Baltimore Ravens

47 feliratkozó

több mint 7 éve
KeyG Baltimore Ravens 13 815
Crab droppol a legtöbbet a ligában, Ravens oldalon írták.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 7 éve
Collapo Baltimore Ravens Iowa Hawkeyes 3 293 — "Nevermore."
Pozitívum: 12 pont ellenünk

Alissa
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII

NFL - Not For Ladies!
több mint 7 éve
new orl Baltimore Ravens 610
Crab RZ dropját ne feledjük, minden meccsel dropol, tuti de minimum olyan passzokat, amit a fizetéséhez miatt hozni kellene....
KeyG
majd kivagjak ot is, ahogy evente cserelgetjuk oket. Egy top elkapo elkapta volna, egy jobb QB meg pontosabban dobja, hogy ne kelljen a lenduletet megtorni es felugrania.
new orl
Nem 2 métert kellett ugrania, és olyan helyre dobta Flacco ahol csak Crab érheti el. Remélem összeszedi magát, és nem lesz kivágás. Mert vannak, szép elkapásai, de na. Minden meccsek droppok.
KeyG
ha szerinted az egy remek dobas volt akkor ok. Voltak szar dobasok, szar dobasok de elkaphatok ( ezeken tud segiteni egy top elkapo ) es remekek a vegeredmenytol fuggetlenul. Ez utobbi irto keves, de Flacco-tol nem is elvarhato hosszutavon. Ezert kellene rendbe rakni a futast.
több mint 7 éve
lucio 329
Úgy éreztem, a mai meccsbe nulla felkészüléssel mentünk bele. OK, szar volt az O, de nyoma sem volt annak a játékhívásnak, amit a Steelers ellen láthattunk. Nem akartunk kikapni persze, de a Steelers elleni W után - úgy látszik - ez nem volt az edzők számára must win...
És ezzel tele lehet a tökünk. Mert ha jövő héten bukunk, tekintve a Bengals erejét és mivel a Titans ellen a tie breaker nem a mienk lesz, én is amondó vagyok, hogy jön a körömrágás a wild cardért majd egy 9-7-el vagy 8-8-al a PO-lemaradás. Ezért fájó a mai nap, mert bizony nekem a totális felkészóletlenség jött le O oldalról, egy olyan ellenféllel szemben, akit felkészülve megverhettünk volna. Mindent megbocsátok persze, ha jövő héten meg a Saits ellen nyerünk, de ott jóval magasabban lesz a léc. És azért odafigyelés ide vagy oda, másfél meccs és a hosszabbítás ment le TD nélkül. Crabtree= Perriman. A special team munka aggasztó. Futójáték nincs. Ez nem PO-ra utal...Persze bízhatunk a gyenge AFC-ben, és a WC helyben. De amikor ilyen ellenfelek, mint a mai legyőzésével a saját kezünkbe vehetnénk a dolgokat, miért nem tesszük meg? Persze költői a kérdés. Szerintem azért, mert per pillanat nem vagyunk jó csapat. Meg tudunk verni rosszul játszó jó csapatokat, lásd múlt héten, de ennyi.
több mint 7 éve
Crab RZ dropját ne feledjük, minden meccsel dropol, tuti de minimum olyan passzokat, amit a fizetéséhez miatt hozni kellene....
KeyG
Rá lehet húzni ezt most egy emberre,csak felesleges.Ha pl hosszabbításban Moore nem szabálytalankodik,sima FG,ehelyett 10 yardos bünti és el is basztuk azt a driveot.Összességében volt szar az O,kivétel nélkül.A mai teljesítményükben kár kiemelni az esetleges legrosszabbat.De tény,hogy az 50%-a drop,többet vártam tőle.De ez nem feltétlenül az Ő hibája,akkor játszuk meg Sneadet,ha Crabnek nem megy,sokkal biztosabb kezű volt ma.Ez meg már megint OC eredetű probléma és még folytathatnám,de inkább nem.Aludjunk rá egyet és felejtsük el ezt a meccset,kell egy ilyen egy szezonban.Innen már csak feljebb van.
LeviPoki
A teljes O nem azt hozta ami benne van, kezdve onnantól h a mezőnypozícióink FG-re se tudtuk váltani, nem h TD-re, de az TD passz volt és 1 kiélezett meccsen elvárod a legjobban fizetett elkapódtól h catch legyen. Martynak is rengeteg hülye hívása volt. Nem jött össze kb semmi, amiből TD lehetett volna, más meccseken nem lesz ilyen. Ez a Browns brutál jó csapat. Kihoztuk 1-2 vel a csoport idegenbeli meccseit, nincs mese , az otthoniakat hozni kell.

We are just the Ravens!
több mint 7 éve
KeyG
majd kivagjak ot is, ahogy evente cserelgetjuk oket. Egy top elkapo elkapta volna, egy jobb QB meg pontosabban dobja, hogy ne kelljen a lenduletet megtorni es felugrania.
new orl
Nem 2 métert kellett ugrania, és olyan helyre dobta Flacco ahol csak Crab érheti el. Remélem összeszedi magát, és nem lesz kivágás. Mert vannak, szép elkapásai, de na. Minden meccsek droppok.

We are just the Ravens!
több mint 7 éve
LeviPoki Baltimore Ravens 2 799
KeyG
Rá lehet húzni ezt most egy emberre,csak felesleges.Ha pl hosszabbításban Moore nem szabálytalankodik,sima FG,ehelyett 10 yardos bünti és el is basztuk azt a driveot.Összességében volt szar az O,kivétel nélkül.A mai teljesítményükben kár kiemelni az esetleges legrosszabbat.De tény,hogy az 50%-a drop,többet vártam tőle.De ez nem feltétlenül az Ő hibája,akkor játszuk meg Sneadet,ha Crabnek nem megy,sokkal biztosabb kezű volt ma.Ez meg már megint OC eredetű probléma és még folytathatnám,de inkább nem.Aludjunk rá egyet és felejtsük el ezt a meccset,kell egy ilyen egy szezonban.Innen már csak feljebb van.
több mint 7 éve
KeyG
több mint 7 éve

Szerkesztette: KeyG

We are just the Ravens!
több mint 7 éve
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 071 — Слава Україні! Героям слава!
A D nagyon ott van, de hat kurva ritkan nyersz az nflben meccset td nelkul.

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 7 éve
Amig nem fogunk tudni futni, addig Flacco-ban kell bizni. | Egyesek meg 10 evig elnezegetnek itt, szoval csak ra kell dobni a penzere es fog maradni. | 56 kiserletbol jo ha 5 passz volt tupontos. A prevent D meg meg mindig ratyi. Orulok, hogy kikaptunk mert valami kicsavart magyarazattal kijonne hogy jok voltunk. A kovetkezo hatalmas fogasaink Mosley es Stanley lesznek.
több mint 7 éve
A D kurva jó volt,12 pont az semmi.Az O meg a tavalyi értékelhetetlen forma,tele agyatlan,középiskolás hibákkal és playhívásokkal. Ezt a meccset kb 10-szer megnyerhettük volna,egy minimum offense teljesítménnyel.Nem sikerült.Erre nem lehet pozitívat mondani.Nyert a Bengals,meg a Vasas,ha megnézem a kövi meccseket,hát nem tudom...WC 2. hely,ha szupermákunk van.Talán,SE. 😀 Óriási nagy csalódás volt ez a meccs..
több mint 7 éve
Pool94 Baltimore Ravens 106 — gabor.koczan@hotmail.com
igazi balfasz csapatunk van, én a rájátszást el is engedtem. Carolina, Kansas, Saints ellen esély sincs.
több mint 7 éve
Voice Baltimore Ravens 1 825 — LA Lakers & Juventus
Ezt nem hiszem el. OTban ezektől kiszopni. 😥

The youngest player EVER with a perfect passer rating 😈 LJ8
több mint 7 éve
Hayden Hurst játszik ma,nagyon kíváncsi vagyok rá.Remélem nagyot fog robbanni idén...
több mint 7 éve
gedam 6 478
Gameday. Mit vártok? Tudja a Ravens azt hozni amit az elmúlt 4 meccs 13 negyedében, tehát a magabiztos fölényt és játékot?
KeyG
Szerintem a védelmük limitálni fogja Flaccot,gondolok itt 1-2 pickre is legalább,nem fogunk 30 pontot felrakni az egész biztos.A futójátékunkat egy az egyben fogják kicsinálni,mondjuk eddig sem volt,tehát ez nem probléma.Ma a kulcs a védelmünk,vagy megnyerik nekünk,vagy szopunk egyet Barnaföldön.Ha szokásos módon hátrányba kerülünk az első negyedben,onnan ezt a meccset nagyon nehéz lesz megnyerni.Kevés pont,domináló védelmek,bár inkább mennénk sörözni,szeretem a Browns-t.Mindezektől eltekintve tuti Ravens W-t várok,nincs más opció,szoros lesz,de hozzuk,hozni kell.
LeviPoki
egyetértek, nehéz meccs lesz, a barnák tényleg csak egy edzőnyire vannak ahhoz, hogy jó csapat legyenek. nem szabad az elején bealudnunk és akkor meglesz.
több mint 7 éve
Gameday. Mit vártok? Tudja a Ravens azt hozni amit az elmúlt 4 meccs 13 negyedében, tehát a magabiztos fölényt és játékot?
KeyG
Szerintem a védelmük limitálni fogja Flaccot,gondolok itt 1-2 pickre is legalább,nem fogunk 30 pontot felrakni az egész biztos.A futójátékunkat egy az egyben fogják kicsinálni,mondjuk eddig sem volt,tehát ez nem probléma.Ma a kulcs a védelmünk,vagy megnyerik nekünk,vagy szopunk egyet Barnaföldön.Ha szokásos módon hátrányba kerülünk az első negyedben,onnan ezt a meccset nagyon nehéz lesz megnyerni.Kevés pont,domináló védelmek,bár inkább mennénk sörözni,szeretem a Browns-t.Mindezektől eltekintve tuti Ravens W-t várok,nincs más opció,szoros lesz,de hozzuk,hozni kell.
több mint 7 éve

We are just the Ravens!
több mint 7 éve
Tucker lett a hónap legjobb ST. Játékosa. Piszkos nagy szerencsénk van, hogy nálunk játszik. Elneznem még 20 évet.
LeviPoki
Sosem fogom elfelejteni a Detroit Lions elleni MNF-en szerzett 61 yardos FG bevágását. Hosszú másodpercek voltak. Én leginkább azt sajnálom, h nem 1 évvel korábban érkezett Cundiff helyére és akkor talán már 3 gyűrűnk lenne. 10 év még simán van benne , ha figyel magára.

We are just the Ravens!
több mint 7 éve
Tucker lett a hónap legjobb ST. Játékosa. Piszkos nagy szerencsénk van, hogy nálunk játszik. Elneznem még 20 évet.
több mint 7 éve
Suggs-nak mindenképp maradni kell, hisz 2 hete rendeltem meg a Suggs mezem. 😀
KeyG
Na akkor tuti meg, és ez a te hibád 😉 😛
dande
Az enyém, már 5-6 évvel ezelőtt meg kellett volna venni. Más kérdés h már nem jönne rám. 😀

We are just the Ravens!
több mint 7 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 299 — Így remélem megfelelek nektek.....
KeyG
Na akkor tuti meg, és ez a te hibád 😉 😛
több mint 7 éve
A jövő évi lejárónikat néztem épp. Hát az új GM-nek lesz rendesen dolga. Mosley, Suggs, J. Brown, Collins, Urban csak h a kezdőket említsem. Ebből az első 3-at fontos lenne megtartanunk. Kaare Vedvik úgy gondolom jövőre képes lesz pótolni Koch-ot, az 4 millió abból Suggs meg lesz. Mosley és J. Brown a kérdés , nekem Jimmy Smith se hiányzik őt is kivágnám az 10 millió, Mosley-t annyira teszem. Marad J.Brown vele meg hosszúba nagyon jó a kémiája Flaccoval ő lehetne a mi kicsi Tyrek Hill-ünk 2-3 évig még tuti. Kíváncsi leszek az uborkaszezoni változásokra , az biztos h nem fogunk unatkozni.
KeyG
van 30-40M cap space
Suggs szerintem nem fog sokat kérni, mondjuk ez az évi 7M-vel eddig is olcsójános volt
Ha nem is vágjuk ki JS-t utolsó évében lesz, ha adunk neki hosszabítást, tuti lejebb megy a cap hitje, kérdés megéri-e vele hosszabbítani... ha nem akar nagy zsét akkor szerintem igen.
Urban és Collins is pótolhatóak (a posztjukból adódóan)
Brownnál kiváncsi leszek mennyire fogja kijátszani magát a Ravens lehetőségekből..
malkav

We are just the Ravens!
több mint 7 éve
Nem a gyuru vagy a PO minositi a jatekost, ha neked egyenlo a 2 QB Flacco-val es a csapatok jateka akkor legyen. Jimmy G akkor jobb mindharomnal. 😊 A mai meccs ekes pelda Flacco-ra. Kepes barmire de meg egy meccsen sem kepes tartani a format egy jo szinten.

LJ engem sem zavar, sem az 5/1 meg a 10/1 sem. De 3 szituban hasznaljuk Flacco palyan es 1. futokent, kar hasznalni. 2. csalinak, erosen hatareset. 3. ahol Flacco nincs es akkor futni fog vagy o vagy az RB- ez meg kifejezetten szar. Lehetunk tokosek es legyen QB, de egy ket play miatt ne legyen se WR se RB hacsak nem az a focel, amit ketlek.
new orl
Most úgy értettem, hogy nem a statisztikai lapokat kell böngészni, és Flacco van annyira jó irányító, hogy el lehesen vele jutni SB-be... (Ahogy egyébként szerintem Bortels is)
Annyira nem jó Flacco mint a fizetése az tény, de nem azért nem voltunk PO-ba mostanság mert Flaccoval nem lehet PO-ba jutni.... Szar draftok, szar kisegítő személyzet körülötte, szar edzők...
Most gondold el Flacco, hogy játszott volna ha marad Kubiak, ne adj isten Mcvay itt lenne támadókoordinátor....
Jelenleg egy jó elkapóval (Brown) és egy tehetséges TE-vel tudunk pontokat gyártani...
Olyan elkapóink voltak mint Marlon Brown, vagy Kamar Aiken vagy Perriman.... Ez az alja...Ezzel a gárdával valszeg Rodegrs sem hozna űrszámokat..
Tavaly, ha lett volna egy mecsen két drop, akkor tuti bukó a meccs most még ez is belefért, mert nem csak egy célpontnak meri odabaszni Flacco 3&5-re...

Szerintem meg nem árt neki ha kicsit szokja a légkört, amíg ez nem bassza fel nagyon Flaccot addig ok. Azért a heti 3-4 futóplaybe nem kellene belehalni, szóval azt sem érzem, hogy agyonveretjük. Szerintem egyébként már rég be tanult 2-3 passz playt is, csak nem akarják ellőni a puskaport. És eddig nem is lett volna értelme..

Azért illik szerintem megdicsérni MM-et, aki eddig nagyon jó gameplant rak össze, nem fél használni egzotikus játékokat....
Kíváncsi vok meddig tudja ezt a jó playhívást és kreativitást megtartani, de egész nézhetők lettek a meccseink.

Ez csak mellékesen de a ligában kb. 5 irányító van akirért elcserélném Flaccot (Rodgers, Ryan, Wilson, Stafford és nagyon rossz ezt leírni, de ha megerőszakolom magam akkor TB )
malkav
statisztikai lapokat, tolem biztos nem. Pont az a lenyeg amit leirsz, ha a top 5 QB-dat idehoztad volna olcsobban akkor jobban jartunk volna sokkal ami lehetetlen lett volna, de F-t elengedni nem, mert lenyegesebb hogy nala rosszabb/olcsobb QB-kal is el lehet jutni es meg nyerni is. Nem o a hibas, o ennek a szitunak a szerencses nyertese. Kubiak bebizonyitotta hogy a keretre irja a book-ot, nem pedig az elkepzelesemet nyomatom aki rendelkezesre all. Latszott is szepen F mire kepes es mire nem az evek soran.

Flacco es jopar tarsara is igaz, dragabb mint a teljesitmenye. Az alapjan amit le kellett volna tole vonni ahol a szintje van megmaradhatott volna R Wagner es jobban jart volna mindenki. A kovetkezo ilyen lesz: Mosley. Ma o volt a legrosszabb most meg csak 10x annyiert mint a 2 udfa. Mindenki merlegelhet hogy melyik kell egy jobb jatekos, de nem annyival amennyivel tobbe kerul. Nalunk egyertelmu lesz a valasz tobb okbol. De a kedvencem JS. Carr vs JS hasonlo eset. Amikor minden osszeall jobb JS, de nem lehet ra szamitani es a penzet meg a legjobb allapotaban is neccesen eri meg.

A nem tudunk vagy nem akarunk futni az marha nagy terv, ok a vegen ment. Ahogy tavaly Collins volt akiben volt szikra, iden Allen jobb es alig kap szerepet ehhez kepest.

LJ-vel kapcsolatban meg leirtam engem nem zavar, eleg jo futo, de ha adunk majd neki QB penzt akkor mar fog zavarni hacsak futo lesz.

Amugy a meccs meg egy becsulendo dolog, idegenben legyoztuk a legerosebb kerettel rendelkezo csoport ellenfelet.
new orl
sztem ez az elmélet mindig hibádzik, mert óriási a szakadék a potens és a “kispénzért jó lesz mert van nfl tapasztalata qb-k” között. szóval ilyenből kaptál volna egy matt schaubot, kyle ortont, sam bradfordot és ezek is 12-13 millák voltak. egy sb győzelem után az mvp-nek nem adsz 20 millát per év, inkább matt shaubnak 12-öt. nincs olyan hülye edző, aki ezt meglépi. szóval a balfasz qb-k is 10 milla felett kapnak és abból lett volna már 5 év alatt 6.
gedam
Nem ertelek teljesen, de megprobalom kibogozni.

Az elso nagy penze rendben volt, azert meg is dolgozott. De amikor nem epitettek kore csapatot akkor en a hosszabbitasnal vagtam volna ki ha nem megy bele a teljesitmenyehez igazitott penzt kapjon. R Wagner talan 7.5 m kapott mi meg 4-5m korul adtunk a helyettes Howard-nak. Tehat 2.5-3.5 m kellett volna levenni Flacco penzebol es akkor talan a helyere is kerult volna, de inkabb meg mindig fole a teljesitmenyehez kepest es boven az is kezdo QB fizetes lett volna. Persze nem tudod igy nezni, idoben sem es meg egyszer ha valaki a legjobb, amit a szerzodese sugallt akkor termeszetes dolog az elvaras nagysaga is.

Az egy erdekes jatek hogy pl. Young vagy Osi rosszabb mint Mosley, de az biztos hogy nem annyival amennyivel tobbet keres es meg meg se kapta a nagy lovet. Ettol fuggetlenul nem lehet mindenkit olcsora cserelni mert fajlagosan jobbak, de aki megkapja a nagy penzt annak kell huzni a csapatot nagyon jo jatekkal es raadasul konzisztensen. Nalunk Flacco-JS-Pitta...... nem mindig megy es penzukhoz merten kell nezni a teljesitmenyuket.

A legjobb pelda JS. Aki elfogult vele meg az se mondhatja, hogy ultimate shut-down CB es talan a meccsek 60 %-an van jelen es igy ha tokeletes lenne is keves lenne | es meg messze is van tole |
new orl
Jó... most még a Flaccos dolgot el tudom fogadni, mellesleg Wagner asszem valahol 10M/év körül írt alá... szóval inkább 5M hiányzot mint 2-3 de ez kb. lényegtelen....tegyünk hozzá hogy első Lionsszos évében le is sérült, szóval lehet 10M ment volna a kukába, de ez is mindegy...

JS: 10M/év volt a szerződése amikor már 14-15M körül voltak a top CB fizetések, ha pályán van szerintem többet ér mint 10M/év, de igaz, hogy folyamatosan sikerül távol tartania magát a pályától...
Én pl. pont az ő igazolását nem tartom rosznak...

Mosley érdekes, nem igazán tudom megéri-e a nagy dellát... vannak nagy villanásai, de cserébe jóindulattal is csak közepes coverageban.... majd az FO eldönti..

Ha már szar szerződést kell említeni: Brandon Williamsnek ennyi lővet nem kellett volna adni... főleg hogy ott van Pierce és minden évben sikerül egy korrekt DT/NT kukázni UDFA-ból
Pittának is kár volt lővét adni a sérülése után az is kidobott pénz...
Vagy a kedvenc Bust LT Monroe
Flacco hosszabítása is faszság volt ezt aláírom...
DE ez a csapat nem amiatt tart itt mert nem tudott két-három játékost megtartani, hanem azért mert rendre sikerül a második körös pickeket elbaszni, cserébe OC/DC párosban sem sikerült kiemelkedőket hozni...

Hamár meg kell említeni egy játékost aki nagyon maradhatot volna az Osemele lenne, érte nagyon kár...

De rengeteg jó döntés is volt : Nem tartottuk meg Mcpheet, elengedtük Ngatát amikor már megkopott és nem akart kevesebb lóvét, Megszereztük Dummervillt a karrierje csúcsán kb., idehoztuk Steve Smiths-t vagy Weedle-t
malkav
En nem szeretnek ujra belemenni abba miert tartunk itt, bar bizseregnek az ujjvegeim. Azert nincs Blaise se. Azert meglepodve olvasom, hogy eleg sok kritika jon a multra 😊

Viszont a temaban teljesen felreertjuk egymast, mert itt nem arrol van szo ki jott/kit engedtunk el/kit nem tartottunk meg. Ha a csapat olyan jatekosokat fizet tul akik nem annyira jok akkor nagy a baj. Nalunk ez tendencia. Az hogy a draft hogy sikerul egy masik problema, de az alap a sztarjaid ugy is kell hogy jatszanak es ha emellett beletalalsz a draftokba akkor hosszabb tavon lehetsz jobb, mert olcson van potlas. Ha 2-3 evig beletrafalsz akkor a Seahawks egy jo pelda. Es mindig tulfizetes van, az elol nincs menekves.
Nalunk Yanda konzisztesen jo teljesitmenyt hoz, a serulest nem lehet elkerulni, de vannak tulzasok. Lehetne a keretbol tobbet kihozni ha zseni vagy mint Beli papa vagy Kubiak itt, de az nem volt nalunk csostul. Nem volt, legalabbis szamomra nem latszott az elkepzeles hogyan akarjuk elerni a celjainkat es innen indul ki a katyvasz elen Flacco-val. Adunk neki top 1 fizetest es nem epitunk kore semmit, csak probalkoztunk vele sok mindent amibol kiderult hogy korlatozott kepessegekkel rendelkezik, de jobb edzokkel lehetne vele nyerni. MM itt az uj lehetoseg a bizonyitasra, de jo lenne latni mar egy olyan O akik tudnak haladni konzekvensen (nem kell allandoan )
JS-nel arra emlekszem, hogy top5 fizetest kapta es egy top 20 jatekos volt. Mostanra ha a seruleseit is ideveszem akkor Carr hasznosabb hiaba rosszabb jatekos.

De a tavalyi Jensen-idei Skura kozott jatekban sokkal kisebb kulonbseg van mint a penzuk kozott. Kerdes csak hogy fokozzuk iden a OL tagjait kulon nezve ki mit teljesit mit keres, erdekes lenne a kovetkeztetes.

Es tenyleg,nem Flacco penze miatt tart itt a csapat, ez csak egy hiba a sok kozul, de ez konnyen tamadhato be kell lassad. 😊
new orl
Attól még, hogy nem egyezik a véleményünk még beszélgethetünk... legalábbis én így gondolom, de persze a magyar köztudatban most ez nem így van 😀

Szóval aláírom, hogy a második szerződéshosszabítása Flacconak szar volt, nekem ami jobban fáj, hogy WR-ben olyan játékosokat draftolunk, akik ultraatletikusak vagy magasak, de tudnak 1db routot futni, ahelyett, hogy 2.-3. körben hoznánk egy jobb route futót aki kevésbbé atletikus, de ezeket mindig átlépjük.. Pl. Juju, Ridley, Diggs, Strong. Én ezeket akartam annó húzni, ebből strong lett egyedül bust, oké ridley meg első körben ment ki.....

Viszont agyfasz, hogy rákfának mennyi dropja van.....abból le kellene faragni, ha akar targetet
malkav
Nem baj ha nem egyezik es nagyon szivesen beszelgetek, csak probaltam jelezni hogy jobb lenne ha ugyan arrol beszelnenk 😊

Flacco jo, lehet vele nyerni bizonyitottan es sokszor nem kapott segitseget. De mindenaron megtartani sem kell, annyira nem jo. Lehet hozni neki egy AB-t es jobb lesz, de inkabb szeretnem latni az elkepzelest (ami indulhat ki abbol is, hogy o a QB a jovoben) es a szerint szisztematikusan felepiteni a csapatot. Ne hazudjanak, lehet ugy is. 😊
new orl
Nem beszélünk szerintem másról, mindketten a csapatépítésről és a múltbeli sikertelenségek okairól beszélünk.
Én nem annyira a rostert tartottam kiemelten szarnak a múltban, vagy a szerződéseket, hanem az edzői stábot, és a draftot
A szabadügynök igazolásinakban ráadásul fejlődtünk mert kb. 5-6 éve mégcsak kukázást csináltank, addig mostmár azért komolyabb igazolásokat is hoztunk..
malkav
En Flacco-rol beszeltem csak 😊 A tobbi temat kerulom ( meg mindig )
több mint 7 éve
gedam 6 478
A jövő évi lejárónikat néztem épp. Hát az új GM-nek lesz rendesen dolga. Mosley, Suggs, J. Brown, Collins, Urban csak h a kezdőket említsem. Ebből az első 3-at fontos lenne megtartanunk. Kaare Vedvik úgy gondolom jövőre képes lesz pótolni Koch-ot, az 4 millió abból Suggs meg lesz. Mosley és J. Brown a kérdés , nekem Jimmy Smith se hiányzik őt is kivágnám az 10 millió, Mosley-t annyira teszem. Marad J.Brown vele meg hosszúba nagyon jó a kémiája Flaccoval ő lehetne a mi kicsi Tyrek Hill-ünk 2-3 évig még tuti. Kíváncsi leszek az uborkaszezoni változásokra , az biztos h nem fogunk unatkozni.
KeyG
van 30-40M cap space
Suggs szerintem nem fog sokat kérni, mondjuk ez az évi 7M-vel eddig is olcsójános volt
Ha nem is vágjuk ki JS-t utolsó évében lesz, ha adunk neki hosszabítást, tuti lejebb megy a cap hitje, kérdés megéri-e vele hosszabbítani... ha nem akar nagy zsét akkor szerintem igen.
Urban és Collins is pótolhatóak (a posztjukból adódóan)
Brownnál kiváncsi leszek mennyire fogja kijátszani magát a Ravens lehetőségekből..
malkav
de idén megnyerjük az sb-t, flacco super bowl mvp lesz és a vezetőség elkölti rá a cap space-t, csakhogy el ne vigye a green bay rodgers helyére.