Baltimore Ravens
47 feliratkozó
több mint 9 éve
Ha Kruger,Mcphee,JJ elég atletikus volt linebackernek akkor Bosanak sem lehet gond.egyébként 20 éves az ember,bőven behízhat endnek is vagy akár visszálhatunk (nem Bosa miatt) 43-ra.Doom,Suggs öregek,A.Brown,Zadarius,Z.Orr is onnan jönnek Jernigennek is az a sémája és sokkal könnyebb embert találni rá drafton,FA-n pedig olcsóbbak valamivel.de Én Buckner párti vagyok,az embert double teamezték egész évben és így is produktív volt.Hargravestől nem vagyok elajúlva,1/6-ra nem egy olyan cornert szeretnék aki STben látok két évig.
több mint 9 éve
Tavaly is it húzott a Jets DE-t nincs ezzel probléma.Mondjuk a gondolattal eljátszva. Lewant nem teszik ki RT-nek és behúzzák Ramseyt. Cleveland QB-t húz, Chargers tavaly ill. idén hosszabbított a két kezdő OT-vel és a guardjaik is megvannak, hogy valamelyiket bemozgassák. Dallasnál sem nagyon kell OT, ahogy a Jax is megvan. Nem azt mondom, hogy komoly esély van Tunsilra, de nem elképzelhetetlen egy ilyen forgatókönyv.DaCosta 4-5 játékost tart a 6. pickkel kényelmesen behúzhatónak.Igazából QB-t leszámítva a top prospectek közül bárki jöhet.. és szinte biztos hogy a
Blaise
Tunsil, Ramsey, Bosa, Jack and Buckner ötösből valaki le fog csúszni.
Lehet hogy sokan fintorognak Buckner miatt, de én őt eléggé magasra értékelem; vagy inkább Bosát nem igazán... neki még Bosánál is jobban örülnék.
De egy Jack+Nkemdiche a második körben lenne az álom (bár reálisan még mindig nem hiszem el, hogy eddig csúszhat..)
Igor
Én Jacket nem szeretném, mivel több Ő mint egy nagyon atletikus, de csiszolásra szoruló 2-3. körös lb, mondjuk a LSU-s srác. Ér Jack ennyivel többet? Szerintem semmiképpen. De lehet csak az én általános ellenérzetem minden túlhypolt játékossal szemben mondatja ezt velem ("Jack=Ray Lewis sokkal atletikusabb verzióban"... lol)
Bosa nem 3-4-be való Bucknerral szemben, de 3-4-es DE-t draftolsz 6. helyen?
Szopás, hogy pont ezen a gyenge drafton "szereztünk" top picket.
Egy letrade a 10-15 magasságába lenne a legjobb (khmmm... Rams)
ott jöhetne Floyd pl.
Nkemdiche miatt fájjon valaki másnak a feje. Túl nagy a bust esély, hogy megint elpocsékoljunk egy magas picket főleg, hogy a Dlineba van fiatal játékosunk éppen elég.
Blaise
több mint 9 éve
Mondjuk a gondolattal eljátszva. Lewant nem teszik ki RT-nek és behúzzák Ramseyt. Cleveland QB-t húz, Chargers tavaly ill. idén hosszabbított a két kezdő OT-vel és a guardjaik is megvannak, hogy valamelyiket bemozgassák. Dallasnál sem nagyon kell OT, ahogy a Jax is megvan. Nem azt mondom, hogy komoly esély van Tunsilra, de nem elképzelhetetlen egy ilyen forgatókönyv.DaCosta 4-5 játékost tart a 6. pickkel kényelmesen behúzhatónak.Igazából QB-t leszámítva a top prospectek közül bárki jöhet.. és szinte biztos hogy a
Blaise
Lehet hogy sokan fintorognak Buckner miatt, de én őt eléggé magasra értékelem; vagy inkább Bosát nem igazán... neki még Bosánál is jobban örülnék.
De egy Jack+Nkemdiche a második körben lenne az álom (bár reálisan még mindig nem hiszem el, hogy eddig csúszhat..)
Igor
Én Jacket nem szeretném, mivel több Ő mint egy nagyon atletikus, de csiszolásra szoruló 2-3. körös lb, mondjuk a LSU-s srác. Ér Jack ennyivel többet? Szerintem semmiképpen. De lehet csak az én általános ellenérzetem minden túlhypolt játékossal szemben mondatja ezt velem ("Jack=Ray Lewis sokkal atletikusabb verzióban"... lol)
Bosa nem 3-4-be való Bucknerral szemben, de 3-4-es DE-t draftolsz 6. helyen?
Szopás, hogy pont ezen a gyenge drafton "szereztünk" top picket.
Egy letrade a 10-15 magasságába lenne a legjobb (khmmm... Rams)
ott jöhetne Floyd pl.
Nkemdiche miatt fájjon valaki másnak a feje. Túl nagy a bust esély, hogy megint elpocsékoljunk egy magas picket főleg, hogy a Dlineba van fiatal játékosunk éppen elég.
több mint 9 éve
DaCosta 4-5 játékost tart a 6. pickkel kényelmesen behúzhatónak.Igazából QB-t leszámítva a top prospectek közül bárki jöhet.. és szinte biztos hogy a
Blaise
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 9 éve
Bár nem annyira lényeges mégis így leírva nagyon durva. Kik jönnek vissza sérülésből jövőre:Azért tény hogy nem voltak a legjobb pickjeink mostanában, de messze nem kritikán aluliak. Azért ez még nem a Browns. (Bár Elam és Brown igencsak melléfogás, de Brandon, Jernigen, Gilmore kifejezetten jó fogások voltak)
(zárójelesek nem sérülésből térnek vissza)
WR: SSS, Perriman, Campona (Aiken, Wallace nem voltak sérültek )
RB: Forsett, Talicskaferrero (Buck, West, Trent ebből a 3 egészséges futóból kettő igencsak karaterbajos)
TE: Pitta(?!) GilmoreGirl, Waller, Boyler(ő csak uccsó 6 mecsre) (Supermario, Watson)
OT: Monroe (Hurst (de ő szar) Wagner (neki is volt valmi kisebb nyavalyája) )
OG: itt kivételesen nem volt sérült (Jensen, Yanda)
C: Zuttah (Matekzseni de ős sem volt túl magabiztos)
QB Flacco (Ébresztőórás)
Azért ez elég durva!
malkav
több mint 9 éve
Bár nem annyira lényeges mégis így leírva nagyon durva. Kik jönnek vissza sérülésből jövőre:(zárójelesek nem sérülésből térnek vissza)
WR: SSS, Perriman, Campona (Aiken, Wallace nem voltak sérültek )
RB: Forsett, Talicskaferrero (Buck, West, Trent ebből a 3 egészséges futóból kettő igencsak karaterbajos)
TE: Pitta(?!) GilmoreGirl, Waller, Boyler(ő csak uccsó 6 mecsre) (Supermario, Watson)
OT: Monroe (Hurst (de ő szar) Wagner (neki is volt valmi kisebb nyavalyája) )
OG: itt kivételesen nem volt sérült (Jensen, Yanda)
C: Zuttah (Matekzseni de ős sem volt túl magabiztos)
QB Flacco (Ébresztőórás)
Azért ez elég durva!
több mint 9 éve
Pár draft és egyéb morzsaDaCosta 4-5 játékost tart a 6. pickkel kényelmesen behúzhatónak.
Hargreaves mérete miatt nem aggódnak Hortizék, ami nem is akkora baj sokkal aggasztóbb, hogy mély routokon konstans megégették tavaly. Ráadásul úgy alles zusammen visszaesett a játéka..
DaCosta szerint minden évben van 3/4/5. körben egy WR aki a legjobbja lehet a draftnak. Ezért húzunk mindig a 7.-ben...
Jackhez fogható cover lb keveset láttak. Perriman után pont egy sérült játékos kell első körben.
Spenceel külön volt egy hosszú interjúnk. Látszik, hogy mennyire égető need a 3-4 OLB, hogy egy komoly karakter flaggel rendelkező játékosra ilyen nagy hangsúlyt helyeznek.
Hortiz szerint Bosa 3-4 OLB poszton is képes lehet magas szinten játszani.
Oz önkritikus volt az elmúlt évek draftjai nem érik el a Ravens szintet = szarok voltak.
Perriman még mindig nem futhat 100%-an. Nah most ha az orvosi stábunk ennyire érti a dolgát akkor duplán fáznék mondjuk Jack állapotának megítélésével kapcsolatban.
35-el több védőt tartanak draftolhatónak mint támadót idén.
több mint 9 éve
www.youtube.com/watch?v=gt_ZrdoaohsÉn szurkolok neki nagyon. Kedveltem a srácot egyetemen.
Nem hiszem, hogy Elam kezdő lenne szerintem Webb és Weddle lesz a két kezdő safety. Weddle fog közelebb játszani a line of scrimmagehez, de nem classic SS-ként tolja.
Legalábbis szerintem, de majd Pees és Frazier mester megoldja (hahaha) ! 😀
több mint 9 éve
Trent állítólag leadott pár kilót (10-et) úgy nézz ki ő is látja hogy ez a last chance. Nagyon kiváncsi leszek, hogy sikerül előszedni az elveszett tehetségét, vagy végleg kukába lesz hajítva mint Hill. Vajon Elam lesz a SS Weddle/Webb mellett?
több mint 9 éve
Forsett a Serie A-ban lett edző www.cbssports.com/nfl/eye-on-football/25536041/look-justin-forsett-introduces-oklahoma-drill-to-italian-football-players
több mint 9 éve
nagy csapat voltNagy?
www.youtube.com/watch?v=KNUxIgb-_WA
cikesz
A legnagyobb.
Boldog születésnapot, Ravens.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 9 éve
Ezt nem cinizmusnak szántam. Van különbség fiatalos bohóság és eszetlen felelőtlenség között. Volt egy ismerősöm aki felmászott egy vagon tetejére brahiból és nem jött le élve. Miatta volt időm gondolkozni az ilyen halál jelenségén. Emellett tartom, hogy bár igazán őszintén csak a hozzá közel lévők érzik a veszteségét a tisztelet kijár a halottnak, szóval hangsúlyozom, hogy egyáltalán nem a személye elleninek szántam, én a körülményekre tértem ki.Közös kedvencünk Frank Zappa is qrva sok őrültséget művelt,mégis szerettük.Nyugodjon békében.! Szegény srác, előtte volt a jövő😕Eldobta. Hülyeség és hülyeség közt ennyi a különbség. Ha Jason Pierre-Paul tavaly még szerencsétlenebbül/ostobábban szórakozik a tüzijátékkal akkor ahelyett hogy a sokaság élcelődik rajta, siratja. Én nem hiszem, hogy sajnálatot érzek Tray Walker iránt. Nem hagy hidegen, az biztos, de inkább neheztelek amiért ilyen felelőtlenül eldobott egy ígéretes életet.
Coolearie
gyeek
Ne legyél cinikus,én szülőként nem tudok az lenni,a gyerekeim is millió őrültséget fognak művelni,mikor tobzódik majd a tesztoszteron.
kátrány
Az öreg Frank mondjuk legfeljebb más őrülete miatt került életveszélybe, hacsak a polgárpukkasztó tevékenysége nem vonzotta pár szélsőségesen radikális futóbolond deathwishét. 😛
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 9 éve
Közös kedvencünk Frank Zappa is qrva sok őrültséget művelt,mégis szerettük.Nyugodjon békében.! Szegény srác, előtte volt a jövő😕Eldobta. Hülyeség és hülyeség közt ennyi a különbség. Ha Jason Pierre-Paul tavaly még szerencsétlenebbül/ostobábban szórakozik a tüzijátékkal akkor ahelyett hogy a sokaság élcelődik rajta, siratja. Én nem hiszem, hogy sajnálatot érzek Tray Walker iránt. Nem hagy hidegen, az biztos, de inkább neheztelek amiért ilyen felelőtlenül eldobott egy ígéretes életet.
Coolearie
gyeek
Ne legyél cinikus,én szülőként nem tudok az lenni,a gyerekeim is millió őrültséget fognak művelni,mikor tobzódik majd a tesztoszteron.

"My philosophy is: let's go out and wreak havoc," Pagano said.
http://www.youtube.com/watch?v=jOEoQoM8WTk&feature=related
több mint 9 éve
Bisciotti a tulajdonos egyeztetés apropóján nyilatkozott. A teljesség igénye nélkül :-Monroe a franchise LT,gondolom ,ha Tunsil csúszik,akkor berántjuk,egyébként Stanley-t nem erőltetjük.Bízzunk benne,hogy idén kevesebbet lesz sérült.Eddig nem volt jellemző rá a sérülékenység,reméljük nem sérülés-spirálba került .
-Passrushert vagy CB-t szeretne 6.-ra.a feltrade-et kizárja,a letrade -et,ha kihagyhatatlan ajánlat érkezik.
- Londonban játszana egy idegenbeli meccset,beszélnek Kínáról is,azt viszont nem erőltetné
A nyilatkozataiból következtetve egy Jack/VH3/Ramsey vagy letrade Spence/Floyd draftot valószínűsítek.
Bucknerben kevésbé hiszek,függetlenül attól,hogy brutál perspektíva egy
Jernigen - BWill - Davis/Buckner belső hármas.

"My philosophy is: let's go out and wreak havoc," Pagano said.
http://www.youtube.com/watch?v=jOEoQoM8WTk&feature=related
több mint 9 éve
Trent Richardson (RB) a Ravens játékosa lesz.Ha minimumért jön camp bodynak akkor okés, de a többi RB (Forsett, Buck, Taliaferro, West) valószínűleg bekötött szemmel többször találja meg a lyukakat mint ő.
ervinator
több mint 9 éve
Trent Richardson (RB) a Ravens játékosa lesz.
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 9 éve
AFC NORTHFavorite: Pittsburgh Steelers
The Martavis Bryant suspension most certainly curbs my enthusiasm here, but there still should be enough firepower on offense to pile on the points. A healthy Le'Veon Bell -- with Antonio Brown and Ben Roethlisberger -- will provide nightmares for the opposition once again. I thought the Ladarius Green signing was a quality, under-the-radar move.
Top challenger: Baltimore Ravens
Yeah, that's right: Baltimore's about to bounce back. I loved the Eric Weddle and Ben Watson signings. I loved the Joe Flacco contract extension/restructure. The return of injured starters will help. John Harbaugh is a great coach. I know Cincy is returning a very good team, but I'm taking a long look into the crystal ball here. Remember, Baltimore lost a lot of close games last year and suffered a ton of crucial injuries.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 9 éve
Az emberi élet a legdrágább, akár hogy is nyomják a fejünkbe, hogy nem. De.Együtt érzek minden ravens szurkolóval.
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
Ha hibás volt, ha nem, ez szörnyű. Nem azért, mert NFL-játékos volt, vagy mert Raven, vagy akár Steeler. Hanem mert egy fiatal ember volt. Ott állt előtte az élet hatalmas reményekkel. Mindannyian hibázunk, de nem fizetünk feltétlenül érte az életünkkel. Átsétálunk a piroson, vagy bukó nélkül ülünk motorra, vagy kissé ittasan megyünk a tóba. Egy jelentéktelen hibáért ő sajnos az életével fizetett. És ez a tragédia. Ez szerencse kérdése. Minden fiatal értelmetlen halála elkeserít, ha nem főben járó bűn miatt következik be. És itt ez történt. Nagyon szomorú történet, 😕 Az értelmetlen halálnál kevés szörnyűbb dolog van és ez a volt.Én ilyenkor csak abban bízom, hogy az addigi életével elégedett volt és épp boldog volt, amikor bekövetkezett a tragédia. Ettől persze nem lesz könnyebb a környezetének élete, de ha vhogy meg kell halni, az úgy történjen ilyen fiatalon, hogy épp szárnyalsz a boldogságtól.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
Motorján nem volt világítás, fekete dzsekibe volt, egy Ford Escape ment bele, elvileg a kocsi áthajtott a piroson is. Én így hallottam.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 9 éve
Bukósisak nélkül motorozott és összeütközött egy SUV-val (nagy dög terepjáró). Nem tudom ki volt a hibás, de bukó nélkül motorozni szerintem hiba. Ugyanakkor nem tudni, hogy sisakkal túlélte volna-e. RIP.mit tudni a balesetről? én semmit nem olvastam még róla. de azok alapján ahogy írsz, ő volt a hibásNyugodjon békében.! Szegény srác, előtte volt a jövő😕Eldobta. Hülyeség és hülyeség közt ennyi a különbség. Ha Jason Pierre-Paul tavaly még szerencsétlenebbül/ostobábban szórakozik a tüzijátékkal akkor ahelyett hogy a sokaság élcelődik rajta, siratja. Én nem hiszem, hogy sajnálatot érzek Tray Walker iránt. Nem hagy hidegen, az biztos, de inkább neheztelek amiért ilyen felelőtlenül eldobott egy ígéretes életet.
Coolearie
gyeek
Borbinho
több mint 9 éve
mit tudni a balesetről? én semmit nem olvastam még róla. de azok alapján ahogy írsz, ő volt a hibásNyugodjon békében.! Szegény srác, előtte volt a jövő😕Eldobta. Hülyeség és hülyeség közt ennyi a különbség. Ha Jason Pierre-Paul tavaly még szerencsétlenebbül/ostobábban szórakozik a tüzijátékkal akkor ahelyett hogy a sokaság élcelődik rajta, siratja. Én nem hiszem, hogy sajnálatot érzek Tray Walker iránt. Nem hagy hidegen, az biztos, de inkább neheztelek amiért ilyen felelőtlenül eldobott egy ígéretes életet.
Coolearie
gyeek
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 9 éve
Nyugodjon békében.! Szegény srác, előtte volt a jövő😕Eldobta. Hülyeség és hülyeség közt ennyi a különbség. Ha Jason Pierre-Paul tavaly még szerencsétlenebbül/ostobábban szórakozik a tüzijátékkal akkor ahelyett hogy a sokaság élcelődik rajta, siratja. Én nem hiszem, hogy sajnálatot érzek Tray Walker iránt. Nem hagy hidegen, az biztos, de inkább neheztelek amiért ilyen felelőtlenül eldobott egy ígéretes életet.
Coolearie
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 9 éve
Traddel sem, gyerekek ne szórakozzunk egy két downs down hill thumper a gyerek könyörgöm, zéró atletikusság és se a senior bowlra, se a kombájnra nem volt képes összeszedni magát mi a f-szt keresne egy ilyen az első körben. Nincs fiatal 30 alatti pass rusherünk, nincs cover lb-ünk, nincs két tisztességes S-nk és nincs olyan- de nálunk aztán főleg - hogy elég (mennyiségre) jó cornerback. És ez csak a védelem. Ne duplázzuk már be Mosleyt egy hozzá képest silány prospecttel.Pagano Alabama pro day után elbeszèlgetett a sráccal. Èn is nagyon remèlem, hogy nem nálunk köt ki, főleg nem első körèrt.
Blaise