Baltimore Ravens
47 feliratkozó
több mint 6 éve
Az idei D-rol en nem igazan emlekszem hogy itt lett irva es kielemezve hogy rossz.Tudnak?tudnak. Mar ami az eredeti felvetest illeti.
Igor
Mas. A te velemenyed kulon erdekelne. En itt egesz szezonban sztarolom a vedelmet, mert sztem igenis jo. Aztan furcsallva latom, hogy egyik Ravens szurkolo szerint max nem rossz. Masik szerint pedig de. Te mit gondolsz? Sztem az emberenyaghoz kepest, nagyon is van egy rendszer, amihez alakitjak a rostert, es ertem, ki mit jatszik, es eredmenyes is. De persze, lehet en tevedek, szal erdekelne.
ulpianus
A viszonyitas a kulcs hogy mihez kepest, elvaras/regmult stb biztos lattal. Amit te irsz az "igenis jo" is ilyen. A D-nk kb top 10. Ebbe belefer az igenis jo-nem rossz es itt akar a rossz is, sot a sztarolasod is. Az biztos lehet rajta javitani.
| De hagyjuk is ezt, az en utolso amit irtam roluk egy Vasas kolleganak reagalva akinek alleejtos volt D visszaesese ( amit Mosley-nak tudott be, a rushD szerinte gyenge es a sec jo, osszefoglalva ).
De legyen a D-rol is. 2 Gap-t tolunk, ahol a draga B Williams adja az alapot, mivel passrush-ban gyenge, de igy nem is varjuk el tole es Pierce-tol. A futas ellen viszont jok. A fal szelen a futas megallitasaval voltak gondok, de kavargatva az embereket meg tudjuk oldani de nem idealis. A nyomas a sack-ek kivetelevel nagyon jo es meg jobbra is szamitok mar csak a serultek visszateresetol is. Tovabb tart egy picit a secondary es akkor tobbszor odaerunk majd a QB-hoz. Draga jatekosok BW kivetelevel a sec-ben vannak es teljesiteniuk is kell, mert itt jok es melyek vagyunk a serulesek ellenere. De az embereket a helyukon hasznalas csodakra kepes C Clark, Peanut, B Williams, Bowser- Ferguson paros egyutt, Peters ( egyelore ugy tunik ).
Wink tavalyhoz kepest gyengebb teljesitmenyt tud letenni, ami ket dologbol all. 1.) Nincs egy egyeni allat aki egyedul is el tudja verni az ellenfelet es idonkent a semmibol is hoz valamit. Ilyen volt Z Smith es Suggs ha mindkettore akarok peldat. Suggs-nal csak erre egy pelda, mert o egy kulon tema azert. A masik a blitz-ek gyakorisaga es minosege. Idenre az elrejtese nem megy olyan jol es ezen nagyon konnyu javitani, de kell ido hozza. A gyakorisaga idenre picit hatrany, nagyon agressziv maradt a csapat ( amit jo nezni ), de a jobbak ezt ki tudjak hasznalni. A kiszamithatosag mindig hatrany, foleg ha ez nem tarsul pusztito erovel. Ezen is konnyu valtoztatni, de mar lehet a kozejovonek szol es igy lepunk meg majd mindenkit. Ilyen szempontbol vannak nagyon jo meccseink es rosszabbak is.
Az emberanyaghoz van kialakitva a rendszer tenyleg es nagy pacsi Wink-nek. Costa latja ( elismeri ) es reagal akar tenni a javitasra szorulo posztokon ( volt hogy sikerult volt hogy nem, de penze nem igazan volt es igy kijelentheto hogy a korulmenyekhez kepest jol lavirozott ) Ez itt nagy szo az elmult evtized ket nagy problemaja hogy nem a kerethez igazitottak a jatekot es ha kell akkor elismerjuk ha nem vagyunk jok ( akarmilyen szinten ).
|
több mint 6 éve
Tudnak?tudnak. Mar ami az eredeti felvetest illeti.
Igor
Mas. A te velemenyed kulon erdekelne. En itt egesz szezonban sztarolom a vedelmet, mert sztem igenis jo. Aztan furcsallva latom, hogy egyik Ravens szurkolo szerint max nem rossz. Masik szerint pedig de. Te mit gondolsz? Sztem az emberenyaghoz kepest, nagyon is van egy rendszer, amihez alakitjak a rostert, es ertem, ki mit jatszik, es eredmenyes is. De persze, lehet en tevedek, szal erdekelne.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 6 éve
Ja🤣🤣 nagy gondok,az elmult 8 ev arrol szolt,hogy ki lesz a Pats ellenfele a konfdonton😂😂 es nagy valoszinuseggel ez iden sem lesz maskent,bar Nektek most jon a szezon nehezebb fele,ettol fuggetlenul szerintem nem kerdes,hogy a PO elso hetet a fotelbol nezitek-e🙂Legyunk ott, aztan majd izgulunk azon 😀A Pats tud futni.Tudnak?
ulpianus
Szerintem ez messze nem ennyire egyértelmű... és a legtöbb stat sem ezt támasztja alá, átlag alatti a rush O-juk. (még úgyis, hogy a defense figyel Tomra)
Nyilván az 1 yardosról be tudják nyomni, de mondjuk a 4. negyedben, jegelni a meccset, csak futással biztos nem fognak tudni.
Ha mondjuk 3-mal megy ellenünk a Pats a konfdöntőben, a saját 20-asukról jönnek, és van még hátra mondjuk 8-9 perc... alapvetően bizakodó lennék, hogy megkapjuk a lasztit egy győztes drive-ra.
PS: meglátjuk Wynn dob-e rajta valamit, nyilván ez egy ismeretlen még..
Igor
De ha vezetunk es tamadunk, nekem az jo opcio akkor is, ha a varakozasok szerint csak futassal nem lesz eselyunk lezarni a meccset. Mondjuk egy ilyen szitunal egy 5 perces TD-drive-ot barmikor el tudok fogadni, es erre viszont kepesek lehetunk.
En nagyon bizom a javulasban Wynn erkeztevel, mert arra nagyon nagy szukseg van, hogy egyaltalan konfdontorol beszelhessunk, de ez mar picit off
Wyatt
több mint 6 éve
Legyunk ott, aztan majd izgulunk azon 😀A Pats tud futni.Tudnak?
ulpianus
Szerintem ez messze nem ennyire egyértelmű... és a legtöbb stat sem ezt támasztja alá, átlag alatti a rush O-juk. (még úgyis, hogy a defense figyel Tomra)
Nyilván az 1 yardosról be tudják nyomni, de mondjuk a 4. negyedben, jegelni a meccset, csak futással biztos nem fognak tudni.
Ha mondjuk 3-mal megy ellenünk a Pats a konfdöntőben, a saját 20-asukról jönnek, és van még hátra mondjuk 8-9 perc... alapvetően bizakodó lennék, hogy megkapjuk a lasztit egy győztes drive-ra.
Igor
De ha vezetunk es tamadunk, nekem az jo opcio akkor is, ha a varakozasok szerint csak futassal nem lesz eselyunk lezarni a meccset. Mondjuk egy ilyen szitunal egy 5 perces TD-drive-ot barmikor el tudok fogadni, es erre viszont kepesek lehetunk.
En nagyon bizom a javulasban Wynn erkeztevel, mert arra nagyon nagy szukseg van, hogy egyaltalan konfdontorol beszelhessunk, de ez mar picit off

több mint 6 éve
gedam
6 478
megszór li elég magabiztos volt az előszezonban. oké, az nem jelent semmit, de kb. olyan érzése volt az embernek, hogy egy jó veterán playa dobálgat, annyira jól olvasott és döntött. mondjuk neki szerintem sokkal magasabban van a plafon, mint például rudolphnak. és nem arra gondoltam, hogy alacsony.Ami még a szerencsétek, remélem nem kiabálom el (s nem kell kiderülni) hogy sztem van egy tehetséges épkézláb csere QB is T McShorley személyében mögötte. Persze én elfogult vagyok vele kapcsolatban, de ő is használható, van sebessége is. A méretei miatt szokták őt is ekézni, de semmivel nem gyengébb mint pl K Murray.Egyelőre én nem láttok többet T McUnitasban mint egy korrekt cserét. Messze nincs olyan sebessége se neki se RG3-nek hogy ezt az O-t Ljhez hasonlóan elvezesse.
dande
Hamár LJ. akkor Fort kapott szerződéshosszabítást. 5.5M 2 év mélységnek teljesen jó a pénz szóval én ennek örülök...
malkav
Szerkesztette: gedam
több mint 6 éve
Ami még a szerencsétek, remélem nem kiabálom el (s nem kell kiderülni) hogy sztem van egy tehetséges épkézláb csere QB is T McShorley személyében mögötte. Persze én elfogult vagyok vele kapcsolatban, de ő is használható, van sebessége is. A méretei miatt szokták őt is ekézni, de semmivel nem gyengébb mint pl K Murray.Egyelőre én nem láttok többet T McUnitasban mint egy korrekt cserét. Messze nincs olyan sebessége se neki se RG3-nek hogy ezt az O-t Ljhez hasonlóan elvezesse.
dande
Hamár LJ. akkor Fort kapott szerződéshosszabítást. 5.5M 2 év mélységnek teljesen jó a pénz szóval én ennek örülök...
több mint 6 éve
A Pats tud futni.Tudnak?
ulpianus
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
Ami még a szerencsétek, remélem nem kiabálom el (s nem kell kiderülni) hogy sztem van egy tehetséges épkézláb csere QB is T McShorley személyében mögötte. Persze én elfogult vagyok vele kapcsolatban, de ő is használható, van sebessége is. A méretei miatt szokták őt is ekézni, de semmivel nem gyengébb mint pl K Murray.
több mint 6 éve
Nalunk a LJ projekt azert is johetett ossze, mert a csapat a beka segge alatt volt. Evek alatt szepen az O, mint olyan nem letezett mar. A kockaztatas benne volt, meg a "szerencse". A Trestman-MM +1000 dobas egy meccsen ami nem ment termeszetesen, az hozta magaval hogy nem ment a futas,mert inkabb arra figyelt az ellen. Erre idehoztak Roman-t ennek a megerositesere. Persze Flacco-val es az eredeti elkepzelessel pont annyit javitott ami eppen csak latszott. Erre az elet berakta LJ-t es ennyi. Itt volt egy szaki, egy kiveteles atleta, run-hoz jo OL-TE-k ES passproban kozepes OL, gyenge WR-k. Kiprobaltuk RGIII-t is de nem feltek a labat, a passznal meg hiaba volt jobb LJ-nel a csapat ugyanolyan alkalmatlan volt korulotte. Kenyszer es Roman zsenije tavaly megadta a lokest a dontesre. Ha mi huzunk elsonek QB-t akkor a Mayfield, Darnold, Allen, Rosen negyesbol rosszabbul allnank rovidtavon mindenkeppen. Mayfield az agyontankolt Browns-ban hatareset, kepzeljuk el MM keze alatt nalunk.lj-nél is kérdés az evolúció. qb-t egy évtizedre szeretne találni mindenki. lamarnak meg kell lépnie a jó pocok qb szintet, ha nagy szerződést akar, mert 28 évesen már nem 4.3 lesz a 40yardja csak 4.7, éppen elég a zsákhoz. lassabban reagál, nem tudja elkerülni a nagyütést stb. ilyen szempontból szerencsés, hogy korán került a ligába, van ideje rá. amikor meg kell majd adni neki a nagy pénzt már lesz róla elég adat, hogy megéri-e vagy nem. nekem mondjuk nincsenek kétségeim.Ennyire nem hulyek. Nem hallgatom a nyilatkozatokat es JH nem kellene ilyeneket mondania ( nem is jellemzo ra, bar hulyesegeket tud beszelni ). A liga nem fog megvaltozni. Roman Kap-el is nagyon sikeresen mukodott, megsem teptek szet az ugynoket. Vick-LJ kivetelesen jol futnak/atletak ezt nem lehet osszehasonlitani egy normalisan gyors futoQB-val. Nem fognak atallni erre, a csapatok kivalo pocketQB-kat keresnek, jogosan. A Pats elleni siker miatt meg foleg nem, talan a csoportjaban szamit igy.Roman a futasok es a futoQB-k mestere. Nem latok 10-15 masik csapatot, de a sikere meghulyithet egy csomo FO-tJa persze erre gondoltam én is, amikor sikeres egy DC/OC, hidd el van 10/15 csapat/GM/owner aki le se szarja hogy köze nincs a saját meg a sikeres systemnek egymáshoz. Ez túl sok logikát feltételezne. Tényleg nincs ennyire sok futó QB de ez nem számít sőt... Ha most megfeneklene is a hajónk Harb mondása szerintem már bejött: az offense-ünk forradalmian új, és meg fogja változtatni a ligát (legalábbis pár csapat szemléletét).
no
Vigyázat! Én most nem kérkedek, ez korántsem csak pozitívum, és főleg nem dicséret a többi coach/coordinator-ra nézve. Biztos vagyok benne, hogy lesz jó pár olyan hülye, aki azt hiszi ezek után, hogy akár hanyadik körös jól futó QB-vel lecopy-zza ezt a rendszert, esetleg elcsábítja Romant, padoltatja a pocket QB-ját, és akkor majd eséllyel indul ő is a pats ellen. Bár ez ennél nyilván sokkal komplexebb, és ezt szerintem az a 10-15 csapat is tudja, viszont mi baj lehet alapon próbálkozni fognak, és evidens h Roman-t is akarni fogják hozzá.
Rolf
no
és ilyen szempontból persze, hogy nem a lábas qb-kat keresik, hanem a kezeseket. kevesebb a rizikó.
meg ugye a 32 frencsájzból hány vállalná be, amit mi? ahhoz nagyon kell hinni egy újonc qb-ban, hogy az ő skill setjére építsd az egész o-t. harbaugh is csak azért vállalta be lamart, mert már nem volt választása, az állása volt a tét. nagyot kockáztatott és nagyot nyert, nyertünk.
gedam
Az jo hogy bealltak moge, de sok kockaztatas nem volt ( elveszitettuk MM-t ) es nem is
A "szerencse" ugye meg hatareset megint. Azert amit osszehoztak az elmult fel evtized alatt az szegyen marad es a mostanra a "szarbol epitunk varat" igaz. De orulhetunk a komuvest legalabb jot valasztottunk.
Szemely szerint bizok LJ-ben, mert 1.) jo nezni; 2.) ha ot le kell cserelni akkor Roman-t is es az uj OC kivalasztasat lelegzetvisszafojtvaszemeketforgatvacsukottszajjalmormogvaanyazassal fogom atelni.
több mint 6 éve
De kérdem én: akár egy brédi offense képes lenne mondjuk 4. negyedben 8 perccel a vége előtt kb az összes órát bezabálni? Szinte biztos, hogy nem, kb pont annyi az esélyük mint nekünk 1:30al a vége előtt a saját 10esről TD-t szerezni. RolfA Pats tud futni. Egyreszt lazabb a run defense, vagy Tomi szetdob. Szal atlagos futok Istennek tunnek neha.
Masreszt itt nem kell meccset nyerni. Idothuzni kell
De igazabol a rovidpasszos (stabil) passzjatekkal ugyanugy lehet kontrollalni az orat.
A Ravens is tud sietni, ha kell. Lamar nem dobja rosszabbul a mely passzokat, mint sokan. Van persze nala jobb.
Ilyenkor kockaztat. De mast egyebkent sincs ertelme tenni. Nyilvan amíg nem muszaj, nem kockaztatnak, futnak. De a bombazas a terv es a stilus resze.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 6 éve
gedam
6 478
lj-nél is kérdés az evolúció. qb-t egy évtizedre szeretne találni mindenki. lamarnak meg kell lépnie a jó pocok qb szintet, ha nagy szerződést akar, mert 28 évesen már nem 4.3 lesz a 40yardja csak 4.7, éppen elég a zsákhoz. lassabban reagál, nem tudja elkerülni a nagyütést stb. ilyen szempontból szerencsés, hogy korán került a ligába, van ideje rá. amikor meg kell majd adni neki a nagy pénzt már lesz róla elég adat, hogy megéri-e vagy nem. nekem mondjuk nincsenek kétségeim.Ennyire nem hulyek. Nem hallgatom a nyilatkozatokat es JH nem kellene ilyeneket mondania ( nem is jellemzo ra, bar hulyesegeket tud beszelni ). A liga nem fog megvaltozni. Roman Kap-el is nagyon sikeresen mukodott, megsem teptek szet az ugynoket. Vick-LJ kivetelesen jol futnak/atletak ezt nem lehet osszehasonlitani egy normalisan gyors futoQB-val. Nem fognak atallni erre, a csapatok kivalo pocketQB-kat keresnek, jogosan. A Pats elleni siker miatt meg foleg nem, talan a csoportjaban szamit igy.Roman a futasok es a futoQB-k mestere. Nem latok 10-15 masik csapatot, de a sikere meghulyithet egy csomo FO-tJa persze erre gondoltam én is, amikor sikeres egy DC/OC, hidd el van 10/15 csapat/GM/owner aki le se szarja hogy köze nincs a saját meg a sikeres systemnek egymáshoz. Ez túl sok logikát feltételezne. Tényleg nincs ennyire sok futó QB de ez nem számít sőt... Ha most megfeneklene is a hajónk Harb mondása szerintem már bejött: az offense-ünk forradalmian új, és meg fogja változtatni a ligát (legalábbis pár csapat szemléletét).
no
Vigyázat! Én most nem kérkedek, ez korántsem csak pozitívum, és főleg nem dicséret a többi coach/coordinator-ra nézve. Biztos vagyok benne, hogy lesz jó pár olyan hülye, aki azt hiszi ezek után, hogy akár hanyadik körös jól futó QB-vel lecopy-zza ezt a rendszert, esetleg elcsábítja Romant, padoltatja a pocket QB-ját, és akkor majd eséllyel indul ő is a pats ellen. Bár ez ennél nyilván sokkal komplexebb, és ezt szerintem az a 10-15 csapat is tudja, viszont mi baj lehet alapon próbálkozni fognak, és evidens h Roman-t is akarni fogják hozzá.
Rolf
no
és ilyen szempontból persze, hogy nem a lábas qb-kat keresik, hanem a kezeseket. kevesebb a rizikó.
meg ugye a 32 frencsájzból hány vállalná be, amit mi? ahhoz nagyon kell hinni egy újonc qb-ban, hogy az ő skill setjére építsd az egész o-t. harbaugh is csak azért vállalta be lamart, mert már nem volt választása, az állása volt a tét. nagyot kockáztatott és nagyot nyert, nyertünk.
több mint 6 éve
Ennyire nem hulyek. Nem hallgatom a nyilatkozatokat es JH nem kellene ilyeneket mondania ( nem is jellemzo ra, bar hulyesegeket tud beszelni ). A liga nem fog megvaltozni. Roman Kap-el is nagyon sikeresen mukodott, megsem teptek szet az ugynoket. Vick-LJ kivetelesen jol futnak/atletak ezt nem lehet osszehasonlitani egy normalisan gyors futoQB-val. Nem fognak atallni erre, a csapatok kivalo pocketQB-kat keresnek, jogosan. A Pats elleni siker miatt meg foleg nem, talan a csoportjaban szamit igy.Roman a futasok es a futoQB-k mestere. Nem latok 10-15 masik csapatot, de a sikere meghulyithet egy csomo FO-tJa persze erre gondoltam én is, amikor sikeres egy DC/OC, hidd el van 10/15 csapat/GM/owner aki le se szarja hogy köze nincs a saját meg a sikeres systemnek egymáshoz. Ez túl sok logikát feltételezne. Tényleg nincs ennyire sok futó QB de ez nem számít sőt... Ha most megfeneklene is a hajónk Harb mondása szerintem már bejött: az offense-ünk forradalmian új, és meg fogja változtatni a ligát (legalábbis pár csapat szemléletét).
no
Rolf
több mint 6 éve
Ugye azért azt tudni kell,hogy ez a rendszer,amit mi játsszunk és amit rajtunk kívül senki nem csinál a ligában,az magába foglalja azt,hogy várhatóan nem lesznek 2perces nyerő driveok, vagy csak kisebb nagyobb szerencsével. Nem erre rendezkedtünk be,hanem arra,hogy nagyon hosszú driveokkal domináljuk az ellenfelet,fárasszuk a védelmüket és pihentessük a gyengébb védelmünket. Ha ez működik a meccsek többségénél,akkor nem is nagyon van szükség másra. Illetve Lamar fog még valami fejlődni a passzjátékban is,vannak már most is ígéretes dobásai,amikre talán lehet majd alapozni akkor,amikor "kiöregszik" az RB szerepből.Pontosan! Ugye a fizetési sapka elég jó dolog arra, hogy mindenben ne lehessünk jók. 2 min drive-ban nem is igen leszünk. De kérdem én: akár egy brédi offense képes lenne mondjuk 4. negyedben 8 perccel a vége előtt kb az összes órát bezabálni? Szinte biztos, hogy nem, kb pont annyi az esélyük mint nekünk 1:30al a vége előtt a saját 10esről TD-t szerezni. Nekünk úgy kell játszani, hogy ne legyen szükség a 2min TD-re, aztán ha mégis lesz, akkor megpróbáljuk, lehet hogy 1x sikerül is, de ez a gyengénk. Ha már viszont pl csak Tucker-t kell közelebbvinni, az már sokkal inkább menne is.
Az uccsó bekezdésedhez annyit,hogy szerintem 8 meccs után sokkal jobb a D,mint amit várni lehetett,volt nagyon rossz meccsük,de nagyjából egyben van,persze meló az van itt még.
Amúgy meg szerintem BB nélkül a Steelers most esélyesebb bármire is,mint az utolsó 2 évben. Nem akarom bántani Benőt,tényleg mindenki szereti,de nem való neki már az NFL,legalábbis nem a QB szerepkör...Sérülésnek sosem örül az ember,de alapvetően jobban jártatok,hogy kiesett.Szarul játszik két éve,na,monnyuk ki.
LeviPoki
több mint 6 éve
Roman a futasok es a futoQB-k mestere. Nem latok 10-15 masik csapatot, de a sikere meghulyithet egy csomo FO-tJa persze erre gondoltam én is, amikor sikeres egy DC/OC, hidd el van 10/15 csapat/GM/owner aki le se szarja hogy köze nincs a saját meg a sikeres systemnek egymáshoz. Ez túl sok logikát feltételezne. Tényleg nincs ennyire sok futó QB de ez nem számít sőt... Ha most megfeneklene is a hajónk Harb mondása szerintem már bejött: az offense-ünk forradalmian új, és meg fogja változtatni a ligát (legalábbis pár csapat szemléletét).
no
több mint 6 éve
gedam
6 478
Ravens quarterback Lamar Jackson was one of two players missing from the team’s practice Thursday afternoon.Jackson, who was a full participant in practice Wednesday, was not seen in the locker room before Thursday’s workout. Along with defensive tackle Brandon Williams, he did not come out onto the field during the portion of practice open to media.
🥶🥶
több mint 6 éve
gedam
6 478
Boykint kéne baszatni, ha nem lettem volna egyértelműja így már értelek.
Wyatt
több mint 6 éve
gedam
6 478
Olyan tök mindegy, hogy húztuk-e WR-t, ha aztán nem játszatjátokazért szníd és holivúd igen fontosak 3. kísérleteknél (vagy 4.-nél)
Wyatt
ha brown egészséges lett volna a meccsünkön ,sokkal nagyobb szerepet kapott volna, de még mindig nem az.
kell egy elit wr és ha nem is lesznek elit számai, de kulcsjátékoknál, red zone-nál be lenne vonva a játékba. szníd aranyos, de rotációs playa.
Szerkesztette: gedam
több mint 6 éve
Az O-ket befejezve. Most a sema viszi a csapatot, amihez LJ a kulcs es par ember akik nem igazan szamitanak. Nekunk ugyanugy kell epiteni az O-t mint egy masik pocketQB-s csapatnak es ha cserelni kell LJ-t barmilyen okbol ( nem fejlodik, serules ) akkor csak uj sema kell de az O kesz lesz. Ha meg atmenetnek tekintjuk a mostani jatekot annak meg nagyon jo. OL, all-round TE es RB, WR1, 50-50 labdak leszedoje ugyanazok kellenek csak most igy jelenleg csak segitseg.
több mint 6 éve
Az NFL-ben semmi se működik konstans módon évekig tervezhetően, ami játékosokhoz kötődik. Pláne olyan játékosokhoz, akik nem kiegészítő emberek, hanem sztárok, alappillérek. Sérülések, munkamorál visszaesés, alulmotiváltság, megzápulás agyilag, anyagiak, emberi problematikák, és még ezer dolog lehet az okok között.Azt allandoan hangoztatom, hogy ez egy egyszeri liga. Erre nem sok pelda van hanem rengeteg. Falcons, SF 2012, Dak+Zeke+OL elso eve, Jags stb, de jatekosok karrierjetol keresztul edzokig.
Ha 10-20 évente akad egy olyan, akinél mégis, akkor az a kivétel, ezért logikus, ha az a prognózis, hogy az idei tipikus "most vagy soha" év a Ravensnek Lamarral.
Mondjuk 30% a valószínűsége, hogy a jövő évben Lamar zsenijének hasznosíthatósága, eredményekreválthatósága csökken, 55%, hogy a következő két évben, és legalább 75%, hogy 3 év múlva már nem lesz nyitva a SB ablak.
(És ez persze minden csapatra igaz, a nagyon ritka valódi dinasztiákat kivéve.)
A tegnapból meg a mostból sosem következik lineárisan a jövő.
Sobri Jóska
Attol meg a csapatok kb 5 eves ciklusonkent elnek. Termeszetesen belekop a szerencse, serules, egy masik jo csapat csucsa magasabban van stb. A rengeteg okbol amit felsorolsz az 5 ev a tamasza. Egy ujonc nem keres sokat ezert a nagy penz elott ritkan alulmotivaltak, hulyul meg a penztol, munkamoral visszaeses.
A most vagy soha akkor igaz, ha ennel nem fog jobban dobni es ez a csapat maximuma. A remenyt viszont az idei holtszezonbeli fejlodese okozza, de garancia nincs a jovore nezve persze.
De a sok toltelek utan a mostani Ravens O-ben nincsenek sztarok nagy penzert, vegre lesz penz. Minden jo jatekost meg lehet tartani. Akik ma ezt a rendszert futattjak gyakorlatilag ingyen jatszanak. A fal meg mindig minden rendszerben kell. Egyelore LJ ok es orulok hogy teszik ala a lovat. De ha kiderul hogy a csapat eletkeptelen lesz vele, akkor sem tortent semmi. Lesz egy uj QB es LJ-vel bukik Boyle esetleg par OL emberke.
több mint 6 éve
Az NFL-ben semmi se működik konstans módon évekig tervezhetően, ami játékosokhoz kötődik. Pláne olyan játékosokhoz, akik nem kiegészítő emberek, hanem sztárok, alappillérek. Sérülések, munkamorál visszaesés, alulmotiváltság, megzápulás agyilag, anyagiak, emberi problematikák, és még ezer dolog lehet az okok között. Ha 10-20 évente akad egy olyan, akinél mégis, akkor az a kivétel, ezért logikus, ha az a prognózis, hogy az idei tipikus "most vagy soha" év a Ravensnek Lamarral.
Mondjuk 30% a valószínűsége, hogy a jövő évben Lamar zsenijének hasznosíthatósága, eredményekreválthatósága csökken, 55%, hogy a következő két évben, és legalább 75%, hogy 3 év múlva már nem lesz nyitva a SB ablak.
(És ez persze minden csapatra igaz, a nagyon ritka valódi dinasztiákat kivéve.)
A tegnapból meg a mostból sosem következik lineárisan a jövő.
több mint 6 éve
Onmagahoz kepest igen, de jo jatekhivasokkal nagyon jo is lehetne. Ha nem all be a sorba akkor...Szarul játszik két éve az tény! Hogy jól jártunk e vele, ez viszont igencsak nehéz ügy, én vitatnam. De az tuti, hogy nálatok az edzői stáb lényegesen jobban el tudja adni LJ erossegeit és elrejteni a gyengeit, mint a mienk Rudinal. Persze sok csapat a helyünkben már feladta volna az évet, nálunk szimpatikus, hogy ez szóba sem jöhet....Most nem akarok kötözködni, csak számomra hihetetlen jelenleg, hogy ez mondjuk három évig működőképes dolog lehet. Kizártnak tartom, hogy egy futásra épülő rendszert, ami szimpla gaptámadáson és létszámfölény kialakításán alapul, ne tudnának levédekezni évekig a védelmek. Alapvetően ez ugyanaz, mint a Michael Vick, RG III és Kaepernick- szerű elgondolás, viszont szerintem nektek nagyságrendekkel jobb v működőképesebb falatok van hozzá.Ugye azért azt tudni kell,hogy ez a rendszer,amit mi játsszunk és amit rajtunk kívül senki nem csinál a ligában,az magába foglalja azt,hogy várhatóan nem lesznek 2perces nyerő driveok, vagy csak kisebb nagyobb szerencsével. Nem erre rendezkedtünk be,hanem arra,hogy nagyon hosszú driveokkal domináljuk az ellenfelet,fárasszuk a védelmüket és pihentessük a gyengébb védelmünket. Ha ez működik a meccsek többségénél,akkor nem is nagyon van szükség másra. Illetve Lamar fog még valami fejlődni a passzjátékban is,vannak már most is ígéretes dobásai,amikre talán lehet majd alapozni akkor,amikor "kiöregszik" az RB szerepből.
Az RPO sokkal összetettebb dolog, Pedersonék tökélyre vitték NFL szinten, nyertek vele egy SB-t, aztán meg lehet nézni, hogy milyen eredményességgel jár egy év távlatában. Persze elemeket - mint minden stratégia esetén - lehet belőle meríteni, de komplett rendszerként diszfunkcionális és kifejezetten kontraproduktív, mert megtanítja elkényelmesedni a QB-t (lásd pl Goff vagy Mayfield).
A passzjátékotok pedig nagyon egyszerűsített, bár hatásos, de LJ-nek vannak nagy korlátjai. Ezért van az, hogy amikor hurry van és precíziós döntések szükségesek (2 min drill), abba beletörik, mert pontatlan és rossz a mechanikája. Szoros meccseken hátrányból játszva sztem nem tudja megoldani. Persze ez fejleszthető, a rövid távokat már sokkal jobban dobja, mint tavaly, de ebbe a rendszerbe pl egy elit WR tök felesleges, mert nem fogja neki 40 yardra pontosan odadobni a fly-t. (Más kérdés, hogy idén jöttek szép számmal miracle playek, amik Russell Wilsonnál is megvannak, de ezen nem tervezett játékok, hanem improvizáció, amit az OC-k azért szeretnek idővel kiölni, mert hosszútávon több kárt okozhat, mint hasznot - Wilson-t és Mahomes-t is levették sok mindenről a sérülések után pl)
Én azt gondolom, hogy ha idén nem játszotok AFC döntőt, akkor az kudarc és azt sem tartom elképzelhetetlennek, hogy SuperBowlba mentek (nem is bánnám).
Ha ezt a fajta dominanciát, a körülmények ilyen együttállását (a konf-ban 3 értelmes csapat) nem tudjátok IDÉN kihasználni, akkor szerintem az nagy öngól lesz, mert én magam nem látom azt, hogy biztosan egyenesvonalban fog felfelé menni a támadóteljesítményetek. Függetlenül attól, hogy szezon előtt nagyobb küzdelmet vártam köztünk (nyilván egy Big Ben-nel kalkulálva) és nem is számítottam arra, hogy ennyire jók lesztek O oldalon.
A jövőben a helyetekben a D-re helyezném a hangsúlyt, mert ott nem várt módon rosszabb az összkép, mint amire számítani lehetett, időlegesen kiürült a tehetségszint - nem volt véletlen a Thomas sign és a trade Petersért. Abban is szkeptikus vagyok, hogy domináns front7 nélkül mire lehet menni manapság, persze a Patriots ellen azért már volt fénysugár.
Bocs az okoskodásért.😊
Fast Willie
Az uccsó bekezdésedhez annyit,hogy szerintem 8 meccs után sokkal jobb a D,mint amit várni lehetett,volt nagyon rossz meccsük,de nagyjából egyben van,persze meló az van itt még.
Amúgy meg szerintem BB nélkül a Steelers most esélyesebb bármire is,mint az utolsó 2 évben. Nem akarom bántani Benőt,tényleg mindenki szereti,de nem való neki már az NFL,legalábbis nem a QB szerepkör...Sérülésnek sosem örül az ember,de alapvetően jobban jártatok,hogy kiesett.Szarul játszik két éve,na,monnyuk ki.
LeviPoki
Klaci79
En nekem is szimpatikus hogy nem adjatok fel. De visszaterek ujra a vesszoparipamra, mindenkinek meg lett a felmentes BB serulese miatt. Az O a holtideny miatt teljesen megujulhatna. Barmit csinalhatnatok akar Rudi alapjan donteni mi legyen a sema vagy egy uj semat ahol most kiderulhetne mi hianyzik. Ha minden meccsen ugy mennek ki a fiuk-edzok hogy nyerni akarunk, nem cserelitek el a jo/draga jatekosokat, IR-en sincsenek mert hideg volt a fagyi akkor nem adnatok fel az evet. Nem az donti el hogy nem lesz negativos a szezon, ha most a legrosszabb esetben 7-9 lesz a szezon akkor is ki lehet jelenteni, nem adtatok fel.
De en nem latom a bizalmat Rudi fele, nem latom a semat. Azt erzem nyerjunk minel tobbet es kesz. Jovore mi lesz? BB vissza es ha nem jon ossze fantasztikusan akkor az utolso eveben Rudi ujra vagy QB draft? Ebben az esetben 2 ev kuka es indul az epitkezes a 3.-ban Rudi-val vagy Rookie-val.
En nem a W akarasat banom. Hamar Vasas akkor az uj kitalalt "vasuti sin gorbito" semat tolnatok es ha annyi hianyzik akkor be lehet dobni pl. a wild-cat-et is idonkent. De csak a W kedveert ma wild-cat, holnap Airraid, utana RPO, utana Connerstrong, utana Tapsi Hapsi. Az O rostere tele van 2-3 evesekkel, a felerol senki nem fog tudni sokat, a fal ereje kikopoban lesz 2 ev mulva es ez a stagnalas elnyulhat amikor a D eppen hasithatna. De mindegy.
több mint 6 éve
A 2 evel ezelotti Flacco csapatnak az volt a hegy teteje es majdnem bejutottunk, de nem lett volna ertelme.Szerintem a futásorientált játékszemlélettel PO-ban nem tudsz végigmenni 3-4 meccset és nyilván az a cél. Te mondod folyton, hogy a bejutás az részsiker és ne vakítson el senkit, ha nincs reális esélyed nyerni. Én nem tudom belelátni LJ-be, hogy 20-30 jó passzal operálna végig egy meccsen, mert nem képes koncentrálni ehhez - szerintem. Varázsütésre persze időlegesen javulhat és mint írtam fejlődött sokat, de a run nélkül még önmagában kevés. Egy Browns megölte a run-t, meghalt a play. Addig vagytok jók kizárólag futással, ameddig egy fizikális védelem nem jön szembe, és LEHET, hogy tudtok váltani. Én ezt még idén nem láttam, nem voltatok rákényszerítve vagy nem sikerült megoldani, nézőpont kérdése.Ha fejlodik az idovel egyutt akkor miert ne mukodhetne. Az bizakodasra ad okot, hogy sajat maga mennyit fejlodott dobasban egy holtszezon alatt ( van meg hova termeszetesen )Most nem akarok kötözködni, csak számomra hihetetlen jelenleg, hogy ez mondjuk három évig működőképes dolog lehet. Kizártnak tartom, hogy egy futásra épülő rendszert, ami szimpla gaptámadáson és létszámfölény kialakításán alapul, ne tudnának levédekezni évekig a védelmek. Alapvetően ez ugyanaz, mint a Michael Vick, RG III és Kaepernick- szerű elgondolás, viszont szerintem nektek nagyságrendekkel jobb v működőképesebb falatok van hozzá.lj egy különleges tehetség. tavaly is azért tudott működni ilyen hatékonyan az egy dimenziós játék, mert gyorsabb mindenkinél. lábon, fejben egyaránt.Bízni?! Komolyan azt gondolod, hogy ebben “bízom”? Bárcsak örökre ilyen qb maradna nálatok, én annak örülnek! De most komolyan hiszi azt bárki, hogy itt a kánaán és LJ majd megmutatja a liganak, amire eddig nem jött ra senki 😊Másban nem tudtok bizni, csak ebben. Ahogy Wilsonnal is egyre tobb lett a passzjatek az evek soran, ugy lesz tobb Lamarnal is. Attol meg mobilisabb mint az iranyitok 99%a. Szoval ha kell egy rovidet futni, akkor nem lesz gond.Lesz most 3 évünk megfizetni akiket szeretnenk es nyerni. Aztan meg kell fizetni Lamart es valamelyik kezunkbe majd bele kell harapni.Nem rosszat akarok én kívánni, de ebben a ligában kizárt, hogy ezt 3 évig lehessen csinálni. Előbb utóbb ugrik a térd egy rossz mozdulatnal. Életveszély, hogy LJ melyik ütközés után nem tud majd felállni egy 130kilos csávó alól.
Voice
Klaci79
Jovore jobb lesz a passzjateka mint iden es igy tovabb. Ha a karrierje elejet elkeruli a komoly serules, akkor nem lesz gond.
Lamar ellen a legnehezebb keszulni az iranyitok kozul. Megdobja a passzokat ha kell, lábon meg mintha RB lenne. Nem veletlenul terdelnek az ellenfelek sorba. Ha a vedelemben nem dobunk ki az ablakon 30 milliot a folyton serult JimmySre meg a kozepszer BWillre, akkor iden is rolunk beszelne már mindenki. Jatszunk kb 30-40 millio dead moneyval Flacco meg Jimmy szerzodese miatt, ami nem kis dolog.
Majd ha ezek eltunnek, akkor lehet nagyot robbantani.
Voice
Vicces, mert az elmúlt évtizedet nézzük, akkor a futó QB-k egész sora sérült le, vagy szokott le a futásról és abban tökéletesen igazad van, hogy idén a zsebirányítókra jár a rúd, de itt az a fontos, hogy egy ilyen qb teljesítményét mennyire befolyásolja mondjuk egy ACL vagy egy futo QB teljesítményét mennyire vetheti vissza.
De egyébként semmi rossz szándék nincs bennem, nem akarok és nincs is mire arcoskodni mostanában 😂
Amúgy a passzokat tényleg megdobja, de ez nagyrészt annak köszönhető, hogy 40%-ban megy a TE passz rövidre. Így Rudi számai is jók, azt mégsem vagyunk előrébb. Persze a játék szépen ki lett találva az OL pedig mindig jó volt ebben, ezt nagyon becsülöm.
Az meg egészen különleges, hogy egy ilyen jó forgatókönyvet írtak LJ erossegeire.
Klaci79
nem a taktika a legyőzhetetlen, amit kitaláltunk, hanem az a minőség, amiben ezt jelenleg lamar megoldja. nem fog évente jönni a ligába ilyen tehetség. mellé még szorgalmas is, alázatos és igazi leader. vannak hiányosságai, 22 éves, nyilván a sebessége is megkophat, de idén és a kövi 3 évben nagyot robbanhat.
gedam
Az RPO sokkal összetettebb dolog, Pedersonék tökélyre vitték NFL szinten, nyertek vele egy SB-t, aztán meg lehet nézni, hogy milyen eredményességgel jár egy év távlatában. Persze elemeket - mint minden stratégia esetén - lehet belőle meríteni, de komplett rendszerként diszfunkcionális és kifejezetten kontraproduktív, mert megtanítja elkényelmesedni a QB-t (lásd pl Goff vagy Mayfield).
A passzjátékotok pedig nagyon egyszerűsített, bár hatásos, de LJ-nek vannak nagy korlátjai. Ezért van az, hogy amikor hurry van és precíziós döntések szükségesek (2 min drill), abba beletörik, mert pontatlan és rossz a mechanikája. Szoros meccseken hátrányból játszva sztem nem tudja megoldani. Persze ez fejleszthető, a rövid távokat már sokkal jobban dobja, mint tavaly, de ebbe a rendszerbe pl egy elit WR tök felesleges, mert nem fogja neki 40 yardra pontosan odadobni a fly-t. (Más kérdés, hogy idén jöttek szép számmal miracle playek, amik Russell Wilsonnál is megvannak, de ezen nem tervezett játékok, hanem improvizáció, amit az OC-k azért szeretnek idővel kiölni, mert hosszútávon több kárt okozhat, mint hasznot - Wilson-t és Mahomes-t is levették sok mindenről a sérülések után pl)
Én azt gondolom, hogy ha idén nem játszotok AFC döntőt, akkor az kudarc és azt sem tartom elképzelhetetlennek, hogy SuperBowlba mentek (nem is bánnám).
Ha ezt a fajta dominanciát, a körülmények ilyen együttállását (a konf-ban 3 értelmes csapat) nem tudjátok IDÉN kihasználni, akkor szerintem az nagy öngól lesz, mert én magam nem látom azt, hogy biztosan egyenesvonalban fog felfelé menni a támadóteljesítményetek. Függetlenül attól, hogy szezon előtt nagyobb küzdelmet vártam köztünk (nyilván egy Big Ben-nel kalkulálva) és nem is számítottam arra, hogy ennyire jók lesztek O oldalon.
A jövőben a helyetekben a D-re helyezném a hangsúlyt, mert ott nem várt módon rosszabb az összkép, mint amire számítani lehetett, időlegesen kiürült a tehetségszint - nem volt véletlen a Thomas sign és a trade Petersért. Abban is szkeptikus vagyok, hogy domináns front7 nélkül mire lehet menni manapság, persze a Patriots ellen azért már volt fénysugár.
Bocs az okoskodásért.😊
Fast Willie
Vick a legnagyobb kiraly volt, de az emlitett 3 ota teljesen megvaltozott a liga es ezt koszonik a futok is.
RPO? Nagyon hatasos, de semmi osszetett nincsen benne, sot az egyszerusege a gyonyoru benne O reszrol. Megmondtam tavaly hogy idenre mar nem lesz olyan hatasos, de mivel csapatmozgasos vedekezes, kellett az ido, hogy beepitsek. De opcios jatekok tomkelege van amiben egynek jo ez is. Goff-nal ez kenyelmesitette el vagy Vaj bacsi?
Vannak korlatai, de viszonyitas kerdese Brees-hez kepest 0.1, tavalyi onmagahoz kepest allleesos. Most indult a projektje. Az biztos hogy segitene egy Q szintu jatekos neki, de a checkdown passzaihoz illo celpontok kellenek. RB-TE fejlesztes tobbet segitene.
Mindig mondom ez egy egyszeri liga, de nem AFC dontot jatszani azert nem is kudarc. Leirtal par jogos korlatot, hiaba gyenge az AFC, nekunk is vannak hibaink akarcsak a tobbieknek.
A D-ben lehetne tobb tehetseg, de nem vagyunk fogalmatlanok sem. Az agresszionk tulzo es lehetne egy Watt-unk Judon tuloldalara, de jo hivasokkal boven jok lehetnek a fiuk. A 2gap-es D-unk ilyen, ha lenne egyenileg egy brutal rusherunk ( aki egyenileg is meg tudna oldani ) a masik oldalra akkor meg jobbak lennenk, de csapatilag is meg tudjuk oldani.
barmikor megbocsatunk 😊
no
Nálam egyébként nem az a kérdés, hogy LJ sérülésekor mi lenne, hanem Ingram vagy Stanley/Yanda kiesésével mi lenne pl? Persze nem kívánom ezt, de te is írtad nálunk, hogy egy Shazierre nem lehet védelmet építeni, láttuk sajnos, h mi lett. Nálam kicsit a ti O-tok is hárompilléres (QB, RB és két elit OL man) és bármelyik kidől, széteshet az egész tőle.
Az RPO-ban nem a skillplayerek vagy a QB dolga a nehéz, hanem az OL-é. A falembereknek folyton olvasniuk kell a védőt és annak alapján változtatni a testtartásukat és a mozgásukat, amibe sokak bicskája beletörik és az nagyon szarul tud kinézni kívülről. Közben a legnagyobb teher a falemberen, hogy a kényszerváltoztatás miatt ütemet veszít, és korrigálnia kell, amibe számos szabálytalanság belecsúszhat (leginkább illegal man downfield és holding).
A D-tek visszaesése nekem volt állejtő, nem gondoltam, hogy Mosley hiánya ennyire szembetűnő lesz, pedig én őt nem tartom sokra. Persze most megoldják a LB-jeitek, hellyel-közel, de ilyen noname csávókkal teljesítmény lesz nyerni. Meg fogom emelni a kalapom és gratulálni is fogok, ha sikerül!
A sec jó lesz, ott van tehetség, és ameddig jönnek az eredmények, Thomas és Peters is rendes gyerekek lesznek. Aztán majd tartják a markukat a kövi offseason-ben, ahogy szokás mostanság.
A rushdef viszont nem az igazi, de még nem jöttem rá, hogy pontosan miért. Lehet, hogy szimplán a tehetséghiány, lehet, hogy a túlagresszió, az is elképzelhető, hogy a gapelosztás zavaros.
Fast Willie
En azt mondom, hogy a legfontosabb a fejlodes es ha kozbe bejutsz a PO-ba az jo es segit, ennek a csapatnak ez az ut eleje. De igaz ha nem fogunk fejlodni a kovetkezo evekben akkor jovore azt mondom megint. Nem volt elvarhato a PO es ott jo eredmenyek, de az elet ugy hozta hogy akar oda is juthatunk, sot szerencsevel es a meccsek jol alakulasaval amiert nekunk mindent meg kell tenni persze mindenki verheto. Koszonheto a gyenge AFC-nek es a 2 top csapat is hibadzik jelenleg. De a Pats az Pats es Beli papa felpofozza TB-ket es lehet +75 pont alatt nem allnak meg a nehezebb sorsolas ellenere sem. De ti is a sajat kezetekben tartjatok a sorsotokat a PO-ra. En nem leszek csalodott ha nem lesz PO, nemhogy AFC donto. Ugyan tavaly megfogattam nem koltok tobbet egy pence-t sem az NFL-re de egy NO vagy Ravens dontore feloldozom magam 😊
Ez meghalna LJ nelkul, a tobbiek csak rontananak rajta. Egy zseni megoldana talan nelkule is ( Saints, Pats ), nalunk az esznek LJ a sarokkove. RGIII sem mukodne az o sebesseget senki nem felne, az OL passpro-ben nem tul acelos az elkapok nem irigyseg targyai. A TE egysegunk erre nagyon jo, de egy Andrews ( belole barmi lehet meg )- Hurst- Boyle harmasert nem ajanlananak sokat. Pont itt lehetne fejlodni ahol latszana, egy all-round boszme TE, mit tudna itt egy ilyen Top TE pusztitani.
Az RPO-nal az OL feladata is egyszeru, elkezdenek futas ellen blokkolni es ha passz lesz belole, akkor johetnek a bibik ugye az eltero szabalyok miatt. Gyakorlas-gyakorlas-gyakorlas. A Sasok megerdemeltek, olyat talaltak ki amit akkor nem tudtak levedekezni ( errol mar irtam ) es lemasolni sem konnyen pont a sok beleolt munka miatt ( mire elkezdtek lement a fel ideny )
Mosley: futas ellen kivalo; jatekhivas jo; passz ellen joindulattal atlagos de Mosley ennyi penzert no brain. A visszaeses a ZSmith/Suggs fele egyeni pusztitas hianyzik, a szeleken a futas fogasa Suggs idejeben alap volt, de leginkabb Wink jatekanak a kiismerese. A jobb csapatok kihasznaljak az agresszionkat. Ha egyenileg jobbak lennenek hamarabb ernenek oda es piszok lenne ez, de lehet majd ezt a kartyat ujrakeverni es meglepni az ellent. Amugy nem rossz a nyomas sem ( talan kicsit lassuak vagyunk ), de egy kis finesz ujratoltheti.
több mint 6 éve
Ja, nekik vannak futóik, a mieink meg lehaltak egészségügyileg. Azért Ingram is sokat levesz LJ vállárólSzarul játszik két éve az tény! Hogy jól jártunk e vele, ez viszont igencsak nehéz ügy, én vitatnam. De az tuti, hogy nálatok az edzői stáb lényegesen jobban el tudja adni LJ erossegeit és elrejteni a gyengeit, mint a mienk Rudinal. Persze sok csapat a helyünkben már feladta volna az évet, nálunk szimpatikus, hogy ez szóba sem jöhet....Most nem akarok kötözködni, csak számomra hihetetlen jelenleg, hogy ez mondjuk három évig működőképes dolog lehet. Kizártnak tartom, hogy egy futásra épülő rendszert, ami szimpla gaptámadáson és létszámfölény kialakításán alapul, ne tudnának levédekezni évekig a védelmek. Alapvetően ez ugyanaz, mint a Michael Vick, RG III és Kaepernick- szerű elgondolás, viszont szerintem nektek nagyságrendekkel jobb v működőképesebb falatok van hozzá.Ugye azért azt tudni kell,hogy ez a rendszer,amit mi játsszunk és amit rajtunk kívül senki nem csinál a ligában,az magába foglalja azt,hogy várhatóan nem lesznek 2perces nyerő driveok, vagy csak kisebb nagyobb szerencsével. Nem erre rendezkedtünk be,hanem arra,hogy nagyon hosszú driveokkal domináljuk az ellenfelet,fárasszuk a védelmüket és pihentessük a gyengébb védelmünket. Ha ez működik a meccsek többségénél,akkor nem is nagyon van szükség másra. Illetve Lamar fog még valami fejlődni a passzjátékban is,vannak már most is ígéretes dobásai,amikre talán lehet majd alapozni akkor,amikor "kiöregszik" az RB szerepből.
Bocs az okoskodásért.😊
Fast Willie
LeviPoki
Klaci79