Baltimore Ravens
megnéztem a riportot vele, tényleg ezt mondta, de poénnak szánta. utána elmondta hogy mennyire jó csapatnak tartja a 9erst.
Jajj istenem, ez a barom minek nyilatkozik ilyeneket. Pont akinek a teljesítménye sehol sincs a pár évvel ezelőtti önmagához képest.
Agyon leszünk verve és remélem ha így lesz akkor Marlont fogják fingatni orrba-szájba.
KeyG

Jajj istenem, ez a barom minek nyilatkozik ilyeneket. Pont akinek a teljesítménye sehol sincs a pár évvel ezelőtti önmagához képest.
Agyon leszünk verve és remélem ha így lesz akkor Marlont fogják fingatni orrba-szájba.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
Nektek van egy kialakult jatekotok es ti csinalhattok barmit es nektek is erde4mes felkeszulesnek venni. Mi meg messze vagyunk ettol es egy ha nem a legjobb csapat ellen most kiprobalhatnak par dolgot. Peldaul en nem futattnam LJ-t, azt tudjuk hogy az megy. Persze nyerni akar mindenki csak nalunk ez akar futas csak kozepre lesz ha eleg lenne. A falunk gyenge/beteg, passzjatekunk esetleges es a PO-ban kizart hogy nem lesz alkalom hogy bele leszunk kenyszerulve. Ezt ellenetek szimulalva ( jobbat elkepzelni sem tudnek jelenleg ) lehetne egy tanuloiv es minden snap aranyat erne. Etto la W az kivanatos a csapatoknal / jatekosoknal es szurkoloknal is. De nagyon szeretnem ha nem csak arrol szolna.nekünk sem muszáj W ez, de jó teszt egy újabb fürgeléptű QB ellen. Hurts is más meg LJ is."The Ravens are 9-1 this season when they rush for at least 130 yards, but 1-2 when they don’t. When they’re able to move the ball on the ground, they play with a lot of confidence. However, I’m not so sure they’re going to be able to move the ball on the ground against a 49ers team that ranks third in the NFL in stopping the run this year.en nem is akarnek futni es foleg nem azzal nyerni. Ennel kivalobb alkalom nem lesz hogy megnezzuk a passzjatekot a kuktaban. Az OL-nek, LJ-nek, ...mindenkinek. Es mindezt eredmenykenyszer nelkul megtehetjuk. Persze bizhatunk/elvarhatjuk LJ-tol hogy oldja majd meg maga mikor eles helyzetben belekerulunk a PO-ban.
Remember that 130 number I just mentioned? Well, it’s been the 49ers magic number, too. The Niners are 1-2 this year when surrendering more than 130 yards on the ground, but 9-1 when they hold a team under 130.
So who’s going to win?"
Nem latom a csapatot 130 yard felett futni a niners ellen. Kar.
RedFive
no
petey
The uniform matchup for Ravens-49ers in Week 16 on Christmas Night is set❄️ pic.twitter.com/NPgRpMdCF2
— Kevin Oestreicher (@koestreicher34) December 21, 2023
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
Steelers 21st
Rams 20th
Giants 26th
Cards 29th
Cowboys 9th
Browns 2nd
Vikings 10th
Bengals 31st
Jax 28th
TB 25th
Seattle 23rd
Eagles 22nd
Seattle 23rd
Cards 29th
nekünk sem muszáj W ez, de jó teszt egy újabb fürgeléptű QB ellen. Hurts is más meg LJ is."The Ravens are 9-1 this season when they rush for at least 130 yards, but 1-2 when they don’t. When they’re able to move the ball on the ground, they play with a lot of confidence. However, I’m not so sure they’re going to be able to move the ball on the ground against a 49ers team that ranks third in the NFL in stopping the run this year.en nem is akarnek futni es foleg nem azzal nyerni. Ennel kivalobb alkalom nem lesz hogy megnezzuk a passzjatekot a kuktaban. Az OL-nek, LJ-nek, ...mindenkinek. Es mindezt eredmenykenyszer nelkul megtehetjuk. Persze bizhatunk/elvarhatjuk LJ-tol hogy oldja majd meg maga mikor eles helyzetben belekerulunk a PO-ban.
Remember that 130 number I just mentioned? Well, it’s been the 49ers magic number, too. The Niners are 1-2 this year when surrendering more than 130 yards on the ground, but 9-1 when they hold a team under 130.
So who’s going to win?"
RedFive
no
Nem lesz flex, 19-kor játszunk vasárnap.
We are just the Ravens!
"The Ravens are 9-1 this season when they rush for at least 130 yards, but 1-2 when they don’t. When they’re able to move the ball on the ground, they play with a lot of confidence. However, I’m not so sure they’re going to be able to move the ball on the ground against a 49ers team that ranks third in the NFL in stopping the run this year.en nem is akarnek futni es foleg nem azzal nyerni. Ennel kivalobb alkalom nem lesz hogy megnezzuk a passzjatekot a kuktaban. Az OL-nek, LJ-nek, ...mindenkinek. Es mindezt eredmenykenyszer nelkul megtehetjuk. Persze bizhatunk/elvarhatjuk LJ-tol hogy oldja majd meg maga mikor eles helyzetben belekerulunk a PO-ban.
So who’s going to win?"
RedFive
So who’s going to win?"
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
Az elso video 2. jateka ami a bajunk. Sima egyszeru jatek, minden csapatnal megvan es egyszeruen barmelyik gap-en ahol megnyilna az ut kellene befutnia, de a falunk rosszul dolgozik es johet a versenyfutas a szelen es Mitchell ebben verhetetlen. De a falnak kellene jobban dolgozni es akkor tudnank nagy karokat okozni. A masik Ricard sajnos nelkulozhetetlen elem. GR-nal jobb volt mint a skill playak, most kb nelkulozhetetlen a blokkolasnal.mióta itt van micsel hill sokat javult:
KeyG
Justice Hill is going to get more offensive touches with Keaton Mitchell going down. 😢
— Ryan Mink (@ryanmink) December 19, 2023
I've liked how Justice has run this year. Here are three runs in Jacksonville that show his:
1) Vision & quickness
2) Speed to get the edge
3) Patience & physicality pic.twitter.com/rNgBoxNqiX
meg ő tud ilyet is és ez egy parádés blokk:
Ok fine I couldn't help myself. Look at the eyes! Look at the feet! The decisiveness! Smooth! Justice Hill is the step dad who stepped up (in pass pro)
— Spencer Schultz (@ravens4dummies) December 18, 2023
Jet protection on lock. https://t.co/6roOAn51NC pic.twitter.com/uW6D1pyLpq
gedam
A 2. videonal nekem JH nem lenyeges mint blokkolo mert alapvetoen nincs szerepe. Ettol fuggetlenul jol csinalja technikailag es az jo. Az olvasasa egyszeru hisz az okolszabalyt kovetve segit blokkolni az OL emberezos felen a blitzel. Probaltam ezt a jatekot megtalalni hogy lassam az elkapokat es igy talaltam JH-tol sokkal jobb blokkolasokat ( kulonosen tetszett egy LJ futasnal )
Viszont ez a jatek ugye adott a 8 ravensre van 7 vedo. Az elkapoknal a 3 a 4 ellen marad ami ma mar eleg jo. Itt LJ folyamatosan a passzt nezte, es dobott. Amit szeretnek latni hogy ugyanebbol option futas hisz IL szerepe parades hisz ott van blokkolni ha jon a futas akar LJ-tol akar a futotol. De a lenyeg hogy a HR is o hisz rogton el tud tole lepni es kaphatja a passzt. Ha IL oldalan nincs tobb elkapo rakva akkor szabad a palya. Ha van akkor valamelyik oldalon nincs S segitseg. Egyszeruen ebbol egymas utan a leirtakbol tolnek 3-4-t es a blitz mar nem is letezik, mert be kell lassitania az edge-nek. Es az idot jelent es az elkapok konnyeden megoldjak.
a 49ers rostere olyan, mint egy allpro válogatás. azonban nekem reményt ad az, hogy 3 vereségből 2 a northból jött. a fizikális foci nem fekszik annyira a támadóiknak. egyébként brutál, hogy 10-4-el áll az afc north-nfc west párosítás, azt hittem szorosabb lesz.Engem nem tud magával ragadni a Ravens-49 mekkorarangadó hype. Ahhoz tét is kellene, részünkről az nem akkora...Nyilván komolyan kell vennünk, de sokkal fontosabb a Miami meccs. (Nem tudom egyébként, hogy a 49-nek mennyire kell az első kiemeléshez a győzelem) Ne sérüljön meg senki, ez a legfontosabb.Ket jo csapat,nyilvan a 49ers jobb, egy jo meccset szeretnek latni serules nelkul
Abban a helyzetben vagyunk, hogy ha a továbbiakban nyerjük a hazai meccseinket, SB-t játszunk. Erre kell fókuszálnunk.
lucio
Morfil
Ez mind igaz, de minden playnél aggódok a fumblen.mióta itt van micsel hill sokat javult:
KeyG
Justice Hill is going to get more offensive touches with Keaton Mitchell going down. 😢
I've liked how Justice has run this year. Here are three runs in Jacksonville that show his:
1) Vision & quickness
2) Speed to get the edge
Ok fine I couldn't help myself. Look at the eyes! Look at the feet! The decisiveness! Smooth! Justice Hill is the step dad who stepped up (in pass pro)
gedam
És ez nem jó.
We are just the Ravens!
Engem nem tud magával ragadni a Ravens-49 mekkorarangadó hype. Ahhoz tét is kellene, részünkről az nem akkora...Nyilván komolyan kell vennünk, de sokkal fontosabb a Miami meccs. (Nem tudom egyébként, hogy a 49-nek mennyire kell az első kiemeléshez a győzelem) Ne sérüljön meg senki, ez a legfontosabb.Valamilyen szinten igazat adok ennek, viszont ne feledjük karácsony este játszunk prime time. 😁
Abban a helyzetben vagyunk, hogy ha a továbbiakban nyerjük a hazai meccseinket, SB-t játszunk. Erre kell fókuszálnunk.
lucio
És abban is a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy addigra tudni fogjuk a We dem boyz-Dolphins eredményét.
Ha esetleg kikap a Dolphins akkor akár egy teher nélkül játszó Ravens is kijöhet, de mint W nekem is fontosabb a két hazai mint az SF. De az SF egy mérce egy Superbowl mérce, mert nem látom, hogy az Eagles vagy a We dem Boyz meg tudná őket állítani. A Boyz semmiképp, mert őket szét lehet futni és ezt tudják évek óta ők is, ezért rossz matchup nekik.
Pár hete azt hiszem írtam a 49ers topicba, számomra nagyon várós ez a mérkőzés mert rohadt jó csapat, rohadt jó séma, rohadt jó játékosok és edzők gyülekezete a 49ers. Játszunk egy jó meccset, hogy senkinek se keljen karácsonykor szégyenkeznie a csapata miatt és sérülések nélkül.
UI: A Steelerst mindenképp ütni kell, ha van tétje, ha nincs azért haragudnék ha nem ütnénk őket.
We are just the Ravens!
Engem nem tud magával ragadni a Ravens-49 mekkorarangadó hype. Ahhoz tét is kellene, részünkről az nem akkora...Nyilván komolyan kell vennünk, de sokkal fontosabb a Miami meccs. (Nem tudom egyébként, hogy a 49-nek mennyire kell az első kiemeléshez a győzelem) Ne sérüljön meg senki, ez a legfontosabb.Ket jo csapat,nyilvan a 49ers jobb, egy jo meccset szeretnek latni serules nelkul
lucio
NFL Comeback Player of the Year 2023 odds, via DraftKings:
• Damar Hamlin: -150
• Joe Flacco: +100
It's a tough race here folks, they both make good cases
Joe Flacco - sucked last year, doesn't suck this year
Damar Hamlin - died, is not currently dead
mióta itt van micsel hill sokat javult:
KeyG
1) Vision & quickness
2) Speed to get the edge
Ravens are signing former University of Maryland standout RB Jake Funk to the practice squad, per source.
— Jeff Zrebiec (@jeffzrebiec) December 19, 2023
We are just the Ravens!
egy szóval nem írtam, hogy a szurkolók...az ovis szemelyeskedes, hogy arra valaszul, hogy a Ravens szurkolok LJ tokein csungtek visszairja valaki, hogy Te Purdy tokein csungesz? Ugy kellett volna fogalmazni hogy a 49ers szurkolok csüngenek a tökein, hogy ne legyen szemelyes?Jó lenne ez a poszt, de kell az ovis személyeskedés 🤷♂️Annyi hiba van ebben, hogy Lamar tökein nem csüngtek úgy mint most te Purdy-én, Lamar azóta is "nem rossz RB" kategóriába esik, aki csak egyet nyert a PO-ban. Szóval messze más megitélése volt/van.nincs sértés, hiszti meg pláne. mutizd meg ki hisztizik. vezeti vagy 8 statban a ligát, de ő "csak" egy szerencsés csávó. ez van. valahogy nem látom, hogy feldühödött tömegek követelik hogy boruljon le mindenki.Személyszerint a "túloldalon" (NFC) nálam a 49ers az egyik konstans csapat akiknek szurkolok (Kepörnik/Haribo éra volt csak kivétel), és tavaly is nagyon sajnáltam, hogy nem jött össze. Prudy remekül élt a lehetőséggel és egy jó QBnak tartom.konkrétan a "lábbal, karból" nem tud játékot létrehozni. really? igaz nem fut 100+ yardot meccsenként mert nem kell, de amikor ott a lehetőség megoldja. karral meg azt mondod nem tud dobni? gyakorlatilag a legpontosabb QB szinte.nem tudom minek örülsz, valszeg lnem sikerült értelmezni a szavakat, mondottakat, leakadtál ott, hogy benned milyen érzést kelt egy szó, hátha így lenyugodsz: az elit “game manager”, végrehajtó, közepes játék kialakító, mint purdy egy edzői stáb, a csapat számára többet ér, mint egy elit playmaker, de közepes végrehajtó, mint lamar.kicsit kapcsolódik hozzánk:XDDDDDDDDDDDDDDD
múlthéten cam newtonnak volt egy podcastja, amiben aszonta, hogy dak, purdy, tua, goff game-manager és lamar, mahomes, allen game-changer.
neki is támadtak, hogy minek mond ilyeneket, hülyeség, dak, purdy game-changer. ő aztán megvédte magát, hogy nem azt mondta, hogy ezek rossz qb-k, hanem hogy máshogy erőssek.
én értem mit akart cam mondani és igaza is van, most kisegítem: amit ők game-managernek mondanak azt én inkább végrahajtónak nevezem el. és egy qb lehet jó vagy rossz végrehajtó: purdy erre a tökéletes példa: ő egy elit végrehajtó, a kitalált játékot tökéletesen megvalósítja, de azon felül nem fog önmagától karból, lábbal játékot létrehozni. lamar az elit irányítok másik felén meg tökéltes játék kialakító, mindamellett közepes végrehajtó. és ezért nem szereti sok nfl edző sem. mi kell egy csapatnak inkább? egy elit game-manager vagy egy elit game-changer? hát egyértelműen az első van a magasabb polcon. lamarnál az a feladat, hogy a közepes game managerből, jó game-manager legyen. bradyvel kapcsolatban is zavar volt a fejekben, mert ment a system qb-zás és erre azt hitték, hogy héterkedés: annál nincs jobb qb, aki egy adott rendszerből kihozza a legjobbat.
gedam
ok
petey
gedam
petey
De ne legyen már sértés egy bizonyítási évben, ha vannak még fenntartások a képességit illetően.
Nekem speciel már kezd kínos lenni, hogy ha Prudy-t nem minimum Bradyhez hasonlítják akkor megy a hiszti.
Nagyon egyben van a csapat körülötte és ennek ő is élvezi az előnyét.
Lehet ezzel vitatkozni, de amíg nincs még mögötte1-2 év magasszintű teljesítmény addig ez csak elmélet.
Azért megnézném a tavalyi Ravens offen személyzettel és mondjuk egy GR polcán lévő OC-vel is MVP Prudy lenne-e.
És csak hogy keretbe rakjam: Jól játszik Prudy, és ha MVP lesz az sem sajnálom tőle, de ne dőljön már össze a világ ha nem esik mindenki hasra tőle már most.
Snagal
amikor LJ berobbant akkor nem zavart, hogy az ő tökein csüngött mindenki? 😀
na písz, nekem LJ tök jó QB és pont leszarom hogy minek mondják, tehetséges gyerek nagyon.
petey
(A szakma csüng persze rajta, de a szakma Prudy-n is szóval itt én most inkább a szurkerekről beszélek).
De az élet majd úgyis eldönti, hogy ki látta jól, és ki volt vakon.
Snagal
petey
valoban sokkal elegansabb egy nem negativ, sot pozitiv, csak nem felszopott velemenyre rakni egy x-et meg rengeteg D-t.
és igen, le a kalappal jelenleg Purdy elott, siman benne van, hogy ez a kozeg megadja azt az 1-2 roki evet, hogy par ev mulva szar jatszopajtasokkal is egy kurva jo QB lesz, de legalabb mas csapattopikban el lehetne kicsit engedni azt a keresztes hadjaratot, amit Purdy-ért folytatsz egész szezonban a fanyalgo 49-ers szurkolok ellen "odahaza" (ugy h nem is irt itt senki negativat rola),
Morfil
jajjistenem, az már dzsihádolás ha egy szurkoló szereti a saját játékosát, hogy mik vannak 😀 a srác full jó számokat gyárt idén de fanyalgók vannak, mert hogy fordítva van rajta a sapka, hát mi ez baze 😀. Ti is ugyanezt tennétek Lamarral.
na jólvan, jobbulást Mitchellnek, kurvára szarul nézett ki. jó matchup lesz ez mindkét csapatnak, már ha visszajönnek nálunk a sérültek. az hogy ki mvp nekem 8.
béke
az ovis szemelyeskedes, hogy arra valaszul, hogy a Ravens szurkolok LJ tokein csungtek visszairja valaki, hogy Te Purdy tokein csungesz? Ugy kellett volna fogalmazni hogy a 49ers szurkolok csüngenek a tökein, hogy ne legyen szemelyes?Jó lenne ez a poszt, de kell az ovis személyeskedés 🤷♂️Annyi hiba van ebben, hogy Lamar tökein nem csüngtek úgy mint most te Purdy-én, Lamar azóta is "nem rossz RB" kategóriába esik, aki csak egyet nyert a PO-ban. Szóval messze más megitélése volt/van.nincs sértés, hiszti meg pláne. mutizd meg ki hisztizik. vezeti vagy 8 statban a ligát, de ő "csak" egy szerencsés csávó. ez van. valahogy nem látom, hogy feldühödött tömegek követelik hogy boruljon le mindenki.Személyszerint a "túloldalon" (NFC) nálam a 49ers az egyik konstans csapat akiknek szurkolok (Kepörnik/Haribo éra volt csak kivétel), és tavaly is nagyon sajnáltam, hogy nem jött össze. Prudy remekül élt a lehetőséggel és egy jó QBnak tartom.konkrétan a "lábbal, karból" nem tud játékot létrehozni. really? igaz nem fut 100+ yardot meccsenként mert nem kell, de amikor ott a lehetőség megoldja. karral meg azt mondod nem tud dobni? gyakorlatilag a legpontosabb QB szinte.nem tudom minek örülsz, valszeg lnem sikerült értelmezni a szavakat, mondottakat, leakadtál ott, hogy benned milyen érzést kelt egy szó, hátha így lenyugodsz: az elit “game manager”, végrehajtó, közepes játék kialakító, mint purdy egy edzői stáb, a csapat számára többet ér, mint egy elit playmaker, de közepes végrehajtó, mint lamar.kicsit kapcsolódik hozzánk:XDDDDDDDDDDDDDDD
múlthéten cam newtonnak volt egy podcastja, amiben aszonta, hogy dak, purdy, tua, goff game-manager és lamar, mahomes, allen game-changer.
neki is támadtak, hogy minek mond ilyeneket, hülyeség, dak, purdy game-changer. ő aztán megvédte magát, hogy nem azt mondta, hogy ezek rossz qb-k, hanem hogy máshogy erőssek.
én értem mit akart cam mondani és igaza is van, most kisegítem: amit ők game-managernek mondanak azt én inkább végrahajtónak nevezem el. és egy qb lehet jó vagy rossz végrehajtó: purdy erre a tökéletes példa: ő egy elit végrehajtó, a kitalált játékot tökéletesen megvalósítja, de azon felül nem fog önmagától karból, lábbal játékot létrehozni. lamar az elit irányítok másik felén meg tökéltes játék kialakító, mindamellett közepes végrehajtó. és ezért nem szereti sok nfl edző sem. mi kell egy csapatnak inkább? egy elit game-manager vagy egy elit game-changer? hát egyértelműen az első van a magasabb polcon. lamarnál az a feladat, hogy a közepes game managerből, jó game-manager legyen. bradyvel kapcsolatban is zavar volt a fejekben, mert ment a system qb-zás és erre azt hitték, hogy héterkedés: annál nincs jobb qb, aki egy adott rendszerből kihozza a legjobbat.
gedam
ok
petey
gedam
petey
De ne legyen már sértés egy bizonyítási évben, ha vannak még fenntartások a képességit illetően.
Nekem speciel már kezd kínos lenni, hogy ha Prudy-t nem minimum Bradyhez hasonlítják akkor megy a hiszti.
Lehet ezzel vitatkozni, de amíg nincs még mögötte1-2 év magasszintű teljesítmény addig ez csak elmélet.
Azért megnézném a tavalyi Ravens offen személyzettel és mondjuk egy GR polcán lévő OC-vel is MVP Prudy lenne-e.
És csak hogy keretbe rakjam: Jól játszik Prudy, és ha MVP lesz az sem sajnálom tőle, de ne dőljön már össze a világ ha nem esik mindenki hasra tőle már most.
Snagal
na písz, nekem LJ tök jó QB és pont leszarom hogy minek mondják, tehetséges gyerek nagyon.
petey
(A szakma csüng persze rajta, de a szakma Prudy-n is szóval itt én most inkább a szurkerekről beszélek).
Snagal
petey
valoban sokkal elegansabb egy nem negativ, sot pozitiv, csak nem felszopott velemenyre rakni egy x-et meg rengeteg D-t.
és igen, le a kalappal jelenleg Purdy elott, siman benne van, hogy ez a kozeg megadja azt az 1-2 roki evet, hogy par ev mulva szar jatszopajtasokkal is egy kurva jo QB lesz, de legalabb mas csapattopikban el lehetne kicsit engedni azt a keresztes hadjaratot, amit Purdy-ért folytatsz egész szezonban a fanyalgo 49-ers szurkolok ellen "odahaza" (ugy h nem is irt itt senki negativat rola),
NFL Comeback Player of the Year 2023 odds, via DraftKings:
• Damar Hamlin: -150
• Joe Flacco: +100
It's a tough race here folks, they both make good cases
Joe Flacco - sucked last year, doesn't suck this year
Damar Hamlin - died, is not currently dead
A nagyság átkaDe itt a kérdés az, hogy én hogy kerültem a képbe?! 😁Én csak meg akartam védeni a reakciód, mert az ikszdézés nem volt túl érett. Arra próbáltam rávilágítani, hogy mindenki szubjektív a saját “fiával” és az apai ösztönök miatt beindul a védelmi mechanizmus.nézzétek el neki, még nem heverte ki Lance-t, és totál rosszul van Purdy-től 😀 és persze muszáj volt neki ideszúrni egyet.Miért akarsz engem trollkodni? Mert várom ezt a mérkőzést? Nem írtam semmi tiszteletlent a 49ersre, sőt ellenben nagyon tisztelem azt a csapatot. Csak érdekel mire fel a trollkodás ha nagyon meg leszünk verve, ami benne van, mert jobb csapat a 49ers és ezt az oddsok is mutatják.Tök legit “kritika” volt és teljesen normálisan lett megfogalmazva. Nem értem petey miért reagált erre így, talán mert bántják a 49erst és személyes támadásnak veszi. Szerintem nézzétek el neki, mindenkinek eshetnek rosszul szavak.Személyszerint a "túloldalon" (NFC) nálam a 49ers az egyik konstans csapat akiknek szurkolok (Kepörnik/Haribo éra volt csak kivétel), és tavaly is nagyon sajnáltam, hogy nem jött össze. Prudy remekül élt a lehetőséggel és egy jó QBnak tartom.konkrétan a "lábbal, karból" nem tud játékot létrehozni. really? igaz nem fut 100+ yardot meccsenként mert nem kell, de amikor ott a lehetőség megoldja. karral meg azt mondod nem tud dobni? gyakorlatilag a legpontosabb QB szinte.nem tudom minek örülsz, valszeg lnem sikerült értelmezni a szavakat, mondottakat, leakadtál ott, hogy benned milyen érzést kelt egy szó, hátha így lenyugodsz: az elit “game manager”, végrehajtó, közepes játék kialakító, mint purdy egy edzői stáb, a csapat számára többet ér, mint egy elit playmaker, de közepes végrehajtó, mint lamar.kicsit kapcsolódik hozzánk:XDDDDDDDDDDDDDDD
gedam
ok
petey
gedam
petey
Snagal
Pl remélem alaposan meg lesztek verve kedden és trollkodhatom KeyG-t. Amúgy meg bírom Lamart, simán mvp, baromi sokat fejlődött passzjáték terén.
labo7
KeyG
petey
Fogalmam sincs hogy jön ide Lance vagy hogy mennyire kedvelem Purdyt (btw hetek óta dicsérem khm).
Ideszúrni, odaszúrni. Rangadó előtt állunk, szerintem ennyi belefér. Ráadásul egyike vagyok a Lamar fanoknak idén (október 9: Lamarról mvp-ként kéne beszélni idén mint passer).
labo7
KeyG
Oks. I stand corrected.Én csak meg akartam védeni a reakciód, mert az ikszdézés nem volt túl érett. Arra próbáltam rávilágítani, hogy mindenki szubjektív a saját “fiával” és az apai ösztönök miatt beindul a védelmi mechanizmus.nézzétek el neki, még nem heverte ki Lance-t, és totál rosszul van Purdy-től 😀 és persze muszáj volt neki ideszúrni egyet.Miért akarsz engem trollkodni? Mert várom ezt a mérkőzést? Nem írtam semmi tiszteletlent a 49ersre, sőt ellenben nagyon tisztelem azt a csapatot. Csak érdekel mire fel a trollkodás ha nagyon meg leszünk verve, ami benne van, mert jobb csapat a 49ers és ezt az oddsok is mutatják.Tök legit “kritika” volt és teljesen normálisan lett megfogalmazva. Nem értem petey miért reagált erre így, talán mert bántják a 49erst és személyes támadásnak veszi. Szerintem nézzétek el neki, mindenkinek eshetnek rosszul szavak.Személyszerint a "túloldalon" (NFC) nálam a 49ers az egyik konstans csapat akiknek szurkolok (Kepörnik/Haribo éra volt csak kivétel), és tavaly is nagyon sajnáltam, hogy nem jött össze. Prudy remekül élt a lehetőséggel és egy jó QBnak tartom.konkrétan a "lábbal, karból" nem tud játékot létrehozni. really? igaz nem fut 100+ yardot meccsenként mert nem kell, de amikor ott a lehetőség megoldja. karral meg azt mondod nem tud dobni? gyakorlatilag a legpontosabb QB szinte.nem tudom minek örülsz, valszeg lnem sikerült értelmezni a szavakat, mondottakat, leakadtál ott, hogy benned milyen érzést kelt egy szó, hátha így lenyugodsz: az elit “game manager”, végrehajtó, közepes játék kialakító, mint purdy egy edzői stáb, a csapat számára többet ér, mint egy elit playmaker, de közepes végrehajtó, mint lamar.kicsit kapcsolódik hozzánk:XDDDDDDDDDDDDDDD
gedam
ok
petey
gedam
petey
Snagal
Pl remélem alaposan meg lesztek verve kedden és trollkodhatom KeyG-t. Amúgy meg bírom Lamart, simán mvp, baromi sokat fejlődött passzjáték terén.
labo7
KeyG
petey
Fogalmam sincs hogy jön ide Lance vagy hogy mennyire kedvelem Purdyt (btw hetek óta dicsérem khm).
Ideszúrni, odaszúrni. Rangadó előtt állunk, szerintem ennyi belefér. Ráadásul egyike vagyok a Lamar fanoknak idén (október 9: Lamarról mvp-ként kéne beszélni idén mint passer).
labo7
De itt a kérdés az, hogy én hogy kerültem a képbe?! 😁Én csak meg akartam védeni a reakciód, mert az ikszdézés nem volt túl érett. Arra próbáltam rávilágítani, hogy mindenki szubjektív a saját “fiával” és az apai ösztönök miatt beindul a védelmi mechanizmus.nézzétek el neki, még nem heverte ki Lance-t, és totál rosszul van Purdy-től 😀 és persze muszáj volt neki ideszúrni egyet.Miért akarsz engem trollkodni? Mert várom ezt a mérkőzést? Nem írtam semmi tiszteletlent a 49ersre, sőt ellenben nagyon tisztelem azt a csapatot. Csak érdekel mire fel a trollkodás ha nagyon meg leszünk verve, ami benne van, mert jobb csapat a 49ers és ezt az oddsok is mutatják.Tök legit “kritika” volt és teljesen normálisan lett megfogalmazva. Nem értem petey miért reagált erre így, talán mert bántják a 49erst és személyes támadásnak veszi. Szerintem nézzétek el neki, mindenkinek eshetnek rosszul szavak.Személyszerint a "túloldalon" (NFC) nálam a 49ers az egyik konstans csapat akiknek szurkolok (Kepörnik/Haribo éra volt csak kivétel), és tavaly is nagyon sajnáltam, hogy nem jött össze. Prudy remekül élt a lehetőséggel és egy jó QBnak tartom.konkrétan a "lábbal, karból" nem tud játékot létrehozni. really? igaz nem fut 100+ yardot meccsenként mert nem kell, de amikor ott a lehetőség megoldja. karral meg azt mondod nem tud dobni? gyakorlatilag a legpontosabb QB szinte.nem tudom minek örülsz, valszeg lnem sikerült értelmezni a szavakat, mondottakat, leakadtál ott, hogy benned milyen érzést kelt egy szó, hátha így lenyugodsz: az elit “game manager”, végrehajtó, közepes játék kialakító, mint purdy egy edzői stáb, a csapat számára többet ér, mint egy elit playmaker, de közepes végrehajtó, mint lamar.kicsit kapcsolódik hozzánk:XDDDDDDDDDDDDDDD
gedam
ok
petey
gedam
petey
Snagal
labo7
KeyG
petey
labo7
We are just the Ravens!
Én csak meg akartam védeni a reakciód, mert az ikszdézés nem volt túl érett. Arra próbáltam rávilágítani, hogy mindenki szubjektív a saját “fiával” és az apai ösztönök miatt beindul a védelmi mechanizmus.nézzétek el neki, még nem heverte ki Lance-t, és totál rosszul van Purdy-től 😀 és persze muszáj volt neki ideszúrni egyet.Miért akarsz engem trollkodni? Mert várom ezt a mérkőzést? Nem írtam semmi tiszteletlent a 49ersre, sőt ellenben nagyon tisztelem azt a csapatot. Csak érdekel mire fel a trollkodás ha nagyon meg leszünk verve, ami benne van, mert jobb csapat a 49ers és ezt az oddsok is mutatják.Tök legit “kritika” volt és teljesen normálisan lett megfogalmazva. Nem értem petey miért reagált erre így, talán mert bántják a 49erst és személyes támadásnak veszi. Szerintem nézzétek el neki, mindenkinek eshetnek rosszul szavak.Személyszerint a "túloldalon" (NFC) nálam a 49ers az egyik konstans csapat akiknek szurkolok (Kepörnik/Haribo éra volt csak kivétel), és tavaly is nagyon sajnáltam, hogy nem jött össze. Prudy remekül élt a lehetőséggel és egy jó QBnak tartom.konkrétan a "lábbal, karból" nem tud játékot létrehozni. really? igaz nem fut 100+ yardot meccsenként mert nem kell, de amikor ott a lehetőség megoldja. karral meg azt mondod nem tud dobni? gyakorlatilag a legpontosabb QB szinte.nem tudom minek örülsz, valszeg lnem sikerült értelmezni a szavakat, mondottakat, leakadtál ott, hogy benned milyen érzést kelt egy szó, hátha így lenyugodsz: az elit “game manager”, végrehajtó, közepes játék kialakító, mint purdy egy edzői stáb, a csapat számára többet ér, mint egy elit playmaker, de közepes végrehajtó, mint lamar.kicsit kapcsolódik hozzánk:XDDDDDDDDDDDDDDD
gedam
ok
petey
gedam
petey
Snagal
labo7
KeyG
petey
Jó lenne ez a poszt, de kell az ovis személyeskedés 🤷♂️Annyi hiba van ebben, hogy Lamar tökein nem csüngtek úgy mint most te Purdy-én, Lamar azóta is "nem rossz RB" kategóriába esik, aki csak egyet nyert a PO-ban. Szóval messze más megitélése volt/van.nincs sértés, hiszti meg pláne. mutizd meg ki hisztizik. vezeti vagy 8 statban a ligát, de ő "csak" egy szerencsés csávó. ez van. valahogy nem látom, hogy feldühödött tömegek követelik hogy boruljon le mindenki.Személyszerint a "túloldalon" (NFC) nálam a 49ers az egyik konstans csapat akiknek szurkolok (Kepörnik/Haribo éra volt csak kivétel), és tavaly is nagyon sajnáltam, hogy nem jött össze. Prudy remekül élt a lehetőséggel és egy jó QBnak tartom.konkrétan a "lábbal, karból" nem tud játékot létrehozni. really? igaz nem fut 100+ yardot meccsenként mert nem kell, de amikor ott a lehetőség megoldja. karral meg azt mondod nem tud dobni? gyakorlatilag a legpontosabb QB szinte.nem tudom minek örülsz, valszeg lnem sikerült értelmezni a szavakat, mondottakat, leakadtál ott, hogy benned milyen érzést kelt egy szó, hátha így lenyugodsz: az elit “game manager”, végrehajtó, közepes játék kialakító, mint purdy egy edzői stáb, a csapat számára többet ér, mint egy elit playmaker, de közepes végrehajtó, mint lamar.kicsit kapcsolódik hozzánk:XDDDDDDDDDDDDDDD
gedam
ok
petey
gedam
petey
Snagal
petey
Snagal