Baltimore Ravens
47 feliratkozó
több mint 6 éve
twitter.com/theStevenRuiz/status/1196927330322698240?s=19Nagyon szaftos highlight video 😀
😀😀😀
Borbinho
A Bengals ellen a spin-move-ot nem renderelték túl jól, nem fordul körbe 360fokban a 8as, pedig sokkal látványosabb lett volna 😀
több mint 6 éve
En D oldalon bearaznek mindenkit, es akinek nem tetszik az osszeg mehet. Szamomra sokkal fontosabb az O. 1-2 falember sose art, es az O-ra kell huznunk a csapatot. Az is Defense ha 5-10 perces drive-okat vezetunk sorjaban. Ha ket embert valasztanom kellene a D-bol az Judon es Peters akinek maradnia kell.Nézd meg a Lionst, mit ér az O D nélkül.
KeyG
több mint 6 éve
Azért DT-ket jól tudunk hozni draftról, szóval lehet Mackból lesz a következő Bwill. Ebben az esetben nincs szükség pierce-re ... a Nagy kérdés, hogy Wink marad-e a csapatnál, az majd eldönti kire lesz szükség a rendszer szempontjából és kire nem ..
több mint 6 éve
twitter.com/theStevenRuiz/status/1196927330322698240?s=19😀😀😀
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
gedam
6 478
En D oldalon bearaznek mindenkit, es akinek nem tetszik az osszeg mehet. Szamomra sokkal fontosabb az O. 1-2 falember sose art, es az O-ra kell huznunk a csapatot. Az is Defense ha 5-10 perces drive-okat vezetunk sorjaban. Ha ket embert valasztanom kellene a D-bol az Judon es Peters akinek maradnia kell.hát azért a playmaker kell a d-be is. ha nincs peters int. utáni visszahordott td-je, akkor máshogy alakult volna a meccs és a mi sorsunk is. ha nincs az elit védekezés, lehet, hogy nagy hátrányból már nem talál úgy magára lamar a texans ellen és teljesen máshogy alakul minden.
KeyG
Szerkesztette: gedam
több mint 6 éve
Pierce egy erdekes kerdes ahogy BW is. Jelenleg nekik nem is feladatuk a belso nyomas, gyakorlatilag a futast fogjak csak es ez is a keres. A kerdes mi az elkepzeles a jovoben es ez eldonti a targyalas hevesseget. Azert nem mindegy hogy 2Gap-et jatszunk mert ezt akarjuk vagy mert Pierce-BW erre alkalmas csak.
több mint 6 éve
En D oldalon bearaznek mindenkit, es akinek nem tetszik az osszeg mehet. Szamomra sokkal fontosabb az O. 1-2 falember sose art, es az O-ra kell huznunk a csapatot. Az is Defense ha 5-10 perces drive-okat vezetunk sorjaban. Ha ket embert valasztanom kellene a D-bol az Judon es Peters akinek maradnia kell.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 6 éve
A 3 ERFA-n kívűl..Jimmyt én is szeretném, mint játékost,ha harmad ennyit keresne. De kétségtelen,hogy hasznos,amikor játszik,csak nem ennyi pénzért.Akkor én leszek Ozzie .. Right player right price... Judont azért kell megtartani mert ő az egyik hangadó a csapatban és tényleg nincs vele offfield issue, őt lehet túlfizetni. Peters már más tészta, nem véletlen hogy már a harmadik csapatban játszik, nála kérdés lesz emnnyire taksálja magát, bár lehet hogy ez a sok csapatváltás kicsit sok volt neki és hajlandó lesz kevesebbért is maradni jó közegben...Nem tudok napirendre térni, hogy Lámának minden héten van egy video game futása 😮 Már most egy teljes műsoridős szilveszteri vágást lehetne csinálni csak az idei futásaiból ahol dőlnek halomra a védők egymás nyakába. "Normál" szezonokban ha volt 1-1 ilyen futás akkor rögtön "play of the year" fedex ground player of the week mittugyamimég... Ő meg minden héten betol egy ilyet, nem tudom összeszedni az államat a földről.Megtartanam Peterst, Judont. A tobbiek nem kiemelkedo jatekosok.
De persze a D elvitte végre a show-t, mert Láma ugye csak hozta magát semmi extra 😀
"Kiszakadt a zsák", de azért ez ha jól számoltam 7ből 6 "coverage sack" volt, na nem fanyalogni akarok, de elég sokáig tartott míg odaértünk (leszámítva Bowsert a 2. QB-n a végén), de ha működik, működik, csak tartson ki mindig ennyire a secondary.
Itt az ideje, hogy mind elhigyjük amit látunk, és akárhogy is alakul idén, lehet mostmár számolgatni hogy kit tudunk megtartani:
Jimmy Smith,Brandon Carr,Michael Pierce,Patrick Onwuasor,Marcus Peters,Anthony Levine,Josh Bynes,Chris Moore,Jihad Ward,Matt Judon,Matt Skura,Gus Edwards,Patrick Ricard
Utolsó 3 ERFA szerencsére. Én talán mellettük a Peters, Judon, Pierce, Peanut és Josh Bynes-ra (ő is még csak 30 éves) szavaznék. Peters, Judon szerintem olyanok akiket érdemes kifizetni (on és off field is rendben vannak), és playmaker-ek, akiket iszonyat nehéz a drafton találni (főleg normális rusher-t). Túl nagy luxusnak érzem, ha végre egészséges cap mellett is elengedjük a legjobb OLB-nket.
Rolf
Voice
Kiegészítő emberek meg általában olcsón megtarthatók.
Pierce-t jó lenne , de szerintem a DT-knek magas szokott az ára lenni, nem biztos hogy őt visszahoznám nagy pénzért.
Viszont (talán ebben a fórumban egyedül) én Jimmy-t is szeretem, ha pályán van akkor bitang jól játszik, csak ez nem mindig sikerül neki, ha valami olcsóbb dealt sikerül vele összehozni akkor megint nincs probléma a CB sorral..
malkav
LeviPoki
Judon,Peanut kötelező két hangadó az öltözőben és playmaker mind a kettő, jó korban vannak DEAL.
Peterst, ahogy előttem leírták adnám, tényleg ragad hozzá a labda ő esetében at ego kérdés, mennyiért írna alá, de remeljük ő is úgy érzi itt megtalálhatja a számításait, amúgy is fekszik neki ez a Man Coverage schema, amit nyomunk.
Jimmy korrekt áron maradhat, nincs ellene kifogásom, a fizetése a baj vele most is és az egészsége, de mikor pályán van tényleg érezni.
Bynes/Levine korrekt iparosok, e rendszer termékei szerintem velük is korrektül meg lehet egyezni.(bár Bynesnál ugye a Fort deal jel lehet).
PIERCE na igen...én nála vagyok a legnagyobb bajban, nem tudom BWill kontraktból mennyi van még, de ha jól emlékszem az nem volt egy orr nehéz deal, ergo még marad. Két futás ellen hasznos NT/DT nem tartanék meg magas áron, hiába csípem Pierce-t. Abból a pénzből inkább valami Gerald McCoy szerű igazolást várok, aki belső nyomást tudna generálni.
Nálam mehet Moore,Ward,Pierce és sajnos Carr is. Jimmy/Bynes/Levine ár függvénye.
több mint 6 éve
Nem tudok napirendre térni, hogy Lámának minden héten van egy video game futása 😮 Már most egy teljes műsoridős szilveszteri vágást lehetne csinálni csak az idei futásaiból ahol dőlnek halomra a védők egymás nyakába. "Normál" szezonokban ha volt 1-1 ilyen futás akkor rögtön "play of the year" fedex ground player of the week mittugyamimég... Ő meg minden héten betol egy ilyet, nem tudom összeszedni az államat a földről.Csak Jackson futásaira reagálnék, ahogy a kommentátor is: Lamarkable 😀
De persze a D elvitte végre a show-t, mert Láma ugye csak hozta magát semmi extra 😀
"Kiszakadt a zsák", de azért ez ha jól számoltam 7ből 6 "coverage sack" volt, na nem fanyalogni akarok, de elég sokáig tartott míg odaértünk (leszámítva Bowsert a 2. QB-n a végén), de ha működik, működik, csak tartson ki mindig ennyire a secondary.
Itt az ideje, hogy mind elhigyjük amit látunk, és akárhogy is alakul idén, lehet mostmár számolgatni hogy kit tudunk megtartani:
Jimmy Smith,Brandon Carr,Michael Pierce,Patrick Onwuasor,Marcus Peters,Anthony Levine,Josh Bynes,Chris Moore,Jihad Ward,Matt Judon,Matt Skura,Gus Edwards,Patrick Ricard
Utolsó 3 ERFA szerencsére. Én talán mellettük a Peters, Judon, Pierce, Peanut és Josh Bynes-ra (ő is még csak 30 éves) szavaznék. Peters, Judon szerintem olyanok akiket érdemes kifizetni (on és off field is rendben vannak), és playmaker-ek, akiket iszonyat nehéz a drafton találni (főleg normális rusher-t). Túl nagy luxusnak érzem, ha végre egészséges cap mellett is elengedjük a legjobb OLB-nket.
Rolf
több mint 6 éve
Judon nagyon jo, a jatek amit jatszunk nem kedvez a sack szamainak de QB hit top5 korul van. Peters jatszhat meg 20 csapatban ha azt varjak el tole hogy shut-down CB legyen. Mi nem teszuk.Akkor én leszek Ozzie .. Right player right price... Judont azért kell megtartani mert ő az egyik hangadó a csapatban és tényleg nincs vele offfield issue, őt lehet túlfizetni. Peters már más tészta, nem véletlen hogy már a harmadik csapatban játszik, nála kérdés lesz emnnyire taksálja magát, bár lehet hogy ez a sok csapatváltás kicsit sok volt neki és hajlandó lesz kevesebbért is maradni jó közegben...Nem tudok napirendre térni, hogy Lámának minden héten van egy video game futása 😮 Már most egy teljes műsoridős szilveszteri vágást lehetne csinálni csak az idei futásaiból ahol dőlnek halomra a védők egymás nyakába. "Normál" szezonokban ha volt 1-1 ilyen futás akkor rögtön "play of the year" fedex ground player of the week mittugyamimég... Ő meg minden héten betol egy ilyet, nem tudom összeszedni az államat a földről.Megtartanam Peterst, Judont. A tobbiek nem kiemelkedo jatekosok.
Rolf
Voice
Pierce-t jó lenne , de szerintem a DT-knek magas szokott az ára lenni, nem biztos hogy őt visszahoznám nagy pénzért.
Viszont (talán ebben a fórumban egyedül) én Jimmy-t is szeretem, ha pályán van akkor bitang jól játszik, csak ez nem mindig sikerül neki, ha valami olcsóbb dealt sikerül vele összehozni akkor megint nincs probléma a CB sorral..
malkav
JSmith-t en gyapalom rendesen regota. A szerzodese alapjan a Ravens talan minden idok legrosszabb igazolasa/jatekosa a sztarok kozul. Ennyi. De nem utalom-szeretem.
1 koroskent szerettuk volna ha shut-down lesz. Utolso evere ( elotte alig mutatott valamit ) nyomott egy jo ( nem kiemelkedo evet) agyonfizettuk es soha, meg a legjobb napjan sem shut-down CB. Amikor jatszik akkor egy jo jatekos de nem tobb, cserebe lehet vele szamolni egy fel idenyre. Carr-t is miatta igazoltuk aki egy atlagos jatekos, de soha nem hagyott ki meccset. Ha jatszik WFuller a Texans-ban akkor Humphrey-t ra kellett volna rakni. Hopkins ellen ( sot hasonlo szintu WR ) ellen nagy szar JS. De ahogy irod, maradhat, olcson.
több mint 6 éve
Jimmyt én is szeretném, mint játékost,ha harmad ennyit keresne. De kétségtelen,hogy hasznos,amikor játszik,csak nem ennyi pénzért.Akkor én leszek Ozzie .. Right player right price... Judont azért kell megtartani mert ő az egyik hangadó a csapatban és tényleg nincs vele offfield issue, őt lehet túlfizetni. Peters már más tészta, nem véletlen hogy már a harmadik csapatban játszik, nála kérdés lesz emnnyire taksálja magát, bár lehet hogy ez a sok csapatváltás kicsit sok volt neki és hajlandó lesz kevesebbért is maradni jó közegben...Nem tudok napirendre térni, hogy Lámának minden héten van egy video game futása 😮 Már most egy teljes műsoridős szilveszteri vágást lehetne csinálni csak az idei futásaiból ahol dőlnek halomra a védők egymás nyakába. "Normál" szezonokban ha volt 1-1 ilyen futás akkor rögtön "play of the year" fedex ground player of the week mittugyamimég... Ő meg minden héten betol egy ilyet, nem tudom összeszedni az államat a földről.Megtartanam Peterst, Judont. A tobbiek nem kiemelkedo jatekosok.
Rolf
Voice
malkav
több mint 6 éve
Nehezen is érzem át a jelenlegi ravens-t, ennyi év Flacco-s szopás után nehéz elhinni hogy nem lesz egyszer lejtmenet ... 😀 😀Szerintem csak élvezd a csúcsra járatást. Sokan úgy vannak vele ahogy én: ha nincs a Ti időpontotokban saját csapat meccse, akkor nem kérdés hogy a Ravens meccset nézem.
malkav
több mint 6 éve
bowI
143
Így megverni egy bye weekről érkező Texanst... Wow.
több mint 6 éve
Carr nem nyilatkozott valamit hány évet játszana még? Le a kalappal a 12. kezdőként végigjátszott kihagyás nélküli szezonjáért!
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 6 éve
Akkor én leszek Ozzie .. Right player right price... Judont azért kell megtartani mert ő az egyik hangadó a csapatban és tényleg nincs vele offfield issue, őt lehet túlfizetni. Peters már más tészta, nem véletlen hogy már a harmadik csapatban játszik, nála kérdés lesz emnnyire taksálja magát, bár lehet hogy ez a sok csapatváltás kicsit sok volt neki és hajlandó lesz kevesebbért is maradni jó közegben...Nem tudok napirendre térni, hogy Lámának minden héten van egy video game futása 😮 Már most egy teljes műsoridős szilveszteri vágást lehetne csinálni csak az idei futásaiból ahol dőlnek halomra a védők egymás nyakába. "Normál" szezonokban ha volt 1-1 ilyen futás akkor rögtön "play of the year" fedex ground player of the week mittugyamimég... Ő meg minden héten betol egy ilyet, nem tudom összeszedni az államat a földről.Megtartanam Peterst, Judont. A tobbiek nem kiemelkedo jatekosok.
Rolf
Voice
több mint 6 éve
Nem tudok napirendre térni, hogy Lámának minden héten van egy video game futása 😮 Már most egy teljes műsoridős szilveszteri vágást lehetne csinálni csak az idei futásaiból ahol dőlnek halomra a védők egymás nyakába. "Normál" szezonokban ha volt 1-1 ilyen futás akkor rögtön "play of the year" fedex ground player of the week mittugyamimég... Ő meg minden héten betol egy ilyet, nem tudom összeszedni az államat a földről.Megtartanam Peterst, Judont. A tobbiek nem kiemelkedo jatekosok.
Rolf

The youngest player EVER with a perfect passer rating 😈 LJ8
több mint 6 éve
Nem tudok napirendre térni, hogy Lámának minden héten van egy video game futása 😮 Már most egy teljes műsoridős szilveszteri vágást lehetne csinálni csak az idei futásaiból ahol dőlnek halomra a védők egymás nyakába. "Normál" szezonokban ha volt 1-1 ilyen futás akkor rögtön "play of the year" fedex ground player of the week mittugyamimég... Ő meg minden héten betol egy ilyet, nem tudom összeszedni az államat a földről.De persze a D elvitte végre a show-t, mert Láma ugye csak hozta magát semmi extra 😀
több mint 6 éve
Marcus Peters megszerzése óta a Ravens védelme helyezi a legnagyobb nyomást az irányítókra, emellett pedig a második legrosszabb irányítómutatóra korlátozták az ellenfél QB-it, mindezt úgy, hogy azóta Russell Wilson, Tom Brady és Deshaun Watson ellen is játszottak.
Remelem nyaron megtartjuk Peterst.
Szerkesztette: Voice

több mint 6 éve
Adam Schefter (@AdamSchefter) tweetelte:Nekem LJ az evtized meglepetese lett..sok labdaja dadog még, de most mar dobalgat olyanokat, hogy csak lesek. A futasra meg szavak sincsenek, egy kurva varazslo. Ezt nem neztem volna ki tavaly belőle, egy igazi állat lett. A hozzaallasarol meg ne is beszéljünk, gyakorlatilag tokeletes QB. Bejott amit tavaly kivantam, hogy cafoljon rank, szkeptikusokra, megtette. Hajra Lemar. 😀
Who you got? t.co/rNgl6C3uTP
Jackson began the year with MVP odds at 10,000-1
gedam
több mint 6 éve
gedam
6 478
Adam Schefter (@AdamSchefter) tweetelte:Who you got? t.co/rNgl6C3uTP
Jackson began the year with MVP odds at 10,000-1
több mint 6 éve
gedam
6 478
ravens-seahawks, patriots, texans: 108-43
több mint 6 éve
Ami még jó hír Ferguson kezd belejönni, nagyon kellenének a rájátszásra Bowserrel, mert a pass rush Judon és más senki. Őszintén szurkolok neki, amennyire szkeptikus voltam vele a draft pillanatában, meggyőződésem (volt), hogy DeCosta kihúzta a saját Courtney Upshawját, de remélem innentől minden fordulóban rámcáfol.
több mint 6 éve
Egy kis Ravens stat.Liga 1. tamadasban.
Reszletesen: legtobb szerzett pont a ligaban 2. legtobb szerzett yard, legtobb futott, 20. Passzokban.
Liga 7. vedekezesben.
Reszletesen: 7. Legkevesebb kapott pont, 18. Passz ellen 7. Futas ellen.
Ugy nez ki Jacksonnak lesz egy 3000+ passzolt es 1000+ futott szezonja.
Ami pl Micheal Vicknek sosem sikerult.
Szerkesztette: Voice

több mint 6 éve
Csak mert futott az életéért 😀És ha fut Lamar, jön a győzelem.Ahhoz kepest passzolt inkabb 4TDt,oszt mégis jött..
Sobri Jóska
LeviPoki
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich