Baltimore Ravens

47 feliratkozó

több mint 6 éve
malkav Baltimore Ravens 2 468
Mondjuk a futójátékot nem tudom, hogy tudják majd megölni a közeljövőben. Ingramnak talán egy gyenge meccse volt ha jól emlékszem az Acélosok ellen de az még a nagy feltámadás előtt volt. Onnantól viszont rendre sikerül kívűl,belül futnia, és simán benne van 3-4 egymás utáni futással megvan a first down.
Ráadásul a 3TE-es felállásokból is mennek a playaction passzok Adnrewsnak vagy Hurst/Boylenak...
Jól megy most a szekér reméljük még kitart ez egy ideig és senki nem fogja megtalálni az ellenszert.
malkav
Roman a kulcs. első évében ugyanez volt, mint itt Kaeppel. aztán második évben döcögött a gépezet, 3. évre kifújt.
petey
Lehet rosszul emlékszem,ugye ott is szezon közbeni csere volt,futott is ezerrel mikrofon fej SB-ig,viszont a következő szezonra azért eléggé korlátozták a futásait,cserébe nem fejlődött semmi passzban. Ergo azért eléggé más a két sztori,itt Lamar futására húztak egy merészet és köré építettek egy offenzt,pláne most már dobál olyanokat,hogy csak lestem a Rams ellen is csipás szemekkel,pislogtunk,mint hal a szatyorba.
LeviPoki
Kap is faszán dobott, neki is voltak olyan dobásai, ami LJ-nek nem. csak Kap olvasásai egyszerűek voltak, one read leginkább. ezt elvették a védelmek egy idő után, meg elvették a futásokat. itt lett megbaszva Roman.
azt nem tudom LJ milyen olvasással működik, de nekem 1-1-ben korai Kap.
petey
Ami talán különbség lehet hogy Roman elég korlátozott a paszjátékokat illetően. Úgy emlékszem Kappel és T-mobile-lal is inkább ez a futás meletti vertikális passzolások mentek.. itt azért hozták mellé Culley-t szóval abban lehet bízni, hogy a paszjátékban is lesz kreativitás, amiből azért láttuk már ízelítőt. Lehet hogy csak nekem rossz a memóriám de Flacco alatt nem nagyon emlkészem arra, hogy rub concept benne lett volna a playbookba most meg minden meccsen látok ilyen játékokat... Amúgy meg nem érdemes annyira előre sietni mert nem biztos hogy G-ro-ból nem lesz HC jövőre akkor meg mindegy is hogy jövőre kiismerik 😀 😀
több mint 6 éve
LeviPoki Baltimore Ravens 2 799
Mondjuk a futójátékot nem tudom, hogy tudják majd megölni a közeljövőben. Ingramnak talán egy gyenge meccse volt ha jól emlékszem az Acélosok ellen de az még a nagy feltámadás előtt volt. Onnantól viszont rendre sikerül kívűl,belül futnia, és simán benne van 3-4 egymás utáni futással megvan a first down.
Ráadásul a 3TE-es felállásokból is mennek a playaction passzok Adnrewsnak vagy Hurst/Boylenak...
Jól megy most a szekér reméljük még kitart ez egy ideig és senki nem fogja megtalálni az ellenszert.
malkav
Roman a kulcs. első évében ugyanez volt, mint itt Kaeppel. aztán második évben döcögött a gépezet, 3. évre kifújt.
petey
Lehet rosszul emlékszem,ugye ott is szezon közbeni csere volt,futott is ezerrel mikrofon fej SB-ig,viszont a következő szezonra azért eléggé korlátozták a futásait,cserébe nem fejlődött semmi passzban. Ergo azért eléggé más a két sztori,itt Lamar futására húztak egy merészet és köré építettek egy offenzt,pláne most már dobál olyanokat,hogy csak lestem a Rams ellen is csipás szemekkel,pislogtunk,mint hal a szatyorba.
LeviPoki
Kap is faszán dobott, neki is voltak olyan dobásai, ami LJ-nek nem. csak Kap olvasásai egyszerűek voltak, one read leginkább. ezt elvették a védelmek egy idő után, meg elvették a futásokat. itt lett megbaszva Roman.
petey
Félelmetesen átlátja a pályát és pillanatok alatt reagál. Szépen dob már futás közben,szempillantás alatt dönt mindenről..Kb ilyen.. Szerintem sokkal jobb,de Kaep is jó lehetett volna,ha valaki kihozza belőle. Szegény srácot egy az egyben konkrétan elbaszták. Sajnáltam anno,mert a Niners a második kedvenc csapatom és amúgyis mindig átjöttek ezek a mobil QB-k. Valahol még mindig szurkolok neki,hogy térjen vissza,aztán cáfoljon rá a liga véleményére,miszerint egy szar.
több mint 6 éve
Norbi180 Baltimore Ravens 736
malkav
petey
LeviPoki
petey
Könyörgöm ne hasonlítsuk már kaphez, fasorba sincs lamarhoz képest, egy elit irányító tehetség, olyan játék olvasása van, amit nem lehet meg tanulni, majd vasárnap izelitöt kaphatok belöle hogy szedi szét a niners védelmét.
több mint 6 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 167 — Csodabogár
malkav
petey
LeviPoki

több mint 6 éve
LeviPoki Baltimore Ravens 2 799
malkav
petey
több mint 6 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 167 — Csodabogár
malkav

több mint 6 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 087 — #NoStress
Jelenleg viszont ez van, szerintem ezt a jelenlegi Ravenst nincs olyan defense amelyik 20 pont alatt tartaná. Az elmúlt 4-5 héten 40 fölött átlagolnak, úgy, hogy abban volt egy #1 és két kifejezetten jó defense is.
peterk2005
Mert nem is ez a kulcs, hanem több pontot kell csinálni.
Én erre a legsanszosabbnak az ihletett Wilsonnal támadó Seahawkst tartom.
Simán lehet egy Ravens-Seahawks SB, és ott megláthatjuk.

több mint 6 éve
gedam 6 478
Azért a 0-10-es Bengalsnak majdnem a Brownsnak meg sikerült is 😀
Nehéz kiszámítani meddig lehet ilyen jó a Ravens O, tavaly ugye a Ramsé volt a csoda O, azt hitték nem lehet őket megállítani, aztán egy offseason alatt mégis sikerült.kapitnono
Hát 20 pont alatt tartani nekik sem sikerült. 😊

Persze előbb-utóbb valaki megcsinálja. Jelenleg viszont ez van, szerintem ezt a jelenlegi Ravenst nincs olyan defense amelyik 20 pont alatt tartaná. Az elmúlt 4-5 héten 40 fölött átlagolnak, úgy, hogy abban volt egy #1 és két kifejezetten jó defense is.

Meglátjuk, hogy 2-3-4 hét múlva mi lesz a helyzet. Simán változhat. Báár ... ahogy pár posttal lejjebb írtam, szerintem ez az offense évek óta a legkevésbé érzékeny utazásra, időjárásra, ellenfélre. Nem tudom, hogy januárig lesz-e rá megfejtés...
peterk2005
Frisco ellen jó felmérő lesz. Ha ne adj Isten ott is felrakunk simán 30-35 pontot, akkor leesne az állam. 😀
Vrij6
az a szép, hogy az utolsó három meccsen lj a 4. negyedet rendre kiülte. mi lett volna, ha erőltetni kell végig? meg ugye a miami meccsen is csücsizett, egy meccs mínuszban van tulajdonképpen a statok tekintetében.
több mint 6 éve
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 069 — Слава Україні! Героям слава!
Nehéz kiszámítani meddig lehet ilyen jó a Ravens O, tavaly ugye a Ramsé volt a csoda O, azt hitték nem lehet őket megállítani, aztán egy offseason alatt mégis sikerült.kapitnono

Persze előbb-utóbb valaki megcsinálja. Jelenleg viszont ez van, szerintem ezt a jelenlegi Ravenst nincs olyan defense amelyik 20 pont alatt tartaná. Az elmúlt 4-5 héten 40 fölött átlagolnak, úgy, hogy abban volt egy #1 és két kifejezetten jó defense is.

Meglátjuk, hogy 2-3-4 hét múlva mi lesz a helyzet. Simán változhat. Báár ... ahogy pár posttal lejjebb írtam, szerintem ez az offense évek óta a legkevésbé érzékeny utazásra, időjárásra, ellenfélre. Nem tudom, hogy januárig lesz-e rá megfejtés...
peterk2005
Frisco ellen jó felmérő lesz. Ha ne adj Isten ott is felrakunk simán 30-35 pontot, akkor leesne az állam. 😀

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 6 éve
malkav Baltimore Ravens 2 468
több mint 6 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 554 — The only discipline that lasts, is self discipline

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 8 228
Hát mondjuk megnézném mit kezdenek a Bears D-vel ha egészséges Hicks és Trevathan... Persze a ratyi O miatt kiszopnánk, de a D 20 pont környékén tartaná a Ravenst szerintem.
Tomcsik
Szerintem pont a ratyi O miatt nem tudnátok. Egy ilyen offense-t nem lehet még limitálni se nagyon, ha folyton újra nekifuthatnak mert a saját offense sorban 3&out-ol. A Pats járt még leginkább közel, hogy "ratyi támadósorral" meccsben maradjon, de egyrészt az ő "ratyi" soruk azért a Bearsénél jobb, másrészt kellett hozzá pár csúnya turnover is a Ravenstől. És ők se úszták meg 30 pont alatt.

A Ravens ellen a jelenlegi legjobb fegyver a turnoverek és/vagy a támadás. Az előbbi bizonytalan, de ha támadásban sikerül pontokat felrakni, közben ölni az időt, és lent tartani LJ-t, akkor meccsben lehet maradni, és a végére akkor "felgyorsul az óra", ami már nem feltétlenül nekik kedvez.
peterk2005
Nehéz kiszámítani meddig lehet ilyen jó a Ravens O, tavaly ugye a Ramsé volt a csoda O, azt hitték nem lehet őket megállítani, aztán egy offseason alatt mégis sikerült
kapitnono
Mi azt a csoda O-t is kivégeztük... Onnantól mindenki másolta amit csináltunk. A PO-ban meg is mondta McVay hogy a Pats a Bears playbookot használta...

több mint 6 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 145 — WHO DAT!!!!
Hát mondjuk megnézném mit kezdenek a Bears D-vel ha egészséges Hicks és Trevathan... Persze a ratyi O miatt kiszopnánk, de a D 20 pont környékén tartaná a Ravenst szerintem.
Tomcsik
Szerintem pont a ratyi O miatt nem tudnátok. Egy ilyen offense-t nem lehet még limitálni se nagyon, ha folyton újra nekifuthatnak mert a saját offense sorban 3&out-ol. A Pats járt még leginkább közel, hogy "ratyi támadósorral" meccsben maradjon, de egyrészt az ő "ratyi" soruk azért a Bearsénél jobb, másrészt kellett hozzá pár csúnya turnover is a Ravenstől. És ők se úszták meg 30 pont alatt.

A Ravens ellen a jelenlegi legjobb fegyver a turnoverek és/vagy a támadás. Az előbbi bizonytalan, de ha támadásban sikerül pontokat felrakni, közben ölni az időt, és lent tartani LJ-t, akkor meccsben lehet maradni, és a végére akkor "felgyorsul az óra", ami már nem feltétlenül nekik kedvez.
peterk2005
Nehéz kiszámítani meddig lehet ilyen jó a Ravens O, tavaly ugye a Ramsé volt a csoda O, azt hitték nem lehet őket megállítani, aztán egy offseason alatt mégis sikerült

több mint 6 éve
Tomcsik

peterk2005
Az a szép hogy a Bears D iszonyat mennyiséget van a pályán, ha jól láttam a múltkor átlagban a legtöbbet a ligában és így is s 4. legkevesebb pontot kapjuk ráadásul Hicks és Trevathan nélkül. Szerintem a D állná a sarat. Hozzá vannak szokva hogy szinte csak ők játszanak meccset hétvégenként...

Szerkesztette: Tomcsik

több mint 6 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 554 — The only discipline that lasts, is self discipline
Tomcsik

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
A beten még mindig a Pats (4.00), utána Ravens (4.20), Saints (6.50), 49ers (7.00)
Wyatt
A bet nem a csapatokra fogad, hanem a fogadókra. 😊

Ezért ez így is lesz mindaddig, amíg a fogadók el nem kezdenek átáramlani másik csapathoz.

Sztem ezt a Ravenst egy Colts def felfogasu/semaju def allithatna meg. Nyilvan nem a mienk, de abban a stilusban. Futas ellen jo DEk a fal szelen, tobbnyire zona def ahol egy S (Hooker) kiveszi a hosszut, a tobbiek meg maguk elott tartjak az elkapoikat (bend but don't break). Illetve az hogy minden playben 5-6 vedo van a labdason. Ezzel a nagy playek kivehetoek, de meg igy is kell egy jo offense hogy pontokat rakjanak fel a Ravens defnek.

Persze mindezt kb hiba nelkul kellene vegrehajtani, mert egy elrontott szog es homerun.Borbinho
A homerun már most is megvan az elrontott szögeknél, abban nem lesz nagyobb a kockázat. 😀

Egyébként ja. Szerintem is valami olyasmi lehet ez ellen az offense ellen a kulcs, hogy először is one gap. Mert két gapet nincs az a védő falember, aki le tudna védekezni úgy, hogy LJ bármikor képes megkerülni támadó falemberestül őt, és átrohanni a szabadon hagyott gapen úgy, hogy semmi esélye odaérni a falembernek. Másodszor kettő sideline-to-sideline LB, akik fogják a fennmaradó gape(ke)t, és az, aki felé nem megy a játék, képes átérni akár a másik oldalra is a szélre. Ezek közül legalább 1 jó legyen coverage-ben is. A hetedik pedig egy olyan LB / CB / S aki szintén tud futás ellen is védekezni, spy-t is játszani és coverage-ben is jó. Nem sok ilyen védelem van jelenleg az NFL-ben. 😊 A Colts D tényleg az egyik, ahol papíron meg van - illetve, ha fejlődnek még a fiatalok, akkor meg lehet majd - egy ilyen játékra alkalmas emberanyag. De nőni fog a számuk, mert a többi offense, az RPO, stb. is hasonló irányba nyomja a csapatokat. A Derwin James, Fitzpatrick, Darius Leonard féle több posztra is rakható, több feladatra is képes "tweener"-ek értéke szerintem a közeljövőben csak nőni fog.
peterk2005

több mint 6 éve
Voice Baltimore Ravens 1 825 — LA Lakers & Juventus
Egy kis aktual LamarJackson stat:

11 games 66.9% pct:

2427 Pyard 876 Ryard 24 TD pass 6 TD rush => 30 TD 5 Int

Ha ilyen utemben folytatja, az alapszakasz vegen kb:
3750 Pyard 1300 Ryard => 5050 yard 36 TD pass 9 TD rush => 45 TD 7 Int

Szerkesztette: Voice

The youngest player EVER with a perfect passer rating 😈 LJ8
több mint 6 éve
Voice Baltimore Ravens 1 825 — LA Lakers & Juventus
Ezt nezze meg mindenki.
Amikor sikitja a kommentator hogy "He is Houdini!" akkor borsodzik a hátam.

youtu.be/d5i23fybl0s

Szerkesztette: Voice

The youngest player EVER with a perfect passer rating 😈 LJ8
több mint 6 éve
gedam 6 478
 www.azcardinals.com/video/kyler-murray-highlights-best-plays-vs-49ers-in-week-11
azért ez egy jó kiinduló
a read optiont nyelik rendesen
több mint 6 éve
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 069 — Слава Україні! Героям слава!
Nekem sem feltétlenül gond, ha Bostonba kéne menni az AFC döntőben, mert "csak" a 2. kiemelés lett meg...

A Frisco ellen még bele is fér ilyen téren a bukta, 12 győzelem szerintem elég lesz a 2. kiemeléshez. 😊

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 6 éve
gedam 6 478
Bajnoki címet vizionálni meg ebből annyira érdemes, hogy nyilván annak van rá esélye, aki bejut a PO-ba. Ez megvan. Ha jól emlékszem, a legutóbbi Ravens bajnokcsapat utolsó 6 alapszakasz meccséből négyet bukott, mégis...Az első meg a végén szinte nem veszített meccset (izé... nem kapott TD-t) - nincs recept.
Azért a PO-ban kétségtelenül sikeresebb az, aki valamit emelni tud a fordulatszámon. Ez az AFC-ben a Patsben és a Chiefsben van benne, a Houstonnál szerintem ehhez nem elég jó a szakmai stáb, a Billsnél és az Oklandnél meg tán a játékosállomány. Mi pedig ehhez képest szerintem nem tudunk sok újat letenni, ami zavaró lehet.lucio
Szerintem nyugodtan lehettek ennél magabiztosabbak is. Ez a Ravens most baromira együtt van, és az esélyek is jók. Az offense egy proaktív, a defense pedig egy reaktív műfaj, ritkán fordul elő, hogy csapatok offense területén lépjenek előre az idény végén. Ez a defense-ekre sokkal jellemzőbb. Viszont ez a Lamarr féle offense jelenleg tényleg annyira "foolproof", amilyenre én nem emlékszem az elmúlt évek elit offense-eiből. Mindegyik sokkal érzékenyebb volt matchupra, időjárásra, pályára (dome vs szabad tér), idegen pályára, ez a Ravens offense meg alig. És eközben a védelem is kezd szépen összeállni, ami még javulhat is pontosan ezeknek a faktoroknak (is) és a reaktív jellegének köszönhetően.

Ha a vetélyársakat nézitek, akkor a Chiefsnél az offense Mahomessel nagyon jó, de nagyon függ attól, hogy ki egészséges, és ez nem csak Mahomesre vonatkozik. Ha bárki kiesik (Hill elsősorban, de Kelce, Watkins, vagy a futás is) akkor az utóbbi hónapokban van már blueprint arra, hogy hogyan is lehet limitálni. A defense-ük pedig néhány hét reményteljes fellángolás után bestagnálni - illetve inkább visszaesni - látszik. Tavaly a passrush miatt volt mire mutatni, mint lehetséges mentőmellényre, idén nem látom a mentőmellényt. A Patriots pedig defense oldalon olyan szenzációs, hogy ennél aligha van feljebb. És elsősorban a turnover mutatóban nagyok, ami a legkevésbé kiszámítható. Ha nem jön a turnover, akkor az a front7 azért átjátszható. Offense oldalon pedig a proaktív jelleg miatt nagy tartalékok nincsenek. Ha lennének, annak már látszania kellett volna / kellene.

Persze egy meccsen minden megtörténhet, és megértem, ha nem akarjátok eljinxelni túlzott optimizmussal. Én viszont tét nélkül dumálhatok, így nálam jelenleg a Ravens az egyértelmű favorit. 😊

(A vasárnapi meccs lesz szerintem az eddigi legkomolyabb tesztje az offense-nek. Érzésem szerint a Niners defense matchupban rosszabb, mint a Pats vagy a Chiefs volt. Nem is optimális, hogy meccselni kell most velük, mert egy esetleges SB rematch esetén a Niners def vs Lamarr offense több muníciót adhat a Ninersnek, mint a Niners off vs Ravens def adhat a Ravensnek.)
peterk2005
hát biztos, hogy teszt lesza frisco ellen, de engem most meglepne, ha kikapnánk. a szegény ember lamarjával idén már kétszer találkoztak és kyler murray mindkétszer jól nyomta, szerintem egyáltalán nem kedvez a d-jüknek a matchup. persze lehetnek fumblik meg intek, meg blokkolt puntok, rossz mezőnypozíciók, elrontott meccs, de most nem ezt a periódust éljük.

Szerkesztette: gedam
több mint 6 éve
gedam 6 478
én nem tartom feltétlen fontosnak a first seed üldözését. a kiemelés legyen meg és a kc-t kerüljük el. egy pats-kc meccsből biztos a new england jönne ki jobban?

Szerkesztette: gedam
több mint 6 éve
Collapo Baltimore Ravens Iowa Hawkeyes 3 293 — "Nevermore."
Ma hajnalban hivatalosan is felültem az eddig is robogó Ravens bandwagonra! 😊
Stoki
hozott isten

Alissa
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII

NFL - Not For Ladies!
több mint 6 éve
no Baltimore Ravens 8 600
Roman egy zseni. Kiment a ket csapat es elkezdtek focizni ahogy elvarhato volt. Ahogy vartam erobol megprobaltuk es ami viszont meglepo volt az hogy nem birtak meg lassitani se rajta. Skura aki fejlodik folyamatosan es ugysem igazan egy top C, de a csereje...Ki latott kulonbseget?

Yanda HOF 35 evesen inkabb hozzatesz a jelolesehez
Ingram meg...
no
ez az o-fal is azért.. nem lehet egyszerű lamar előtt játszani, de elképesztően jók. ha futás van méteres lukakat ütnek, a passznál a zsebet tartják 4-5 sec-ig bárki ellen, parádés.
gedam
Az OL azert remek mert a feladatuk megoldhato. MM alatt Flacco-val Skura pocsek, de most Boz es a C kivette Donald-ot ugy hogy inkabb mi adtunk a tobbi csapatnak gondolkodni valot, hogy lehet ellene, mint ok LJ ellen.
no
Azóta azért skura is fejlődött és ebben az OL-ben nagyon benne van a edző munkája is.....
malkav
Olvasd el mi lett ideirva osszesegeben, utana barmirol beszelhetunk amirol szeretnel, kiveve a gyevi biro
no
hmm oké?!?
Majd igyekszem megfelelően válaszolni, ahogy illik 😀 😀
malkav
Valaszolni!? Mire? Irtal valamit ami igaz csak nem ertem mit akartal kihozni belole. Nekem ugy hangzott mintha en irtam volna mikor egy masik forumon beszelgetek es ide beirok egy valasz amit oda szantam ezert javasoltam az elozo 4 sor elolvasasat es semmi koze semminek hogy illik 😊
no
Roman egy zseni. Kiment a ket csapat es elkezdtek focizni ahogy elvarhato volt. Ahogy vartam erobol megprobaltuk es ami viszont meglepo volt az hogy nem birtak meg lassitani se rajta. Skura aki fejlodik folyamatosan es ugysem igazan egy top C, de a csereje...Ki latott kulonbseget?

Yanda HOF 35 evesen inkabb hozzatesz a jelolesehez
Ingram meg...
no
ez az o-fal is azért.. nem lehet egyszerű lamar előtt játszani, de elképesztően jók. ha futás van méteres lukakat ütnek, a passznál a zsebet tartják 4-5 sec-ig bárki ellen, parádés.
gedam
Az OL azert remek mert a feladatuk megoldhato. MM alatt Flacco-val Skura pocsek, de most Boz es a C kivette Donald-ot ugy hogy inkabb mi adtunk a tobbi csapatnak gondolkodni valot, hogy lehet ellene, mint ok LJ ellen.
no
Azóta azért skura is fejlődött és ebben az OL-ben nagyon benne van a edző munkája is.....
malkav
Olvasd el mi lett ideirva osszesegeben, utana barmirol beszelhetunk amirol szeretnel, kiveve a gyevi biro
no
hmm oké?!?
Majd igyekszem megfelelően válaszolni, ahogy illik 😀 😀
malkav
Valaszolni!? Mire? Irtal valamit ami igaz csak nem ertem mit akartal kihozni belole. Nekem ugy hangzott mintha en irtam volna mikor egy masik forumon beszelgetek es ide beirok egy valasz amit oda szantam ezert javasoltam az elozo 4 sor elolvasasat es semmi koze semminek hogy illik 😊
no
Ja én csak erre a Skura pocsékra akartam reflektálni, hogy azért volt idő a fejlődésre MM óta és ez szerintem absz. Joe D érdeme, ahogy az is hogy felse tűnt a támadójátékon hogy Skura kiesett..
De majd figyelmesebben olvasok 😀 😀
malkav
En azt irtam, hogy Skura egy evvel ezelott atlag alatti volt ( szar ) MM-Flacco alatt.
Egyenileg is fejlodott es fejlodik ( volt honnan ).
Roman most olyat ker toluk amit tudnak, ez a legnagyobb dolog, mert lehetne javitani rajta de kozel sem a legnagyob need. Ma egy pocketQB-val jatszanank akkor bajban lennenk, a fejlodese ellenere.

Nalam a kiesesenel az dicseret hogy kiesik es "nem vettuk eszre" es igy kivettek Donaldot. Bozeman es az aktualis C, Skura-val is. Legalabbis a csapat reszerol, jol mutatja hogy felhuzzuk a jatekosokat. A Vasas ellen pusztitott ( ha jol remlik ) Donald.
több mint 6 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 258 — Invisible man
 twitter.com/daveheringer/status/1199007666049363969

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.