Arizona Cardinals

35 feliratkozó

több mint 14 éve
csongi Arizona Cardinals 989 — Cardinals fan
Martin: kezdő LT, aki Andrew Luck vak oldalát védte az elmúlt két évben. Top 3 OT prospect az idei drafton. Nem mellesleg nagyon jó futásblokkoló.
Fucu
(Na most játszom a hülyét! 😉 )
Egy 2007 1/5 elit LT-re nem luxus húzni?catattack
akit idén vagy masszív fizetéscsökkentés árán maradhat csak és ha nem akkor elküldjük a fenébe?Fucu
csak nem Leviről beszéltek? 😊 társadalmi munkában talán maradhat a PS-ben... 😊
több mint 14 éve
Fucu Arizona Cardinals Stanford Cardinal 11 633 — #BeRedSeeRed
Martin: kezdő LT, aki Andrew Luck vak oldalát védte az elmúlt két évben. Top 3 OT prospect az idei drafton. Nem mellesleg nagyon jó futásblokkoló.
Fucu
Egy 2007 1/5 elit LT-re nem luxus húzni?catattack
akit idén vagy masszív fizetéscsökkentés árán maradhat csak és ha nem akkor elküldjük a fenébe?

Fucu on Twitter, Bowl.hu Twitter
több mint 14 éve
catattack 3 520
Fucu
Egy 2007 1/5 elit LT-re nem luxus húzni?
több mint 14 éve
Tudom ki Jonathan Martin OT from Stanford! Bár nem nagyon ismerem munkásságát.

Csak be akartam mutatni a vadonáns új sigemet! :cool:catattack

Még jó hogy szóltál, mert nekem ki van kapcsolva az aláírások mutatása 😀 (komoly, tetszik 😊)

több mint 14 éve
catattack 3 520
Tudom ki Jonathan Martin OT from Stanford! Bár nem nagyon ismerem munkásságát.

Csak be akartam mutatni a vadonáns új sigemet! :cool:
több mint 14 éve
Johnatan Martin OT

Ha jól skubizom akkor 13.-nak húzhatunk a drafton... remélem legalább Martin bent lesz még akkor.silent7939
Ammög ki?catattack
silent7939
from Stanford 😉

mondjuk izgulnunk kell majd miatta, szerintem, de jó lenne ha lecsúszna. Viszont DeCastro-tis szívesen látnám (RG, Stanford) csak a 13 túl korai belső falembernek

több mint 14 éve
silent7939 Arizona Cardinals Clemson Tigers 4 928 — Látens Jags fan... :)
Johnatan Martin OT

Ha jól skubizom akkor 13.-nak húzhatunk a drafton... remélem legalább Martin bent lesz még akkor.silent7939
Ammög ki?catattack
több mint 14 éve
catattack 3 520
Ammög ki?
több mint 14 éve
Ha jól skubizom akkor 13.-nak húzhatunk a drafton... remélem legalább Martin bent lesz még akkor.
több mint 14 éve
Leon78 Arizona Cardinals 1 986 — Defender
Na gyerekek ezt kiszurkoltuk.😊
Megvan a 8-8. Azt hiszem választok egy másik csapatot, mert mostanában minden meccsünk egy kész infarktus. 😊

Hajrá Cards.....
több mint 14 éve
meg is van a 8-8, és hogyan? Persze hogy OT győzelemmel. Cardiac Cards

Fitzgeralis az új faj neve

több mint 14 éve
Cardinalis Arizona Cardinals 5 956
YEEEEEEEEEEEESSSSSSSS!!! 😂 😂 😂
MI VAGYUNK AZ OT KIRÁLYOK!!!!!!!
LARRY A CSÁSZÁR!!!!!!!
ÉS MEG VAN A 8-8!!!!
JÖVŐRE IRÁNY A PO!!!!
több mint 14 éve
Cardinalis Arizona Cardinals 5 956
én is boldog W-kben gazdag új évet kívánok mindenkinek! 😀
ma estére pedig had szóljon egy uccsó W, csakhogy jól kezdődjön az év, és hogy meglegyen a szezon elején áhított becsület 8-8! 😀
több mint 14 éve
Köszi catattack. csak pár kiegészítés.

vannak fiatal játékosok, de azért Dockett, Wilson, Haggans, Heap, Holliday, Eason már harminc felett vannak.

Elméletileg hét játékos lesz korlátlan szabadügynök tavasszal:
- Calais Campbell - Hát neki rohadt gyorsan kell adni sok pénzt és nem elengedni
- Early Doucet - szerintem kap szerződést tőlünk és marad
- Jay Feely - maradnia kell és szerintem hajlik is a maradásra
- D'Anthony Batiste - passzolom, lehet marad
- Brandon Keith - nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket és sérülékeny is, lehet búcsúznunk kell tőle
- Clark Haggans - kell a tapasztalat, olcsóé' maradni fog
- Richard Marshall - Horton magánvéleménye, hogy a védelem MVP-je volt idén. Nagyban közrejátszik, hogy safetyként is bevetették és remekül teljesített. Maradni fog, kap egy két-három éves szerződést
- Hamza Abdullah - apróért vagy marad vagy megy

Whiz (jó Steelers szokást követve) igyekszik megtartani a csapat magját és velük dolgozni tovább a folytonosság jegyében. Biztos lesznek távozók, de a fontos játékosok maradnak (mivel van hosszútávú szerződésük)

Ha minden jól alakul? Super Bowl győzelem 😀 Komyolra fordítva. Nagyon ritka az amikor minden jól megy. De reménykedek egy PO helyben, de ez még túúúúúl korai 😊Fucu
Köszönöm a válaszokat, és tényleg jó lenne, ha Campbell és Doucet maradna, mert értékes játékosok...
több mint 14 éve
Köszi catattack. csak pár kiegészítés.

vannak fiatal játékosok, de azért Dockett, Wilson, Haggans, Heap, Holliday, Eason már harminc felett vannak.

Elméletileg hét játékos lesz korlátlan szabadügynök tavasszal:
- Calais Campbell - Hát neki rohadt gyorsan kell adni sok pénzt és nem elengedni
- Early Doucet - szerintem kap szerződést tőlünk és marad
- Jay Feely - maradnia kell és szerintem hajlik is a maradásra
- D'Anthony Batiste - passzolom, lehet marad
- Brandon Keith - nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket és sérülékeny is, lehet búcsúznunk kell tőle
- Clark Haggans - kell a tapasztalat, olcsóé' maradni fog
- Richard Marshall - Horton magánvéleménye, hogy a védelem MVP-je volt idén. Nagyban közrejátszik, hogy safetyként is bevetették és remekül teljesített. Maradni fog, kap egy két-három éves szerződést
- Hamza Abdullah - apróért vagy marad vagy megy

Whiz (jó Steelers szokást követve) igyekszik megtartani a csapat magját és velük dolgozni tovább a folytonosság jegyében. Biztos lesznek távozók, de a fontos játékosok maradnak (mivel van hosszútávú szerződésük)

Ha minden jól alakul? Super Bowl győzelem 😀 Komyolra fordítva. Nagyon ritka az amikor minden jól megy. De reménykedek egy PO helyben, de ez még túúúúúl korai 😊

több mint 14 éve
catattack 3 520
Bár Fucut kérdezted.
1.
http://espn.go.com/blog/nfcwest/post/_/id/43768/2011-nfl-age-ranks-calling-all-graybeards
Átlagra nem találtam, de tavaly így nézett ki:
http://espn.go.com/blog/nfcwest/post/_/id/19677/age-rankings-for-every-nfl-team
2.
A csapat magja biztos marad, de változás mindig van. Nem akarom lebecsülni Fucut, de szerintem ő sem tudja (még), hogy miként alakul a roster. A szerződéseket böngészheted, abból kiderülnek dolgok.
http://www.rotoworld.com/teams/contracts/nfl/arz/
3. Senki meg nem mondja még, hogy mi lesz jövőre...
Ilyenkor senki nem mer még tippelni, mert visszakeresik és az orrod alá dörgölik! 😛
több mint 14 éve
Sziasztok!!!!

Hajrá Cardinals, nyerni kell az esti rangadót, és kész 😊

Fucu, lenne néhány kérdésem, szerintem csak te tudod a választ 😊

1. Mennyi a csapat átlagéletkora, és hova sorolható a ligán belül.
2. A következő szezonra mennyire várható, hogy nagyjából együtt marad a brigád, kiknek várható a távozása, a szerződések hogyan alakulnak.
3. Mit vársz a kövi szezontól, ha minden jól alakul.

Személyes véleményem szerint ha együtt marad a csapat, akkor jövőre a WEST nagyon komoly csoport lehet, mert a Seahawks és a Friszko is kemény csapat lehet.

Köszi a válaszokat...
több mint 14 éve
Game Day! 😊

Seahawks, otthon, a 8-8-ért, kezdjük a 2012-t győzelemmel!

Sok újat nem lehet elmondani
- Skeltonnál reménykedünk (már hetek óta), hogy nem lesz annyira botrányos az első három negyedben mint múlt héten.
- Futtatni kellene Beanie-t, de jó a Seahawks DL, nem fog könnyen menni.
- A védelemnek már az elején harapnia kell
- Lynchet megállítani az első számú feladat

Nyerjünk, mert nagyon jól mutatna az a 8-8.

Go Cards!

több mint 14 éve
bionic Arizona Cardinals 120
Ugyan nem nagyon írtam ide, de ezúton kívánok mindenkinek boldog új évet.

Következő szezonra meg PO a minimális cél. Hajrá!
több mint 14 éve
2011 utolsó híre tőlem 😊

Brandon Keith-et IR listára tette a csapat térdsérülése miatt (holnap Bridges fog kezdeni Rt poszton) a roster helyére érkezett "dobpergés" Marshay Green (😊), aki Peterson esetleges hiányában kaphat apróbb szerepet a Seahawks ellen.

Boldog új évet kívánok minden Cardinals szurkolónak (és nem Cardinals szurkolónak is), aki megtisztelte ezt a topikot a 2011-es évben!

több mint 14 éve
Respect

A helyi foci újságírók megválasztották kiosztották a hagyományos Lloyd Herberg Díjat, amit a Cardinals MVP-je érdemel ki. Calais Campbell lett a dajyazott, nem nagy meglepetésre. (Herberg az Arizona Republic újságírója volt, aki a Cardinalsról írt, de pár éve rákbetegségben elhunyt)
A másik díj a Steve Schonenfeld nevével fémjelzett "Good Guy" Award, amit Larry Fitzgerald érdemelt ki a médiával szemben tanusított magatartása miatt. Szóval aki mindig a riporterek rendelkezésére állt, történt bármi is.
(Schoenfeld is a Republicnál volt újságíró, de ő autóbalesetben veszítette életét)Fucu
több mint 14 éve
A helyi foci újságírók megválasztották kiosztották a hagyományos Lloyd Herberg Díjat, amit a Cardinals MVP-je érdemel ki. Calais Campbell lett a dajyazott, nem nagy meglepetésre. (Herberg az Arizona Republic újságírója volt, aki a Cardinalsról írt, de pár éve rákbetegségben elhunyt)
A másik díj a Steve Schonenfeld nevével fémjelzett "Good Guy" Award, amit Larry Fitzgerald érdemelt ki a médiával szemben tanusított magatartása miatt. Szóval aki mindig a riporterek rendelkezésére állt, történt bármi is.
(Schoenfeld is a Republicnál volt újságíró, de ő autóbalesetben veszítette életét)

több mint 14 éve
szaba Los Angeles Chargers 12 280
Tebowing, Peebowing, shit. Fitzgeralding!

több mint 14 éve
csongi Arizona Cardinals 989 — Cardinals fan
Érdekes hozzászólást találtam egy Kolbbal foglalkozó cikk (http://www.nfl.com/news/story/09000d5d8257c783/article/report-cardinals-plan-to-keep-qb-kolb-for-another-season?module=HP11_MYNFL) alatt, gondoltam megosztom:
"Great team let trash go. This is why Arizona is not a top team. They keep riding with trash because of what they used to get him. It is why Levi been a starter for 5 years but is the worst NFL tackle every year."
több mint 14 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
majd mindjárt kapsz Denytől... 😀Divat
Ide sem dugta az orrát, mióta kihúztuk a zsákbamacskát!catattack
az ördög nem alszik... 😀

|