Baltimore Ravens

47 feliratkozó

több mint 10 éve
malkav Baltimore Ravens 2 468
Amu nem kell annyiért, amennyiért jönne.
Wright nem rossz (ennyiert), Arrington feljavul picit slotban a la Pacman, jó lesz ez. De Walkerben is latok potencialt..

Teljesen oké, csak igy sajnos a KO-resign eselye, amiben remenykedtem, sajnos lecsokken..
Igor
Én inkább Elamot raknám slotba, benne több lehetőséget látok a negyedik évében. Arrington nálam leszerepelt, hogy egy ennyire sérült és gyenge csapatban is alulról lógott ki.
több mint 10 éve
Collapo Baltimore Ravens Iowa Hawkeyes 3 293 — "Nevermore."
The Ravens have re-signed long snapper Morgan Cox to a 5-year contract.
kg0412
A nap jóhíre...

Alissa
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII

NFL - Not For Ladies!
több mint 10 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 752 — No 1 duplaszánkó fan
Amu nem kell annyiért, amennyiért jönne.
Wright nem rossz (ennyiert), Arrington feljavul picit slotban a la Pacman, jó lesz ez. De Walkerben is latok potencialt..

Teljesen oké, csak igy sajnos a KO-resign eselye, amiben remenykedtem, sajnos lecsokken..

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 10 éve
1 CB-t kukázhatnánk , ha sikerül olcsón megszereznünk Leodis McKelvin-t sztem vele nyerhetnénk, vagy Amukamara is jó választás lenne, az ILB posztot fogjuk házon belül megoldani vagy Draft Myles Jack , én titkon bízom Zadariusba h ha több lehetőséget kap, lehet egy 10 sack-es játékos.
kg0412
Az sem tartom elképzelhetetlennek, hogy occsóért visszahozzuk Darylt....
több mint 10 éve
KeyG Baltimore Ravens 13 833
1 CB-t kukázhatnánk , ha sikerül olcsón megszereznünk Leodis McKelvin-t sztem vele nyerhetnénk, vagy Amukamara is jó választás lenne, az ILB posztot fogjuk házon belül megoldani vagy Draft Myles Jack , én titkon bízom Zadariusba h ha több lehetőséget kap, lehet egy 10 sack-es játékos.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 10 éve
The Ravens have re-signed long snapper Morgan Cox to a 5-year contract.

We are just the Ravens!
több mint 10 éve
Akkor játszunk el egy kicsit a gondolattal, mi lenne ha ideális világban élnénk:
CB1: JSmith CB2: Wright csere Davis, ez egy olyan CB sor ami nem is veri le egyből a biztosítékot. Ha Jimmy visszatalál régi önmagához és Wright azt hozza amit az év második felében akkor ez egy vállalható páros. Bár Davisből semmit nem láttunk idén benne is lehet potenciál. Nem egy elit egység de vállalható főleg ha Ramsey is lecsúszik a 6. pickre.

SCB: Arrington vagy Elam. Na ez már szomorúbb rész. Arrington beéget és sokba kerül Elam szintén (2.7M és 2.1M) Kettő közül az egyiknek repülnie kellene ez kb. 1.2M szabadít fel. Itt van még a tavalyi rookie Tray Walker. Kérdés hogy rá lehet-e bízni második évében egy slot corner helyett vagy korai. Mindenesetre én kivágnám Arringtont és bíznék Elam újraéledésében.

SS/FS: Hill, Webb, Lewis, Brooks, Levine na ez megint érdekes mert darabra megvan csak a minőség igen nagy kérdőjel. Legyen ez egy ideális világ és mondjuk Hill visszatér a tavalyi formájához, és Webb újjászületik FS-ként. Ekkor Lewis 1.9M-ja indokolatlan csere/szar FS-ként...cut, ezzel Brooks örökli a csere FS posztot, csere SS-re meg Levine/Elam elég lehet.
Most nagyon optimista voltam, összeraktam egy kb. közepes egységet, de spóroltam kb 2-2,5M két ember kivágásával.
Én FA-t semmiképpen nem hoznék, itt lévő fiatalokat odaadnám Fraziernek azt oldja meg. Akkor ILB-tés passrusher lehetne kukázni/draftolni
Mi a véleményetek?
több mint 10 éve
Igen ez egy ésszerű lépés volt. Kicsit lehet a CB posztot a nem feltétlen most kell megoldani packba rakni, ha Ramsey Bolton nem csúszik le hozzánk, akkor is vállalhatóbb a helyzet ás így mehet arrington a levesbe.
több mint 10 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 239 — NFL bracket champion '26
 twitter.com/RapSheet/status/706883682284531712

Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Blaise 2 113 — Fuck "Continuity"!
Kuechly-t már végzős évében "kiszemeltem",mint Ray utódját ,abszolút egyetértek Davissel is,mégis
külső ! szemlélőként azt mondom,kellett Shaq,hogy a puzzle a helyére kerüljön,most hasított igazán a front7.
Eddig is tehetségesek és jók voltak nem most pottyantak oda.

Mosley-val nem értek egyet,de ez a te véleményed.Ha már LB,akkor Jack és vele durva párost alkotnának,főleg,ha újra igazolnánk Darylt.
A 'Bama D-vel bajban vagyok,mert nem látom,hogy a college-ban a playa mennyire tehetséges és mennyire a D-jük jó és komplex játékosokkal telepakolt tehetségének a hatása.
Nálam Mosley bizonyított,idén nem volt annyira jó,de Kendrick L.játszott "mögötte" és ez bizony gyengítő tényező.
Az én választásom Ramsey lenne 6-ra ,ha kimegy letrade és az O-ba 1.köröst.
kátrány
Ramsey ki fog menni és Bosa is sanszosan. Innentől kezdve meg a nem jó/nem elég jó és a "jézus f-szom ezt miért" skála között mozognak az opciók 6-ra.
15-20 környékéig minimum le tudnánk menni az lenne az ideális szerintem is, ott már lehet érdekes játékosokat találni. (mondjuk pont 20 és 35-40 között nagyon besűrűsödik a mezőny) Remélhetőleg most olyan valóban impact pozíciókra mint cb/wr/pass rusher, legyen inside vagy edge.

Mosley csak azt bizonyította eddig, hogy egy cover feladatokkal megbirkózni képtelen downhill thumper, ami a mai nfl-ben egy 12 egy tucat pozíció ahova nem érdemes komoly picket elpocsékolni -szerintem.

Ami a Panthers D-t illeti: Én másban látom a titok nyitját. Egyszerűen 3 olyan pozícióban van elit játékosuk ami elengedhetetlen ma már vagy talán a három legfontosabb D pozíció. Inside pass rusher - igazi shutdown corner és egy all around blue chip mlb. + nem árt ha vannak Star vagy Davis kaliberű szintén kiváló játékosok körülöttük.
több mint 10 éve
Blaise 2 113 — Fuck "Continuity"!
Stanley... nem is tudom. Valahogy nincs jó érzésem vele kapcsolatban. Nem fizikális, inkább technikából old meg mindent. Jó pass protectionben, de run blockerkként a játéka hagy kívánni valót maga után. Ha látják benne a fr. LT akkor oké, de cigánykereket nem hánynék örömömben ha 6.-ra Ő jönne.
Elliot 6-ra ne. RB első körben se nagyon, de mondjuk Ő 25 körül már talán mert 3 downos back és nincs más említést érdemlő a classban. Meg úgy az off. skill player felhozatal sem erős.
Treadwell bold prediction: nem lesz első körös, ha csak jelentőset nem javul a pro dayén.
több mint 10 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 875 — Apu ökölbeszorított keze
Treadwell,Elliot,Stanley sem akkora tragédia,bár egy kicsit korai talán Stanley...

több mint 10 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 152 — WHO DAT!!!!
Ha az O-ba draftolunk akkor Tunsil kivételével senki se éri meg nekünk a 6. picket, a D-be ezen a helyen a Jack/Ramsey és talán Bosa jöhet szóba, ha a Tunsil/Jack/Ramsey 3-as nincs meg, akkor le kell Tradelnünk , bár nem tudom kinek need a QB annyira h feljöjjön érte, úgy hogy vszinű Wentz-t viszi a Browns, a 49ers meg a Rams meg osztozik Goff-on és Lynchen. Hogy érzitek, a Tunsil/Jack/Ramsey hármasból lesz valaki elérhető 1/6-on?
kg0412
szerintem max jack. Tunsil valszleg 1/1, Ramse-t meg szerintem vagy a Cowboys vagy a Jags elviszi.

több mint 10 éve
Ha az O-ba draftolunk akkor Tunsil kivételével senki se éri meg nekünk a 6. picket, a D-be ezen a helyen a Jack/Ramsey és talán Bosa jöhet szóba, ha a Tunsil/Jack/Ramsey 3-as nincs meg, akkor le kell Tradelnünk , bár nem tudom kinek need a QB annyira h feljöjjön érte, úgy hogy vszinű Wentz-t viszi a Browns, a 49ers meg a Rams meg osztozik Goff-on és Lynchen. Hogy érzitek, a Tunsil/Jack/Ramsey hármasból lesz valaki elérhető 1/6-on?

We are just the Ravens!
több mint 10 éve
kátrány Baltimore Ravens 1 844 — Ravens fan
.
Bár a Panthers példája bizonyítja,milyen hatékony egy 1.körös LB sor.
kátrány
Igen. csak Kuechly egy párját ritkító tehetség poszttól függetlenül is, Davis meg még mindig az egyik legjobb cover lb. Ezekkel a jelzőkkel ne csúfoljuk Mosleyt. Raglandot meg aztán főleg ne.
Blaise
Kuechly-t már végzős évében "kiszemeltem",mint Ray utódját ,abszolút egyetértek Davissel is,mégis
külső ! szemlélőként azt mondom,kellett Shaq,hogy a puzzle a helyére kerüljön,most hasított igazán a front7.
Eddig is tehetségesek és jók voltak nem most pottyantak oda.

Mosley-val nem értek egyet,de ez a te véleményed.Ha már LB,akkor Jack és vele durva párost alkotnának,főleg,ha újra igazolnánk Darylt.
A 'Bama D-vel bajban vagyok,mert nem látom,hogy a college-ban a playa mennyire tehetséges és mennyire a D-jük jó és komplex játékosokkal telepakolt tehetségének a hatása.
Nálam Mosley bizonyított,idén nem volt annyira jó,de Kendrick L.játszott "mögötte" és ez bizony gyengítő tényező.
Az én választásom Ramsey lenne 6-ra ,ha kimegy letrade és az O-ba 1.köröst.

Szerkesztette: kátrány

"My philosophy is: let's go out and wreak havoc," Pagano said.

http://www.youtube.com/watch?v=jOEoQoM8WTk&feature=related
több mint 10 éve
Voice Baltimore Ravens 1 825 — LA Lakers & Juventus
It's safe to say this will have no effect on whether the Ravens decide to cut him. 😊

The youngest player EVER with a perfect passer rating 😈 LJ8
több mint 10 éve
Hehe. Storno. Etert sztem nem meszelik nflben...
Collapo
Kicsit megnyugtató azért, hogy jött a cselekmény 😊

több mint 10 éve
Hehe. Storno. Etert sztem nem meszelik nflben...

Alissa
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII

NFL - Not For Ladies!
több mint 10 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 550
Terrell Suggs was arrested in Scottsdale, Arizona early Friday morning, "Terrell made us aware of the situation and we're looking into it."

Oh boy...
Voice
Kellett ez, mint egy falat kenyér...
Vrij6
"driving with a suspended license "
több mint 10 éve
Inkabb arra gondolnek h az eltiltas alatt ha lesz kevesen lennenk...

Alissa

NFL - Not For Ladies!
több mint 10 éve
Terrell Suggs was arrested in Scottsdale, Arizona early Friday morning, "Terrell made us aware of the situation and we're looking into it."

Oh boy...
Voice
Akkor Upshaw marad iden is.
Collapo
Ha kivágjuk Suggs-t June 1 után, csak 3 milla dead money marad utána és spórolunk 4.5-t 😀 persze várjuk meg mi lesz belőle 😀

Szerkesztette: Voice

több mint 10 éve
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 074 — Слава Україні! Героям слава!

Oh boy...
Voice
Kellett ez, mint egy falat kenyér...

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 10 éve

Oh boy...
Voice
Akkor Upshaw marad iden is.

Alissa

NFL - Not For Ladies!
több mint 10 éve

Oh boy...

Szerkesztette: Voice

több mint 10 éve
Nem köt jó szerződéseket mostanában a varázslónk. Monroe is mióta itt van csak sérült vagy szar...és 4. legjobban kereső játékosunk.
Voice
Azt, hogy ki mennyit sérült, nehéz "predict"-elni, Monroe 2014-ig nem sok meccset hagyott ki, azóta 15-öt... ez gáz, de nem volt ez ennyire egyértelmű, hogy injury-prone lenne... Amikor hoztuk akkor pedig igenis - azóta is - jó talent, amikor játszik.
Remélem Osemele marad, mert ő legalább tényleg jó.
Voice
Erre most baromi kis esélyt látok, persze jó lenne, különben még több lesz a seb...
Roddy White-ot pl lehetne hozni, ha esetleg megint kidőlne valaki.
Voice
Én rá már nem készülnék, SSS, Periman és a többiek... ők oldják meg. Én most 1. körös WR-t se hoznék...
Overthecapen elkezdtem garázdálkodni.
Webbel hosszabbítottam, hogy idén karcsúbb legyen idén, Suggsal szintén, Pitta cut June 1 után.
Ezután lenne 21 milla helyünk Osemele, stb emberekre.
Voice
Bár így menne, azért több olyan lépést tettél meg, amihez a másik fél is kell... Webb paycut után már sokat szerintem nem enged... Suggs pedig szintén nem lehet túl sokáig már nálunk... no mindegy, elméleti játéknak jó volt, csak jelezném, hogy ez nem ilyen egyszerű (újat mondtam, mi? XD) A 21 milla pedig csalóka, 21 milla mínusz újoncpénz az. 😊

Alissa

NFL - Not For Ladies!