Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 11 éve
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Rashad Johnsonal mi történt a KC ellen? Durván 0 pontot ért a teljesítménye 😀 Történt valami sérülés? (sehol nem írnak róla)
több mint 11 éve
következtetés: csütörtök este vért fog hugyozni a csapatDrew Stanton statja hazai pályán: 3-0 W-L kezdőként, 6 TD, 2 INT, 97.7 rating.Következtetés: kell a home field a PO-ban.empty taxi
Idegenben: 1-3 W-L, 1 TD, 3 INT, 63.5 ratingDexxter Tailor

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 11 éve
A Superbowlra már megvan, már csak a többi kell biztosítani.Drew Stanton statja hazai pályán: 3-0 W-L kezdőként, 6 TD, 2 INT, 97.7 rating.Következtetés: kell a home field a PO-ban.empty taxi
We just form a fucking wall.
több mint 11 éve
oké, tényleg elhamarkodtam 😊 de akkor mondom azt, hogy 2012-ben ő futotta az NCAA-ben a legtöbb yardot. Lehet ez is benne volt, hogy elkdtünk (elküldött Arians?) pár scoutot a meccseire.Bocs, de ez fals amit mondasz Höri. Arians akkor már Cardinals HC volt. 2013 tavaszán lett ugye draftolva Williams és Arians 2013 januárjában lett kinevezve.emberke22- Kerwynn Williams kapcsán elmondta, hogy az ilyen PS szerzemények a megfigyelői csapat munkáját dicséri.Fucuheh, bullshit. Nálunk draftolta Arians, szóval olyan nagy kutatást nem kellet végezni. 8-)Höri
több mint 11 éve
Bocs, de ez fals amit mondasz Höri. Arians akkor már Cardinals HC volt. 2013 tavaszán lett ugye draftolva Williams és Arians 2013 januárjában lett kinevezve.- Kerwynn Williams kapcsán elmondta, hogy az ilyen PS szerzemények a megfigyelői csapat munkáját dicséri.Fucuheh, bullshit. Nálunk draftolta Arians, szóval olyan nagy kutatást nem kellet végezni. 8-)Höri
több mint 11 éve
Drew Stanton statja hazai pályán: 3-0 W-L kezdőként, 6 TD, 2 INT, 97.7 rating.Következtetés: kell a home field a PO-ban.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Drew Stanton statja hazai pályán: 3-0 W-L kezdőként, 6 TD, 2 INT, 97.7 rating.Idegenben: 1-3 W-L, 1 TD, 3 INT, 63.5 rating

Don't blink!
több mint 11 éve
- Kerwynn Williams kapcsán elmondta, hogy az ilyen PS szerzemények a megfigyelői csapat munkáját dicséri.Fucuheh, bullshit. Nálunk draftolta Arians, szóval olyan nagy kutatást nem kellet végezni. 8-)
több mint 11 éve
Keim a szokásos hétfő reggeli rádiós műsorban ezeket mondta:- Cro-nak bokasérülése van, day to day, de szerencsére nem Achilles, mint azt elsőre gyanították.
- Az O-Line a szezon legjobb teljesítményét nyújtotta.
- Veldheer játékát Pro Bowl szintűnek minősítette.
- Shaughnessy sérüléséről is nyilatkozott. Azt mondta, hogy a meccs után rendben volt csak egy kisebb sérülés rendben lesz Matt.
- Kerwynn Williams kapcsán elmondta, hogy az ilyen PS szerzemények a megfigyelői csapat munkáját dicséri.
- A Kelce fumblenál Mike Disner (a Director of Football Administration, tehát íróasztalos munkás) mondta hogy be kéne dobni a pirosat. Ennyire élnek együtt a játékkal a háttérben dolgozók.
több mint 11 éve
Ellington sérülten végigszenvedte ezt a szezont. Sajnálom, hogy itt a vége, de várható volt. Jövőre várjuk issza mi kis Jamal Charles lite-unkat. 😊 Tegnap azért láttuk van még hová fejlődni. remélem kiszenvedjük a PO-t, bár olyan csapatot ritkán látni sb-n akinek a kezdő Qb és RB is ir-en van.
több mint 11 éve
Ez a Williams gyerek egy állat 😀. 100 yardot összefutott, 5.3 átlaggal. Ha ilyen kincsek vannak nálunk a PS-ban akkor nagyon nem kell aggódni Ellington miatt 😊. Cooper remélem megragad a csapatban, tegnap is látszott hogy kell Ő ebbe a falba.Összességében szerintem vállalható volt, a defense benyelt néhány Charles futást de tette a dolgát, a támadók pedig sokat fejlődtek múlt hét óta, és ha az a 2 FG bemegy, a végeredmény is szebb lenne.
Csütörtökön a Rams nagyon kemény meccs lesz, de azért egy minden téren szétcsúszott Skinst nullára verni nekem annyira nem világszám. Szoros meccs lesz, olyan 50-50 szerintem.
több mint 11 éve
Ritka ronda győzelem volt, nem is tudom miben reménykedjünk a kosok ellen. De ha már csak a Hawks ellenit hoznánk, megvan a csoport. Piece of cake 😊
több mint 11 éve
ha mi nem jutunk be akkor nem hiszem 😀 , meg underdogoknak drukkolni az igazi... 😀sok sikert a PO-ban... csatlakoznék a bandwagonra ha van még hely...Josszifrisco szurkolóként?!?!? 😀 nem fognak árulónak nézni a 49ers topicban? 😀Dexxter Tailor
¯\_(ツ)_/¯
több mint 11 éve
győőőztünk!!! el sem hiszem :cool: már megvan a tavalyi mérleg, de lesz-e jobb? vagy most elég lesz ez a POhoz? és ott mihez kezdünk majd? elég bizonytalan a csapat sorsa és sajnos maga a csapat is... node először jön a csuka, utána a harcsa és a remény hal meg utoljára 😀
több mint 11 éve
Ha matematikailag nem is gyakorlatilag bent vagytok. Ha el is buknátok mind a 3-t a Rams már nem érhet utol, a 49-rs nem fogja mind a 3-t megnyerni, de egyszer már vertétek is őket, ha mégis így lenne és a többi Tiebreaker nektek kedvez. Nagyon minimális az esély, hogy kipottyanjatok. Úgyhogy lélekben kezdhettek a PO-ra hangolódni.Egy ciki van, ha mindet bukjátok és mind mi, mind a Boys, hoz egy 11-5-t amire kicsi az esély.
több mint 11 éve
sok sikert a PO-ban... csatlakoznék a bandwagonra ha van még hely...JossziMég nem vagyunk ott.... van egy olyan érzésem hogy utolsó héten fog eldőlni.
több mint 11 éve
sok sikert a PO-ban... csatlakoznék a bandwagonra ha van még hely...Josszifrisco szurkolóként?!?!? 😀 nem fognak árulónak nézni a 49ers topicban? 😀

Don't blink!
több mint 11 éve
Őszintén? Az offense ismét nem érdemelt győzelmet (kivéve Kerwynn Williams, remélem ő kapja a meccslabdát), a védelem az első negyedért nem, a többi háromért igen. Catanzaro meg menjen el pszichológushoz ha nem bírja a feszültséget.megkapta a meccslabdát 😊
10-3. Következik a Rams rövid hét, idegenben egy olyan csapat ellen akik két mérkőzés óta nem engedtek pontot az ellenfeleiknek. Sok sikert Drew Stanton.Fucu
több mint 11 éve
sok sikert a PO-ban... csatlakoznék a bandwagonra ha van még hely...
¯\_(ツ)_/¯
több mint 11 éve
BA meccs után:- Ellington holnap IR-re megy Phillyben fogják műteni sérvvel.
- Cro sérülése nem Achilles, még nem tudják, hogy mi pontosan.
- "hívtam néhány igen rossz playt"
több mint 11 éve
Jó meccs volt összességben. Gratulálok! Kár a sérültekért, ez van.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 11 éve
Őszintén? Az offense ismét nem érdemelt győzelmet (kivéve Kerwynn Williams, remélem ő kapja a meccslabdát), a védelem az első negyedért nem, a többi háromért igen. Catanzaro meg menjen el pszichológushoz ha nem bírja a feszültséget.10-3. Következik a Rams rövid hét, idegenben egy olyan csapat ellen akik két mérkőzés óta nem engedtek pontot az ellenfeleiknek. Sok sikert Drew Stanton.
több mint 11 éve
Azért a 10000-ik hozzászólásomat nem az eredménykövetőbe fogom "elbaszni"! 😊7 év.
több mint 11 éve
A Rams közben a Skinst is nullázza (eddig). Szép lesz az a visszavágó is...
több mint 11 éve
Arians Berry-mezben lesz ma a pálya szélén:

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...