NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Baltimore Ravens

46 feliratkozó

több mint 2 éve
Benibácsi Baltimore Ravens 920
Az a gond mi mèg csak fèl információkkal.sem rendelkezünk. Nem akarom EDC- t védeni de ő a tulaj pénzével játszik a Póker asztalnál. Ha Bisciotti azt mondja ennyi a max akkor tök mindegy EDC mennyit adna egyébként magától Lamarnak. Ami eddig nyilatkozat volt az elmúlt években hogy Lamar tempójában zajlanak a dolgok. Tavaly a mini camp környékén jelent meg Lamar Baltimoreban először, addig nem is tudtak szerződésről egyeztetni, mivel nincs ügynök és Lamar a felkészülésre koncentrált. Ez nálam már fura hogy ha egyébként maradni akarok akkor miért nem adom meg erre a lehetőséget sem. EDC èk azt elrontották hogy nem hoztak neki fegyvereket, bár a séma sem elkapo barát volt (elèg csak a volt Ravenses elkapok nylatkazotait olvasni).
És akkor itt van a kiszivárogtatott szerződés. Ami kapcsán Lamar is 3 èv 133 milliót írt de a pl a 4. èvi fizuja már 2024 szezon elején garantáltà vált volna (ha lehet hinni az információ morzsaknak), tehat ez nem egy 3 éves szerződés, de erre lenne jó egy ügynök hogy ezt elmagyarázza.
Lamar interjúja vízválasztó lesz. Valóban egy profi válaszol majd igazi riporteri kérdésekre vagy egy dacos gyerek fog zsortolodni a kamerák előtt. Azt meg, hogy kibaszta el jobban a Ravens vagy Lamar majd csak pár év múlva tudjuk meg, idén ès jövőre biztos nem.
Benibácsi
Ezzel minden bajom van es nem sorban. Teljesen mindegy milyen profi kerdezgeti ha nem valaszol arra qmi erdekelne minket es nem is fog es nem is kellene neki.

Az ugynok teljesen mindegy ha az ugynoknek azt mondja nem irok ala mast csak amit o elgondolt. Amugy tavaly szerintem ugy nezett ki hogy LJ magara fogadott. Mondott egy nagyot es EDC nem ment bele es lezarta a targyalast. Es ez meg mehet jovore is.

A semat is JH-EDC hatarozta meg a donteseikkel es igy GR megtartasaval.

A szerzodes 133m 3 evre a 4. evre meg jart 25m az x.napon az 4 eves 158m raadasul a 3. ev vegen kivagjak akkor meg ez sincs. Mi nnyit tudunk es plusz van egy biztositas neki serulesre amit senki nem akar.
no
Hàt nem tudom a szerződés kapcsán én tök mást olvastam. 133 garantált az aláírás pillanatban. További 35 millió garantált lesz a 24 vagy 25 is ligaev elején ez gyakorlatilag 4ev 168 millió garantált mivel ha kivágják rohadt sok dead.money keletkezne. Erre jön még 7 millió garantált egy későbbi időpontban és az a 25 millió amire te utaltak 2026-os ligaev elején (tehát 3 év múlva) lesz garantált.
Az ügynök nem csak az aláírás miatt kell. De nyilatkozik helyette és nem utolsó sorban feltérkèpezi előre mire számíthat a piacon. Én nem sajnálom tőle a.penzt ha van csapat ami megadja neki akkor hajrá, de az hogy most már egy hete nincs érdeklődés irányába és.olyan nyilatkozatokat tesz hogy nem is kell a teljesen garantált szerződés, nekem azt sugallja hogy nem reálisan értékelte a piaci viszonyokat.
több mint 2 éve
Snagal Baltimore Ravens 1 069

kapitnono
Reméljük ez a kérdés előkerül az önmagával készülő interjúban, hogy kiderüljön vajon mennyire igaz.

..

(Az espn meg remélem csinál egy dokut arról, hogy mi a fasz történt itt az elmúlt 5evben lamar és a csapat között, hátha így majd egyszer mi is képbe kerülünk)
Snagal
Engem az erdekelne hogy ugy tunt oriasi szerencsevel belenyultunk a joba a legfontosabb poszton es miert a D-t epitgettuk? Legrosszabb esetben kiderult volna hogy nem minden arany ami fenylik, de akkor lenne egy jo fala es top elkapoja az uj QB-nknak.
no
EDC-t kiveséztük, én erre nem tudok neked újat mondani. Igen, elbaszta. pont.

De LJ hozzáállását miért ne minősíthetném?
Az ő döntése volt, hogy ügynök nélkül, a szezon alatt nem foglalkozva ezzel akar tárgyalni, hogy el akar menni a végsőkig. Hogy nem nyilatkozik, csak kidob ilyen félmondatokat, meg info töredékeket szmájlival a végén.
LJ hozzáállása ugyanúgy hatással van a közvéleményre, a csapatra, és a társaira, meg a céljára ami egyszer SB, máskor meg csak a pénz számít látszólag.
Ezt EDC elemzése nélkül is meg lehet ítélni.
Snagal
A penz es a SB a csapatok szurkoloinal szamit csak. PM is a falig tolta a Coltsot es a tobbi QB is ettol SB-t akarnak nyerni.

LJ-t meg minositheted amibol csak akarod, engem nem zavar es ugyanazt tudom mondani mint GR-nal is, amikor az elefant a porcelanboltban van akkor minden mas problema lenyegtelen.
no
Mint említettem én LJ-t véleményeztem, a többieket megtettem korábban.
Én most egy konkrét herendi vázáról beszélek, hogy tetszik-e vagy sem.
Semmi köze ahoz a tényhez, hogy egy elefánt épp randalírozik a boltban és esetleg összetörheti és édesmindegy lesz hogy tetszik vagy sem 😊
több mint 2 éve
no Baltimore Ravens 8 298

kapitnono
Reméljük ez a kérdés előkerül az önmagával készülő interjúban, hogy kiderüljön vajon mennyire igaz.

..

(Az espn meg remélem csinál egy dokut arról, hogy mi a fasz történt itt az elmúlt 5evben lamar és a csapat között, hátha így majd egyszer mi is képbe kerülünk)
Snagal
Engem az erdekelne hogy ugy tunt oriasi szerencsevel belenyultunk a joba a legfontosabb poszton es miert a D-t epitgettuk? Legrosszabb esetben kiderult volna hogy nem minden arany ami fenylik, de akkor lenne egy jo fala es top elkapoja az uj QB-nknak.
no

Az ő döntése volt, hogy ügynök nélkül, a szezon alatt nem foglalkozva ezzel akar tárgyalni, hogy el akar menni a végsőkig. Hogy nem nyilatkozik, csak kidob ilyen félmondatokat, meg info töredékeket szmájlival a végén.
LJ hozzáállása ugyanúgy hatással van a közvéleményre, a csapatra, és a társaira, meg a céljára ami egyszer SB, máskor meg csak a pénz számít látszólag.
Snagal
lj hozzáállását edc hozzáállása befolyásolta és lj hozzáállását a közvélemény felé edc irányítja. biztos, hogy volt rengeteg csörtéjük edc-vel, ami megrekedt és az edzések kezdetével már nem akart 25.jére asztalhoz ülni. ezt egy rossz hozzáállásként látni, hááát oké. de mégegyszer, ha én vagyok a gm, 100%, hogy addog ütöm a vasat, amíg idően, olcsón meg nem egyezünk. az hogy ide eljutottunk csak és kizárolag edc hibája. azt ti mondhatjátok, hogy azt már megbeszéltük, hogy edc elbaszta, hogy nem az o-ba invesztált, de ez vezetett el idáig és ez döntő befolyással volt arra, hogy a kölcsönös bizalom teljesen leépüljön minden szinten.. ha 2020-ban, 21-ben mi hozzuk ide diggset, obj-t, akárkit, veszünk, draftolunk falembert, akkor már rég lenne szerződés és nem olyan, ami kiüríti a süti pénztárcáját. hagyjuk ezt a garantáltas hírt és most mindenki képzelje magát lj helyébe, mert őbenne ez motoszkál: tesz értem annyit a ravens, mint amennyit én teszek a ravensért? a válasz nem. milyen perspektívát nyújt nekem baltimore? mi lesz velem itt? na erre nem tud, tudott válaszolni lamarnak soha senki. és ma sincs erre válasz. ez a legnagyobb baj. és így teljesen értelmetlen lamar marasztalása, mert semmilyen vízió nincs, hogy mit fogunk játszani. oda fog menni, ahol kínálnak neki ilyet.
gedam
A gond az egésszel, hogy ezek mind spekulációk. Te LJ-t inkább látod áldozatnak, ezért erre a narratívára jobban hajlassz gondolom. Engem emócionálisan meg jobban elvisznek ezek a célozgatások Jacksontól.

Amit hajlamosak vagyunnk elfelejteni, vagy figyelmen kívül hagyni, hogy nincsenek információink csak ilyen "Lamar jackson testvérének a szobatársának a fodrásza azt hallotta hogy..." szintű semmik.
Aztán ezeket mindneki a saját lelkiállapota szerinte elhelyezi a többi kis, hasonlóan hiteles infómorzsák közé és hátralép egyet hogy összeálljon a kép - aztán ventillálunk 😀

Engem baromira bosszant két dolog:
1 amit te is írsz, hogy 19ben ott volt világosan, hogy milyen irányba kell mozdulni, amit a FO baromira benézett és elindultak az ellenkező irányba.
2 LJ pályán kívüli (akár az oldalvonalon vagy a stadionon kívüli) viselkedése, megnyilvánulása.

Lewis-t is kiengedtük anno a paicra mégsem verte magát a földhöz, hogy akkor inkább vissza se jön, vagy csak a világ legjobb LB fizetéséért hajlandó játszani. Én a franchise irányítótól, sőt a franchise arcától ezt elvárom. Csak pénz miatt ne játszon itt mert szerintem abból nem lesz se SB, dinasztia meg pláne nem.

RSmith is meg tudott egyezni EDC-vel, így nem gondolom, hogy ő maga az ördög. Szerintem mindkét félnek igaza van bizonyos pontokban és minkettő igyekezett pozícionálni magát.
De hogy mik a konkrétumok azt sajnos nem tudjuk és csak reménykedem, hogy egyszer kiderül, hogy hogyan zajlott a tárgyalás az elmúlt 1 évben.
Snagal
RS-t kar idehozni mert egy legnagyobb QB fizuval LJ-vel is menne mint a karikacsapas.
több mint 2 éve
Az a gond mi mèg csak fèl információkkal.sem rendelkezünk. Nem akarom EDC- t védeni de ő a tulaj pénzével játszik a Póker asztalnál. Ha Bisciotti azt mondja ennyi a max akkor tök mindegy EDC mennyit adna egyébként magától Lamarnak. Ami eddig nyilatkozat volt az elmúlt években hogy Lamar tempójában zajlanak a dolgok. Tavaly a mini camp környékén jelent meg Lamar Baltimoreban először, addig nem is tudtak szerződésről egyeztetni, mivel nincs ügynök és Lamar a felkészülésre koncentrált. Ez nálam már fura hogy ha egyébként maradni akarok akkor miért nem adom meg erre a lehetőséget sem. EDC èk azt elrontották hogy nem hoztak neki fegyvereket, bár a séma sem elkapo barát volt (elèg csak a volt Ravenses elkapok nylatkazotait olvasni).
És akkor itt van a kiszivárogtatott szerződés. Ami kapcsán Lamar is 3 èv 133 milliót írt de a pl a 4. èvi fizuja már 2024 szezon elején garantáltà vált volna (ha lehet hinni az információ morzsaknak), tehat ez nem egy 3 éves szerződés, de erre lenne jó egy ügynök hogy ezt elmagyarázza.
Lamar interjúja vízválasztó lesz. Valóban egy profi válaszol majd igazi riporteri kérdésekre vagy egy dacos gyerek fog zsortolodni a kamerák előtt. Azt meg, hogy kibaszta el jobban a Ravens vagy Lamar majd csak pár év múlva tudjuk meg, idén ès jövőre biztos nem.
Benibácsi
Ezzel minden bajom van es nem sorban. Teljesen mindegy milyen profi kerdezgeti ha nem valaszol arra qmi erdekelne minket es nem is fog es nem is kellene neki.

Az ugynok teljesen mindegy ha az ugynoknek azt mondja nem irok ala mast csak amit o elgondolt. Amugy tavaly szerintem ugy nezett ki hogy LJ magara fogadott. Mondott egy nagyot es EDC nem ment bele es lezarta a targyalast. Es ez meg mehet jovore is.

A semat is JH-EDC hatarozta meg a donteseikkel es igy GR megtartasaval.

A szerzodes 133m 3 evre a 4. evre meg jart 25m az x.napon az 4 eves 158m raadasul a 3. ev vegen kivagjak akkor meg ez sincs. Mi nnyit tudunk es plusz van egy biztositas neki serulesre amit senki nem akar.
több mint 2 éve

kapitnono

..

Snagal
no

Snagal
A penz es a SB a csapatok szurkoloinal szamit csak. PM is a falig tolta a Coltsot es a tobbi QB is ettol SB-t akarnak nyerni.

LJ-t meg minositheted amibol csak akarod, engem nem zavar es ugyanazt tudom mondani mint GR-nal is, amikor az elefant a porcelanboltban van akkor minden mas problema lenyegtelen.
több mint 2 éve
Felreerted ha azt gondolod hogy en ezt a szerzodese miatt irom. Egyszeruen nem erdekes ennel hogy o tulertekeli magat de az sem ha a csapat 1m-t akar neki adni.

Ez a multrol szol a mult eredmenyeivel benne a seruleseivel a keret osszes erenyeivel es hibaival. Ezt teljesitette az itt kimondott valaha legrosszabb OC-val.

Ha amig nem irjuk le hogy nem az eredmenyek Tucker zsenijet tukrozik vagy a D dominalta az ellenfeleket vagy barmi mas mint LJ addig o azt fogja mondani hogy az ar ertek aranyban az egyik leggyengebb O keretbol mit hozott ki eredmenyekben.no
Ezt mindenki tudja, látja. Az érem egyik oldala, hogy ő mit gondol, mit mond. Az érem másik oldala - mert minden szerződéshez két fél kell - az, hogy mit gondol a másik. Te mit tennél ha Ravens GM lennél? Megadnád amit kér, vagy sem? Persze nem tudjuk, hogy pontosan mit kér. Azt tudjuk, hogy több, mint 3 év alatt 133 millió garantált, mert erre LJ maga írta ki twitterre, hogy kevés. Belecsapnál LJ kezébe, vagy te is máshogy gondolnád, mint LJ?
peterk2005 udvari bolond
Tavaly nalam ha akkor ultetnek be a szekbe akkor meghuztam volna a vonalat es megegyeztunk volna abban es addig amit en szabok es ha nem akkor trade. Szigoruan nem tudva mire kepes.
no
és ha akár csak most, nem volt csere partner megfelelő értéken?
Elboltolod mondjuk 2 első körért, és akkor ugyanúgy EDC az istenbarma amiért bagóért eltradelte a franchise irányítót.
Snagal
Ez a mondat magaban nem all meg. Ha tudjuk hogy FR QB akkor illene megfizetni, ha tulertekeli magat vagy Keksz nem akar csak egy balaton szeletet adni neki akkor eltradelem es lehetoleg nem verem nagydobra hogy nem tudok mit csinalni el kell cserelnem. Akkor is lett volna lazadas de akkor szidhatnank a tulajt es a szerzodest kirakva lathato lenne hogy nem tudtunk kiegyezni es kesz.
több mint 2 éve

kapitnono

..

Snagal
no

Snagal
lj hozzáállását edc hozzáállása befolyásolta és lj hozzáállását a közvélemény felé edc irányítja. biztos, hogy volt rengeteg csörtéjük edc-vel, ami megrekedt és az edzések kezdetével már nem akart 25.jére asztalhoz ülni. ezt egy rossz hozzáállásként látni, hááát oké. de mégegyszer, ha én vagyok a gm, 100%, hogy addog ütöm a vasat, amíg idően, olcsón meg nem egyezünk. az hogy ide eljutottunk csak és kizárolag edc hibája. azt ti mondhatjátok, hogy azt már megbeszéltük, hogy edc elbaszta, hogy nem az o-ba invesztált, de ez vezetett el idáig és ez döntő befolyással volt arra, hogy a kölcsönös bizalom teljesen leépüljön minden szinten.. ha 2020-ban, 21-ben mi hozzuk ide diggset, obj-t, akárkit, veszünk, draftolunk falembert, akkor már rég lenne szerződés és nem olyan, ami kiüríti a süti pénztárcáját. hagyjuk ezt a garantáltas hírt és most mindenki képzelje magát lj helyébe, mert őbenne ez motoszkál: tesz értem annyit a ravens, mint amennyit én teszek a ravensért? a válasz nem. milyen perspektívát nyújt nekem baltimore? mi lesz velem itt? na erre nem tud, tudott válaszolni lamarnak soha senki. és ma sincs erre válasz. ez a legnagyobb baj. és így teljesen értelmetlen lamar marasztalása, mert semmilyen vízió nincs, hogy mit fogunk játszani. oda fog menni, ahol kínálnak neki ilyet.
gedam
A gond az egésszel, hogy ezek mind spekulációk. Te LJ-t inkább látod áldozatnak, ezért erre a narratívára jobban hajlassz gondolom. Engem emócionálisan meg jobban elvisznek ezek a célozgatások Jacksontól.

Amit hajlamosak vagyunnk elfelejteni, vagy figyelmen kívül hagyni, hogy nincsenek információink csak ilyen "Lamar jackson testvérének a szobatársának a fodrásza azt hallotta hogy..." szintű semmik.
Aztán ezeket mindneki a saját lelkiállapota szerinte elhelyezi a többi kis, hasonlóan hiteles infómorzsák közé és hátralép egyet hogy összeálljon a kép - aztán ventillálunk 😀

Engem baromira bosszant két dolog:
1 amit te is írsz, hogy 19ben ott volt világosan, hogy milyen irányba kell mozdulni, amit a FO baromira benézett és elindultak az ellenkező irányba.
2 LJ pályán kívüli (akár az oldalvonalon vagy a stadionon kívüli) viselkedése, megnyilvánulása.

Lewis-t is kiengedtük anno a paicra mégsem verte magát a földhöz, hogy akkor inkább vissza se jön, vagy csak a világ legjobb LB fizetéséért hajlandó játszani. Én a franchise irányítótól, sőt a franchise arcától ezt elvárom. Csak pénz miatt ne játszon itt mert szerintem abból nem lesz se SB, dinasztia meg pláne nem.

RSmith is meg tudott egyezni EDC-vel, így nem gondolom, hogy ő maga az ördög. Szerintem mindkét félnek igaza van bizonyos pontokban és minkettő igyekezett pozícionálni magát.
De hogy mik a konkrétumok azt sajnos nem tudjuk és csak reménykedem, hogy egyszer kiderül, hogy hogyan zajlott a tárgyalás az elmúlt 1 évben.
több mint 2 éve
gedam 6 266
ja csak mégegy adalék edc mennyire tudta már, hogy lj-t kukázzuk: ugye ment a témázás annak idején, hogy én miből gondolom, hogy a sajtónak edc szivárogtatott, ezzel greedynek feltüntetve lamart és teljesen ellehetetlenítve a további normális tárgyalást. ugye lamar 133/3as tweetje után schefter el kezdte kielemezni a szerződéstervezetet, amit a saját bevallása szerint a kezében fogott szeptemberben. ez így mi egyébként? innentől egyértelmű, hogy nem akarok megegyezni lamarral, mert akkor ilyet nem csinálok, ilyet akkor csinálok, ha tudom, hogy kútban az üzlet. de legalább az is kiderült, hogy mi történt.

Szerkesztette: gedam
több mint 2 éve
gedam 6 266
mindamellett, hogy a ravens anyagi lehetőségeit is befolyásolta, hogy mit csinál edc. az mindegy, hogy ti hogyan ítélitek meg lj-t, és hogy milyen jó is valójában, 2019 után egy brandet lehetett volna rá építeni, lehetett volna a franchise arca, aki bevételeket generál. ez micsoda vanszinalájftájm lehetőség, micsoda hiba, mennyi ablakban hagyott pénz. ha én vagyok a tulaj már rég repült volna edc hűtlen kezelésért. (ma már voltam tulaj, gm és qb is, úgyhogy beülök a suzukimba és hazadzsallok ebédelni)
több mint 2 éve
gedam 6 266

kapitnono

..

Snagal
no

Snagal

Szerkesztette: gedam
több mint 2 éve
rkstzz Baltimore Ravens 472 — justinblackmonpohara
precedens nélküli, ami jelenleg történik, ennek fényében érdemes értékelni mindenki munkáját
több mint 2 éve
több mint 2 éve

kapitnono

..

Snagal
no

több mint 2 éve
Felreerted ha azt gondolod hogy en ezt a szerzodese miatt irom. Egyszeruen nem erdekes ennel hogy o tulertekeli magat de az sem ha a csapat 1m-t akar neki adni.

Ez a multrol szol a mult eredmenyeivel benne a seruleseivel a keret osszes erenyeivel es hibaival. Ezt teljesitette az itt kimondott valaha legrosszabb OC-val.

Ha amig nem irjuk le hogy nem az eredmenyek Tucker zsenijet tukrozik vagy a D dominalta az ellenfeleket vagy barmi mas mint LJ addig o azt fogja mondani hogy az ar ertek aranyban az egyik leggyengebb O keretbol mit hozott ki eredmenyekben.no
Ezt mindenki tudja, látja. Az érem egyik oldala, hogy ő mit gondol, mit mond. Az érem másik oldala - mert minden szerződéshez két fél kell - az, hogy mit gondol a másik. Te mit tennél ha Ravens GM lennél? Megadnád amit kér, vagy sem? Persze nem tudjuk, hogy pontosan mit kér. Azt tudjuk, hogy több, mint 3 év alatt 133 millió garantált, mert erre LJ maga írta ki twitterre, hogy kevés. Belecsapnál LJ kezébe, vagy te is máshogy gondolnád, mint LJ?
peterk2005 udvari bolond
Tavaly nalam ha akkor ultetnek be a szekbe akkor meghuztam volna a vonalat es megegyeztunk volna abban es addig amit en szabok es ha nem akkor trade. Szigoruan nem tudva mire kepes.
no
és ha akár csak most, nem volt csere partner megfelelő értéken?
Elboltolod mondjuk 2 első körért, és akkor ugyanúgy EDC az istenbarma amiért bagóért eltradelte a franchise irányítót.
több mint 2 éve

peterk2005 udvari bolond
Erre csak idosikkal egyutt tudok valaszolni.

Ha en vagyok a GM 2019 utan akkor most az osszes szurkolo, szakerto LJ es edzo tudna hogy mire kepes LJ. RSmith, Hamilton, Queen.....nem segit ennek a megallapitasaban, sot az eredmenyhez a hozzadadott ertekuk is lepkefing. Nem tudok ertelmes magyarazatot adni miert csinaltuk.

Az idei helyzetben nem engedtem volna a cap-et igy valaszthattam volna hogy tudok meccselni barmit es eldonthetem hogy er annyit vagy sem vagy 45m tag. Meg mindig mint kivulallokent kezelve magam es nem tudva mire kepes.
De ha ott vagyok es igy epitettek a csapatot ahogy mi ami erthetetlen akkor is legalabb edzesen kideritem volna akar az ev eldobasaval hogy mire kepes hiaba szarok a tarsak. Szamomra alap hogy a FO tudja mire kepes es akkor az ara mar egyszeru dontes.

Ha most ultetnek be a szekbe es kell dontenem nekem akkor ugye nem tudni mit akar de elfogadva a DW 230/230 alairna es KM 190/230 papirral rendelkezik, aki egy jobb korulmenyu O-ben nem jobb LJ-nel nalam. Tehat egyszeruen a kezebe csapnek a ketto kozott hogy a tulaj es o is elegedett lehessen es nem feladva az elveiket.

A fo problema hogy amit mi elvartunk tole es ahogy jatszottunk es foleg a korulmenyek amibe mi beleraktuk abbol nehez megmondani mire kepes.

Az elozo hsz-ban irtam csillogo villogo es meg kellett volna nezni hogy arany vagy sem. | Nem tudok egy picit sem szimpatizalni a FO-val es nagyon pici a sav ahol mi jol jovunk ki akarmelyik esetben |
több mint 2 éve

kapitnono

..

Snagal
több mint 2 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 374 — The only discipline that lasts, is self discipline

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 2 éve
Kerdes, hogy mi a szabaly? Barmely csapat keresztbe tehet nekunk azzal hogy kicserel az idei es akar a jovo evi elso korbol elotte? Aztan lemeccselhetetlent ad Lamarnak. Akkor nekunk mi jarna? A 2025 es 2026 evi elso koruk? Meddig lehet ezzel elbohockodni? Mert ha keverik a zsugat, siman 2 szek kozt a padlora ulunk...

Nem fordulhat elő ilyen eset, a saját választást vagy annál magasabb pozíciójú cetlit kell adnia érte az adott csapatnak. Ha ezt nem tudja akkor nem adhat ajánlatot ( az idei draft végéig), ilyen csapat most a Dolphins és 49ers is például.
hamsterdealer
Akkor ha jol ertem (es ugy lesz az), Lamar es a Colts-os cikkben emlitett eset kapcsan is igy tunik, most egy qb es egy AFC csapat szabotalja el egyutt az idenyunket.
| "Némileg meglepő pont az 1/4-es cetlit birtokló Colts nevével találkozni Jacksonnal kapcsolatban. A magas választási jog miatt nem is valószínű, hogy a csapat a draft végéig bepróbálkozik az irányítónál, de ha esetleg lemaradnának minden általuk preferált QB-prospectről, úgy már bőven lehet realitása egy ajánlattételnek." |

Kvazi a Lamar tag 32 millat blokkol a sapkankban, az idei FA piacra igy fasz nelkul mentunk ki baszni, mire pedig a draft is lejar es Lamarral egyutt rohogve kisemmiznek minket (ha nem mecccselunk), mert az 1/4 cetli akkor mar nem lesz atado. Vagyis csak a jovo evi es a ket evvel kesobbi elso koreit adhatna at a Colts... Ez igy nagyon nem korrekt. Lamar nem a sajat feszkebe piszkit, de cirkuszi trapezrol szarik bele. Lam lam mar full gari se kell neki csak az oroszlanresze. Vegyek, vigyek de a draft elott, kulonben a draftunk is egy kalap szar lesz.
RedFive
EDC egy magus es matol nem vitatom. Igaz nem csapatepitesben, de a szurkolok velemenyet remekul befolyasolja.

Senki nem szabotal minket. EDC mar regen megegyezhetett volna boven a DW szerzodes elott LJ-vel. EDC-nek meg kellett volna hozni a dontest hogy ennyiert es nem tobbert es eddig az idopontig ha nincs megegyezes akkor trade. Akkor is ha akarja es lehet LJ mohosaga vagy barmi mas oka hogy nem jon ossze. Elment addig ahol nem a csapat van jobb helyzetben. A Cap menedzselese LJ igenyet tudva is igy kezelte hogy csak egy hosszabbitassal van esely levinni hisz lehetne benne 10m-val is iden. Idenre nincs drattoke, iden gyenge a WR es ezeket mind tudta. A Colts vagy legyen barki mas vagy senki akar a kozelebe se tudna szagolni ha 45m taget kapta volna, de a cap miatt meg arra se voltunk kepesek vagy tenyleg meg akarta mutatni LJ-nek hogy nem fog annyit kapni sehol? De akkor hogy lehetunk kiszolgaltatott helyzetben hogy bizonyos felteteleket nem tudunk meccselni. Ez EDC muve. A tobbi csapat meg ezt kihasznalhatja ha akarja. Teljesen korrekt a kereteken belul amit viszont EDC hatarozott meg. Ez hogy lett LJ es a tobbi csapat hibaja azt nem latom.

A szerzodesen meg mindenki rugozik de semmit nem tudunk rola. Volt itt egy amibol reszleteket lattunk amelyiket egyik fel sem erositett meg csak siman cafolta az alapallitast. Rosszabbnak tunt, mint amit KMurray kapott amiota meg a penz is ment fel. Az egeszbol mi kb arrol tudnank beszelni hogy jobb KM, mint LJ?

Amugy szerintem beszedes volt hogy a csapatok nagy resze rogton elzarkozott es ez idenre fog szolni szoval meguszhatjuk.

EDC-nel irtam mar az ideny vegen hogy villamgyorsan kell donteni LJ-rol barmilyen iranyban ( leirtam en merre tartanek es miert ) mert nem tudunk csapatot epiteni addig es foleg az iranyat nem tudjuk.
több mint 2 éve

kapitnono

Ha így van/lesz akkor az ékes példája miért nem mellékes a játékos mentalitása.
Aki potens vezetője a társainak az nem hozna ilyen gyerekes döntést - ha kiderül hogy túlértékelte magát akkor dacból csak azért sem jönne vissza a csapathoz, inkább feladja az elveit és lemond a garantáltról hogy csak azért se ott játsszon akiknek 5 éve még a sb-t ígérgette?

Meglepődnék ha így lenne de, ha mégis, akkor jobb is ha megy.

több mint 2 éve
RedFive Baltimore Ravens 6 878 — maci faszán vitézkötés
Kerdes, hogy mi a szabaly? Barmely csapat keresztbe tehet nekunk azzal hogy kicserel az idei es akar a jovo evi elso korbol elotte? Aztan lemeccselhetetlent ad Lamarnak. Akkor nekunk mi jarna? A 2025 es 2026 evi elso koruk? Meddig lehet ezzel elbohockodni? Mert ha keverik a zsugat, siman 2 szek kozt a padlora ulunk...

Nem fordulhat elő ilyen eset, a saját választást vagy annál magasabb pozíciójú cetlit kell adnia érte az adott csapatnak. Ha ezt nem tudja akkor nem adhat ajánlatot ( az idei draft végéig), ilyen csapat most a Dolphins és 49ers is például.
hamsterdealer
Akkor ha jol ertem (es ugy lesz az), Lamar es a Colts-os cikkben emlitett eset kapcsan is igy tunik, most egy qb es egy AFC csapat szabotalja el egyutt az idenyunket.
| "Némileg meglepő pont az 1/4-es cetlit birtokló Colts nevével találkozni Jacksonnal kapcsolatban. A magas választási jog miatt nem is valószínű, hogy a csapat a draft végéig bepróbálkozik az irányítónál, de ha esetleg lemaradnának minden általuk preferált QB-prospectről, úgy már bőven lehet realitása egy ajánlattételnek." |

Kvazi a Lamar tag 32 millat blokkol a sapkankban, az idei FA piacra igy fasz nelkul mentunk ki baszni, mire pedig a draft is lejar es Lamarral egyutt rohogve kisemmiznek minket (ha nem mecccselunk), mert az 1/4 cetli akkor mar nem lesz atado. Vagyis csak a jovo evi es a ket evvel kesobbi elso koreit adhatna at a Colts... Ez igy nagyon nem korrekt. Lamar nem a sajat feszkebe piszkit, de cirkuszi trapezrol szarik bele. Lam lam mar full gari se kell neki csak az oroszlanresze. Vegyek, vigyek de a draft elott, kulonben a draftunk is egy kalap szar lesz.

Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 2 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 002 — WHO DAT!!!!

több mint 2 éve
RedFive Baltimore Ravens 6 878 — maci faszán vitézkötés
Nem ertem Lamart.
(En sem... De ki erti???)

Mondom mi van.
Lamar 2022 decembre ota nem all szoba ujsagirokkal. Semelyikkel.
Nem csak sportujsagirokkal, de pulitzer dijas, sportban egyaltalan nem bufe politikai, kozeleti zsurnalisztakkal sem. Larry Kinggel se a tulvilagrol. Azt mondom igazan valaszthatna maganak egy magasan kvlifikalt firkaszt, de nem, mert...

...bejelentette hogy a napokban kozzetesz egy onmagaval keszitett riportot a twitteren. Hagynek egy kis idot. Onmagaval. A sajat kerdeseire fog valaszolni. Milyen ez mar? Mint aki esku alatt nem akar hazudni ezert vallomast sem tesz... Inkabb keruljuk a kenyes kerdeseket, majd kerdezek magamtol es valaszolok ra. Igy nem lesznek vallalhatatlan kerdesek. Mar az sem felel meg neki ha elore leadott kerdesekre valaszolhat egy feddhetetlen szemelytol, hogy a nem elfogadott kerdeseket kihuzza elotte.

Nem vagyok igazan kivancsi a riportra... Arra mar igen, hogy miert nem volt mellette 1-24 ben sportpszichologus az elmult 5 evben a Ravensnel?

Szomoru

Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 2 éve
LJ cikket nem tudom elolvasni, de mindegy is. Szerintem is vesztes de fiatal jatsazik max ket evet Tag alatt es szerzodik akarkivel.

Az elmult 4 ev gyozelmei alapjan a csapatok

30 Win alatt: Atlanta, Panthers, Bears ( elol huzott QB-kkal ), Lions ( Stafi, Goff penz megadva ), Washington, Houston, Jags ( 1/1 Bengalsal erdemes osszehasonlitani) Jets (1/2 ), Arizona (KM $ ), Cicak ( Burrow 1/1 ) 2+2 evre oszthato szopasra a jutalom itt bejott.

30-35Win: Miami Tua bust szag, befektetve ettol egy agyrazkodasra
Browns evekig szoptak 1/1 es DW + nagyon jo csapat
Colts A QB szenvedeshez egy formajara jo peldak
Charger Herbert fegyverekkel
Raiders Carr+ $+ fegyver

36-40 Win itt kijon a pozitiv merleg minden evben
Vasas Allandosag mintakepe padlo-plafon ugyqanaz
Pats TB12 meg benne es felhuzza ide oket de MJ 25-25 es az elozo csoportba beferne magatol is ami szerintem nem rossz magaban
Sas oket erdemes sasolni hisz SB tol SB-ig egy alomcsapattal a vegen, Hurst kerdojellel de befektetve, fegyverek
Dallas Dak $ fegyver
Titans Tane $ fegyver
Viking Kuzin full garantalt
Rams Stafi alomcsapatban $ fegyverek
Seahawk RW $ fegyverek
TB TB12 alomcsapat oket Winston lehuzza

Innentol sorrendben
41 Win NO 2+2 ev DB felhuzta
42 Win 49 Lance 1/3 egy vagyoneret ,elotte Gerappa FA-n es vegul megy barkivel
43 win Ravens
47 Bills Allen bust szag de fegyver + $
47 GB AR $
52 KC

Mindenhol voltak serultek akar a QB-k is es a csapat is voltak konnyebb es nehezebb sorsolasok, keretek ami az eredmenyen is megmutatkozott.

A legtobb csapat az O-el nyert ahogy mi is es az O keretunk az elejehez mindenkeppen sokkal rosszabb volt.

Lj tulertekelve vagy sem megeri vagy sem, serulekeny vagy sem. Mindegy. Mi a realis elvaras vele szemben? Persze mondhatjuk hogy a D vagy Andrews vagy JH zsenije, Tucker vagy barki volt ennek az oka es nem LJ.
no
"Lj tulertekelve vagy sem megeri vagy sem, serulekeny vagy sem. Mindegy. Mi a realis elvaras vele szemben?"

Bocsi de ez a rész nem világos nekem. Hogy lenne mindegy hogy sérülékeny vagy sem? Úgy tudsz reális célt kitűzni és elvárást támasztani vele szemben ha tudod mire számíthatsz. Ennek előfeltétele hogy hogyan értékeled őt minden erősségèvel és gyengeségèvel együtt.
Benibácsi

Ha amig nem irjuk le hogy nem az eredmenyek Tucker zsenijet tukrozik vagy a D dominalta az ellenfeleket vagy barmi mas mint LJ addig o azt fogja mondani hogy az ar ertek aranyban az egyik leggyengebb O keretbol mit hozott ki eredmenyekben. Az itt levok tobbsege GR-t visszatarto eronek gondolja osszesegeben, LJ meg kapja a savat a penzehsege vagy barmi miatt. Ok. Ne kapjon papirt. De mi volt a realis cel eddig a pontig? | Ez megint nem a szerzodeserol szol de azert ertheto hogy miert ker sokat es vonuljon vissza most a vita kedveert hogy ne az legyen hogy kapzsi vagy serulekeny vagy sok kerdes van amire a valaszt nem az o hibaja miatt nem kaptunk valaszt. Visszavonult a beszelgetes erejeig. | A csapat itt belerakta magat egy marha nehez helyzetben hisz most kimondtuk GR nem volt jo, most LJ bukik el, sajnos nincs ero ami atvehetne az erdemekert jaro dijat, tehat maradt a csapatban az ero vagy valamelyi fasz szlogenje JH-nak. Ergo az elvaras barmelyik QB-val ez? Realis elvaras? Szerintem nem. | ( LJ-vel sem) |

De azt latjuk hogy a sok QB tehetsegbol tobb bukik el csunyan mint aki tisztesseges es arrol ne is beszeljunk mennyi jon be kivalora. Ezek a QB-knak is ido kell es az akkor is fentmarado ketelyekre kenytelenek megoldasokat hozni csucselkapo, sztar faljatekos...stb. Es ezutan lehet tovabb selejtezni es a Carr-Kuzin feleket
Es ez meg csak a QB kerdes, hiszek benne hogy EDC-JH tanult a hibabol?

Szamomra a fo elem iden a sorrendben ki vegezte a legrosszabbul a sajat munkajat

- EDC-JH a csapatepites filozofiaja es kivitelezese magasan a legrosszabb
- JH mint HC a meccseken levo dontesei szinte mind rossz volt ami innen csak felefele tarthat
- GR
- LJ

A lenyeg a jovo es tolem barmi lehet a dontes de amit mi csinalunk az karos mert ugy nez ki akarjuk de nem egy ar felett. Amivel semmi baj nem lenne csak ha meghuztuk a vonalat akkor aszerint kellene eljarni. Nekunk mar regen meg kellett volna legyen a dontes akar ido akar penz reven akar ha LJ hibaja miatt nem jott letre.

A panik viszont ha nem o akkor lasd fent. Ha o akkor is sok kerdes van, de azokra meg elvarnam hogy legalabb ok tudjak a valaszt. Nalam a FO egy nagyon keskeny savba terelte magat. Jovore es a kozeljovoben meglatjuk.
több mint 2 éve
LJ cikket nem tudom elolvasni, de mindegy is. Szerintem is vesztes de fiatal jatsazik max ket evet Tag alatt es szerzodik akarkivel.

30 Win alatt: Atlanta, Panthers, Bears ( elol huzott QB-kkal ), Lions ( Stafi, Goff penz megadva ), Washington, Houston, Jags ( 1/1 Bengalsal erdemes osszehasonlitani) Jets (1/2 ), Arizona (KM $ ), Cicak ( Burrow 1/1 ) 2+2 evre oszthato szopasra a jutalom itt bejott.

Raiders Carr+ $+ fegyver

Pats TB12 meg benne es felhuzza ide oket de MJ 25-25 es az elozo csoportba beferne magatol is ami szerintem nem rossz magaban
Sas oket erdemes sasolni hisz SB tol SB-ig egy alomcsapattal a vegen, Hurst kerdojellel de befektetve, fegyverek
Dallas Dak $ fegyver
Titans Tane $ fegyver
Seahawk RW $ fegyverek

Innentol sorrendben
43 win Ravens
47 GB AR $
52 KC

Mindenhol voltak serultek akar a QB-k is es a csapat is voltak konnyebb es nehezebb sorsolasok, keretek ami az eredmenyen is megmutatkozott.

A legtobb csapat az O-el nyert ahogy mi is es az O keretunk az elejehez mindenkeppen sokkal rosszabb volt.

Lj tulertekelve vagy sem megeri vagy sem, serulekeny vagy sem. Mindegy. Mi a realis elvaras vele szemben? Persze mondhatjuk hogy a D vagy Andrews vagy JH zsenije, Tucker vagy barki volt ennek az oka es nem LJ.
no
"Lj tulertekelve vagy sem megeri vagy sem, serulekeny vagy sem. Mindegy. Mi a realis elvaras vele szemben?"

Bocsi de ez a rész nem világos nekem. Hogy lenne mindegy hogy sérülékeny vagy sem? Úgy tudsz reális célt kitűzni és elvárást támasztani vele szemben ha tudod mire számíthatsz. Ennek előfeltétele hogy hogyan értékeled őt minden erősségèvel és gyengeségèvel együtt.
több mint 2 éve

Raiders Carr+ $+ fegyver

Dallas Dak $ fegyver
Titans Tane $ fegyver
Seahawk RW $ fegyverek

Innentol sorrendben
43 win Ravens
47 GB AR $
52 KC