Baltimore Ravens
47 feliratkozó
több mint 9 éve
Wallace kb. 2 milla / év amit ér, ha ennél többet adtatok neki, az szopacs.😊Nézzük majd meg a számait első évben, aztán kiderül.
Go Vikings!

The youngest player EVER with a perfect passer rating 😈 LJ8
több mint 9 éve
Wallace kb. 2 milla / év amit ér, ha ennél többet adtatok neki, az szopacs.😊
több mint 9 éve
Mondjuk én konkrétan nem örülök Wallace jövetelének, de hagyom hogy rámcáfoljon.

You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 9 éve
én azért emlékszem az erényeire és nagyszerű volt amikor egy-egy rövid labdát lehúzott és elindult vele megállíthatatlanul...de én nem akarok itt trollkodni, mert ti tudjátok jó e nektek...én csak azt mondom szerintem már nem ér annyit, de tényleg olyan kicsi a választék, hogy ennyit kellett adni...de aki tényleg megéri az Smith és ő /év kevesebbet keresNem az a baj, hogy Tannehill kevés yardokban és full vak irányító, mint Lindley vagy akárki...hanem a kar ereje. Egyszerűen nem jó mélységi passzokban, ami Wallace legnagyobb erőssége. Nem volt kihasználva a képességei ő nem egy possession receiver akire feldobod 1v1 Ben a lasztit.Tannehill es a korlatozott kepessegu (MEG) Bridgewater mogott nem lehet alakitani, mikor volt egy Qb mellette BigBen 1000+os yard os elkapo volt, a yardokat hozza, az eleg lesz boven. En bizakodo vagyok a tavalyi Aiken utan. Mert Aiken nem fegyver, Wallace az.Nyilván bizakodó vagy, mást nem is tehetnél. Én megértelek 😊 Kissé mintha sok lenne a pénz, na de ha nincs nagy piac, akkor az ügynök diktál. Ha a drafton lenne jó megoldás, biztos nem hozzák. Nem volt...jött Moneyboy....mondjuk mellette az 5. körös Diggs egész jól kinőtte magát. De ezt csak egy Vikes-os ismerősöm mondta, hogy Wallace semmit nem csinált szinte, Diggs meg nagyon jó volt. De biztos csak csalódott volt, mert többet várt. De Tannehill is csak 87 yard híján nem tudott 3db 4000 yardos szezont produkálni (4-ből).
kg0412
Klaci79
cikesz
több mint 9 éve
Végre.Ment Osemele sajnos, de a pénzéből helyreraktuk a keretet 😊 Drafton OL és DL pickek kellenek, ahhoz úgy is értünk 😊
WR: M.Wallace, S.Smith, Perriman, Aiken
TE: Ben Watson, C.Gillmore, M. Williams
Megvannak Flacco célpontjai. Draftról lehet a falakat erősíteni, aztán hozzuk haza a trófeát. 😊

több mint 9 éve
Nem az a baj, hogy Tannehill kevés yardokban és full vak irányító, mint Lindley vagy akárki...hanem a kar ereje. Egyszerűen nem jó mélységi passzokban, ami Wallace legnagyobb erőssége. Nem volt kihasználva a képességei ő nem egy possession receiver akire feldobod 1v1 Ben a lasztit.Tannehill es a korlatozott kepessegu (MEG) Bridgewater mogott nem lehet alakitani, mikor volt egy Qb mellette BigBen 1000+os yard os elkapo volt, a yardokat hozza, az eleg lesz boven. En bizakodo vagyok a tavalyi Aiken utan. Mert Aiken nem fegyver, Wallace az.Nyilván bizakodó vagy, mást nem is tehetnél. Én megértelek 😊 Kissé mintha sok lenne a pénz, na de ha nincs nagy piac, akkor az ügynök diktál. Ha a drafton lenne jó megoldás, biztos nem hozzák. Nem volt...jött Moneyboy....mondjuk mellette az 5. körös Diggs egész jól kinőtte magát. De ezt csak egy Vikes-os ismerősöm mondta, hogy Wallace semmit nem csinált szinte, Diggs meg nagyon jó volt. De biztos csak csalódott volt, mert többet várt. De Tannehill is csak 87 yard híján nem tudott 3db 4000 yardos szezont produkálni (4-ből).
kg0412
Klaci79
több mint 9 éve
Majd elvalik de Steelereskent tudod mibol foztunk tavaly , foleg miutan Smith kiesett, es mindenkibol csak ki kell hozni ami benne van , nem feltetlen Wallace hibaja , h nem volt kihasznalva.persze-persze...mondom...érthető húzás volt, hiszen Flacco-nak kellett valaki....bár én azt hittem Aiken, Perriman és Smith mellé jön egy 2.- 3. körös WR vagy valaki olcsón...így ez érdekes, na de ha bejön...
kg0412
több mint 9 éve
Watson, Wallace, Weddle - már most hárommal több W-nk van mint tavaly... 😊Én nem szeretem igazán, de a Bilgewateres szezon felejtös.. sztem 800 yard 6-7 TD-t kell elvárni.. annyiért ez kb korrekt összeg szerintem.
De mivel Jumpball Joe a QB-nk, nem is a TD ami igazán fontos nálunk, hanem hogy hány DPI-t harcol ki!!!
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 9 éve
Majd elvalik de Steelereskent tudod mibol foztunk tavaly , foleg miutan Smith kiesett, es mindenkibol csak ki kell hozni ami benne van , nem feltetlen Wallace hibaja , h nem volt kihasznalva.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 9 éve
Tannehill es a korlatozott kepessegu (MEG) Bridgewater mogott nem lehet alakitani, mikor volt egy Qb mellette BigBen 1000+os yard os elkapo volt, a yardokat hozza, az eleg lesz boven. En bizakodo vagyok a tavalyi Aiken utan. Mert Aiken nem fegyver, Wallace az.Nyilván bizakodó vagy, mást nem is tehetnél. Én megértelek 😊 Kissé mintha sok lenne a pénz, na de ha nincs nagy piac, akkor az ügynök diktál. Ha a drafton lenne jó megoldás, biztos nem hozzák. Nem volt...jött Moneyboy....mondjuk mellette az 5. körös Diggs egész jól kinőtte magát. De ezt csak egy Vikes-os ismerősöm mondta, hogy Wallace semmit nem csinált szinte, Diggs meg nagyon jó volt. De biztos csak csalódott volt, mert többet várt. De Tannehill is csak 87 yard híján nem tudott 3db 4000 yardos szezont produkálni (4-ből).
kg0412
Szerkesztette: Klaci79
több mint 9 éve
Tannehill es a korlatozott kepessegu (MEG) Bridgewater mogott nem lehet alakitani, mikor volt egy Qb mellette BigBen 1000+os yard os elkapo volt, a yardokat hozza, az eleg lesz boven. En bizakodo vagyok a tavalyi Aiken utan. Mert Aiken nem fegyver, Wallace az.
We are just the Ravens!
több mint 9 éve
Wallace , Steelers topicban ugy fogadtak a hirt mintha nem lenne elkapo, de keseru a szolo nekik Bryant miatt, Webb es Pitta cut olva lesz june 1 utan 10.5 millio-t sporolunk meg ezzel a 2 lepessel.Félreértesz! Én kifejezetten nem bánom ezt a lépést, sok sikert hozzá. Mi szerettük anno, szép reményű srácnak indult. Viszont Höri! Na ő csúnyákat mond 😊 :
kg0412
Adam Herczeg @H0RIggins 8m8 minutes ago Kunszentmiklós, Magyarország View translation
Mike Wallace kevesebb TD-vel fog zárni mint ahány milliót keres
0 retweets 0 likes
Reply Retweet
Like
More
több mint 9 éve
Wallace , Steelers topicban ugy fogadtak a hirt mintha nem lenne elkapo, de keseru a szolo nekik Bryant miatt, Webb es Pitta cut olva lesz june 1 utan 10.5 millio-t sporolunk meg ezzel a 2 lepessel.
We are just the Ravens!
több mint 9 éve
Wallace in the house. FaszaMár csak az O falat kéne rendbe rakni meg egy Pass rusher...és alakul ez.
Egy másik kérdés szerintetek ezzel, hogy Weddle jött..Webb megy vissza CB be gondolom...de nem tudom így megéri e megtartani, hogy Wright kapott egy hosszabb távút és jobban is játszott a szezon második felében mint Webb...a sérülése óta árnyéka önmagának és sokat is keres..
Pitta meg remelem cut, szerettem a csávót, de már sok snappet nem fog látni szerintem Harvin 2.0
több mint 9 éve
Aspect
87
Alakulunk! 😊
több mint 9 éve
Jön Wallace, van még egyéb kívánság? Úgy látszik, Oz olvassa a fórumot. 😊
több mint 9 éve
Na ez pofás ....
több mint 9 éve
Ohh yeah Weddle...you like that?!Még jöhetne Wallace (és) a támadó falba valaki..igaz nem tudom ki elérhető még, aki egyértelmű upgrade lenne.
Daryl Smithről nincs valami hír, hogy tárgyalna valakivel?!-én nagyon várom vissza.
több mint 9 éve
Örülünk Vincent! Nagy kedvencem Weddle 😊Hoppá, hoppá, nekem is! 😊
Blaise
Nagyon tetszetős választás! 😊
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 9 éve
Eric Weedle jött hozzátok.Ez nem rossz deal, még ha csak 2-3 évvel is számolunk, bár Woodson mutatta hogy safetyként el lehet tenni-venni hátul idösebb korban is.
4 évre, 26 millió, az első 2 évre 13 millió.
Coolearie
Nice.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 9 éve
Weddle like. Lassuk tovabb

You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 9 éve
Örülünk Vincent! Nagy kedvencem Weddle 😊
több mint 9 éve
A Will Hill - Eric Weddle páros nem hangzik hátul rossznak. Illetve a Jimmy Smith - Shareece Wright - Lardarius Webb is egész pofás 😊Kiváncsi leszek ki lesz Mosley mellett, illetve hogy elől mennyire lesznek a srácok hatékonyak.
Kellene még egy minőségi elkapó is.

több mint 9 éve
Smith #89-nek jár a pacsi érte
We are just the Ravens!