Arizona Cardinals

35 feliratkozó

több mint 10 éve
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 890 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Dockett szerintem tuti megy, Washington is cut lesz valószínű... Palmer maradni fog, most kapott szerződést, meg fel fog ő épülni, jövőre game winning td-t ad Fitznek a super bowlon 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 10 éve
Leon78 Arizona Cardinals 1 984 — Defender
Hogy látjátok Fitz jövőjét?
A napokban volt 1-2 bizakodó hangvételű cikk vele kapcsolatban, de nem tudom...
Ezeknek az átstrukturálásoknak nem sok értelmét látom, csak tologatjuk magunk előtt a sz*rt, de igazából csak egyre nehezebb és büdösebb lesz az egész 😊. Ha át is tudunk csúsztatni pár misit a következő évre, mit érünk el vele? Nyerünk egy fél szezont, a 8. hét környékétől már újra előjönnek a távozásáról szóló pletykák...
Nem tudom ti hogy vagytok vele de én elengedném, hacsak nem engedi megvágni a szerződését valamelyest. Vérző szívvel persze...Kexandro
Nem vagyok egy CAP SPACE szakértő, de ha valami nem történik, még a draftolt újoncokra sem lesz hely a sapka alatt. 😊
Jó lenne, ha lemondana a fizujáról, de ez csak egy álom, és ráadásul azt sem tudom, hogy azzal mennyi helyet lehetne nyerni.
Egy két cuttal még lehetne helyet csinálni / Dockett( nyugdíj), vagy Washington. Remélem egyik sem történik meg. Washington nagy kedvencem, csak kár hogy tök hülye a srác. Szerintem az is kérdés, hogy Palmer fel tud e normálisan épülni, és marad e egyáltalán.

Szóval fogalmam sincs 😊

www.spotrac.com/nfl/cap/
több mint 10 éve
Kexandro Arizona Cardinals 562 — UDFA LS
Hogy látjátok Fitz jövőjét?
A napokban volt 1-2 bizakodó hangvételű cikk vele kapcsolatban, de nem tudom...
Ezeknek az átstrukturálásoknak nem sok értelmét látom, csak tologatjuk magunk előtt a sz*rt, de igazából csak egyre nehezebb és büdösebb lesz az egész 😊. Ha át is tudunk csúsztatni pár misit a következő évre, mit érünk el vele? Nyerünk egy fél szezont, a 8. hét környékétől már újra előjönnek a távozásáról szóló pletykák...
Nem tudom ti hogy vagytok vele de én elengedném, hacsak nem engedi megvágni a szerződését valamelyest. Vérző szívvel persze...
több mint 10 éve
peach Atlanta Falcons 15 614 — a new hope (again)
Talán meg tudom nézni ma a döntőt.... valahogy nem tudok a Hox mellé állni.... egyszerűen nem megy 😊
Nyerjen a Pecc és Brady vonuljon vissza 😉silent7939
Szerintem Brady nem vonul vissza a győzelem ellenére, mert ebben is rekordot akar dönteni, mármint hogy ő legyen a legidősebb aktív játékos a visszavonuláskor!mamii
előbb tippelnk arra, hogy ő akar lenni a legtöbb gyűrűt nyert iránytó 😊

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
mamii Arizona Cardinals 68
Talán meg tudom nézni ma a döntőt.... valahogy nem tudok a Hox mellé állni.... egyszerűen nem megy 😊
Nyerjen a Pecc és Brady vonuljon vissza 😉silent7939
Szerintem Brady nem vonul vissza a győzelem ellenére, mert ebben is rekordot akar dönteni, mármint hogy ő legyen a legidősebb aktív játékos a visszavonuláskor!

GO CARDINALS!!!
több mint 10 éve
andree Arizona Cardinals 1 781
Egyébként bod prediction kiértékelés lesz? Tegnap visszanéztem, szerintem rosszabb lett mint a tavalyi 😊Fucu
Természetesen! 😊

A tavalyi bold prediction-ök egész jól bejöttek, szóval kabalából itt egy idei adag:

Támadók:
-Palmernek legalább kétszer annyi TD-je lesz, mint INt-je
-Ellington 1500 net yard fölött lesz szezon végére
-Legalább két 1000 yardos elkapónk lesz.

Védők:
-Futás ellen top 5-ben lesz a csapat
-40 labdaszerzés fölött végez a védelem
-Legjobb 5-ben leszünk az ellenfél irányítóinak engedett passer rating-ben.
-Ed Stinson TOP 3-ban lesz szezon végére a legtöbb snappet játszó védőfalemberek között.

Csapat:
-Pozitív mérlegünk lesz a szezon felénél.
-Lesz annyi győzelmünk, mint a legrosszabb PO csapatnak.

Ma nyerünk. 😊andree
Támadók:
-Bejött, de sajnos elég kicsi lett a minta. Szegény Palmer amúgy nagyon jó szezont futott volna.
-Andre épp hogy átlépte az ezret. Szezon elejétől sérüléssel küszködött, és még az erőfutó is kiesett előle. Sürgősen kell neki egy jó kiegészítő, hogy úgy használhassuk, ahogy a legtöbb hasznot hozza.
-Hát, egy se lett, de a majd 700 yardos 5 TD-s John Brownért ezt bármikor becserélem.

Védők:
-Yard/próbálkozást nézve Top 10-ben se lettünk benne, ami elég meglepő, mert szemre nagyon jónak tűnt a futás elleni védelem.
-Messze nem, de azért nem panaszkodom.
-Ez is csak TOP10
-5. lett Jócskán lemaradva, de nem panaszkodom. Valóban ígéretes játékos.

Csapat: Pipa pipa.

Ez most tényleg túl boldra sikerült, a számokat kicsit túllőttem, de jövőre visszatérek, mint Palmer. 😀
több mint 10 éve
silent7939 Arizona Cardinals Clemson Tigers 4 928 — Látens Jags fan... :)
Nyerjen a Pecc és Brady vonuljon vissza 😉
több mint 10 éve
csongi Arizona Cardinals 989 — Cardinals fan
És még Fitz is nyert egy fair play díjat (Art Rooney award).
több mint 10 éve
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 890 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Arians lett az év edzője 😊long dozen
Bowles meg az év segédedzője 😊

Don't blink!
több mint 10 éve
Gr3g0r Arizona Cardinals 77
Arians lett az év edzője 😊
több mint 10 éve
Cardinalis Arizona Cardinals 5 949
Arizona Cardinals WR John Brown had the top TD dance of the 2014 season 😀
 www.nfl.com/videos/nfl-am/0ap3000000464673/John-Brown-crowned-Dancing-with-the-Starters-champion?campaign=Facebook_video_brown
több mint 10 éve
PP bekerült a guinness rekordok könyvébe, mert idén ő engedte a legtöbb elkapást egy óra alatt 1449 szelfit csinált 😀Dexxter Tailor
a frencsájz új arca...?! 😉
több mint 10 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 092 — Lájkold a zsűrit!
PP bekerült a guinness rekordok könyvébe, mert idén ő engedte a legtöbb elkapást egy óra alatt 1449 szelfit csinált 😀Dexxter Tailor
Azaz jelen esetben a PP rövídétés picture postert is jelent 😀

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
PP bekerült a guinness rekordok könyvébe, mert idén ő engedte a legtöbb elkapást egy óra alatt 1449 szelfit csinált 😀

Don't blink!
több mint 10 éve
juteszembe az egyik kariajeszom 😊 PAT KIRWAN: Ne csak a labdát nézd! - Amerikai football szakértői szemmel
 www.lira.hu/hu/konyv/ismeretterjeszto-1/sport/ne-csak-a-labdat-nezd-amerikai-football-szakertoi-szemmel?kampany=arukereso

és egy másik NFL-es kariajesz 😊 elég olvasmányos, sok képpel illusztrált, ajánlani tudom:
NFL Today: The Story of the Arizona Cardinals
 www.amazon.com/NFL-Today-Cardinals-Jim-Whiting/dp/0898128455/ref=pd_sim_sbs_b_1?ie=UTF8&refRID=1A6X6D4B6WAE913BTHEY
több mint 10 éve
Ezen a fórumon szeretnék köszönetet mondani a Sport TV minden munkatársának akik részt vettek az NFL közvetítésekben, mert vasárnap véget ér a bajnokság, utána már csak az emlékeinkben lesznek a meccsek. Remélem jó meccset látunk a Super Bowl-on, és mivel sajnos nem a mi csapatunk játszik, ezért hátradőlve szurkolhatunk akinek akarunk.
Höri neked külön köszönöm mind a TV-ben mind itt a Bowl.hu-n végzett munkádat, mert nekünk nagyon kényelmes leülni a TV elé vagy a számítógéphez és elolvasni az írásaidat, de remélem mindenki tudja hogy ezzel mennyi munka van, hogy ilyen színvonalon lássunk meccseket és itt a különböző posztokat!
Üdvözlettel: "mamii"

(Fiúkák! Aki egyetért nyugodtan lájkoljon vagy kommenteljen!)

GO CARDINALS!!!
több mint 10 éve
Csak nem bírták ki közös kép nélkül a srácok. Azért nagyon remélem, hogy Cro jövőre is náluk marad... 😊Danny
double-drop... nice...:-/
 www.nfl.com/videos/nfl-pro-bowl/0ap3000000463304/Cromartie-and-Peterson-drop-interception
több mint 10 éve
juteszembe itt is bereklámozni 😉
lassan érdemes asztalokat foglalgatni az SB-re... a Brasil Sport & Cocktail Bárt csak ajánlani tudom
Limitált Super Bowl Ajánlat!
2015. január 31-ig megvásárolt csomag asztalfoglalással! Gyere és válassz asztalt magadnak,
2000.- HUF/Fő mely tartalmaz 1 NFL étel + 2 db ital a „napi ajánlatok közül”
 www.facebook.com/BrasilSportCocktailBar/photos/a.371801082941232.1073741825.306928299428511/706614192793251/?type=1&theater
több mint 10 éve
Gr3g0r Arizona Cardinals 77
Csak nem bírták ki közös kép nélkül a srácok. Azért nagyon remélem, hogy Cro jövőre is náluk marad... 😊
Danny
Hülyeség lenne elengedni...
több mint 10 éve
Danny Arizona Cardinals 1 769
Csak nem bírták ki közös kép nélkül a srácok. Azért nagyon remélem, hogy Cro jövőre is náluk marad... 😊
több mint 10 éve
The team’s four Pro Bowlers – cornerback Patrick Peterson, defensive end Calais Campbell, cornerback Antonio Cromartie and special teamer Justin Bethel – were all chosen to be a part of Team Carter for the all-star game on Sunday at University of Phoenix Stadium.
 www.nfl.com/videos/nfl-pro-bowl/0ap3000000461933/Best-of-the-2015-Pro-Bowl-Draft
több mint 10 éve
Nem tudom megunni a meccsnézést, ma ismét megnéztem a Patriots-Ravens meccset. Mindig találok valamit, amit nem vettem észre, pedig már negyedszer nézem végig.
Basszu Höri! Hogy fér a fejedbe ennyi adat, esemény, pedig amikor néhány esemény történt még meg sem születtél! Imádom valamennyi szak kommentátort, de te úgy köpöd az adatokat, hogy csak a számat tátom! Tavaly sok NCAA meccset néztem, nem emlékszem hogy közvetítetted vagy kommentátor voltál, de még az egyetemi csapatok eseményeit is sorolod. Gratulálok Ádám, nagyon nagy fejnek tartalak! (Nem méretre, tartalomra!)
Fiúkák! Élvezkedjetek a meccsek nézésén mert februártól szeptemberig kuss nekünk, nézhetjük Messit meg C.Ronaldót!
NFL-ben GO THE BEST!mamii
A szünetben lehet járni HFL meccsekre 😉lazars
Ha egyszer egy HFL meccsen látsz egy kövér ősz öregasszonyt, aki "easy rider öcsém"-et ordít, akkor tudod hogy az Arizonás "mamii" van ott!

GO CARDINALS!!!
több mint 10 éve
Bejött az amire számítottam, ezután lottózom, hátha ott is!
Amit a Seattle művelt az nem semmi, az az utolsó két perc, meg a hosszabbítás sokkoló volt. Szerintem az nagy hiba volt hogy Wilson futott TD-je előtt Matthewst levitték a pályáról, ha ott van Wilson előbb hempereg a földön mint fut. NEP_SEA döntőt vártam, de marha nagy szerencséje volt a Seattlenek hogy oda jutott, de ez is kell a rájátszásban. A mostani Patriotsot most erősebbnek érzem, szerintem az 50 %-nál több esélyük van nyerésre de mi is kaptunk már ki az utolsó percben anno a Steelers ellen 2009-ben.
Mindenkinek jó szurkolást és jó meccset kívánok!

GO CARDINALS!!!
több mint 10 éve
silent7939 Arizona Cardinals Clemson Tigers 4 928 — Látens Jags fan... :)
a HOX játszik nálunk SB-t,.. azért az kemény... 😉Cardinalis
Szinte hazai pálya 😊Helmut Zimmer
már nálatok is írtam: grat a heroikus győzelemhez! egy kissé skizofrén érzéssel, de nektek fogok szurkolni Arizonában... 😛Cardinalis
boooo
soha semmilyen körülmények között.Fucu
hááát ebben van valami.... sajnos nekem sem megy... főleg a tegnapi meccs után... sorry de egyszerűen nem tudok átvedleni Hox-fannak...
több mint 10 éve
Fucu Arizona Cardinals Stanford Cardinal 11 633 — #BeRedSeeRed
a HOX játszik nálunk SB-t,.. azért az kemény... 😉Cardinalis
Szinte hazai pálya 😊Helmut Zimmer
már nálatok is írtam: grat a heroikus győzelemhez! egy kissé skizofrén érzéssel, de nektek fogok szurkolni Arizonában... 😛Cardinalis
boooo
soha semmilyen körülmények között.

Fucu on Twitter, Bowl.hu Twitter