Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 9 éve
Arians a meccs után egbyből mondta, hogy azért Lindley ment be mert van tapasztalata. Thomas nincs kész ekkora teher elviselésére.Én tudom mit fogunk csinálni akkor!!!!
Lindley-nek tényleg volt pár jó passza (meg is lepődtem), ha Arians belőle is ki tud hozni egy elfogadható játékot, akkor nem tudom mit csinálok.Fucu
Kurvára örülni fogunk 😀
több mint 9 éve
Arians a meccs után egbyből mondta, hogy azért Lindley ment be mert van tapasztalata. Thomas nincs kész ekkora teher elviselésére.Lindley-nek tényleg volt pár jó passza (meg is lepődtem), ha Arians belőle is ki tud hozni egy elfogadható játékot, akkor nem tudom mit csinálok.
több mint 9 éve
Tomcsik
8 010
Na igen....és a mi fantasztikus MRI-nk Arians helyett a fenomenális QB guru Trastment választotta...Mert ő már volt bajnok Kanadában....Valazeg nem itt tatranánk ha nem így alakul. Mivel mi már tuti elestünk a PO-tól és a Ravens sem biztos, hogy bejut, azt hiszem ebben az évben ti lesztek a választottjaim akiknek szorítok a PO-ban.... Sajnos jópár éve kell választanom egy szimpi csapatot.....
több mint 9 éve
En a secondarynket nezem tagra nyilt szemekkel. A Jefferson Cromartie Matyi de foleg Peterson hatalmasakat jatszik.Nem? Háááát azért van még mit tanulni.
Egyebkent Logan nem volt olyan bun rossz amikor beallt meg az ideny eleje fele. En jobban orulnek neki.Adirotor
Az 1/8 az annyira nem fényes és ha azt a hatalmas bombát nem számítjuk akkor 0/7. Lindley nem elit és nem is game manager szint, de legalább látott már néhány éles meccset a pályán is nem csak a tv-ben.
Persze lehet hogy LT a jövő, de nagyon rossz ötlet lenne bedobni a mély vízbe, főleg a hajrában mikor minden csapat ezer fokon ég. Mentálisan nem biztos hogy jót tenne.
több mint 9 éve
Danny
1 726
En a secondarynket nezem tagra nyilt szemekkel. A Jefferson Cromartie Matyi de foleg Peterson hatalmasakat jatszik.De, bűn rossz volt 😊 Nem láttam a tegnapi meccset, de Drew nélkül nagyon nehéznek tűnik a történet. Bár abból kiindulva, hogy 2 hete a legtöbben még a PO-ban sem hittek... 😀 Egy szó, mint száz én bízom Stantonban (tán Petey mellett egyedül a fórumon 😀 ) és remélem, hogy nincs komoly baja.
Egyebkent Logan nem volt olyan bun rossz amikor beallt meg az ideny eleje fele. En jobban orulnek neki.Adirotor
több mint 9 éve
En a secondarynket nezem tagra nyilt szemekkel. A Jefferson Cromartie Matyi de foleg Peterson hatalmasakat jatszik. Egyebkent Logan nem volt olyan bun rossz amikor beallt meg az ideny eleje fele. En jobban orulnek neki.
több mint 9 éve
Verzik a szivem ha belegondolok mi lenne ha Palmer nem serult volna le. Nyilvan minden csapatot sujt ez, de legalabb az iranyitonk uszta volna meg. Mostanra megy a futas, a Defense biztato volt tegnap ujra, szerintem vele bedaralnank mindenkit 😕 Igy meg remenykedhetunk a pihenohetben, illetve hogy addigra Stanton esetleg visszaszivarog a keretbe.Jo most Cards drukkernek lenni, foleg az utobbi evek utan, viszont most sokminden adott lenne egy nagy menetelesre, ekkora eselyunk nem tudom mikor lesz. 😕
több mint 9 éve
nfl_lover
912
Én nagyon szorítok nektek, végtelenül szimpatikus csapat a Cards évek óta, idén meg amit teljesítenek földöntúli.És ha összejönne a No. 1 Seed, az óriási segítség lenne, egyrészt a sérülések miatt és extra pihenő miatt, másrészt félelmetesek vagytok otthon. Szurkolok a heti Buffalo győzelemért. 😊
több mint 9 éve
Hát ha ezek után valami csoda folytán SB-ig menetelnénk idén ennyi sérülttel és egy 3. (4.?) számú QB-val akkor Ariansnak oda lehet majd adni egy örökös COY titulust.A PO ezzel gyakorlatilag megvan, hihetetlen 😊
A Hawks ellen a csoportgyőzelem és nem mellesleg a no.1 seed a tét, ezzel a tábori kórházat idéző rosterrel nagy segítség lenne a pihenő a WC körben illetve a hazai pálya.
több mint 9 éve
Na erre nem számítottam.... jó erre ébredni.Mi lett Stantonnal?
több mint 9 éve
nfl_lover
912
Teljesen hihetetlen, ami a Cardinals-szal történik, teljesen. 😀 Arians-nak eddig sem volt kérdés a COY, de valami szenzációs vezetőedzői karrier elé néz. Az sem semmi, hogy első három évéből 2-szer nyeri a titulust, le vagyok nyűgözve.
több mint 9 éve
Freeman LOLne vicceljetek már, nagyobb az esélye hogy Warner visszajön, mint annak, hogy bárki idejön és egyből kezdeni fog. Lindley lesz a kezdő, ha Stanton kiesik. Ennyi.
több mint 9 éve
Végülis Cromartie-t is kocsival vitték le múlt héten, oszt már játszott ma is, legyünk optimisták 😊
több mint 9 éve
Ha jól keresgéltem akkor Josh Freeman az egyetlen épkézláb FA a piacon. Bár én bízom Stantonban, és abban, hogy nem súlyos a sérülése.
több mint 9 éve
Hát ha ezt az edzői stábod itt tudjuk tartani akkor biztos, hogy fényes. 😊Hoyert idetradeljük 😀 vagy TEBOW!Akkor a passzjátékot el is felejthetjük. Kíváncsi vagyok Arians mit fog kitalálni. Lindley egy katasztrófa, és nem várhatunk sokkal többet Thomas-tól sem. 😕Nem tudom, volt-e már itt, úgyhogy bocs ha igen, de ez egy igen érdekes, olvasmányos és jó cikk Bruce Ariansról:A cikket már linkelték, de nem baj ha előkerül újra.
www.nfl.com/CardinalRule
ui.: Nagyon drukkolok nektek! Egyrészt miatta is meg Foote miatt, másrészt nagyon szimpi nekem a Cards, végül, de nem utolsó sorban pedig kifejezetten élvezem nézni a védelmeteket, ahogy most is. 😊 A topikot ritkán olvasom, de higgyetek benne, képesek lehettek rá! Ez a védelem képes lehet rá, akármit is csinál az Offense. Arians pont ahhoz ért, hogy amikor kell, akkor az O is feltegye azt kevéske pontot, ami kell a W-hez. 😉 Igenis nyerhettek Stantonnal is!Soldados
Stanton arca nem arról árulkodott, hogy idén még játszani fog.Fucu
Ha IR, akkor nem tudom kit lehetne ide hozni. Remélem nem Skeltont.Leon78
Komolyra fordítva a szót, ez a szezon valami félelmetes, hogy ennyi sérülttel is itt állunk, nagyon bízok Ariansékban, de ha Stanton nem jön rendbe akkor ez már lehet túl sok lesz nekik is.
Én azt mondom, örüljünk Cards fanok. Ki gondolta volna ezt 2 éve? és a jövő fényesen ragyog 😊emberke22
több mint 9 éve
emberke22
574
Hoyert idetradeljük 😀 vagy TEBOW!Akkor a passzjátékot el is felejthetjük. Kíváncsi vagyok Arians mit fog kitalálni. Lindley egy katasztrófa, és nem várhatunk sokkal többet Thomas-tól sem. 😕Nem tudom, volt-e már itt, úgyhogy bocs ha igen, de ez egy igen érdekes, olvasmányos és jó cikk Bruce Ariansról:A cikket már linkelték, de nem baj ha előkerül újra.
www.nfl.com/CardinalRule
ui.: Nagyon drukkolok nektek! Egyrészt miatta is meg Foote miatt, másrészt nagyon szimpi nekem a Cards, végül, de nem utolsó sorban pedig kifejezetten élvezem nézni a védelmeteket, ahogy most is. 😊 A topikot ritkán olvasom, de higgyetek benne, képesek lehettek rá! Ez a védelem képes lehet rá, akármit is csinál az Offense. Arians pont ahhoz ért, hogy amikor kell, akkor az O is feltegye azt kevéske pontot, ami kell a W-hez. 😉 Igenis nyerhettek Stantonnal is!Soldados
Komolyra fordítva a szót, ez a szezon valami félelmetes, hogy ennyi sérülttel is itt állunk, nagyon bízok Ariansékban, de ha Stanton nem jön rendbe akkor ez már lehet túl sok lesz nekik is.
Én azt mondom, örüljünk Cards fanok. Ki gondolta volna ezt 2 éve? és a jövő fényesen ragyog 😊
több mint 9 éve
Lindley Whiz alatt volt katasztrófa, nyilván nem fog 300 yardot és 4 TD-t passzolni, de volt pár szép passza. BA valamit változtatni fog a playhívásban, de nem sokat.Akkor a passzjátékot el is felejthetjük. Kíváncsi vagyok Arians mit fog kitalálni. Lindley egy katasztrófa, és nem várhatunk sokkal többet Thomas-tól sem. 😕Nem tudom, volt-e már itt, úgyhogy bocs ha igen, de ez egy igen érdekes, olvasmányos és jó cikk Bruce Ariansról:A cikket már linkelték, de nem baj ha előkerül újra.
www.nfl.com/CardinalRule
több mint 9 éve
Akkor a passzjátékot el is felejthetjük. Kíváncsi vagyok Arians mit fog kitalálni. Lindley egy katasztrófa, és nem várhatunk sokkal többet Thomas-tól sem. 😕Nem tudom, volt-e már itt, úgyhogy bocs ha igen, de ez egy igen érdekes, olvasmányos és jó cikk Bruce Ariansról:A cikket már linkelték, de nem baj ha előkerül újra.
www.nfl.com/CardinalRule
Ha IR, akkor nem tudom kit lehetne ide hozni. Remélem nem Skeltont.
több mint 9 éve
10 perccel azután történt a sérülés, hogy beírtam ide, hogy vele is sikerülhet. 😕 Mindenesetre én rendületlenül hiszek a Cards-ban. 😊Nem tudom, volt-e már itt, úgyhogy bocs ha igen, de ez egy igen érdekes, olvasmányos és jó cikk Bruce Ariansról:A cikket már linkelték, de nem baj ha előkerül újra.
www.nfl.com/CardinalRule
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
11-3 és ha nem lesz döntetlen a Dallas-Philly meccs akkor megvan a rájátszás.A franchise történetének negyedik 11 győzelmes szezonja ('25, '48 '75).
A meccs botrány volt. Stanton kiesett csak reménykedni tudunk, hogy nem egész szezonra. Második meccsen volt normális futójáték ezúttal egy jobb futásvédelem ellen sikerült 145 yardot hozni a földön. Ez kell bárki is legyen az irányító.
A védelem fantasztikus, mondjuk volt pár play aminél nem nagyon tudták a srácok merre vannak arccal előre (Powers fiam), de ez is belefért.
10 nap van a Seahawks meccsig, ha akkor nem robban fel a stadion akkor soha.
több mint 9 éve
Nem tudom, volt-e már itt, úgyhogy bocs ha igen, de ez egy igen érdekes, olvasmányos és jó cikk Bruce Ariansról:A cikket már linkelték, de nem baj ha előkerül újra.
www.nfl.com/CardinalRule
Stanton arca nem arról árulkodott, hogy idén még játszani fog.
több mint 9 éve
Nem tudom, volt-e már itt, úgyhogy bocs ha igen, de ez egy igen érdekes, olvasmányos és jó cikk Bruce Ariansról:www.nfl.com/CardinalRule
ui.: Nagyon drukkolok nektek! Egyrészt miatta is meg Foote miatt, másrészt nagyon szimpi nekem a Cards, végül, de nem utolsó sorban pedig kifejezetten élvezem nézni a védelmeteket, ahogy most is. 😊 A topikot ritkán olvasom, de higgyetek benne, képesek lehettek rá! Ez a védelem képes lehet rá, akármit is csinál az Offense. Arians pont ahhoz ért, hogy amikor kell, akkor az O is feltegye azt kevéske pontot, ami kell a W-hez. 😉 Igenis nyerhettek Stantonnal is!
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
Jön valaki este? 😀
több mint 9 éve
catattack
3 520
Kansas elött is mindenki , kétségbe volt esve. Sérültek minden csapatba vannak. Rams Qbja jobb mint Staton? Defensek döntik el a meccset ugyis.Gyuri34Közhelyek tömkelege...