Atlanta Falcons
32 feliratkozó
több mint 7 éve
Fuller ennyi sérülés után szerintetek játékban van még az utolsó WR/visszahordó szerepben?
több mint 7 éve
Roberts rengetegszer elindult feleslegesen, térdelt és jövünk 25-ről helyette ez a fasz csinált 10yrdt ST csak őt kellene cserélni valami Hill sebességű bolondra.Sztem nem volt szar. Lett volna több nagy játékunk is, csak visszafújták őket szabálytalanságok miatt. A play off-ban meg csináltak 3 TO-t. Igazából mióta itt van, az st miatt sose kellett főnie a fejünknek. Remélem marad és beszerünk egy fasza returnert mert roberts nem az.Emlékezzünk meg arról is h ST coordinatorunk Keith Armstrong 2. körös HC-interjún vesz részt a Cardsnál.Annak fényében, hogy idén milyen szar volt a ST, nem sírnánk annyira....vagy de? Valaki homályosítson fel, ha rosszul gondolom. 😊
empty taxi
Kenji
peach
több mint 7 éve
Wilks is jelölt pl. szal jah nem Armstrong az egyetlen nigga.Armstrong nem mellesleg foglalkozott már védelemmel (DB ill. LB-edző) és támadókkal (WR-edző) is pályafutása során, szal mindenre van rálátása, 24 éve NFL-edző szal kapcsolati hálója is megvan valszeg, plusz néger, így a Rooney-rule-t is ki lehet lőni vele.A Rooney rule mással lett kilőve még az első interjúja előtt, azt olvastam..
Szerk. vki azért összetrollkodta a wikijét, a positionhöz beírta h professional interviewer 😀
empty taxi
Creepy

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
Armstrong nem mellesleg foglalkozott már védelemmel (DB ill. LB-edző) és támadókkal (WR-edző) is pályafutása során, szal mindenre van rálátása, 24 éve NFL-edző szal kapcsolati hálója is megvan valszeg, plusz néger, így a Rooney-rule-t is ki lehet lőni vele.A Rooney rule mással lett kilőve még az első interjúja előtt, azt olvastam..
Szerk. vki azért összetrollkodta a wikijét, a positionhöz beírta h professional interviewer 😀
empty taxi
több mint 7 éve
Armstrong nem mellesleg foglalkozott már védelemmel (DB ill. LB-edző) és támadókkal (WR-edző) is pályafutása során, szal mindenre van rálátása, 24 éve NFL-edző szal kapcsolati hálója is megvan valszeg, plusz néger, így a Rooney-rule-t is ki lehet lőni vele.Szerk. vki azért összetrollkodta a wikijét, a positionhöz beírta h professional interviewer 😀
Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
több mint 7 éve
Nekem valamiért elég sok szabálytalanság, meg a rossz field poziciók ugrottak be. Bár ugye ehhez Robert-nek is van némi köze, meg lehet ma pesszimistábban állok hozzá az átlagnál.Sztem nem volt szar. Lett volna több nagy játékunk is, csak visszafújták őket szabálytalanságok miatt. A play off-ban meg csináltak 3 TO-t. Igazából mióta itt van, az st miatt sose kellett főnie a fejünknek. Remélem marad és beszerünk egy fasza returnert mert roberts nem az.Emlékezzünk meg arról is h ST coordinatorunk Keith Armstrong 2. körös HC-interjún vesz részt a Cardsnál.Annak fényében, hogy idén milyen szar volt a ST, nem sírnánk annyira....vagy de? Valaki homályosítson fel, ha rosszul gondolom. 😊
empty taxi
Kenji
peach
Abban meg teljesen igazad van, hogy sosem volt gond vele. Pár csapat biztos örülne annak a ST-nek, amit most leszaroztam. 😀
Szerkesztette: Kenji
több mint 7 éve
Sztem nem volt szar. Lett volna több nagy játékunk is, csak visszafújták őket szabálytalanságok miatt. A play off-ban meg csináltak 3 TO-t. Igazából mióta itt van, az st miatt sose kellett főnie a fejünknek. Remélem marad és beszerünk egy fasza returnert mert roberts nem az.Emlékezzünk meg arról is h ST coordinatorunk Keith Armstrong 2. körös HC-interjún vesz részt a Cardsnál.Annak fényében, hogy idén milyen szar volt a ST, nem sírnánk annyira....vagy de? Valaki homályosítson fel, ha rosszul gondolom. 😊
empty taxi
Kenji
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 7 éve
Emlékezzünk meg arról is h ST coordinatorunk Keith Armstrong 2. körös HC-interjún vesz részt a Cardsnál.Annak fényében, hogy idén milyen szar volt a ST, nem sírnánk annyira....vagy de? Valaki homályosítson fel, ha rosszul gondolom. 😊
empty taxi
több mint 7 éve
Emlékezzünk meg arról is h ST coordinatorunk Keith Armstrong 2. körös HC-interjún vesz részt a Cardsnál.

Madden hates me.
több mint 7 éve
Knapp jó QB-edző, OC-nek még Sarknál is szarabb, Fisch vmivel kreatívabb elme, örülnék ha elhoznánk PGC-nek és Morris foglalkozhatna csak a WR-ekkel, szvsz az is belejátszott a sok idei dropba h extrafeladatot kapott Raheem, így kevesebb ideje volt az elkapókra.

Madden hates me.
több mint 7 éve
Edzői stáb változás lehet. Knapp és Fischt nézegetik!Tudják ezek, hogy mi is tudjuk, hogy nekik tudniuk kell, hogy mi tudjuk.
több mint 7 éve
Annyira nem vagyok tisztában a fizetési sapkával, azonban szerintetek lenne reális esélyünk Grahamra? Egy jó TE sokat jelentene kritikus pillanatokban, bővülne a taktikai repertoárPoe megtartása mellett nagyon necces, akkor ki kellene vágni néhány veteránt. Shelby, Reed és Toilolo olyan, hogy nem hagynának betölthetetlen űrt maguk mögött, de azért értelmezhető pénzmennyiséget sikerülne a kivágásukkal spórolni (3.25, 3.56, 2.5 millió).
Tdog

Madden hates me.
több mint 7 éve
Annyira nem vagyok tisztában a fizetési sapkával, azonban szerintetek lenne reális esélyünk Grahamra? Egy jó TE sokat jelentene kritikus pillanatokban, bővülne a taktikai repertoár
több mint 7 éve
Shanahan bevitt minket a döntőbe,majd el is bukta azt nekünk.Sarkot bevitte a védelem a rájátszásba,majd Sark elbukta azt.Sarkisian marad, megnyugodhat mindenki.twitter.com/nerdybirdatl/status/953386673936785409
shawnka
Creepy
több mint 7 éve
Sarkisian marad, megnyugodhat mindenki.twitter.com/nerdybirdatl/status/953386673936785409
shawnka
több mint 7 éve
Reed pl az, akit gondolkodás nélkül basznék ki rubin, de leginkább ishmael helyett.
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 7 éve
Quinn mellett kiét nem írtam helyesen?Clayborn
Creepy
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 7 éve
Sarkisian marad, megnyugodhat mindenki.Ha előhúz egy Shanny féle feltámadást, akkor megbocsátok neki.
shawnka
több mint 7 éve
Sarkisian marad, megnyugodhat mindenki.eddig se voltam ideges 😊
shawnka

Madden hates me.
több mint 7 éve
Sarkisian marad, megnyugodhat mindenki.
több mint 7 éve
Quinn mellett kiét nem írtam helyesen?az élő Istenre kérlek,legalább a nevüket írd le helyesen.Amikor Rubin a pályán volt, sokkal jobban fogtuk a futást, valamiért az ő leigazolása után lett jobb a futásvédelem. Meg ahogy Riley megsérült és Ish játszott a helyén, egyből kevesebb lett a missed tackle, szóval hasznos backup mindkettő. Amennyire Qinn fétise a D-line rotálása (és ez Manuel szerelme is), kell a sok ember oda, köztük Brooks "Spin Move" Reed is.16,9. Dehogy kellenek.Tucat játékos mindekttő.Sőt igazság szerint Reed ideje is lehet lejárt,vele tudnánk fogni még némi pénzt.Az Over The Cap szerint 16, a Spotrac 10, szóval valahol a kettő között van az igazság.Hát az a rossz hírem, hogy kb. 10 millánk lesz idén, meg ugye a salary cap nő ~15 millával úgy, hogy Money, Rubin, Ishmael, Garland, Poe, Upshaw azok akikkel hosszabbítani kellene. Gabriel ugye biztosan nem marad, Clayborne sem. Jövőre meg jön Ryan, Matthews és a '15-ös class a hosszabbításért.17 az a 10.
Kétpem, hogy Poe marad, inkább egy első körös DT-re számítok, a másodikban egy G, ha Harlow nem úgy fejlődik ahogy kellene, meg ugye Clayborne pótlására egy hibrid középső körös. Valamint valószínűleg idén is húzunk egy RB-t meg egy CB-t. Egy fiatal backup QB sem lepne meg, Schaub 3 millát szabadítana fel, valamint Levitre vagy belemegy a kisebb fizetésbe (Garland gyenge játékát látva hülye lenne) vagy kivágjuk 7 milliót felszabadítva.
Creepy
Rubin,Ishmael,Upshaw minden szívfájdalom nélkül mehet.Mindegyik pótolható.
Kenny
Szerintem meg Rubin és Ishmael nagyon kell a futás védekezéshez.
Creepy
Kenny
De szerencsére ezt nem nekem kell kitalálnom, hogy legyen.
Creepy
Kenny
több mint 7 éve
az élő Istenre kérlek,legalább a nevüket írd le helyesen.Amikor Rubin a pályán volt, sokkal jobban fogtuk a futást, valamiért az ő leigazolása után lett jobb a futásvédelem. Meg ahogy Riley megsérült és Ish játszott a helyén, egyből kevesebb lett a missed tackle, szóval hasznos backup mindkettő. Amennyire Qinn fétise a D-line rotálása (és ez Manuel szerelme is), kell a sok ember oda, köztük Brooks "Spin Move" Reed is.16,9. Dehogy kellenek.Tucat játékos mindekttő.Sőt igazság szerint Reed ideje is lehet lejárt,vele tudnánk fogni még némi pénzt.Az Over The Cap szerint 16, a Spotrac 10, szóval valahol a kettő között van az igazság.Hát az a rossz hírem, hogy kb. 10 millánk lesz idén, meg ugye a salary cap nő ~15 millával úgy, hogy Money, Rubin, Ishmael, Garland, Poe, Upshaw azok akikkel hosszabbítani kellene. Gabriel ugye biztosan nem marad, Clayborne sem. Jövőre meg jön Ryan, Matthews és a '15-ös class a hosszabbításért.17 az a 10.
Kétpem, hogy Poe marad, inkább egy első körös DT-re számítok, a másodikban egy G, ha Harlow nem úgy fejlődik ahogy kellene, meg ugye Clayborne pótlására egy hibrid középső körös. Valamint valószínűleg idén is húzunk egy RB-t meg egy CB-t. Egy fiatal backup QB sem lepne meg, Schaub 3 millát szabadítana fel, valamint Levitre vagy belemegy a kisebb fizetésbe (Garland gyenge játékát látva hülye lenne) vagy kivágjuk 7 milliót felszabadítva.
Creepy
Kenny
Creepy
Kenny
Creepy
több mint 7 éve
Amikor Rubin a pályán volt, sokkal jobban fogtuk a futást, valamiért az ő leigazolása után lett jobb a futásvédelem. Meg ahogy Riley megsérült és Ish játszott a helyén, egyből kevesebb lett a missed tackle, szóval hasznos backup mindkettő. Amennyire Qinn fétise a D-line rotálása (és ez Manuel szerelme is), kell a sok ember oda, köztük Brooks "Spin Move" Reed is.16,9. Dehogy kellenek.Tucat játékos mindekttő.Sőt igazság szerint Reed ideje is lehet lejárt,vele tudnánk fogni még némi pénzt.Az Over The Cap szerint 16, a Spotrac 10, szóval valahol a kettő között van az igazság.Hát az a rossz hírem, hogy kb. 10 millánk lesz idén, meg ugye a salary cap nő ~15 millával úgy, hogy Money, Rubin, Ishmael, Garland, Poe, Upshaw azok akikkel hosszabbítani kellene. Gabriel ugye biztosan nem marad, Clayborne sem. Jövőre meg jön Ryan, Matthews és a '15-ös class a hosszabbításért.17 az a 10.
Creepy
Kenny
Creepy
Kenny