NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 378
43
Baltimore Ravens
EDC a Ravens-t irányítja persze, de én LJ és EDC(illetve általa a klub) közötti üzleti egyeztetésről beszélek.hogy mi legyen a ravens-szel azt ki irányítja? ki a general manager? lj? mert szerintetek ő: hisz őmiatta béna kacsa jelenleg a frencsájz és miatta akadtak el a tárgyalások. hát nem, van egy felelős felsővezető edc: ő felel ezért. ha elakadtak a tárgyalások, mert képtelen megegyezni az emberrel, akkor az a dolga, hogy a legjobb áron elpasszolja a játékost. ehhez döntést kellett volna hozni időben és akkor nem áll elő ez a helyzet. lj-ről 18-ban is tudta mindenki, hogy nem lesz ügynöke, most erre rácsodálkozni, ezen rugózni 23-ban elég fura. ha el tudod fogadni, ha nem, nem lj felelősége a franchise generális menedzselése.Sajnálom de ezt a narratívát én nem tudom osztani.ezeket a dolgokat edc-nek kell irányítani, neki kell kimondania, hogy ez a max., ha nem tetszik, akkor csere. és ezt nyilván nem tette meg, mert 10 napja is leültek tárgyalni és a plafonajánlatott most rakta le az asztalra, most mondta lj-nek, hogy ez a max. a nyilatkozatokból is az jön le mindig, hogy oké, nagyon akarunk, nagyon szeretünk, 200%, hogy lj a qb-nk. tehát senki nem mondta neki, hogy ez a max., ha nem tetszik tipli. edc-nek és a csapatnak fingja se volt és most sincs, hogy mit csináljanak lj-vel.”jó, hogy itt van, de vannak kétségeink, jó lenne megtartani, de nem annyiért, majd megnézzük még ezt a fél évet és kitaláljuk, ráérünk, legalább most még olcsó”. csakhogy ez a bizonytalanság a ravensnek rengeteg pénzébe és vagy pickjébe kerül, került. ha határozottan dönt időben edc, akkor nem kerülünk kényszerpályára. innen már csak rossz és drága megoldások vannak. mi lesz itt ha elcserélik? 6-7 győzelem max.Ezt el is hiszem.Es ez a bena kacsa allapot szar szituban minimum aprilis vegeig el fog tartani meg szarabban sokkal tovabb.ez megy 2éve. ezt ki tudná lezárni, kinek kellett volna lezárni?
RedFive
edc le sem akarja zárni, mert ő csak odáig lát, hogy jó üzlet volt, hogy tavaly 20 millába került lamar, nem 45-be, idén meg 32-be és nem 50-be. ezért nem erőltette a hosszútávú szerződést, ezért megyen ez a drámaszéria. ez edc gondolkodása, egy könyvelő.
gedam
Viszont ezt LJ nem látta? Nem lett kimondva hogy ez a plafon amit adni tudunk?
Ha én ezt tudom, és azt is tudom, hogy én többet szeretnék akkor nem cserét kérek?
Akkor miért maradt tárgyalni idén is ha tudja, hogy nem vagyunk egylapon?
Snagal
mi lesz ha tag alatt játszik? hát lamar nem fog megfeszülni és belemenni necces szitukba, mert nincs szerződése: játszik 8-9 meccset lesz 6-7 győzelem.
kifizetjük neki, amit kér: túl drága lesz ahhoz képest, amennyi 1-2 éve lett volna és a keret sinyli meg a kárát. és látva a szurkolók jelenlegi idegállapotát minden egyes rossz lj meccs után menne a köpködés és az élve boncolás. a legkisebb rossz most már az elpasszolás és minél előbb.
gedam
Két fél tárgyal egymással, mi az, hogy ezt EDC irányítja? az ember $250M szerződést akar de úgy írod le mint egy kisgyereket akit gonosz öltönyös bácsik kihasználnak.
A szememben LJ nem áldozat, hanem a másik tárgyaló fél, ráadásul nem hogy nem egy naiv kisgyereknek tartja magát, de elég tökösnek ahhoz is, hogy ügynök nélkül menedzselje le az egyeztetéseket.
Akkor miért is mentjük fel őt a döntései következménye alól és mondjuk azt, hogy ezt EDCnek kell irányítani?
Arról nem beszélve, hogy ott tartunk hogy:
- a csapat nem adja meg neki amit megérdemel
- EDC hazudik és szivárogtat, hogy JAckson rossz hírét keltse
- a tulajdonosok összejátszottak ellene
- és most az NFLPA által kiküldött info is hazugság
???
Tényleg amikor már az NFLPA is jackson ellen van akkor sincs kérdőjel, hogy esetleg ő (vagy legalább ő is) rosszul ül a lovon?
Snagal
gedam
Abban ketten vannak és LJ ugyanúgy befolyással van erre mind EDC. Ha kettejük üzletét EDC irányítaná akkor aláíratna vele egy 1 dolláros szerződést 15 évre oszt megvagyunk QB fronton...
Ha LJ nem képes az igényeit határozottan képviselni (kompromisszumot kötni, vagy ha azt nem akar akkor ezt határozottan képvisleni és igenis meghozni olyan döntéseket, hogy falhoz állítsa EDC-t) akkor bizony egy ügynökre van szüksége.
Az, hogy Jackson -nal eljutottunk a FA piac nyitásig szerződés nélkül az nem LJ és EDC közös döntése során alakult ki szerinted? Vagy nem értem pontosan mire gondolsz, hogy egy ilyen több mint egy (2?) éve húzódó tárgyalás folyamot kizárólag EDC határoz meg.
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
Ez az egesz sztory olyan mintha tegnap este vallalhatatlan mennyisegu csulkos pacalt ettem volna es aztan solettel ledugozom, mert ez az egesz olyan mint egy szurrealis lazalom.
Szerkesztette: RedFive
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
hogy mi legyen a ravens-szel azt ki irányítja? ki a general manager? lj? mert szerintetek ő: hisz őmiatta béna kacsa jelenleg a frencsájz és miatta akadtak el a tárgyalások. hát nem, van egy felelős felsővezető edc: ő felel ezért. ha elakadtak a tárgyalások, mert képtelen megegyezni az emberrel, akkor az a dolga, hogy a legjobb áron elpasszolja a játékost. ehhez döntést kellett volna hozni időben és akkor nem áll elő ez a helyzet. lj-ről 18-ban is tudta mindenki, hogy nem lesz ügynöke, most erre rácsodálkozni, ezen rugózni 23-ban elég fura. ha el tudod fogadni, ha nem, nem lj felelősége a franchise generális menedzselése.Sajnálom de ezt a narratívát én nem tudom osztani.ezeket a dolgokat edc-nek kell irányítani, neki kell kimondania, hogy ez a max., ha nem tetszik, akkor csere. és ezt nyilván nem tette meg, mert 10 napja is leültek tárgyalni és a plafonajánlatott most rakta le az asztalra, most mondta lj-nek, hogy ez a max. a nyilatkozatokból is az jön le mindig, hogy oké, nagyon akarunk, nagyon szeretünk, 200%, hogy lj a qb-nk. tehát senki nem mondta neki, hogy ez a max., ha nem tetszik tipli. edc-nek és a csapatnak fingja se volt és most sincs, hogy mit csináljanak lj-vel.”jó, hogy itt van, de vannak kétségeink, jó lenne megtartani, de nem annyiért, majd megnézzük még ezt a fél évet és kitaláljuk, ráérünk, legalább most még olcsó”. csakhogy ez a bizonytalanság a ravensnek rengeteg pénzébe és vagy pickjébe kerül, került. ha határozottan dönt időben edc, akkor nem kerülünk kényszerpályára. innen már csak rossz és drága megoldások vannak. mi lesz itt ha elcserélik? 6-7 győzelem max.Ezt el is hiszem.Es ez a bena kacsa allapot szar szituban minimum aprilis vegeig el fog tartani meg szarabban sokkal tovabb.ez megy 2éve. ezt ki tudná lezárni, kinek kellett volna lezárni?
RedFive
edc le sem akarja zárni, mert ő csak odáig lát, hogy jó üzlet volt, hogy tavaly 20 millába került lamar, nem 45-be, idén meg 32-be és nem 50-be. ezért nem erőltette a hosszútávú szerződést, ezért megyen ez a drámaszéria. ez edc gondolkodása, egy könyvelő.
gedam
Ha én ezt tudom, és azt is tudom, hogy én többet szeretnék akkor nem cserét kérek?
Snagal
mi lesz ha tag alatt játszik? hát lamar nem fog megfeszülni és belemenni necces szitukba, mert nincs szerződése: játszik 8-9 meccset lesz 6-7 győzelem.
kifizetjük neki, amit kér: túl drága lesz ahhoz képest, amennyi 1-2 éve lett volna és a keret sinyli meg a kárát. és látva a szurkolók jelenlegi idegállapotát minden egyes rossz lj meccs után menne a köpködés és az élve boncolás. a legkisebb rossz most már az elpasszolás és minél előbb.
gedam
Két fél tárgyal egymással, mi az, hogy ezt EDC irányítja? az ember $250M szerződést akar de úgy írod le mint egy kisgyereket akit gonosz öltönyös bácsik kihasználnak.
A szememben LJ nem áldozat, hanem a másik tárgyaló fél, ráadásul nem hogy nem egy naiv kisgyereknek tartja magát, de elég tökösnek ahhoz is, hogy ügynök nélkül menedzselje le az egyeztetéseket.
Akkor miért is mentjük fel őt a döntései következménye alól és mondjuk azt, hogy ezt EDCnek kell irányítani?
???
Tényleg amikor már az NFLPA is jackson ellen van akkor sincs kérdőjel, hogy esetleg ő (vagy legalább ő is) rosszul ül a lovon?
Snagal
Szerkesztette: gedam
Marlonak van egy Studio44 beszélgetős műsora ahol egyszer Bisciotti is megfordult. Azt kérdezte tőle Humphrey hogy mit tanácsol a fiatalal játékosoknak akik nagy pénzhez jutnak. Steve azt mondta hogy amíg sportolnak ne ugorjanak bele kockázatos vallakozasokba mert az olyanok mint ő élve felzabaljak őket Tegyék fèlre a lóvét és.amikor befejezték a sportot és 100%-ban a pénzügyekre tudnak koncentrálni akkor vállalkozzanak. Bakker házon belül ingyen jött a tanács Lamarnak (is) de úgy látszik nem ment át az üzenet 😀Full gagyi, tipikus példája amikor aprópénzére váltod a tehetséged.Èn csak ezért nem adnék neki szerződés. Hogy adhatja a nevét ehhez egy elvileg edzésben kompetens személy. Dechatlonba veszel egy ilyen szettet 20 ezerért.My business partner Ken and I will be Dropping the @TheEntireGym this Summer 🚀🚀🚀❤️ #STAYTUNED #TRUZZ pic.twitter.com/7ZkkUKa5qk
— Lamar Jackson (@Lj_era8) March 23, 2023
vagy egy zseniális marketinges, vagy egy idióta
lehet választani
rkstzz
TSzabi
Egy ilyen teleshop reklámmal a márkák felé is beárazod magad. Nagy sportmárkáknak cink egy ilyen mellé beállni.
De hát ügynök az meg minek, csak a pénzt viszi, papírt aláírni mindenki tud, nem igaz? Főleg ha van egy ilyen öreg cimborád mint ez a Ken.
Snagal
Full gagyi, tipikus példája amikor aprópénzére váltod a tehetséged.Èn csak ezért nem adnék neki szerződés. Hogy adhatja a nevét ehhez egy elvileg edzésben kompetens személy. Dechatlonba veszel egy ilyen szettet 20 ezerért.My business partner Ken and I will be Dropping the @TheEntireGym this Summer 🚀🚀🚀❤️ #STAYTUNED #TRUZZ pic.twitter.com/7ZkkUKa5qk
lehet választani
rkstzz
TSzabi
Egy ilyen teleshop reklámmal a márkák felé is beárazod magad. Nagy sportmárkáknak cink egy ilyen mellé beállni.
De hát ügynök az meg minek, csak a pénzt viszi, papírt aláírni mindenki tud, nem igaz? Főleg ha van egy ilyen öreg cimborád mint ez a Ken.
Èn csak ezért nem adnék neki szerződés. Hogy adhatja a nevét ehhez egy elvileg edzésben kompetens személy. Dechatlonba veszel egy ilyen szettet 20 ezerért.My business partner Ken and I will be Dropping the @TheEntireGym this Summer 🚀🚀🚀❤️ #STAYTUNED #TRUZZ pic.twitter.com/7ZkkUKa5qk
lehet választani
rkstzz
My business partner Ken and I will be Dropping the @TheEntireGym this Summer 🚀🚀🚀❤️ #STAYTUNED #TRUZZ pic.twitter.com/7ZkkUKa5qk
lehet választani
nem lehet elvitatni EDC "érdemeit" sem de egyértelmu h LJ jo nagy szarlevest fozott maganak és szépen megeheti most már. Ennyi véletlen, osszejatszas, pech egyszeruen nincs, most már mindenki osszezar ellene, valszeg nem egy okos gyerek és melle szépen megvezettek elnavigálták. Gedam szamara artatlan és aldozat és kár gyozkodni arrol h hibazott LJ barmit is (holott valoszinuleg mindket fel boven tett azért h ilyen szar legyen a helyzet) , viszont most mar LJ assa a godrot maga alatt minden megnyilvanulasavalSajnálom de ezt a narratívát én nem tudom osztani.ezeket a dolgokat edc-nek kell irányítani, neki kell kimondania, hogy ez a max., ha nem tetszik, akkor csere. és ezt nyilván nem tette meg, mert 10 napja is leültek tárgyalni és a plafonajánlatott most rakta le az asztalra, most mondta lj-nek, hogy ez a max. a nyilatkozatokból is az jön le mindig, hogy oké, nagyon akarunk, nagyon szeretünk, 200%, hogy lj a qb-nk. tehát senki nem mondta neki, hogy ez a max., ha nem tetszik tipli. edc-nek és a csapatnak fingja se volt és most sincs, hogy mit csináljanak lj-vel.”jó, hogy itt van, de vannak kétségeink, jó lenne megtartani, de nem annyiért, majd megnézzük még ezt a fél évet és kitaláljuk, ráérünk, legalább most még olcsó”. csakhogy ez a bizonytalanság a ravensnek rengeteg pénzébe és vagy pickjébe kerül, került. ha határozottan dönt időben edc, akkor nem kerülünk kényszerpályára. innen már csak rossz és drága megoldások vannak. mi lesz itt ha elcserélik? 6-7 győzelem max.Ezt el is hiszem.Es ez a bena kacsa allapot szar szituban minimum aprilis vegeig el fog tartani meg szarabban sokkal tovabb.ez megy 2éve. ezt ki tudná lezárni, kinek kellett volna lezárni?
RedFive
gedam
Snagal
gedam
???
Snagal
Szerkesztette: Morfil
NFL Comeback Player of the Year 2023 odds, via DraftKings:
• Damar Hamlin: -150
• Joe Flacco: +100
It's a tough race here folks, they both make good cases
Joe Flacco - sucked last year, doesn't suck this year
Damar Hamlin - died, is not currently dead
Sajnálom de ezt a narratívát én nem tudom osztani.ezeket a dolgokat edc-nek kell irányítani, neki kell kimondania, hogy ez a max., ha nem tetszik, akkor csere. és ezt nyilván nem tette meg, mert 10 napja is leültek tárgyalni és a plafonajánlatott most rakta le az asztalra, most mondta lj-nek, hogy ez a max. a nyilatkozatokból is az jön le mindig, hogy oké, nagyon akarunk, nagyon szeretünk, 200%, hogy lj a qb-nk. tehát senki nem mondta neki, hogy ez a max., ha nem tetszik tipli. edc-nek és a csapatnak fingja se volt és most sincs, hogy mit csináljanak lj-vel.”jó, hogy itt van, de vannak kétségeink, jó lenne megtartani, de nem annyiért, majd megnézzük még ezt a fél évet és kitaláljuk, ráérünk, legalább most még olcsó”. csakhogy ez a bizonytalanság a ravensnek rengeteg pénzébe és vagy pickjébe kerül, került. ha határozottan dönt időben edc, akkor nem kerülünk kényszerpályára. innen már csak rossz és drága megoldások vannak. mi lesz itt ha elcserélik? 6-7 győzelem max.Ezt el is hiszem.Es ez a bena kacsa allapot szar szituban minimum aprilis vegeig el fog tartani meg szarabban sokkal tovabb.ez megy 2éve. ezt ki tudná lezárni, kinek kellett volna lezárni?
RedFive
gedam
Snagal
gedam
???
Szerkesztette: Snagal
Pont most olvastam én is hogy ismerik egymást 😀 ez egyre kacifantosabb...Hát pedig ezzel az NFLPA-nak is beszól akkor.Ez csak valami jó akaró tulbuzgosaga lehet 😀 Ugyanez előjött tavaly nyáron amikor Roquan Smith rokona vagy haverja az ő tudta nélkül elkezdett csapatokat hivogatni. Lehet Lamar nem is tud az "ügynöke" tevékenységérőll. Ráadásul az NFLPA bevallottan tanácsokkal segíti Lamart így ha egy általuk nem regisztrált ügynököt kèrt volna fel az duplán ciki lenne.ez tragédia. háborúznak a tulajok az nflpa-val. ezen lehet lamar rajtaveszít és ő lesz a következő kaepernick, de a ravens biztos. ráadásul, ha így magához láncolja a csapat lj-t, akkor garantált a további dráma. és most ezen dolgozik edc. csodálatos.Here is a copy of the memo that all teams received a short time ago: pic.twitter.com/54vA6Qzb2G
— Adam Schefter (@AdamSchefter) March 23, 2023
óriási 😂
rkstzz
gedam
Benibácsi
Stop Lying that man never tried to negotiate for me 🤣🤣 https://t.co/DIMXtxOAnR
majd a következő posztban meg valami teleshoppos szintű terméket reklámozz ugyanennek az embernek a társaként....
De persze nem kell ügynök.
Snagal
Hát pedig ezzel az NFLPA-nak is beszól akkor.Ez csak valami jó akaró tulbuzgosaga lehet 😀 Ugyanez előjött tavaly nyáron amikor Roquan Smith rokona vagy haverja az ő tudta nélkül elkezdett csapatokat hivogatni. Lehet Lamar nem is tud az "ügynöke" tevékenységérőll. Ráadásul az NFLPA bevallottan tanácsokkal segíti Lamart így ha egy általuk nem regisztrált ügynököt kèrt volna fel az duplán ciki lenne.ez tragédia. háborúznak a tulajok az nflpa-val. ezen lehet lamar rajtaveszít és ő lesz a következő kaepernick, de a ravens biztos. ráadásul, ha így magához láncolja a csapat lj-t, akkor garantált a további dráma. és most ezen dolgozik edc. csodálatos.Here is a copy of the memo that all teams received a short time ago: pic.twitter.com/54vA6Qzb2G
óriási 😂
rkstzz
gedam
Benibácsi
Stop Lying that man never tried to negotiate for me 🤣🤣 https://t.co/DIMXtxOAnR
majd a következő posztban meg valami teleshoppos szintű terméket reklámozz ugyanennek az embernek a társaként....
De persze nem kell ügynök.
Ez csak valami jó akaró tulbuzgosaga lehet 😀 Ugyanez előjött tavaly nyáron amikor Roquan Smith rokona vagy haverja az ő tudta nélkül elkezdett csapatokat hivogatni. Lehet Lamar nem is tud az "ügynöke" tevékenységérőll. Ráadásul az NFLPA bevallottan tanácsokkal segíti Lamart így ha egy általuk nem regisztrált ügynököt kèrt volna fel az duplán ciki lenne.ez tragédia. háborúznak a tulajok az nflpa-val. ezen lehet lamar rajtaveszít és ő lesz a következő kaepernick, de a ravens biztos. ráadásul, ha így magához láncolja a csapat lj-t, akkor garantált a további dráma. és most ezen dolgozik edc. csodálatos.Here is a copy of the memo that all teams received a short time ago: pic.twitter.com/54vA6Qzb2G
óriási 😂
rkstzz
gedam
ez tragédia. háborúznak a tulajok az nflpa-val. ezen lehet lamar rajtaveszít és ő lesz a következő kaepernick, de a ravens biztos. ráadásul, ha így magához láncolja a csapat lj-t, akkor garantált a további dráma. és most ezen dolgozik edc. csodálatos.Here is a copy of the memo that all teams received a short time ago: pic.twitter.com/54vA6Qzb2G
óriási 😂
rkstzz
Here is a copy of the memo that all teams received a short time ago: pic.twitter.com/54vA6Qzb2G
óriási 😂
ezeket a dolgokat edc-nek kell irányítani, neki kell kimondania, hogy ez a max., ha nem tetszik, akkor csere. és ezt nyilván nem tette meg, mert 10 napja is leültek tárgyalni és a plafonajánlatott most rakta le az asztalra, most mondta lj-nek, hogy ez a max. a nyilatkozatokból is az jön le mindig, hogy oké, nagyon akarunk, nagyon szeretünk, 200%, hogy lj a qb-nk. tehát senki nem mondta neki, hogy ez a max., ha nem tetszik tipli. edc-nek és a csapatnak fingja se volt és most sincs, hogy mit csináljanak lj-vel.”jó, hogy itt van, de vannak kétségeink, jó lenne megtartani, de nem annyiért, majd megnézzük még ezt a fél évet és kitaláljuk, ráérünk, legalább most még olcsó”. csakhogy ez a bizonytalanság a ravensnek rengeteg pénzébe és vagy pickjébe kerül, került. ha határozottan dönt időben edc, akkor nem kerülünk kényszerpályára. innen már csak rossz és drága megoldások vannak. mi lesz itt ha elcserélik? 6-7 győzelem max.Ezt el is hiszem.Es ez a bena kacsa allapot szar szituban minimum aprilis vegeig el fog tartani meg szarabban sokkal tovabb.ez megy 2éve. ezt ki tudná lezárni, kinek kellett volna lezárni?
RedFive
gedam
Snagal
This is Everyday But “It’s Ok not to be ok” Mental health awareness 🧠🤗 pic.twitter.com/aoI1qnpjjk
Adrian Amos viziten van. Mi hangulat lesz itt, ha első FA igazolásunk egy S lesz. 😀Az Amos könyvek szerint az nem túl jó előjel.
rkstzz
Adrian Amos viziten van. Mi hangulat lesz itt, ha első FA igazolásunk egy S lesz. 😀Én agyfaszt kapok ezzel amúgy.
rkstzz
Mondjuk amikor Robert Jackson volt CB poszton a Packers ellen okés. De Williams, Hamilton és Stone ott van S posztra.
Ide már nem kell csoda.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
Ezt el is hiszem.Es ez a bena kacsa allapot szar szituban minimum aprilis vegeig el fog tartani meg szarabban sokkal tovabb.ez megy 2éve. ezt ki tudná lezárni, kinek kellett volna lezárni?
RedFive
gedam
Es ez a bena kacsa allapot szar szituban minimum aprilis vegeig el fog tartani meg szarabban sokkal tovabb.ez megy 2éve. ezt ki tudná lezárni, kinek kellett volna lezárni?
RedFive
Ami azert is mocsok szar mert a veteranjaink visszaigazolasaba es barmi tovabbi erositesunkbe kerul, valamint tervezhetetlenne tesz a kozeljovot.Szerinted ha nem lesz hosszútávú megegyezés a draftig akkor a drafton elcsereljuk vagy mindenkep vele kezdjük az idényt franchise tag alatt?
RedFive
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
Semmit nem tudunk pontosan de azt a legkisebb mertekben mit akar LJ.Hàt nem tudom a szerződés kapcsán én tök mást olvastam. 133 garantált az aláírás pillanatban. További 35 millió garantált lesz a 24 vagy 25 is ligaev elején ez gyakorlatilag 4ev 168 millió garantált mivel ha kivágják rohadt sok dead.money keletkezne. Erre jön még 7 millió garantált egy későbbi időpontban és az a 25 millió amire te utaltak 2026-os ligaev elején (tehát 3 év múlva) lesz garantált.Az a gond mi mèg csak fèl információkkal.sem rendelkezünk. Nem akarom EDC- t védeni de ő a tulaj pénzével játszik a Póker asztalnál. Ha Bisciotti azt mondja ennyi a max akkor tök mindegy EDC mennyit adna egyébként magától Lamarnak. Ami eddig nyilatkozat volt az elmúlt években hogy Lamar tempójában zajlanak a dolgok. Tavaly a mini camp környékén jelent meg Lamar Baltimoreban először, addig nem is tudtak szerződésről egyeztetni, mivel nincs ügynök és Lamar a felkészülésre koncentrált. Ez nálam már fura hogy ha egyébként maradni akarok akkor miért nem adom meg erre a lehetőséget sem. EDC èk azt elrontották hogy nem hoztak neki fegyvereket, bár a séma sem elkapo barát volt (elèg csak a volt Ravenses elkapok nylatkazotait olvasni).Ezzel minden bajom van es nem sorban. Teljesen mindegy milyen profi kerdezgeti ha nem valaszol arra qmi erdekelne minket es nem is fog es nem is kellene neki.
És akkor itt van a kiszivárogtatott szerződés. Ami kapcsán Lamar is 3 èv 133 milliót írt de a pl a 4. èvi fizuja már 2024 szezon elején garantáltà vált volna (ha lehet hinni az információ morzsaknak), tehat ez nem egy 3 éves szerződés, de erre lenne jó egy ügynök hogy ezt elmagyarázza.
Lamar interjúja vízválasztó lesz. Valóban egy profi válaszol majd igazi riporteri kérdésekre vagy egy dacos gyerek fog zsortolodni a kamerák előtt. Azt meg, hogy kibaszta el jobban a Ravens vagy Lamar majd csak pár év múlva tudjuk meg, idén ès jövőre biztos nem.
Benibácsi
Az ugynok teljesen mindegy ha az ugynoknek azt mondja nem irok ala mast csak amit o elgondolt. Amugy tavaly szerintem ugy nezett ki hogy LJ magara fogadott. Mondott egy nagyot es EDC nem ment bele es lezarta a targyalast. Es ez meg mehet jovore is.
A semat is JH-EDC hatarozta meg a donteseikkel es igy GR megtartasaval.
A szerzodes 133m 3 evre a 4. evre meg jart 25m az x.napon az 4 eves 158m raadasul a 3. ev vegen kivagjak akkor meg ez sincs. Mi nnyit tudunk es plusz van egy biztositas neki serulesre amit senki nem akar.
no
Az ügynök nem csak az aláírás miatt kell. De nyilatkozik helyette és nem utolsó sorban feltérkèpezi előre mire számíthat a piacon. Én nem sajnálom tőle a.penzt ha van csapat ami megadja neki akkor hajrá, de az hogy most már egy hete nincs érdeklődés irányába és.olyan nyilatkozatokat tesz hogy nem is kell a teljesen garantált szerződés, nekem azt sugallja hogy nem reálisan értékelte a piaci viszonyokat.
Benibácsi
Nem tudom mit olvastal de en ezt lattam.
6 ev 290m
133m garantalt. 42m serules eseten 1 ev utan ( ez egy biztositasnak felel meg a legrosszabb esetre ). A 4. ev 3.napjan garantalta valik a 25m. Ezt meg kell elnie mert 3 ev 133m utan kivaghatjak(>45m/ev ). Ez csak hogy behelyezzuk a tag 45m lenne ha senki nem targyalhatna vele es a 2. evben ez none automatikusan. Ez hol jo neki? Rovidtavu es nem is kiemelkedoen magas. A 4. ev +25m mar magaban vicces es osszesegeben meg rosszabb lesz hisz >40m es szinte biztos hogy az utolso ket evere nem maradhatna. Persze barhogy el lehet osztva, de ezek amiket latunk es kesz.
A nincs erdeklodes az erdekes mert a zsigerbol jovo nem erdeklodom mindenkeppen gyanus. Persze lehet rossznak tartjak, lehet kivarnak amit en tennek hisz most nem a ravens van nyeregben Akinek QB kell az ertekelheti a vegletekig a rookiekat, akinek nem jut vagy nem az akit elfogadna annak johet LJ is mint lehetoseg sokkal olcsobban hisz ezek most elol huznak amit irtam mar elkoltenek erositesre hatramozgasokkal sok 2. korosre akik a legjobb ar ertek aranyuak vagy jatekosokra es utana johet LJ ami olcsobb lesz hisz a kovetkezo ket ev varhatoan mar +20 huzasok lesznek. Lehet valaki nem most akarja hanem ket ev mulva. Mi lesz peldaul Tuaval? Mi lesz a bedolo rookiekal addigra? LJ-nak a magara fogadas mar alap hisz minden evvel mennek fel az arak. A ravens ezzel a tagel kivet 13-15m-t a zsebebol es remelhetoleg ez jol lett kommunikalva fele, de ket ev alatt emelkedik ennyivel a cap novekedese miatt es akkor mar pickek nelkul lehet alairni vele.
Ha jol megy jovore akkor a csapatnak az a baj ha nem akkor az mind a csapatnak mind neki baj.