Baltimore Ravens
47 feliratkozó
1 napja
Gyanítom az OC kiléte is létezik már, mert szerintem nélküle nem nevezték volna ki. Jó lenne ha Schhhh lenne majd.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
2 napja
Futójáték ezzel nagy boostot kap, jöhet egy passzbuzi OC.
2 napja
Baltimore Ravens are expected to hire former Falcons run game coordinator/OL coach Dwayne Ledford, per source.Ez komoly upgrade. Jesse tudja.
Ledford was with the Falcons since 2021, and helped lead a run game that finished in the top 10 in rushing the past three seasons.
KeyG
2 napja
Megneztem a rams-seahawks meccset. Vagyis az elso negyedet. A DC hivok mindketto oldalon jokat hivtak es volt egy csomo egyeni hiba. Mivel a rams D-t meg nem lattam igy velemenyt nem irok es nem is folytattam oket. Innentol csak a rams O es a sh D neztem es nem lattam hogy rosszakat hivott Meki. 1db jatek volt ahol a jatekosok nem tudtak mi van a 2n 4.08 hatra jatekban. Volt egy csomo egyeni hiba, volt egy csomo jo hivas csak megoldotta az O es staffi nagyon szoros ablakokba dobalta be. Persze a D-nek donteni kellett hogy jatszik es meki jol keverte. Ami nem ult az a nyomas. Szinte sima 4emberes volt vegig es abban az elozo ketto meccsen sem voltak jok. Volt szimulalt nyomas csak nem ert oda/melle nyultak...Viszont ketto ilyen elkapot nehez megfogni nyomas nelkul es ki is jott. Ketto aprosag es irtam mar nekik errol, a cb-k hataresetek voltak az elso ket meccsen hogy eldontottem volna mennyire jok. Szerintem eleg jok de nem olyanok de nem szigetek. Picivel tobb nyomassal kivaloak. A legnagyobb bajuk az edge, onnan semmi nem jott es egy ilyen sima 4 emberesnel ott van a legnagyobb fejlodesi lehetoseg. A D viszont ami csavaras volt mcvaytol az a futasblokk es latszott hogy jol dolgoztak az erkezokon hatulrol. Ettol a hivas a D-tol jo volt csak sokszor legyoztek oket egyenileg.
Azt nem mondhatnam hogy a D ki voplt herelve. A legjobb QB az egyik legjobb OC-val, nyomas nelkul ketto ilyen elkapoval is tight dobasokra lett kenyszeritve ahol a nagy jatekok vittek elore a jatekot.
Viszont ketto dolgot irnek meg amibol az egyik egy pelda. Az elsonegyedes 9:16 puca nagy elkapas. Teljesen jo D hivas es lett belole egy 44 yardos elkapas. A DL-ben van egy egyeni hiba es a ketto sztarelkapo kikenyszeritett meg parat. De hibatlan hivas csak az ellenfelnel nem piskotak jatszanak. Szerencsetlen Josh A csak pislog hogy vannak ilyen helyek is. Semmi kulonleges nincs az O hivasban, senki nem vett hulyere senkit elmeletben. A palyan a ket elkapo viszont elinditott egy lancot es ennyi.
A masik viszont az seahawk hamilton es hamilton kozotti kulonbseg ordito. Ra volt rakva a felelosseges emiatt a D kiszamithatatlanabb volt. Nalunk hamilton hasznalata meg pffffff
2 napja
Baltimore Ravens are expected to hire former Falcons run game coordinator/OL coach Dwayne Ledford, per source. Ledford was with the Falcons since 2021, and helped lead a run game that finished in the top 10 in rushing the past three seasons.
We are just the Ravens!
2 napja
Nalatok en D-t hoznek, az O az rendben van es ehhez hozzadni WR1-t az csak segiteni fogja az OC-t. A D van bajban. Amugy en a kirugasok elott leirtam kiket hoznek a csoportba es JB melle is D-t hoznek ( bar ott tettem egy pici csillagot ) es a ravensnel irtam hogy mindegy. De azert mert LJ maskeppen elit, de mindharom csapatnal a D-ben sokkal tobb kihozhato es az jobban segitene, mint ha az O lenne meg jobb. De ezert outlier a ravens es csillagos a cica munka. Mert sajnos mindketto helyen az OC hivo is gyenge. De a cicaknal igy minimum mukodne tovabb is es monkent sem tartanam meg ha DC jonne. Azota nalunk mar eldolt es nem banom.lehet shulat benéztem, mert elég harmatos volt a seahawks ellen és állítólag a steelers interjú katasztrófa. összességében minter jó választásnak tűnik, ha már nem akartak o gurut. persze az identitás fontosabb, mint egy-egy játékos kiszolgálása, úgyhogy lájkolom.O oldalon kit akartál volna egyébként? Kubiak kb az egyetlen fix jelölt (lehet ő nem is lesz HC idén), többiek elég boom or bust opciók, amivel nekem nincs bajom csak láttam sok embernél hogy egy prime top3 QB mellé nem akarnak ilyet, nem tudom te ezek közé tartozol e
gedam
ThySoul
2 napja
Meg nem lattam a meccset. Valoszinuleg nem volt nyomas es maris igaz az allitas ami ki lett emelve. A masik hogy a meki fele D ( ot ismerem, de biztos mar sokan ezt futtatjak ) is meg mindig fugg attol hogy mint hivo miket hiv be. A tarhaza nagyobb, de attol meg hivhat rosszul. A masik hogy a nyomas nelkuli QB + 2 elit elkapo akit nem tudsz emberezve leszedni az halalt jelent. A ket meccs amit lattam toluk ( bar az is csak a SeaD vs Rams O ) nincs igazi 4 emberes pusztito nyomasuk, jobb mint a mienk, de egyenileg nincs aki MG fele ero tudna lenni ). A szimulalt nyomas meg vagy bejon vagy nem. De meg fogom nezni hogy majd kijavithassam magam a tippert. 😊én ezt 2017 óta mondom, de meki megtartásához a tulaj kellett volna. egyébként se mekinek, se shulanak semmi köze nem volt a meccshez a két o úgy kajáltatta a két védelmeket, ahogy akarta. kb az elejtett punt döntött. ez olyan szempontból aggasztó, hogy a jó védelmek, jó o-k ellen még mindig védtelenek.Sok köze nem volt hozzá mert csak bábu volt mint kiderült, de a Seahawks vezetőedzője az történt.EDC takarodj!Na mi történt?
KeyG
Benibácsi
Ki merem jelenteni, hogy John Harbaugh a 2012 utáni Ravens megrontója.
KeyG
persze értem, ha marad meki, nincs az az isten, hogy most nem velünk lenne sb-ben.
gedam
2 napja
Az nekunk nem is kell, az emberek alkalmatlanok ra, csak idopocseklas lenneNe sajnáld annyira, passzblokk nem az erőssége.Ez jól hangzik elsőre.Francba Jesse, ő nekünk kell!
Nothing finalized with Ravens asst. coaches yet, but a strong candidate to join Jesse Minter's new staff is OL coach Dwayne Ledford. His work as Falcons run game coordinator/OL coach was widely praised last year. He became available when Kevin Stefanski brought in Bill Callahan.
KeyG
szaba
empty taxi
2 napja
Ne sajnáld annyira, passzblokk nem az erőssége.Ez jól hangzik elsőre.Francba Jesse, ő nekünk kell!
Nothing finalized with Ravens asst. coaches yet, but a strong candidate to join Jesse Minter's new staff is OL coach Dwayne Ledford. His work as Falcons run game coordinator/OL coach was widely praised last year. He became available when Kevin Stefanski brought in Bill Callahan.
KeyG
szaba

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
2 napja
Ez jól hangzik elsőre.Francba Jesse, ő nekünk kell!
KeyG
2 napja
Senki nem akar OC lenni az eaglesnél jelenlegThe #Ravens have requested to interview #Bears OC Declan Doyle for their OC opening with HC Jesse Minter, as @BradBiggs also reported.De bakker minket azèrt mondott vissza, hogy marad Chicagoban 😯🤔
KeyG
dande2
2 napja
Titeket szerintem azért modott vissza, mert nem akar Sirinai alatt OC lenni és kockáztatni egy 1&done szitut.The #Ravens have requested to interview #Bears OC Declan Doyle for their OC opening with HC Jesse Minter, as @BradBiggs also reported.De bakker minket azèrt mondott vissza, hogy marad Chicagoban 😯🤔
KeyG
dande2
Itt Minter alatt remek lehetősége lenne saját rendszert implementálni és futtatni...más helyzet szerintem
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
2 napja
gedam
6 454
ja, kubi volt a jelöltem, de ezeket innen a távolból nehéz megítélni.lehet shulat benéztem, mert elég harmatos volt a seahawks ellen és állítólag a steelers interjú katasztrófa. összességében minter jó választásnak tűnik, ha már nem akartak o gurut. persze az identitás fontosabb, mint egy-egy játékos kiszolgálása, úgyhogy lájkolom.O oldalon kit akartál volna egyébként? Kubiak kb az egyetlen fix jelölt (lehet ő nem is lesz HC idén), többiek elég boom or bust opciók, amivel nekem nincs bajom csak láttam sok embernél hogy egy prime top3 QB mellé nem akarnak ilyet, nem tudom te ezek közé tartozol e
gedam
ThySoul
2 napja
lehet shulat benéztem, mert elég harmatos volt a seahawks ellen és állítólag a steelers interjú katasztrófa. összességében minter jó választásnak tűnik, ha már nem akartak o gurut. persze az identitás fontosabb, mint egy-egy játékos kiszolgálása, úgyhogy lájkolom.O oldalon kit akartál volna egyébként? Kubiak kb az egyetlen fix jelölt (lehet ő nem is lesz HC idén), többiek elég boom or bust opciók, amivel nekem nincs bajom csak láttam sok embernél hogy egy prime top3 QB mellé nem akarnak ilyet, nem tudom te ezek közé tartozol e
gedam
2 napja
Az akkor volt, most meg most vanThe #Ravens have requested to interview #Bears OC Declan Doyle for their OC opening with HC Jesse Minter, as @BradBiggs also reported.De bakker minket azèrt mondott vissza, hogy marad Chicagoban 😯🤔
KeyG
dande2
2 napja
gedam
6 454
lehet shulat benéztem, mert elég harmatos volt a seahawks ellen és állítólag a steelers interjú katasztrófa. összességében minter jó választásnak tűnik, ha már nem akartak o gurut. persze az identitás fontosabb, mint egy-egy játékos kiszolgálása, úgyhogy lájkolom.
Szerkesztette: gedam
2 napja
The #Ravens have requested to interview #Bears OC Declan Doyle for their OC opening with HC Jesse Minter, as @BradBiggs also reported.De bakker minket azèrt mondott vissza, hogy marad Chicagoban 😯🤔
KeyG
2 napja
gedam
6 454
The #Ravens have requested to interview #Bears OC Declan Doyle for their OC opening with HC Jesse Minter, as @BradBiggs also reported.az a csávó minter ikertestvére
KeyG
2 napja
The #Ravens have requested to interview #Bears OC Declan Doyle for their OC opening with HC Jesse Minter, as @BradBiggs also reported.
We are just the Ravens!
2 napja
Ez jól hangzik elsőre. Nothing finalized with Ravens asst. coaches yet, but a strong candidate to join Jesse Minter's new staff is OL coach Dwayne Ledford. His work as Falcons run game coordinator/OL coach was widely praised last year. He became available when Kevin Stefanski brought in Bill Callahan.
We are just the Ravens!
3 napja
Dagobert bácsi
164
Nem igaz mert az vissza lett adva az okos Woolen által ,szóval 7oda 7ideén ezt 2017 óta mondom, de meki megtartásához a tulaj kellett volna. egyébként se mekinek, se shulanak semmi köze nem volt a meccshez a két o úgy kajáltatta a két védelmeket, ahogy akarta. kb az elejtett punt döntött. ez olyan szempontból aggasztó, hogy a jó védelmek, jó o-k ellen még mindig védtelenek.Sok köze nem volt hozzá mert csak bábu volt mint kiderült, de a Seahawks vezetőedzője az történt.EDC takarodj!Na mi történt?
KeyG
Benibácsi
KeyG
persze értem, ha marad meki, nincs az az isten, hogy most nem velünk lenne sb-ben.
gedam
3 napja
27 pont a liga legjobb O-ja ellen belefér, azelőtt sokszor a D nyerte a meccseket.én ezt 2017 óta mondom, de meki megtartásához a tulaj kellett volna. egyébként se mekinek, se shulanak semmi köze nem volt a meccshez a két o úgy kajáltatta a két védelmeket, ahogy akarta. kb az elejtett punt döntött. ez olyan szempontból aggasztó, hogy a jó védelmek, jó o-k ellen még mindig védtelenek.Sok köze nem volt hozzá mert csak bábu volt mint kiderült, de a Seahawks vezetőedzője az történt.EDC takarodj!Na mi történt?
KeyG
Benibácsi
KeyG
gedam
Azt is tegyük hozzá, hogy a Rams-Hawks volt valószínű a Super Bowl.
Nyerhet a Pats, de hogy nem jobb mint az említett 2 csapat az tuti.
Nézd meg a Texans D-t, meddig elverekedtek Strouddal.
Ha megnézed mind a 4 konf. döntős védelme top 10 legalább.
Az, hogy McVay, Payton, Kubiak vagy McDaniels bármelyik védelmet le tudja venni az más kérdés.
We are just the Ravens!
3 napja
gedam
6 454
én ezt 2017 óta mondom, de meki megtartásához a tulaj kellett volna. egyébként se mekinek, se shulanak semmi köze nem volt a meccshez a két o úgy kajáltatta a két védelmeket, ahogy akarta. kb az elejtett punt döntött. ez olyan szempontból aggasztó, hogy a jó védelmek, jó o-k ellen még mindig védtelenek.Sok köze nem volt hozzá mert csak bábu volt mint kiderült, de a Seahawks vezetőedzője az történt.EDC takarodj!Na mi történt?
KeyG
Benibácsi
KeyG
Szerkesztette: gedam
3 napja
The Ravens are hiring Notre Dame defensive backs coach Mike Mickens as their defensive pass game coordinator/defensive backs coach, per @mzenitz Mickens has multiple ties to new Baltimore HC Jesse Minter, and also worked with Ravens S Kyle Hamilton with the Fighting Irish
We are just the Ravens!