Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 9 éve
Buffalo és SF szurkoló leszek a hétvégén 😊Leon78na a Buffalo úgy néz ki, megteszi ma a magáét, már csak a Niners W-t kell kiszurkolni
több mint 9 éve
Buffalo és SF szurkoló leszek a hétvégén 😊
több mint 9 éve
Ka'deemCarey25
277
Lindley fogalmatlan vele valymi kevés esélyünk van, talán 3+ TO-val meg 5+ sackkel.Es akkor mi van ha valamilyen csodaval hataros modon legyozzuk a hawksot , ok megnyerik a tobbi meccsuket mi pedig kikapunk a ninerstol?AdirotorAkkor is mi nyerjük a csoportot. Viszont ha a Packers nyeri a hátralevő hármat és mi kikapunk Friscoban (de nyerünk a Seahawks ellen) akkor a GB a no 1. kiemelt.Fucu
több mint 9 éve
Es akkor mi van ha valamilyen csodaval hataros modon legyozzuk a hawksot , ok megnyerik a tobbi meccsuket mi pedig kikapunk a ninerstol?AdirotorAkkor is mi nyerjük a csoportot. Viszont ha a Packers nyeri a hátralevő hármat és mi kikapunk Friscoban (de nyerünk a Seahawks ellen) akkor a GB a no 1. kiemelt.
több mint 9 éve
Es akkor mi van ha valamilyen csodaval hataros modon legyozzuk a hawksot , ok megnyerik a tobbi meccsuket mi pedig kikapunk a ninerstol?AdirotorSemmi
több mint 9 éve
Es akkor mi van ha valamilyen csodaval hataros modon legyozzuk a hawksot , ok megnyerik a tobbi meccsuket mi pedig kikapunk a ninerstol?
több mint 9 éve
Az biztos hogy én ma Niners drukker leszek 😊
több mint 9 éve
Jaja nem írtam be, hogy grade 2 MCL sprain és ACL sprain van Stantonnak. Nem kell műteni, ami jó hír.Jó lenne az első körös bye-t megcsípni valahogy (ne kérdezzétek nem tudom, hogyan tudnánk legyőzni a Seahawks-t Lindley-vel) és akkor plusz egy hét Stantonnak is.
több mint 9 éve
Stanton a rájátszásra visszatérhet: www.nationalfootballpost.com/Drew-Stanton-expected-back-for-playoffs.html?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Cardinalis
5 801
Warner visszavonulását követő böjt után ez a szezon egy igazi lukulluszi lakoma 😀Bármeddig is jutunk, büszke vagyok a csapatomra! Mindenképpen egy történelmi, korszakos szezonnak vagyunk a tanúi! 😊 GO CARDS! egy közös HOX meccsnézés az EndZone-ban? hátha most összejön... 😉
THIS IS THE WAY
több mint 9 éve
"Cardinals expect QB Drew Stanton to return after knee injuryCoach Bruce Arians said the right knee injury of quarterback Drew Stanton will not end Stanton's season, although when Stanton returns is up in the air. Arians said he would be surprised if Stanton would be able to play a week from Sunday against the Seahawks. More on this story soon on azcardinals.com."
Most lehet örülni?
több mint 9 éve
Azért arra valljuk be kicsi az esély.... 😀Ilyet...a Rams ellen levonul Palmer után Stanton is. Kíváncsi vagyok melyik irányitóval fejezzük be ezt az évet.long dozenha így folytatódik, egy 4. számú QB-vel nyeri a Cards a Super Bowlt. 😀Szamár
több mint 9 éve
Ilyet...a Rams ellen levonul Palmer után Stanton is. Kíváncsi vagyok melyik irányitóval fejezzük be ezt az évet.long dozenha így folytatódik, egy 4. számú QB-vel nyeri a Cards a Super Bowlt. 😀
több mint 9 éve
Gr3g0r
37
Ilyet...a Rams ellen levonul Palmer után Stanton is. Kíváncsi vagyok melyik irányitóval fejezzük be ezt az évet. Remélem Stanton visszajön hamar és persze Matyit is várom vissza 😊 Szerencsére a meccsen Chandler lába mindig jól "sült" el. Érdekes lesz a Hawks elleni meccs, pláne otthon. Azért Arians mellett Bowles is nagyszerű dolgokat csinál.Szerintem amit ez a csapat az idén megtesz az zseniális. Ezzel a szívvel bármeddig elmehetnek. Én bízom a csapatban.
"So be who you are, just understand I'm looking for f----- killers."
több mint 9 éve
Ez az év jelenete volt 😀 A Híres McCarthy challenge-es korszakban a jéghegy csúcsa!Na ezt viszont láttam akkor 😀silent7939Jordy Nelson is csinált ilyet két éve'It fell out of my pocket' Arians a rosszul bedobott pirosra. 😊Volt ilyen? 😀 😀silent7939
Ja csak kb 10 yardnyira esett ki a zsebéből, óriási volt, ahogy Sendlein suttyomban vissza akarta csempészni BA-nek, de már késő volt 😀Fucu
bebop
Liverpool Fc
több mint 9 éve
andree
1 737
Nem szakadt Stanton térde. Week to week, szóval van esély, hogy bevethető lesz PO-ra.
több mint 9 éve
Na ezt viszont láttam akkor 😀Jordy Nelson is csinált ilyet két éve'It fell out of my pocket' Arians a rosszul bedobott pirosra. 😊Volt ilyen? 😀 😀silent7939
Ja csak kb 10 yardnyira esett ki a zsebéből, óriási volt, ahogy Sendlein suttyomban vissza akarta csempészni BA-nek, de már késő volt 😀Fucu
bebop
több mint 9 éve
Jordy Nelson is csinált ilyet két éve'It fell out of my pocket' Arians a rosszul bedobott pirosra. 😊Volt ilyen? 😀 😀silent7939
több mint 9 éve
'It fell out of my pocket' Arians a rosszul bedobott pirosra. 😊Volt ilyen? 😀 😀
több mint 9 éve
'It fell out of my pocket' Arians a rosszul bedobott pirosra. 😊Ja csak kb 10 yardnyira esett ki a zsebéből, óriási volt, ahogy Sendlein suttyomban vissza akarta csempészni BA-nek, de már késő volt 😀
több mint 9 éve
Ja.... azt hittem, de gyanítom hasonlóan gondolkodik Ő isezeket nem Arians mondta :p csak érdemes észben tartani, hogy hol lehet meghúzni a határt a jó edző és a futottak még közöttbaggio"Quarterback friendly" shouldn’t be a dirty word, it’s code for "good coaching".Nagy forma 😀silent7939
“I would say any system that’s not QB friendly, then it’s probably a bad system.”baggio
több mint 9 éve
ezeket nem Arians mondta :p csak érdemes észben tartani, hogy hol lehet meghúzni a határt a jó edző és a futottak még között"Quarterback friendly" shouldn’t be a dirty word, it’s code for "good coaching".Nagy forma 😀silent7939
“I would say any system that’s not QB friendly, then it’s probably a bad system.”baggio
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Nagy forma 😀Arians a meccs után egbyből mondta, hogy azért Lindley ment be mert van tapasztalata. Thomas nincs kész ekkora teher elviselésére.😊
Lindley-nek tényleg volt pár jó passza (meg is lepődtem), ha Arians belőle is ki tud hozni egy elfogadható játékot, akkor nem tudom mit csinálok.Fucu
"Quarterback friendly" shouldn’t be a dirty word, it’s code for "good coaching".
több mint 9 éve
Arians a meccs után egbyből mondta, hogy azért Lindley ment be mert van tapasztalata. Thomas nincs kész ekkora teher elviselésére.😊
Lindley-nek tényleg volt pár jó passza (meg is lepődtem), ha Arians belőle is ki tud hozni egy elfogadható játékot, akkor nem tudom mit csinálok.Fucu
"Quarterback friendly" shouldn’t be a dirty word, it’s code for "good coaching".
“I would say any system that’s not QB friendly, then it’s probably a bad system.”
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal