Baltimore Ravens

47 feliratkozó

több mint 9 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 466 — . . .
Eric Weedle jött hozzátok.
4 évre, 26 millió, az első 2 évre 13 millió.

Szerkesztette: Coolearie
több mint 9 éve
Flacco5 Baltimore Ravens 831
FS posztra pedig bárki csak ne Kendrick barátunk.Nem gondoltam,hogy képes lesz valaki alulmúlni Elam-et.
kátrány
Várd ki Webbet S pozícióban. Új távlatok fognak nyílni a rossz kategóriában!
több mint 9 éve
kátrány Baltimore Ravens 1 844 — Ravens fan
Kerülgetjük Weddle-t és Wallace-t.
Wallace sebessége harmonizál Joe karjához.
FS posztra pedig bárki csak ne Kendrick barátunk.Nem gondoltam,hogy képes lesz valaki alulmúlni Elam-et.

"My philosophy is: let's go out and wreak havoc," Pagano said.

http://www.youtube.com/watch?v=jOEoQoM8WTk&feature=related
több mint 9 éve
KeyG Baltimore Ravens 13 832
4 4 6 komp pickeket kaptunk

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 9 éve
malkav Baltimore Ravens 2 468
Ma jönnek ki a komp pcikek amik már tradelhetők is lesznek ha jól tévedek. Első nekilendülésre 4-4-5 tűnik reálisnak (McPhee- Torrey- Daniels)
Blaise
Erősnek érzem én ezt a 4-4-5-öt
több mint 9 éve
Darren Wallerből TE-t csinálunk...
malkav
Erről nem vagyok meggyőzve, még akkor sem, ha méretei miatt inkább az, mint nem... kivéve ha brutál jól blokkol a srác, de azt meg kétlem.
Collapo
Georgia Techen azért inkább blokkolnia kellett mint bármi mást WR-ként. (azt nem tudom mennyire ment neki de az alapok meg kellene, hogy legyenek)
Blaise
Azért Neki nem feltétlen bokkoló TE-nek kell lennie, hanem RZ targetnek. Jimmy Grahamnek sem volt erőssége a blokkolás mégis metn a szekért. Ha most megmondják neki, hogy figyi TE-ként többet tudsz a pályán lenni (még ha nem is igaz) akkor van ideje Campre felpakolni az izmot, meg gyakorolni az alapokat. Ha a munkamorálja megfelelő
több mint 9 éve
KeyG Baltimore Ravens 13 832
Tucker nem fog maradni jövőre ha még egy ilyen szezont produkál, a D line-t nem féltem oda jól szoktunk draftolni, és Jernigan se hozta még ki az állatot, Carl Davistől meg többet várok, ami benne van, a mostani és a következő draftunkon sok fog múlni, h mennyire lehetünk versenyképesek a ligában. Azután már egyre több kes felszabadul nekünk is a sapkából.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 9 éve
Blaise 2 113 — Fuck "Continuity"!
malkav
Erről nem vagyok meggyőzve, még akkor sem, ha méretei miatt inkább az, mint nem... kivéve ha brutál jól blokkol a srác, de azt meg kétlem.
Collapo
Georgia Techen azért inkább blokkolnia kellett mint bármi mást WR-ként. (azt nem tudom mennyire ment neki de az alapok meg kellene, hogy legyenek)
több mint 9 éve
cikesz Baltimore Ravens 622
Waller TE-ként nem éri meg az 53 at szerintem.

Jövőre nehéz lesz, mert BWill,Wagner,Tucker szeződésére 20 Misi is kevés lesz lehet es meg Hill kéne mindenképpen.
több mint 9 éve
Collapo Baltimore Ravens Iowa Hawkeyes 3 293 — "Nevermore."
malkav

Alissa
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII

NFL - Not For Ladies!
több mint 9 éve
Ma jönnek ki a komp pcikek amik már tradelhetők is lesznek ha jól tévedek. Első nekilendülésre 4-4-5 tűnik reálisnak (McPhee- Torrey- Daniels)
több mint 9 éve
Jövőre elég sok Fánk lesz, úgyhogy remélem Wizard jó lköti meg a szerződéseket.
Csak a fontosabbak: BWill, JTucker,RWagner, Dzúsz, Hill, Aiken. ezek csak a kezdők...
több mint 9 éve
több mint 9 éve
5 év 46M Harrison, ettől többet fog kapni jövőre B-Will valakitől.
Blaise
Sajnis vagy nagyon hajtanunk kell rá vagy valszeg megy a Brownsba
több mint 9 éve
cikesz Baltimore Ravens 622
Jimmynek átstrukturáltuk a szerződését-hírek szerint 4,5 millió $ szabadult fel ezzel.

Felkészül Wallace vagy Beachum?
több mint 9 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 239 — NFL bracket champion '26
Monroe azt szeretné, hogy fájdalomcsillapításra engedélyezze az NFL a füvet:  www.sportingnews.com/nfl-news/4697919-medical-marijuana-nfl-eugene-monroe-ravens-nfl-goodell-cnn?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter
Le'Veon Bell kedveli ezt.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
5 év 46M Harrison, ettől többet fog kapni jövőre B-Will valakitől.
több mint 9 éve
 twitter.com/AaronWilson_NFL/status/707836576554995712
Hazahozzuk?

Alissa
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII

NFL - Not For Ladies!
több mint 9 éve
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 074 — Слава Україні! Героям слава!
Na most akkor csak minimál számok mellett ... Oswiler 4 év 72 M .... ez évi átlag 18M/y most ezek után hogyan értékeljük Flacco szerződését... 1 gyűrű és SB MVP 11TD/0INT PO-ban 2012-ben...és OsW.-nak volt 6 meccse kezdőként akkor ki van túlfizetve ... nevetséges
malkav
Értem én hogy sok 😊 de egy túlfizetést, ne egy másikkal támasszuk alá 😊 Elfogadom, kevés a jó QB, csak így nincs pénz senkire...
Voice
Ha megnézed, emelkedik mindig a cap összege, Bradford is, Cousins is olyan összeget keres majd, hogy azt nem gondoltam volna... Most ez a realitás. Márpedig tetszik vagy sem, akaratlanul is jönnek az összehasonlítások más QB-kkal, hogy ki mennyit keres, stb. Oswi is beleillik ebbe a sorba. A Houston meg tökös, mióta létezik a franchise, nem volt normális irányítójuk, kockáztatnak ezzel nem kicsit, de valahol meg tudom őket érteni.
Vrij6
Itt pedig leszögezném, hogy semmit nem kockáztatnak, nekik kell egy QB, aki pocketpasserként tud viselkedni, Manning mellett, alatt tanul 4 évig ... csak egy jó/elfogatható QB-ra vannak a PO contendertől akkor miért is koczkáztatnak, mondj egy valakit, aki jobb QB prospect lett volna nekik úgy hogy jövőre kell teljesíteni. Nem tudsz.. Megfizették az árát annak, hogy kijussanak a Mallett, Weeden, Hoyer QB körből megtették, pénzük volt rá...
malkav
Félreérted, én alapvetően veled egyetértek. 😀 Új QB-val mindig kockáztatsz, aki annyit még nem rakott le az asztalra, hogy egyértelműen azt lásd, hogy hosszabb távon biztosítja a franchise jövőjét. Brockban van potenciál, de még annyit nem mutatott. Persze, ha úgy nézem, annyit nem kockáztatott a Texans, ha elnézzük milyen QB-k dobáltak náluk... 😊
Vrij6
Nem akartam megmondó ember lenni, csak szerintem jelenleg elérhető legjobb QB-t szerezték meg maguknak és ezt meg kell fizetni.. El is felejtett egy fontos elemet ebből a parádés QB sorból (Hoyer, weeden Mallet) na ki maradt ki igen a Falcons csere Qb-ja.
malkav
Egyetértek, 1/22-ről nem akartak felmenni mondjuk Goffért, inkább most fizetnek meg egy olyan QB-t, akin látszik azért, hogy tehetséges, és közel sem a reménytelen kategória.

ON 😊

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 9 éve
Na most akkor csak minimál számok mellett ... Oswiler 4 év 72 M .... ez évi átlag 18M/y most ezek után hogyan értékeljük Flacco szerződését... 1 gyűrű és SB MVP 11TD/0INT PO-ban 2012-ben...és OsW.-nak volt 6 meccse kezdőként akkor ki van túlfizetve ... nevetséges
malkav
Értem én hogy sok 😊 de egy túlfizetést, ne egy másikkal támasszuk alá 😊 Elfogadom, kevés a jó QB, csak így nincs pénz senkire...
Voice
Ha megnézed, emelkedik mindig a cap összege, Bradford is, Cousins is olyan összeget keres majd, hogy azt nem gondoltam volna... Most ez a realitás. Márpedig tetszik vagy sem, akaratlanul is jönnek az összehasonlítások más QB-kkal, hogy ki mennyit keres, stb. Oswi is beleillik ebbe a sorba. A Houston meg tökös, mióta létezik a franchise, nem volt normális irányítójuk, kockáztatnak ezzel nem kicsit, de valahol meg tudom őket érteni.
Vrij6
Itt pedig leszögezném, hogy semmit nem kockáztatnak, nekik kell egy QB, aki pocketpasserként tud viselkedni, Manning mellett, alatt tanul 4 évig ... csak egy jó/elfogatható QB-ra vannak a PO contendertől akkor miért is koczkáztatnak, mondj egy valakit, aki jobb QB prospect lett volna nekik úgy hogy jövőre kell teljesíteni. Nem tudsz.. Megfizették az árát annak, hogy kijussanak a Mallett, Weeden, Hoyer QB körből megtették, pénzük volt rá...
malkav
Félreérted, én alapvetően veled egyetértek. 😀 Új QB-val mindig kockáztatsz, aki annyit még nem rakott le az asztalra, hogy egyértelműen azt lásd, hogy hosszabb távon biztosítja a franchise jövőjét. Brockban van potenciál, de még annyit nem mutatott. Persze, ha úgy nézem, annyit nem kockáztatott a Texans, ha elnézzük milyen QB-k dobáltak náluk... 😊
Vrij6
Nem akartam megmondó ember lenni, csak szerintem jelenleg elérhető legjobb QB-t szerezték meg maguknak és ezt meg kell fizetni.. El is felejtett egy fontos elemet ebből a parádés QB sorból (Hoyer, weeden Mallet) na ki maradt ki igen a Falcons csere Qb-ja.
több mint 9 éve
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 074 — Слава Україні! Героям слава!
malkav
Voice
Vrij6
malkav

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 9 éve
Lehet Flacco szerződésébe az is belejátszott, hogy Schaub volt a csere és elgondolkodtak... basszus ennek edtunk egy millát akkor flacconak tejelni kell mert tuti behisztizik.
több mint 9 éve
Amikor idejött, bár már akkor se volt jó, még hittem, hogy újra lehet 4000yardos, 20TD-s irányító, persze itt csak csereként és nyilván törtszámokkal, de aztán jött a realitás, Subó nem jó... szóval "Viszlát, és kösz a halakat!"

Alissa

NFL - Not For Ladies!
több mint 9 éve
Voice Baltimore Ravens 1 825 — LA Lakers & Juventus
Matt Schaub a Falconsba igazolt! 😊
Voice
Jajj neee!!! XD
Collapo
Tragédia xD

The youngest player EVER with a perfect passer rating 😈 LJ8
több mint 9 éve
Matt Schaub a Falconsba igazolt! 😊
Voice
Jajj neee!!! XD

Alissa

NFL - Not For Ladies!