Baltimore Ravens
47 feliratkozó
több mint 4 éve
Amint rajovok hogy azt a hol a ...szba talalom... 😄
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 4 éve
Esku meg fogom probalni
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 4 éve
Ne a linket hanem az embed code-ot copy paste-eld. 😉

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
😠 A hogyan illesszunk be a twitterrol barmit, hogy az kepileg is megjelenjen (ahogy masnak mindig sikerul) kerdeskori problemam 3 leggyorsabb megfejtoje kozt 3 zsak szaritott tevebolhat, mint nyeremenyjatek jutalmat tudnek most hirtelenjeben felajanlani...😂
több mint 4 éve
twitter.com/i/status/1425526873912717314
több mint 4 éve
Szeretem ha valaki olyan komolyan veszi a roasteren maradast jelento rivalizalast az edzotaborban mint Proshe. A legjobb kezu elkapokent villog, eddig siman nyeri a Boykinnal valo parharcat, es nem azert mert Boykin epp leserult.ravenswire.usatoday.com/2021/08/11/james-proche-ii-continues-scorching-start-to-training-camp-at-wednesdays-practice/
több mint 4 éve
Agyekserules. 3-6 het pihi. Szike valszeg nem kell. Lamarral a kemia kialakitasa halasztast szenved.Nem tudom mennyire súlyos, csak most olvastam:Bicegett, aztan leheveredett fajdalmas arccal, es mindket laban a lovagloizomhoz nyult oda, ki tudja?
Ravens first-round pick Rashod Bateman limped off the field early in practice and did not return.
Bateman injured himself making a cut against Marcus Peters and fell to the ground
Klaci79
youtu.be/DEcgi3vnp1k
RedFive
több mint 4 éve
Nehéz úgy mondjuk, ha sosincs pénz 😀Természetes, hogy van akit megfizetsz és az is lehet, hogy ennél a pénznél többet ajánlottunk Houstonnak, csak nem vagyunk az a csapat, aki nagyon megfizetné a FA-ról érkezőket. Tényleg nem is emlékszem olyanra, hogy valaki komolyabb összegért aláírjon, ezért csodálkozom ezen. Inkább egy pr fogásnak tartom, annak nyilván nem rossz. Nálunk még akár jobban is beférhetett volna, mert Watt mellett csak Highsmith lenne biztos pontnak. De Houston inkább a bonyolultabbat választotta, első körös újonccal...de ő tudja.Nyilvan minden csapatnal el a 'kiveve a gyevi birot'-rule. ☺Top 3 OLB, frencsi arca vs. Remek kiegészítőember, csere OLB. Nem lehet összehasonlítani…nem is érdemes.TJ Watt most tervez egy olyan mondatot megfogalmazni amiben a Klaci's skin es a lampshade szavak vannak egyutt. 😄"Justin Houston elmagyarázza, miért választotta a Ravens -t Steelers és mások helyett.A Steelers és a jövedelmezőbb szerződés egy mondatban 😀
OLB Justin Houston
Az újonnan szerzett passzrohamozó Justin Houston már eleve jo pontokat szerzett a Ravens fanoknal, amiért a szabadügynökség során visszautasította a Pittsburgh Steelers-t. (Akarcsak JuJu a tuloldalon-kiemeles tolem)
Houston megerősítette a híreket, hogy annak ellenére írt alá Baltimore -hoz, hogy máshol is voltak jövedelmezőbb szerződéses ajánlatai. A rivális Steelers a Houstont üldöző csapatok egyike volt, aki szerinte több pénzt ajánlott fel neki, de úgy döntött, hogy a Ravens a megfelelő hely.
"Nagyon közel voltam ahhoz, hogy leszerződjek a Steelershez" - mondta Houston. „Az volt az egyik csapat."
"Úgy gondolom, hogy (Baltimore) jobban megfelel nekem, abban amit kerestem. Csak lehetőséget szeretnék kapni, hogy személyesen találkozzak, és nyomást gyakoroljak a QB-re. El akartam menni valahova, ahol jól szórakozom és élvezem a sémát, és megmutathatom a tehetségemet. "
RedFive
Klaci79
RedFive
Klaci79
De ne en vedjem mar meg a steelers tutomfaktumait penzosztas kontra spusag ugyben. Mi sem voltunk hajlandok a tavalyi passrushereinket ugy kistafirungozni mint a Pecc, vagy a LV, hat mentek, isten hirukkel. De Puncit ti is jol tartottatok pedig a vegen mar kozel netto rafizetes volt. De nem akarok en ezen polemizalni. TJ Wattot pedig majd ugyis meg kell es meg is fogjatok fizetni 25-30 kozt valahol. Mi meg szeretnenk 3 ev mulva hasonlo "gondok" miatt aggodni Oweh kapcsan. Hosszu evek utan vegre latok valakiben ilyen potencialt. 🙏💜😊
RedFive
Klaci79

több mint 4 éve
Természetes, hogy van akit megfizetsz és az is lehet, hogy ennél a pénznél többet ajánlottunk Houstonnak, csak nem vagyunk az a csapat, aki nagyon megfizetné a FA-ról érkezőket. Tényleg nem is emlékszem olyanra, hogy valaki komolyabb összegért aláírjon, ezért csodálkozom ezen. Inkább egy pr fogásnak tartom, annak nyilván nem rossz. Nálunk még akár jobban is beférhetett volna, mert Watt mellett csak Highsmith lenne biztos pontnak. De Houston inkább a bonyolultabbat választotta, első körös újonccal...de ő tudja.Nyilvan minden csapatnal el a 'kiveve a gyevi birot'-rule. ☺Top 3 OLB, frencsi arca vs. Remek kiegészítőember, csere OLB. Nem lehet összehasonlítani…nem is érdemes.TJ Watt most tervez egy olyan mondatot megfogalmazni amiben a Klaci's skin es a lampshade szavak vannak egyutt. 😄"Justin Houston elmagyarázza, miért választotta a Ravens -t Steelers és mások helyett.A Steelers és a jövedelmezőbb szerződés egy mondatban 😀
OLB Justin Houston
Az újonnan szerzett passzrohamozó Justin Houston már eleve jo pontokat szerzett a Ravens fanoknal, amiért a szabadügynökség során visszautasította a Pittsburgh Steelers-t. (Akarcsak JuJu a tuloldalon-kiemeles tolem)
Houston megerősítette a híreket, hogy annak ellenére írt alá Baltimore -hoz, hogy máshol is voltak jövedelmezőbb szerződéses ajánlatai. A rivális Steelers a Houstont üldöző csapatok egyike volt, aki szerinte több pénzt ajánlott fel neki, de úgy döntött, hogy a Ravens a megfelelő hely.
"Nagyon közel voltam ahhoz, hogy leszerződjek a Steelershez" - mondta Houston. „Az volt az egyik csapat."
"Úgy gondolom, hogy (Baltimore) jobban megfelel nekem, abban amit kerestem. Csak lehetőséget szeretnék kapni, hogy személyesen találkozzak, és nyomást gyakoroljak a QB-re. El akartam menni valahova, ahol jól szórakozom és élvezem a sémát, és megmutathatom a tehetségemet. "
RedFive
Klaci79
RedFive
Klaci79
De ne en vedjem mar meg a steelers tutomfaktumait penzosztas kontra spusag ugyben. Mi sem voltunk hajlandok a tavalyi passrushereinket ugy kistafirungozni mint a Pecc, vagy a LV, hat mentek, isten hirukkel. De Puncit ti is jol tartottatok pedig a vegen mar kozel netto rafizetes volt. De nem akarok en ezen polemizalni. TJ Wattot pedig majd ugyis meg kell es meg is fogjatok fizetni 25-30 kozt valahol. Mi meg szeretnenk 3 ev mulva hasonlo "gondok" miatt aggodni Oweh kapcsan. Hosszu evek utan vegre latok valakiben ilyen potencialt. 🙏💜😊
RedFive
több mint 4 éve
Boykin - combCsóri, ez nem néz ki jól...Nem tudom mennyire súlyos, csak most olvastam:Bicegett, aztan leheveredett fajdalmas arccal, es mindket laban a lovagloizomhoz nyult oda, ki tudja?
Ravens first-round pick Rashod Bateman limped off the field early in practice and did not return.
Bateman injured himself making a cut against Marcus Peters and fell to the ground
Klaci79
youtu.be/DEcgi3vnp1k
RedFive
www.nbcsportsedge.com/edge/football/nfl/player/63700/rashod-bateman
Klaci79
Hollywood - comb (raadasul combcsont)
Bateman - passz, ki tudja meg.
Cain - passz, ki tudja meg, pedig eddig szuper jo volt a TC-ben.
13 elkaponk van a fullos keretben, siman lehetseges, hogy mi leszunk akik nem 6-ra szukitenek a TC vegere...
Remenytkelto hogy a serulekenynek tartott Watkins bitang jo edzotabort nyom, Duvernay es kulonosen Proche szinten.
több mint 4 éve
Nyilvan minden csapatnal el a 'kiveve a gyevi birot'-rule. ☺Top 3 OLB, frencsi arca vs. Remek kiegészítőember, csere OLB. Nem lehet összehasonlítani…nem is érdemes.TJ Watt most tervez egy olyan mondatot megfogalmazni amiben a Klaci's skin es a lampshade szavak vannak egyutt. 😄"Justin Houston elmagyarázza, miért választotta a Ravens -t Steelers és mások helyett.A Steelers és a jövedelmezőbb szerződés egy mondatban 😀
OLB Justin Houston
RedFive
Klaci79
RedFive
Klaci79
több mint 4 éve
Csóri, ez nem néz ki jól...Nem tudom mennyire súlyos, csak most olvastam:Bicegett, aztan leheveredett fajdalmas arccal, es mindket laban a lovagloizomhoz nyult oda, ki tudja?
Klaci79
youtu.be/DEcgi3vnp1k
RedFive
www.nbcsportsedge.com/edge/football/nfl/player/63700/rashod-bateman
Szerkesztette: Klaci79
több mint 4 éve
Nem tudom mennyire súlyos, csak most olvastam:Bicegett, aztan leheveredett fajdalmas arccal, es mindket laban a lovagloizomhoz nyult oda, ki tudja?
Klaci79
youtu.be/DEcgi3vnp1k
több mint 4 éve
Nem tudom mennyire súlyos, csak most olvastam:Ravens first-round pick Rashod Bateman limped off the field early in practice and did not return.
több mint 4 éve
Top 3 OLB, frencsi arca vs. Remek kiegészítőember, csere OLB. Nem lehet összehasonlítani…nem is érdemes.TJ Watt most tervez egy olyan mondatot megfogalmazni amiben a Klaci's skin es a lampshade szavak vannak egyutt. 😄"Justin Houston elmagyarázza, miért választotta a Ravens -t Steelers és mások helyett.A Steelers és a jövedelmezőbb szerződés egy mondatban 😀
OLB Justin Houston
RedFive
Klaci79
RedFive
több mint 4 éve
TJ Watt most tervez egy olyan mondatot megfogalmazni amiben a Klaci's skin es a lampshade szavak vannak egyutt. 😄"Justin Houston elmagyarázza, miért választotta a Ravens -t Steelers és mások helyett.A Steelers és a jövedelmezőbb szerződés egy mondatban 😀
OLB Justin Houston
RedFive
Klaci79
több mint 4 éve
"Justin Houston elmagyarázza, miért választotta a Ravens -t Steelers és mások helyett.A Steelers és a jövedelmezőbb szerződés egy mondatban 😀
OLB Justin Houston
RedFive
több mint 4 éve
Par nev, akik emliteset a hetek ota zajlo TC-k rol olvasva, meg labjegyzetben sem fedeztem fel:Broderick Washington
Michael Schofield
Foster Sarell
Ben Bredeson
Iman Marshall
Devontae Harris
Greg Mancz
több mint 4 éve
Cserebe Ronnie Stanley hetfon visszatert az edzesbe, Oweh tovabbra is kimaxolja az edzeseken, nemi meglepetesre Ben Powers eddig teljesen egalban van Ben Cleveland-dal a bal guard poziert, ahogy szamomra nem akkora meglepi hogy McSorley eddig veri Huntley-t a QB2-ert vivott versenyfutasban. Egyszeruen jobb karja van, futni meg mindketten tudnak ha kell.
több mint 4 éve
Szóval nálatok beválhat. És jöhet érte egy pick cserébe.Nem orulunk Vincent. 😒
Not sharp practice for offense. Josh Oliver did have good day with two red zone TDs and few other catches. Mark Andrew’s typically active. But QBs were off and a lot of balls were hitting ground.
— Jeff Zrebiec (@jeffzrebiec) August 9, 2021
iktriad
Breeland-et meg elengedtuk, anelkul hogy kiderulhetett volna milyen TE valhatott volna belole nalunk. Szar erzes, meg ha meg is ertem... egy ACL serules rehabja ne tartson mar 2 evig... 😞
Szerkesztette: RedFive
több mint 4 éve
Szóval nálatok beválhat. És jöhet érte egy pick cserébe.Not sharp practice for offense. Josh Oliver did have good day with two red zone TDs and few other catches. Mark Andrew’s typically active. But QBs were off and a lot of balls were hitting ground.
— Jeff Zrebiec (@jeffzrebiec) August 9, 2021
több mint 4 éve
"Justin Houston elmagyarázza, miért választotta a Ravens -t Steelers és mások helyett.OLB Justin Houston
Houstonrol a Chiefs rajongói is azt gondolták, hogy visszatér Kansas Citybe, amikor közzétett egy fényképet magáról, amelyen Chiefs sisakkal edzett.
"Azt hiszem, mindenki csak feltételezésekkel elt" - mondta Houston. "Muszáj volt edzenem, és szükségem volt sisakra. Ez volt az egyetlen sisak a házamban, ezért felvettem."
A Ravens cornerback-je, Marcus Peters is szerepet játszott abban, hogy Houston úgy döntött, hogy szerződik a Baltimore -hoz. A két játékos csapattárs volt a Kansas City Chiefs -nel, és Peters tudta, hogy Houston jól illeszkedne.
- Beszéltem vele, és a Ravens is felhivta az ügynökömet - mondta Houston. "Eljöttem látogatóba, és elmagyarázták a sémát, és megmutattak nekem mindent ezzel kapcsolatban. Beleszerettem. Valahogy tudtam, ereztem, hogy itt akarok lenni."
Wink Martindale, a védekezés koordinátora utalt arra, hogy Houstonnak sokoldalú szerepe lesz Baltimore -ban.
- Most meg csak próbálok beilleszkedni - mondta Houston. "Nem akarom senkire ráerőltetni az akaratomat. Próbálom megtanulni a Hollók semaját.
„Látni fogják a videokon - abból, amit a gyakorlaton mutatok -, hogy milyen jó vagyok, és azt hiszem, olyan helyzetbe hoznak majd, ahol maximalizálhatom a tehetségemet, és… meglatjuk."
több mint 4 éve
He is back! (cool lasers), and Houston will destroy the opponents! 😉youtu.be/TKBtxBP5CXs
youtu.be/9g6wquHTW2c
több mint 4 éve
Amugy meg fogadnek ra hogy Lamar kontraktja lesz a kovetkezo. Ra szabtak az oltonyt, fasznak addig hezitalni, hogy jajj talalunk e masik 188 cm es 95 kg os dobni is futni is kepes raomlo zsebben sem beszari prototipust amig mar annyira szorit az ido, hogy kvazi nem targyalni kell vele csak fejleszegve alairni valami no limit megallapodast?
több mint 4 éve
Norbi, szerintem ILYEN szerzodest mar alairtunk volna vele ha EDC-n mulik. Valszeg picit huzosabb lesz, de hat ilyen ez a szakma. Annyira hulyek nem lehetunk mint Jerry bacsi hogy franchise cimkezzuk, hogy aztan ingunk gatyank lehuzza rolunk. Ha a Covid miatt visszavett apanazsbol tellett egy contender keretre, akkor pont jokor jon majd a plafon ala visszacsordogalo penzecske mikor koltekezni mar muszaj. Es vedd figyelembe azt is, hogy nekunk megcsak nem is kellett ehhez top5 tizmillio dollarokat a jovobe vasvillaznunk, hogy majd akkor fajjon igazan amikor a FR QB fizetes is helyet kovetel benne. Latod az okos epitkezest. BW, CC, nagyfizu, jovore valszeg bucsu, de ott vannak mar mogottuk az ifju padavanok. Madubuike iden odabasz, Queen-tol is nagy elorelepest varok, Harrisontol detto, Ferguson vagy begyujtja a raketakat vagy nem lesz masodik kontraktja, ill.nem nalunk, Bowser kapott szerzodest, meglasd raerosit es meg akkor szereny is lesz a penze, Oweh es Hayes a passzrohamozok 😉 uj es meg olcso generacioja lesz egy ideig, Houston mester oktat, a frissitett WR corps majd segit hogy ne legyen kenyszer kozepszar wr-ekkel hosszabbitani, futoval csak ligaelit szinten kell nagy szerzodest kotni, de az nalunk ritka mint a feher hollo, inkabb rotaljuk oket mint elhasznaljuk, igy a penzugyi igenyeik sem szallhatnak el. Ugyhogy bizz Mr.Minden Dollar Szamit-ban es botor modon egy nagyobb osszeg hallatan ne vesd magad rogton a szunyoghaloba mert elobb el kell majd olvasni az aprobetus reszt is a deal-bol. 👍☺Allen szerződéséből kiindulva, sok jóra nem számítok LJ szerződését illetően, minél tovább húzzuk annál több lesz.Hát ha mi enyit adunk neki én esküszöm kiugrók az emeletről, nem lehetünk ennyire ostobák, remélem Costa észnél lesz,és köt egy jo szerződést, Lamart úgyis az anya képviseli, hátha hülye lesz hozzá.
KeyG
Norbi180