Baltimore Ravens
47 feliratkozó
több mint 9 éve
Nyugodjon békében.! Szegény srác, előtte volt a jövő😕
több mint 9 éve
Nyugodjék békében.
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 9 éve
Jézusom....Nyugodj Békében!
több mint 9 éve
Érthetetlen... R.I.P.
több mint 9 éve
23 évesen, annyi, mint én.. :/ Hihetetlen! RIP!
több mint 9 éve
RIP.
több mint 9 éve
R.i.P. Walker
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 9 éve
R.I.P 😢
több mint 9 éve
Nagyon együtt érzek veletek 😕. Nyugodjon békében 😕
több mint 9 éve
Nyugodjék békében. 😕
több mint 9 éve
Sír az ember lelke,ilyen fiatalon ilyen értelmetlen halál...RIP

"My philosophy is: let's go out and wreak havoc," Pagano said.
http://www.youtube.com/watch?v=jOEoQoM8WTk&feature=related
több mint 9 éve
rip 😕
több mint 9 éve
RIP
több mint 9 éve
Szörnyű! RIP
több mint 9 éve
Rest in Peace, Brother!
több mint 9 éve
twitter.com/Bowlhu/status/710951684881653760😕

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 9 éve
www.baltimoresun.com/sports/ravens/ravens-insider/bal-ravens-cornerback-tray-walker-is-in-critical-condition-20160317-story.htmlÜgynöke: "He has some head injuries," Butler said. "He’s fighting for his life right now. That’s really the most I can say."
Nem vagyok vallásos, ezért nem is imádkozom érte, de nagyon remélem hogy túléli. A foci itt másodlagos
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 9 éve
Én most nem azt fejtegettem, hogy mi lenne a jó, hanem hogy Ozzie milyen furmányos fondorlattal juthatna első körös Bama projecthez.Traddel sem, gyerekek ne szórakozzunk egy két downs down hill thumper a gyerek könyörgöm, zéró atletikusság és se a senior bowlra, se a kombájnra nem volt képes összeszedni magát mi a f-szt keresne egy ilyen az első körben. Nincs fiatal 30 alatti pass rusherünk, nincs cover lb-ünk, nincs két tisztességes S-nk és nincs olyan- de nálunk aztán főleg - hogy elég (mennyiségre) jó cornerback. És ez csak a védelem. Ne duplázzuk már be Mosleyt egy hozzá képest silány prospecttel.2016.04.28-ánSzerintem ezért ő durva lenne, ha Jack lecsúszik őt behúzzák, de tutti trade nélkül nem lesz ragland.... inkábbb valami vet FA.
2016 NFL DRAFT Baltimore Ravens select: Reggie Ragland, ILB, Alabama
😀
Klaci79
malkav
Blaise
több mint 9 éve
Egyébként Walkerra akartam reagálni, de a piros posztó elvitte a figyelmem. Szóval remélem a srác megússza, mert az a baleset elég komolynak tűnik.
több mint 9 éve
Traddel sem, gyerekek ne szórakozzunk egy két downs down hill thumper a gyerek könyörgöm, zéró atletikusság és se a senior bowlra, se a kombájnra nem volt képes összeszedni magát mi a f-szt keresne egy ilyen az első körben. Nincs fiatal 30 alatti pass rusherünk, nincs cover lb-ünk, nincs két tisztességes S-nk és nincs olyan- de nálunk aztán főleg - hogy elég (mennyiségre) jó cornerback. És ez csak a védelem. Ne duplázzuk már be Mosleyt egy hozzá képest silány prospecttel.2016.04.28-ánSzerintem ezért ő durva lenne, ha Jack lecsúszik őt behúzzák, de tutti trade nélkül nem lesz ragland.... inkábbb valami vet FA.
2016 NFL DRAFT Baltimore Ravens select: Reggie Ragland, ILB, Alabama
😀
Klaci79
malkav
Szerkesztette: Blaise
több mint 9 éve
Mondjuk Timmons 😀