
több mint 9 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 433 — no es importante
"Quarterback friendly" shouldn’t be a dirty word, it’s code for "good coaching".

“I would say any system that’s not QB friendly, then it’s probably a bad system.”baggio
Nagy forma 😀silent7939
ezeket nem Arians mondta :p csak érdemes észben tartani, hogy hol lehet meghúzni a határt a jó edző és a futottak még között

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Arians a meccs után egbyből mondta, hogy azért Lindley ment be mert van tapasztalata. Thomas nincs kész ekkora teher elviselésére.
Lindley-nek tényleg volt pár jó passza (meg is lepődtem), ha Arians belőle is ki tud hozni egy elfogadható játékot, akkor nem tudom mit csinálok.Fucu
😊

Nagy forma 😀
több mint 9 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 433 — no es importante
Arians a meccs után egbyből mondta, hogy azért Lindley ment be mert van tapasztalata. Thomas nincs kész ekkora teher elviselésére.
Lindley-nek tényleg volt pár jó passza (meg is lepődtem), ha Arians belőle is ki tud hozni egy elfogadható játékot, akkor nem tudom mit csinálok.Fucu
😊

“I would say any system that’s not QB friendly, then it’s probably a bad system.”

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal