Baltimore Ravens
47 feliratkozó
több mint 6 éve
ma sem puntoltunk sokatKoch puntolt eleget a Baroval, had pihenjen.
gedam
több mint 6 éve
És ha fut Lamar, jön a győzelem.Ahhoz kepest passzolt inkabb 4TDt,oszt mégis jött..
Sobri Jóska
több mint 6 éve
ma sem puntoltunk sokatA labdabirtoklas 36:24 perc volt kerekitve. A Ravens iranyitott, ez a jatekuk.
gedam

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 6 éve
gedam
6 478
ma sem puntoltunk sokat
több mint 6 éve
Megnéztem,ez még csak 9 meccses stat,a mai nincs benne.Köszi a segitségetD az ma karistolt rendesen, lamar brutálisan játszik, le a kalappal a csapat elött nagyot játszott mind a kettö egység. Meg tudnátok mondani lamar meg ingram hány futott yardon áll jelenleg?Ingram 619,Kölyök 702,ebben nem tudom,hogy a maiak benne vannak-e. Ingramnak van még 120 elkapottja is.
Norbi180
LeviPoki
Norbi180
több mint 6 éve
Nincs benne 😊D az ma karistolt rendesen, lamar brutálisan játszik, le a kalappal a csapat elött nagyot játszott mind a kettö egység. Meg tudnátok mondani lamar meg ingram hány futott yardon áll jelenleg?Ingram 619,Kölyök 702,ebben nem tudom,hogy a maiak benne vannak-e. Ingramnak van még 120 elkapottja is.
Norbi180
LeviPoki
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 6 éve
Köszi a segitségetD az ma karistolt rendesen, lamar brutálisan játszik, le a kalappal a csapat elött nagyot játszott mind a kettö egység. Meg tudnátok mondani lamar meg ingram hány futott yardon áll jelenleg?Ingram 619,Kölyök 702,ebben nem tudom,hogy a maiak benne vannak-e. Ingramnak van még 120 elkapottja is.
Norbi180
LeviPoki
több mint 6 éve
Köszönöm a választ.D az ma karistolt rendesen, lamar brutálisan játszik, le a kalappal a csapat elött nagyot játszott mind a kettö egység. Meg tudnátok mondani lamar meg ingram hány futott yardon áll jelenleg?Lamar 702
Norbi180
Ingram 619
Edwards 278
cikesz
több mint 6 éve
D az ma karistolt rendesen, lamar brutálisan játszik, le a kalappal a csapat elött nagyot játszott mind a kettö egység. Meg tudnátok mondani lamar meg ingram hány futott yardon áll jelenleg?Ingram 619,Kölyök 702,ebben nem tudom,hogy a maiak benne vannak-e. Ingramnak van még 120 elkapottja is.
Norbi180
több mint 6 éve
D az ma karistolt rendesen, lamar brutálisan játszik, le a kalappal a csapat elött nagyot játszott mind a kettö egység. Meg tudnátok mondani lamar meg ingram hány futott yardon áll jelenleg?Lamar 702
Norbi180
Ingram 619
Edwards 278
több mint 6 éve
Orom volt munkaban nezni vasarnap este. 😊 Jackson nagy kiraly, es a vedelem talan osszekapja magat a fociszezonra.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 6 éve
D az ma karistolt rendesen, lamar brutálisan játszik, le a kalappal a csapat elött nagyot játszott mind a kettö egység. Meg tudnátok mondani lamar meg ingram hány futott yardon áll jelenleg?
több mint 6 éve
Gyerekek, kurva jol jatszunk.A D nekem kellemes meglepetés volt ma, Judon felszopta magát. Jól működött nagyon.
Liga best offense es a deffense is egyre jobb.
Voice
több mint 6 éve
Gyerekek, kurva jol jatszunk.Liga best offense es a deffense is egyre jobb.

The youngest player EVER with a perfect passer rating 😈 LJ8
több mint 6 éve
0-0-nál szállta, be, utána meg tátva maradt a szám...Nem vártam ennyire egyoldalú meccset.
De persze örülök neki.
Rams elleni MNF a következő, ilyen játékkal jók lehetünk mindenképpen!
8-2!!!
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 6 éve
Nincsenek szavak,álmosan kezdtünk,de tökéletes meccs lett.
több mint 6 éve
hollywood nem tudom mikor lesz már egészséges. év eleje óta alig edz, de meccsekre azért berakjuk. nem tudom milyen fajta sérülés ez, de nem lenne jobb ha pihentette volna?Bokájával bajlódik egész szezonban.
gedam
több mint 6 éve
gedam
6 478
hollywood nem tudom mikor lesz már egészséges. év eleje óta alig edz, de meccsekre azért berakjuk. nem tudom milyen fajta sérülés ez, de nem lenne jobb ha pihentette volna?
több mint 6 éve
több mint 6 éve
Jottek Peko-ek ezert, de a Texans a 3. legjobb csapat ( keretileg a Browns itt korul mozog) es nem veletlenul.jo kis meccs lesz.nagy kérdés lesz, hogy pierce papát tudjuk-e pótolni, mert miután kiesett azért a cincinátus haladt rendesen a futással
A parharcok erdekesek es jo teszt. A D-uk jo futas ellen, de a sec sebezheto. Kivancsi leszek mire megyunk ra, a passz lenne logikus, tehat jon a futas. Az erdekesebb a masik oldalon lesz, a D-unk mit tud kezdeni a tempoval. A Pats ellen nyeltuk. Fejlodtunk? A sec-unknek top-on kell lennie.
no
gedam
No-huddle nagyon megy nekik, mi meg kajoljuk. Ha van Pierce ha nincs, ha a D-t rossz personal-re birjak akkor van a fo baj. Nem mellesleg igy nem tudunk agresszivak lenni, anelkul meg jonni fog-e a nyomas a kerdes. Szerencse Watson neha bevarja. Nyomas nelkul az elkapok meg eletveszelyesek es akkor tudnak futni is. Cserebe mi erre lettunk tervezve es a parharc akar csemege is lehet. Ettol fuggetlenul Wink-nek a ritmusukat kellene elronditani, ami kockazattal jar. Szerintem viszont nem igy fogunk kezdeni.
LJ es az O tenykedeset bevarjuk ( ahogy ok is forditva ). Aki tudja a masikat fent tartani aze a gyozelem extra rossz-jo egyeni teljesitmeny nelkul, mert az el is donti itt.
A Texans front 7 meg igy is nagyon jo es nagyon jol fogjak a futast, tudnak nyomni. Kiemelheto a LB akik marha jok mind passz es futas ellen es Reid nagyon jo a TE elleni jatekban. Csakhogy nekunk nem egy TE-k van es hogy Boyle be lett veve a passzjatekba hatekonyan hogy nagyobb legyen a vakarozas a tuloldalon a D-eknek. A sec gyenge es tamadhatnank oket, de nem gondolom hogy Brees fele produkcioval akarunk nyerni bar LJ megmutatthatna ebben mennyit fejlodott. Egyszeruen a tempot magasan, no huddle es kifarasztani a tengelyt lenne a legegyszerubb ha tudunk haladni. Aki konzekvensen halad az elejen az megoli a masik D-et teljesen. Ha cserere tudjuk kesztetni oket akkor utana a csereik mar konnyebb falat. Ha nem megy akkor johet a sardagasztas es a Texans O kell elverni, de ha elonyben leszunk akkor futhatnak is idoleges sikerrel.
ok nem irok tobbet hajnalban, visszaolvasva es belejavitva is csak remelem hogy ertheto amit irtam
több mint 6 éve
gedam
6 478
jo kis meccs lesz.nagy kérdés lesz, hogy pierce papát tudjuk-e pótolni, mert miután kiesett azért a cincinátus haladt rendesen a futással
A parharcok erdekesek es jo teszt. A D-uk jo futas ellen, de a sec sebezheto. Kivancsi leszek mire megyunk ra, a passz lenne logikus, tehat jon a futas. Az erdekesebb a masik oldalon lesz, a D-unk mit tud kezdeni a tempoval. A Pats ellen nyeltuk. Fejlodtunk? A sec-unknek top-on kell lennie.
no
több mint 6 éve
jo kis meccs lesz.Volt a Cicak ellen is harom olyan drive, amihez koze nem volt a vedelmunknek, ettük szepen, aztan jottek az egyeni teljesitmenyek. A texans ellen is erre szamitok, csak itt nem usszuk meg harombol. Az O sztem hozni fogja azt, ami egy Whez kell, kerdes mennyit kapunk.
no
több mint 6 éve
jo kis meccs lesz. A parharcok erdekesek es jo teszt. A D-uk jo futas ellen, de a sec sebezheto. Kivancsi leszek mire megyunk ra, a passz lenne logikus, tehat jon a futas. Az erdekesebb a masik oldalon lesz, a D-unk mit tud kezdeni a tempoval. A Pats ellen nyeltuk. Fejlodtunk? A sec-unknek top-on kell lennie.
több mint 6 éve
gedam
6 478
azt akartam írni, hogy ezt a dumát már ellőttük a szíhoksz meg a pecc meccsek előtt. mondjuk az se bizonyított semmit sokak szerint, mert a szíhoksz ellen szerencsénk volt, bill papa meg direkt megverette magukat a jövőbeni siker érdekében. az a 14 és 17 pontos különbség nem jelent semmit, they said.A csapat mar bebizonyitotta h komolyan szamolni kell velunk. 😊 Ezen nem valtoztat 1-2 elbukott meccs ha bekovetkezik.Szerencsere a vasas tette dolgat, kivagta a fat maga alatt.Hat ha megvertek volna a Barnakat még meleg lehetett volna a pite, de igy ha csak a kotekezoket hozzuk es a Vasast megutjuk a vegen akkor 100%hogy mienk a csoport, persze jo lenne az elso meccsen pihenni. De ne szalljunk el azert, nagyon kivancsi leszek erre a harom meccsre, ha ebbol ketto meglesz magabiztosan, akkor komolyan szamolni kell velunk POban minden csapatnak.
Hátrafelé nagyon mar nem kell nezelodni.
Voice
LeviPoki
KeyG
Szerkesztette: gedam