Arizona Cardinals

35 feliratkozó

több mint 11 éve
Nomac New England Patriots 4 164 — balazs.t85@gmail.com
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Rashad Johnsonal mi történt a KC ellen? Durván 0 pontot ért a teljesítménye 😀 Történt valami sérülés? (sehol nem írnak róla)
több mint 11 éve
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 896 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Drew Stanton statja hazai pályán: 3-0 W-L kezdőként, 6 TD, 2 INT, 97.7 rating.
Idegenben: 1-3 W-L, 1 TD, 3 INT, 63.5 ratingDexxter Tailor
Következtetés: kell a home field a PO-ban.empty taxi
következtetés: csütörtök este vért fog hugyozni a csapat

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 11 éve
valakis Detroit Lions 1 736 — Det Fan
Következtetés: kell a home field a PO-ban.empty taxi
A Superbowlra már megvan, már csak a többi kell biztosítani.

We just form a fucking wall.
több mint 11 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
- Kerwynn Williams kapcsán elmondta, hogy az ilyen PS szerzemények a megfigyelői csapat munkáját dicséri.Fucu
heh, bullshit. Nálunk draftolta Arians, szóval olyan nagy kutatást nem kellet végezni. 8-)Höri
Bocs, de ez fals amit mondasz Höri. Arians akkor már Cardinals HC volt. 2013 tavaszán lett ugye draftolva Williams és Arians 2013 januárjában lett kinevezve.emberke22
oké, tényleg elhamarkodtam 😊 de akkor mondom azt, hogy 2012-ben ő futotta az NCAA-ben a legtöbb yardot. Lehet ez is benne volt, hogy elkdtünk (elküldött Arians?) pár scoutot a meccseire.

több mint 11 éve
emberke22 Arizona Cardinals 576
- Kerwynn Williams kapcsán elmondta, hogy az ilyen PS szerzemények a megfigyelői csapat munkáját dicséri.Fucu
heh, bullshit. Nálunk draftolta Arians, szóval olyan nagy kutatást nem kellet végezni. 8-)Höri
Bocs, de ez fals amit mondasz Höri. Arians akkor már Cardinals HC volt. 2013 tavaszán lett ugye draftolva Williams és Arians 2013 januárjában lett kinevezve.
több mint 11 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 092 — Lájkold a zsűrit!
Következtetés: kell a home field a PO-ban.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 896 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Idegenben: 1-3 W-L, 1 TD, 3 INT, 63.5 rating

Don't blink!
több mint 11 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
heh, bullshit. Nálunk draftolta Arians, szóval olyan nagy kutatást nem kellet végezni. 8-)

több mint 11 éve
Fucu Arizona Cardinals Stanford Cardinal 11 633 — #BeRedSeeRed
Keim a szokásos hétfő reggeli rádiós műsorban ezeket mondta:
- Cro-nak bokasérülése van, day to day, de szerencsére nem Achilles, mint azt elsőre gyanították.
- Az O-Line a szezon legjobb teljesítményét nyújtotta.
- Veldheer játékát Pro Bowl szintűnek minősítette.
- Shaughnessy sérüléséről is nyilatkozott. Azt mondta, hogy a meccs után rendben volt csak egy kisebb sérülés rendben lesz Matt.
- Kerwynn Williams kapcsán elmondta, hogy az ilyen PS szerzemények a megfigyelői csapat munkáját dicséri.
- A Kelce fumblenál Mike Disner (a Director of Football Administration, tehát íróasztalos munkás) mondta hogy be kéne dobni a pirosat. Ennyire élnek együtt a játékkal a háttérben dolgozók.

Fucu on Twitter, Bowl.hu Twitter
több mint 11 éve
andree Arizona Cardinals 1 781
Ellington sérülten végigszenvedte ezt a szezont. Sajnálom, hogy itt a vége, de várható volt. Jövőre várjuk issza mi kis Jamal Charles lite-unkat. 😊 Tegnap azért láttuk van még hová fejlődni. remélem kiszenvedjük a PO-t, bár olyan csapatot ritkán látni sb-n akinek a kezdő Qb és RB is ir-en van.
több mint 11 éve
Kexandro Arizona Cardinals 562 — UDFA LS
Ez a Williams gyerek egy állat 😀. 100 yardot összefutott, 5.3 átlaggal. Ha ilyen kincsek vannak nálunk a PS-ban akkor nagyon nem kell aggódni Ellington miatt 😊. Cooper remélem megragad a csapatban, tegnap is látszott hogy kell Ő ebbe a falba.
Összességében szerintem vállalható volt, a defense benyelt néhány Charles futást de tette a dolgát, a támadók pedig sokat fejlődtek múlt hét óta, és ha az a 2 FG bemegy, a végeredmény is szebb lenne.
Csütörtökön a Rams nagyon kemény meccs lesz, de azért egy minden téren szétcsúszott Skinst nullára verni nekem annyira nem világszám. Szoros meccs lesz, olyan 50-50 szerintem.
több mint 11 éve
csongi Arizona Cardinals 989 — Cardinals fan
Ritka ronda győzelem volt, nem is tudom miben reménykedjünk a kosok ellen. De ha már csak a Hawks ellenit hoznánk, megvan a csoport. Piece of cake 😊
több mint 11 éve
Josszi San Francisco 49ers Nevada Wolf Pack 4 046
sok sikert a PO-ban... csatlakoznék a bandwagonra ha van még hely...Josszi
frisco szurkolóként?!?!? 😀 nem fognak árulónak nézni a 49ers topicban? 😀Dexxter Tailor
ha mi nem jutunk be akkor nem hiszem 😀 , meg underdogoknak drukkolni az igazi... 😀

¯\_(ツ)_/¯
több mint 11 éve
Cardinalis Arizona Cardinals 5 949
győőőztünk!!! el sem hiszem :cool: már megvan a tavalyi mérleg, de lesz-e jobb? vagy most elég lesz ez a POhoz? és ott mihez kezdünk majd? elég bizonytalan a csapat sorsa és sajnos maga a csapat is... node először jön a csuka, utána a harcsa és a remény hal meg utoljára 😀
több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 304 — Így remélem megfelelek nektek.....
Ha matematikailag nem is gyakorlatilag bent vagytok. Ha el is buknátok mind a 3-t a Rams már nem érhet utol, a 49-rs nem fogja mind a 3-t megnyerni, de egyszer már vertétek is őket, ha mégis így lenne és a többi Tiebreaker nektek kedvez. Nagyon minimális az esély, hogy kipottyanjatok. Úgyhogy lélekben kezdhettek a PO-ra hangolódni.

Egy ciki van, ha mindet bukjátok és mind mi, mind a Boys, hoz egy 11-5-t amire kicsi az esély.
több mint 11 éve
silent7939 Arizona Cardinals Clemson Tigers 4 928 — Látens Jags fan... :)
Még nem vagyunk ott.... van egy olyan érzésem hogy utolsó héten fog eldőlni.
több mint 11 éve
frisco szurkolóként?!?!? 😀 nem fognak árulónak nézni a 49ers topicban? 😀

Don't blink!
több mint 11 éve
emberke22 Arizona Cardinals 576
Őszintén? Az offense ismét nem érdemelt győzelmet (kivéve Kerwynn Williams, remélem ő kapja a meccslabdát), a védelem az első negyedért nem, a többi háromért igen. Catanzaro meg menjen el pszichológushoz ha nem bírja a feszültséget.
10-3. Következik a Rams rövid hét, idegenben egy olyan csapat ellen akik két mérkőzés óta nem engedtek pontot az ellenfeleiknek. Sok sikert Drew Stanton.Fucu
megkapta a meccslabdát 😊
több mint 11 éve
Josszi San Francisco 49ers Nevada Wolf Pack 4 046
sok sikert a PO-ban... csatlakoznék a bandwagonra ha van még hely...

¯\_(ツ)_/¯
több mint 11 éve
BA meccs után:
- Ellington holnap IR-re megy Phillyben fogják műteni sérvvel.
- Cro sérülése nem Achilles, még nem tudják, hogy mi pontosan.
- "hívtam néhány igen rossz playt"

több mint 11 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Jó meccs volt összességben. Gratulálok! Kár a sérültekért, ez van.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 11 éve
Őszintén? Az offense ismét nem érdemelt győzelmet (kivéve Kerwynn Williams, remélem ő kapja a meccslabdát), a védelem az első negyedért nem, a többi háromért igen. Catanzaro meg menjen el pszichológushoz ha nem bírja a feszültséget.
10-3. Következik a Rams rövid hét, idegenben egy olyan csapat ellen akik két mérkőzés óta nem engedtek pontot az ellenfeleiknek. Sok sikert Drew Stanton.

több mint 11 éve
Azért a 10000-ik hozzászólásomat nem az eredménykövetőbe fogom "elbaszni"! 😊
7 év.

több mint 11 éve
csongi Arizona Cardinals 989 — Cardinals fan
A Rams közben a Skinst is nullázza (eddig). Szép lesz az a visszavágó is...
több mint 11 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 092 — Lájkold a zsűrit!
Arians Berry-mezben lesz ma a pálya szélén:

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...