Baltimore Ravens
47 feliratkozó
több mint 6 éve
Na itt szinte bárki lement volna a First Down-ért. Az ilyenhez nagyon ott kell lenni fejben!Csak a highlist-et láttam, de annyira sexin nyomja az offense, hogy öröm nézni. Mint egy videojáték könnyitett módban. A csoport szerintem a tiétek, viszont így már mi is odaérhetünk Wild Card-on. A Griffin féle play mikor volt? Hang nélkül tudtam csak megnézni melóban, és nem sikerült kiszúrnom az összefoglalóban. Pedig a TV közvetítésben is megemlítették, hogy felrobbant a Twitter utána 😊www.facebook.com/watch/?v=2415910298683710
bcsarli
2. negyed eleje. 😊
Vrij6
több mint 6 éve
Csak a highlist-et láttam, de annyira sexin nyomja az offense, hogy öröm nézni. Mint egy videojáték könnyitett módban. A csoport szerintem a tiétek, viszont így már mi is odaérhetünk Wild Card-on. A Griffin féle play mikor volt? Hang nélkül tudtam csak megnézni melóban, és nem sikerült kiszúrnom az összefoglalóban. Pedig a TV közvetítésben is megemlítették, hogy felrobbant a Twitter utána 😊www.facebook.com/watch/?v=2415910298683710
bcsarli
2. negyed eleje. 😊
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 6 éve
Csak a highlist-et láttam, de annyira sexin nyomja az offense, hogy öröm nézni. Mint egy videojáték könnyitett módban. A csoport szerintem a tiétek, viszont így már mi is odaérhetünk Wild Card-on. A Griffin féle play mikor volt? Hang nélkül tudtam csak megnézni melóban, és nem sikerült kiszúrnom az összefoglalóban. Pedig a TV közvetítésben is megemlítették, hogy felrobbant a Twitter utána 😊
több mint 6 éve
my bad, szakította el a térdszalagjátNem, nem törte el a lábát.Ez az idiótaságot elengeded már valamikor? Brady nem törte el a lábát csak a zsebben állva?És csak annyi kell, hogy Lamar fusson.egész az első lábtörésig fog menni ez a bright future.
Sobri Jóska
Amadeus
r.baggio
Wyatt
amúgy én is boldogan eszek hollót, magam se gondoltam volna, hogy LJ irányítóként lesz ennyire király, de hát ez a TD...
www.youtube.com/watch?v=DItJndOeTlY

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
azok, akik tavaly megmondták a frankót, hogy lamar szar, kín lesz nézni idén a támadóinkat mindig, de mindig jönnek majd ünnepet rontani, éppen, amikor lamar játszik egy olyat, mint még senki. felmész a facebookra ezt látod. első komment. addig szaladgál még derékba törik stb.És kurvára szeretné, ha ez megtörténne, mert utána verheti a mellét, hogy de én megmondtam.
mondtam már, hogy lesérüljön, ez egy kívánság tőlük, mert szeretnék, hogy igazuk legyen. beteg emberek.
gedam
Mintha nem lennének tisztában azzal, hogy ez egy olyan sport, ahol bárki, bármikor megsérülhet.
Még pályára sem kell lépned hozzá.
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 6 éve
Feltekeny szar emberek.Jokat mosolygok rajtuk.

The youngest player EVER with a perfect passer rating 😈 LJ8
több mint 6 éve
gedam
6 478
azok, akik tavaly megmondták a frankót, hogy lamar szar, kín lesz nézni idén a támadóinkat mindig, de mindig jönnek majd ünnepet rontani, éppen, amikor lamar játszik egy olyat, mint még senki. felmész a facebookra ezt látod. első komment. addig szaladgál még derékba törik stb.mondtam már, hogy lesérüljön, ez egy kívánság tőlük, mert szeretnék, hogy igazuk legyen. beteg emberek.
több mint 6 éve
Lamar Jackson in 3 quaters:😈 15/17
😈 223 passing yards
😈 65 rushing yards
😈 4 total touchdowns
😈 Perfect passer rating
😈 Run of the year

több mint 6 éve
Elnezve a Vasas sorsolasat, eleg meleg lesz a pite.. Remelem a Barnak tesznek nekunk egy szivesseget, vagy kettőt.
több mint 6 éve
Nem, nem törte el a lábát.Ez az idiótaságot elengeded már valamikor? Brady nem törte el a lábát csak a zsebben állva?És csak annyi kell, hogy Lamar fusson.egész az első lábtörésig fog menni ez a bright future.
Sobri Jóska
Amadeus
r.baggio

több mint 6 éve
több mint 6 éve
Ez az idiótaságot elengeded már valamikor? Brady nem törte el a lábát csak a zsebben állva?És csak annyi kell, hogy Lamar fusson.egész az első lábtörésig fog menni ez a bright future.
Sobri Jóska
Amadeus

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
O részről ez tökéletes volt, a D azért 3 egymás utáni driveot szépen megevett, hozzá kell tenni,azért 2 TD-t kukáztak,de félelmetes,hogy néha milyen simán átjött ellenünk még a Bengals is..Önbizalom növelésnek ez jó volt. De most lesz még kemény, Texans,Rams, Niners, abszolút nem lehet csoportgyőzelemről beszélni még.Bár az elmúlt hetek játéka alapján nem érzem úgy,hogy ne tudnánk megverni bárkit. És még a Barnák meg a Vasas a végére,remélem annak már nem lesz tétje.
több mint 6 éve
Remelem nyer a Rams ma es akkor zsebben a csoportgyozelem.

több mint 6 éve
ez nem utálat, sőt, Maddenben Lamar van a csapatomban, még csípem is csávót. Csak él bennem egy szkepszis arra vonatkozóan, hogy ez sokáig fenntartható. Amúgy tény, hogy kurva jó.Ez kábé Palmerre vagy Bradyre is igaz volt. Vagy akárki másra.Newton is igen kemenyen futott. Na mondjuk az o esete nemtom hogy a te allaspontodat erositi vagy nem? Vdgy RG3.
A kérdés az, mennyivel valószínűbb, hogy ez megtörténik, mint egy random pocket QB esetén.
Ha végignézed az idén eddig megsérült irányítókat nem evidens, hogy elfutni veszélyesebb, mint várni a sacket/kontaktot.
Én kábé Vick óta várok egy ilyen látványos QB teljesítményre. (Azóta Wilson volt a csúcs, ha Lamar hozza ezt pár évig, az nem lenne semmi.)
Sobri Jóska
De Tebow amit a Steelers ellen mutatott a POban, az szamomra felejthetetlen. Pedig aztan amit o kapott a passz "tudasara", ahhoz ez a Lamar utalat sehol nincs. Megis, a Broncos szurkolok minden meccset alig vartak, es elveztek. Na most nem ez szamit a leginkabb?
ulpianus
több mint 6 éve
Ez kábé Palmerre vagy Bradyre is igaz volt. Vagy akárki másra.Newton is igen kemenyen futott. Na mondjuk az o esete nemtom hogy a te allaspontodat erositi vagy nem? Vdgy RG3.
A kérdés az, mennyivel valószínűbb, hogy ez megtörténik, mint egy random pocket QB esetén.
Ha végignézed az idén eddig megsérült irányítókat nem evidens, hogy elfutni veszélyesebb, mint várni a sacket/kontaktot.
Én kábé Vick óta várok egy ilyen látványos QB teljesítményre. (Azóta Wilson volt a csúcs, ha Lamar hozza ezt pár évig, az nem lenne semmi.)
Sobri Jóska
De Tebow amit a Steelers ellen mutatott a POban, az szamomra felejthetetlen. Pedig aztan amit o kapott a passz "tudasara", ahhoz ez a Lamar utalat sehol nincs. Megis, a Broncos szurkolok minden meccset alig vartak, es elveztek. Na most nem ez szamit a leginkabb?
Szerkesztette: ulpianus

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 6 éve
Ez kábé Palmerre vagy Bradyre is igaz volt. Vagy akárki másra.És csak annyi kell, hogy Lamar fusson.egész az első lábtörésig fog menni ez a bright future.
Sobri Jóska
Amadeus
több mint 6 éve
És csak annyi kell, hogy Lamar fusson.egész az első lábtörésig fog menni ez a bright future.
Sobri Jóska
több mint 6 éve
Jackson for president! Közben pedig kikapott a Chifes Nashville-ben, így megerősítettük 2.helyünket az AFC-ben!!! Swaggy day! 😎😎😎
több mint 6 éve
7-2!Jackson fenomenális!

több mint 6 éve
A mai a kotelezo gyozelem, vagy nagyon sima lesz, es a félidőben mar kb eldol, vagy vert kell majd izzadni. Bar ha a Pats elleni format hozzuk, akkor nehezen tudom elkepzelni, hogy ne legyen kozte legalabb 15 pont.
több mint 6 éve
GameDay!Bengals kötelezőnek tűnik, remelem az is lesz.
3 csapatnak van kevesebb veresege nalunk a ligaban.

több mint 6 éve
gedam
6 478
szerintem külön kell választani a browns meccs előtti és utáni szakaszt. fort és bynes kurva sokat dobott a futás védekezésen és onnantól a db is működött. jött peters, felépült jimmy és mogyi, aki vissza került az eredeti szerepkörébe. a d-ben nagyon sok változás volt és kellett is. most már simán top10 szerintem is, ami nagyon fontos. lamar nem mahomes azért, nem kényszeríthetjük bele egy pisztoly párbajba, mert vszeg abból rosszul jövünk ki, mint ahogy ellenetek rosszul is jöttünk ki.Tudnak?tudnak. Mar ami az eredeti felvetest illeti.
Igor
Mas. A te velemenyed kulon erdekelne. En itt egesz szezonban sztarolom a vedelmet, mert sztem igenis jo. Aztan furcsallva latom, hogy egyik Ravens szurkolo szerint max nem rossz. Masik szerint pedig de. Te mit gondolsz? Sztem az emberenyaghoz kepest, nagyon is van egy rendszer, amihez alakitjak a rostert, es ertem, ki mit jatszik, es eredmenyes is. De persze, lehet en tevedek, szal erdekelne.
ulpianus