Baltimore Ravens
47 feliratkozó
több mint 2 éve
Bills simán lehet még második kiemelt, onnan meg egy Ravens-Browns meccshez annyi kell hogy ti nyerjetek+ a bills (vagy dolphins ha ők nyerik a csoportot) és a Chiefs ismennyi az esélye egy raven-browns playoff meccsnek most?Nagyon kicsi az esélye.
100%
gedam
Mi 5. helyen fogunk végezni, tehát a 4. AFC South bajnokával fogunk a WC-ba játszani.
A 6. a Buffalo lesz, ők meg a 3. Kansassal.
Míg a 7. vasas?! meg a 2. Miamival.
Az idei szezont elnézve a Buffalo(kansas engem nem győzőtt meg) lesz az első ellenfeletek. Nekünk meg ha valami csoda folytán sikerülne tovább jutni a Div-be a Miami ellen sok babér úgy se lesz.
Div-be csak akkor tudunk találkozni ha a WC-ba a kansas feléled másképp vagy konf döntőbe lenne tali vagy leginkább sehol mert elvérzünk a cserék cseréivel félúton.
P@trik
Szerkesztette: ThySoul
több mint 2 éve
mennyi az esélye egy raven-browns playoff meccsnek most?Nagyon kicsi az esélye.
100%
gedam
Mi 5. helyen fogunk végezni, tehát a 4. AFC South bajnokával fogunk a WC-ba játszani.
A 6. a Buffalo lesz, ők meg a 3. Kansassal.
Míg a 7. vasas?! meg a 2. Miamival.
Az idei szezont elnézve a Buffalo(kansas engem nem győzőtt meg) lesz az első ellenfeletek. Nekünk meg ha valami csoda folytán sikerülne tovább jutni a Div-be a Miami ellen sok babér úgy se lesz.
Div-be csak akkor tudunk találkozni ha a WC-ba a kansas feléled másképp vagy konf döntőbe lenne tali vagy leginkább sehol mert elvérzünk a cserék cseréivel félúton.
több mint 2 éve
gedam
6 476
A "Ravensnek minden bejott" megjegyzes margojara: nalunk a sok elejtett passz nem kifejezetten a makos wr-ek mutatoja. Aztan ennel sokkal jobban is tudunk futni, ott se volt malacunk. Birok? Velunk ugyan eppen nem voltak. A sok int.pedig... Mennyi volt Purdy sara? Alig alig mert felpattantak a labdak? Milyek passzok voltak azok? Amit blokkolnak az szar passz. Pont. Aki ugy veli hogy szerencsevel nyertunk, valjek egeszsegere de kevesebbet kockaztattunk azzal hogy Lamarnak nem volt int veszelyes passza, Purdynek meg volt ezeken felul volt meg 3-4. Jjaa, Harbough ma nem hozott meccsbuko brainfart dontest, ez viszont valoban mazli.azonkívül is volt még 2-3 int, amit a védők ejtettek el. de mindenki úgy nyugtatja a lelkét, ahogy tudja.
RedFive
Szerkesztette: gedam
több mint 2 éve
A "Ravensnek minden bejott" megjegyzes margojara: nalunk a sok elejtett passz nem kifejezetten a makos wr-ek mutatoja. Aztan ennel sokkal jobban is tudunk futni, ott se volt malacunk. Birok? Velunk ugyan eppen nem voltak. A sok int.pedig... Mennyi volt Purdy sara? Alig alig mert felpattantak a labdak? Milyek passzok voltak azok? Amit blokkolnak az szar passz. Pont. Aki ugy veli hogy szerencsevel nyertunk, valjek egeszsegere de kevesebbet kockaztattunk azzal hogy Lamarnak nem volt int veszelyes passza, Purdynek meg volt ezeken felul volt meg 3-4. Jjaa, Harbough ma nem hozott meccsbuko brainfart dontest, ez viszont valoban mazli.
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 2 éve
Harbaugh azt mondta nem tűnik súlyosnak egyik sérülés sem (Hamiltoné sem).Orultem, hogy a vegen a padon ulve lattam nevetgelni.
hamsterdealer
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 2 éve
Harbaugh azt mondta nem tűnik súlyosnak egyik sérülés sem (Hamiltoné sem).
több mint 2 éve
www.yardbarker.com/nfl/articles/nfl_mvp_odds_see_massive_shift_following_wild_week_16/s1_17068_39723349Engem csak egy MVP cím érdekel és azt a Superbowlba osztják ki.
RedFive
Lamarnak is hasonló a gondolkozása ez a fontosabb. 😉
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 2 éve
www.yardbarker.com/nfl/articles/nfl_mvp_odds_see_massive_shift_following_wild_week_16/s1_17068_39723349
több mint 2 éve
Mar -6.5 az odds...
Las Vegasnal mar -5.5 odds a 49ers mellett. Adom. Over 46, siman lehet.
RedFive
több mint 2 éve
A nyerni akaras es ezert kuzdeni es a gyakorlas boven megfer egymas mellett. Amikor viszont amikor a gyozelem mindent felulir az baj. Ha a ket ST osszehoz 3 TD elonyt es utana kozepre futassal olnenk az idot az csak a W-ert szolna. Mit tudunk ma elerni az eredmennyel. Semmit. De a gyakorlassal igen. Megnezhetjuk milyen a base D-unk passz ellen vagy a N D-unk futas ellen a legjobb csapat ellen. Ez egy oriasi kihivas de tobbet tanulunk belole ami elore fog vinni, mint egy esetleges W. Es ettol nyerni akarhatunk es el is varom hogy tegyenek erte, de ...
több mint 2 éve
Hargrave és Armstead nélkül, Armstead elvileg most sem lesz.Nagyon varos a meccs. De most mondom ha nyernenk is +30 ponttal es/de nem probaljuk ki magunkat akkor idegbeteg leszek.konkrétan nem tudom mit akarsz kipróbálni. hogy a csak dobás játékunk milyen? idén már mindent láttunk, majd meccs alatt megbeszéljük, hogy mi a célravezető.
Itt va a remek alkalom hogy a D bizonyitson es most kizarolag rajuk vagyok kivancsi, LJ remelem nem fut 3 alkalomnal tobbet osszesen. Valoszinuleg fog, sokkal es legyen barmi a vege nem fogom szeretni.
no
egyébként a niners murray ellen nyelte a yardokat option játékokból, garantált, hogy az lesz a meccstervünk. úgyhogy lehet csalódni fogsz.
gedam
A falunk jobb mint az átlag, viszont Stanley egyre szarabb sok RPO, Screen illetve option futás lesz a játékunk picit a Chargers elleni 1-2. negyed gameplanjét várom.
Szerkesztette: KeyG
We are just the Ravens!
több mint 2 éve
gedam
6 476
Nagyon varos a meccs. De most mondom ha nyernenk is +30 ponttal es/de nem probaljuk ki magunkat akkor idegbeteg leszek.konkrétan nem tudom mit akarsz kipróbálni. hogy a csak dobás játékunk milyen? idén már mindent láttunk, majd meccs alatt megbeszéljük, hogy mi a célravezető.
Itt va a remek alkalom hogy a D bizonyitson es most kizarolag rajuk vagyok kivancsi, LJ remelem nem fut 3 alkalomnal tobbet osszesen. Valoszinuleg fog, sokkal es legyen barmi a vege nem fogom szeretni.
no
egyébként a niners murray ellen nyelte a yardokat option játékokból, garantált, hogy az lesz a meccstervünk. úgyhogy lehet csalódni fogsz.
több mint 2 éve
Kb.mintha a ruszkiknak mondanad, hogy a kovetkezo csataban ne hasznalj tuzerseget, az amiknak meg hogy ne hasznalj legierot. Ez nem a gyakorlas receptje csak az onpusztitase. Tobbet passzoltattuk iden Lamart mint barmikor eddigi palyafutasa soran, mar az MVP ezen is tulleptunk ebben, szal jo az irany de nem latom kifizetodonek belehajszolni a legjobb csapat ellen egy passzolj vagy menekulj de ne fuss csak az irhad mentsd dologba.
Szerkesztette: RedFive
több mint 2 éve
Kizartnak tartom h gyakorlomeccsnek fogjak fel vagy hogy azt mondanak h basznak ra mert nfc es nem szamit.Tul nagy a mediahype, ha kikapnak megint tele lesz minden azzal h pretender es nem contender a csapat, Harbo imadja az ilyen lozungokat h statement game ha esetleg nyernek, stb
Elobb fogjak sztem romma torni magukat es IR-n kikotni minthogy azt mondjak 2 td hatrany utan h jovanazugy' majd a kovi 2 meccsen jok leszunk..
NFL Comeback Player of the Year 2023 odds, via DraftKings:
• Damar Hamlin: -150
• Joe Flacco: +100
It's a tough race here folks, they both make good cases
Joe Flacco - sucked last year, doesn't suck this year
Damar Hamlin - died, is not currently dead
több mint 2 éve
Nagyon varos a meccs. De most mondom ha nyernenk is +30 ponttal es/de nem probaljuk ki magunkat akkor idegbeteg leszek.Akkor boritekolom hogy idegbeteg leszel.
no
több mint 2 éve
Nagyon varos a meccs. De most mondom ha nyernenk is +30 ponttal es/de nem probaljuk ki magunkat akkor idegbeteg leszek. Itt va a remek alkalom hogy a D bizonyitson es most kizarolag rajuk vagyok kivancsi, LJ remelem nem fut 3 alkalomnal tobbet osszesen. Valoszinuleg fog, sokkal es legyen barmi a vege nem fogom szeretni.
több mint 2 éve
youtube.com/shorts/XS9AgKseCco?si=zTvZRHRRtsQQqFoU
több mint 2 éve
Nekünk ez a meccs nem számít semmit, ha a Dolphinst verjük. Ennek fényében annyira nem bánnám, ha most kikapnánk és esetleg Vegasban vágnánk vissza.
több mint 2 éve
élő szövet a fém vázon😀😀— Yuri (@Yuri_Ravens) December 22, 2023
a csávó minden héten rajta a sérültlistán és titkon minden héten reménykedem, hogy nem öltözik be, de aztán csak kisántikál a lábgépében ésrontja az esélyeinket a snapek felében.
gedam
NFL Comeback Player of the Year 2023 odds, via DraftKings:
• Damar Hamlin: -150
• Joe Flacco: +100
It's a tough race here folks, they both make good cases
Joe Flacco - sucked last year, doesn't suck this year
Damar Hamlin - died, is not currently dead
több mint 2 éve
gedam
6 476
— Yuri (@Yuri_Ravens) December 22, 2023
a csávó minden héten rajta a sérültlistán és titkon minden héten reménykedem, hogy nem öltözik be, de aztán csak kisántikál a lábgépében ésrontja az esélyeinket a snapek felében.
több mint 2 éve
Edzes utan mar az oltozoben latni a rehab Mark Andrews-t. A playoffra siman visszeterhet. 😊
több mint 2 éve
gedam
6 476
Mike Florio on Ravens/49ers
— Kevin Oestreicher (@koestreicher34) December 22, 2023
“The 49ers kick the s**** out of the Ravens, I’m sorry I know that’s disrespectful to the Ravens, but let’s be realistic…the 49ers are going to dismantle the Ravens. If it’s a Super Bowl preview, the Super Bowl’s gonna suck” pic.twitter.com/Dj9k7UpNuP
nem igazán tetszik, amerre mutat a meccs. vagyis erre az 1 meccsre mindenféleképpen tetszeni fog, mert szeretem a csontzenét. csak a vége nehogy az legyen, hogy ezt a meccset az eagels, a dallas, a kc meg a bills nyeri meg.
több mint 2 éve
twitter.com/TheSFNiners/status/1737863109476561157?Akkor megnyugodtam, hogy van még normális esze remélem a játéka is feljavul.megnéztem a riportot vele, tényleg ezt mondta, de poénnak szánta. utána elmondta hogy mennyire jó csapatnak tartja a 9erst.
Jajj istenem, ez a barom minek nyilatkozik ilyeneket. Pont akinek a teljesítménye sehol sincs a pár évvel ezelőtti önmagához képest.
Agyon leszünk verve és remélem ha így lesz akkor Marlont fogják fingatni orrba-szájba.
KeyG
petey
KeyG
több mint 2 éve
Akkor megnyugodtam, hogy van még normális esze remélem a játéka is feljavul.megnéztem a riportot vele, tényleg ezt mondta, de poénnak szánta. utána elmondta hogy mennyire jó csapatnak tartja a 9erst.
Jajj istenem, ez a barom minek nyilatkozik ilyeneket. Pont akinek a teljesítménye sehol sincs a pár évvel ezelőtti önmagához képest.
Agyon leszünk verve és remélem ha így lesz akkor Marlont fogják fingatni orrba-szájba.
KeyG
petey
We are just the Ravens!