Baltimore Ravens
47 feliratkozó
több mint 10 éve
Ott inkább azt tudom elképzelni mint Cantynál volt, hogy cut után visszaigazoljuk.Ez várható volt, KO tagjére nem tudunk volna dellát szerezni, nála egy farnehéz szerződés lehet esélyes. Tukcer tagje meg nem annyira megrendítő. A kérdés, hogy a cutolás széria mikor indul be?! Nagy esélyesek: Monroe (Attól függ hogy K.O. elfogadja-e a szerződését), Canty, Daryl Smith, Arrington,Forsett.Webb is cut esélyes. Hiába tettük FS-nek, ott top 5 fizuja van kb, miközben azt sem tudjuk fekszik.e neki...
malkav
Blaise
több mint 10 éve
Ez várható volt, KO tagjére nem tudunk volna dellát szerezni, nála egy farnehéz szerződés lehet esélyes. Tukcer tagje meg nem annyira megrendítő. A kérdés, hogy a cutolás széria mikor indul be?! Nagy esélyesek: Monroe (Attól függ hogy K.O. elfogadja-e a szerződését), Canty, Daryl Smith, Arrington,Forsett.Webb is cut esélyes. Hiába tettük FS-nek, ott top 5 fizuja van kb, miközben azt sem tudjuk fekszik.e neki...
malkav
több mint 10 éve
Ez várható volt, KO tagjére nem tudunk volna dellát szerezni, nála egy farnehéz szerződés lehet esélyes. Tukcer tagje meg nem annyira megrendítő. A kérdés, hogy a cutolás széria mikor indul be?! Nagy esélyesek: Monroe (Attól függ hogy K.O. elfogadja-e a szerződését), Canty, Daryl Smith, Arrington,Forsett.
több mint 10 éve
Lehet, mondjuk nem tudom eldönteni, hogy ő vagy Mcfadden a jobb 😀Mondom a Dallas nem áll jól RB poszton.... 😀Még az Ő támadófaluk sem tud elég nagy vagy elég sok lukat ütni egy playen belül, hogy ez a szerencsétlen észrevegye merre kellene menni...
malkav
Blaise
több mint 10 éve
Mondom a Dallas nem áll jól RB poszton.... 😀Még az Ő támadófaluk sem tud elég nagy vagy elég sok lukat ütni egy playen belül, hogy ez a szerencsétlen észrevegye merre kellene menni...
malkav
több mint 10 éve
mármint tartalék segéd camp bodynak.2016 Week 2, Week 16 -> Browns elleni 2 meccsen 501 futott yard.mármint tartalék tackling dummynak?
BAM.
Oké, komolyabban: 4. futónak miért ne?
Igor
Blaise

You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 10 éve
Mondom a Dallas nem áll jól RB poszton.... 😀
több mint 10 éve
mármint tartalék tackling dummynak?2016 Week 2, Week 16 -> Browns elleni 2 meccsen 501 futott yard.Can he play corner?Ravens signed RB Trent Richardson.Made my f*ing day.
CHAMPIONSHIP!!!!!!!!444
Stez
Vrij6
Peter
BAM.
Igor
több mint 10 éve
ha elcseréljük egy 6. körért dallasba akkor miért ne ?
több mint 10 éve
2016 Week 2, Week 16 -> Browns elleni 2 meccsen 501 futott yard.Can he play corner?Ravens signed RB Trent Richardson.Made my f*ing day.
CHAMPIONSHIP!!!!!!!!444
Stez
Vrij6
Peter
BAM.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 10 éve
Can he play corner?Ravens signed RB Trent Richardson.Made my f*ing day.
CHAMPIONSHIP!!!!!!!!444
Stez
Vrij6
több mint 10 éve
Ravens signed RB Trent Richardson.Made my f*ing day.
CHAMPIONSHIP!!!!!!!!444
Stez
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 10 éve
Pedig Rezsi Ruglám csábító, de úgyis Osónt húzzátokEgy ideális világban a nevük fel sem merülne nálunk vagy az első körben akárkinél.
sutianap
több mint 10 éve
Pedig Rezsi Ruglám csábító, de úgyis Osónt húzzátokRavens signed RB Trent Richardson.Remélem ezzel be is telt az idén hozzánk kerülő bama játékosok listája.
CHAMPIONSHIP!!!!!!!!444
Stez
Blaise

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
Nagy a baj...

The youngest player EVER with a perfect passer rating 😈 LJ8
több mint 10 éve
Ravens signed RB Trent Richardson.Remélem ezzel be is telt az idén hozzánk kerülő bama játékosok listája.
CHAMPIONSHIP!!!!!!!!444
Stez
több mint 10 éve
Ravens signed RB Trent Richardson.CHAMPIONSHIP!!!!!!!!444
több mint 10 éve
Pár morzsa Oz kombájn presseréből.A QB needes csapatoknak meglengette a 6. picket. Helyes.
Már megkezdődtek a tárgyalások 4-5 játékossal (aki biztos az Tucker és Joe)
Tucker ha nem lesz megállapodás akkor Tag és folytatják a tárgyalásokat
Perrimannről annyit mondott, hogy reméli kész lesz offseasonre (itt maszatolt azzal, hogy nem beszélt az orvosokkal... nah persze)
Upshaw hosszabbítását kikerülte (szerintem nem érdemes erőltetni)
Urschell Phd programba lépéséről nem is hallott 😀
Gilmoret is megműtötték (nem is egy műtétje volt) remélhetűleg campre 100%-os lesz.
Sizzle és Smitty 100%-os lesz az évadnyitóra - szintén remélhetően -
Felkészültünk arra is ha Joe szerződésébe beletörne a bicska. (erről belebotlottam egy cikkbe valahol, hogy Lintának igazából nincs is más komoly kliense. Így Joeról "akar mindent lehúzni". Nem sürgeti az idő a megyegezésre. Szemben a nagy ügynökökkel akik mielőbb mindkét fél elégedettségére le akarják tudni az egyik kliensüket és már bele is vágnak a következő szerződésének tárgyalásába.)
Szerkesztette: Blaise
több mint 10 éve
Most kellene nekünk idén egy Amari Cooper. 😊Csak kérdem, értem én, hogy perriman meg ss sr., de ha 1/6on bent van az általatok legjobbnak vélt wr az miért is nem lenne value?Mert nincs olyan WR aki megérne top 20-as picket. 😀
peach
Treadwell lassú, ebből nem lesz a profik között szeparálódás. Marad az izmozás.
Coleman 5'9 amivel egy kevésbé gondozott pályán ki sem fog látszani a fűből.
Thomasnak meg nincsenek meg az egyetemi számai a rendszer miatt, hogy 1 kör elejére lőjék. Plusz kérdéses nála is a sebesség és agilitás. Bár én őt favorizálnám a második kör elején.
Fullernek a keze fából van.
Miller meg ennyi rutinnal túl nagy rizikó még ha az agilitás, fizikum és a mind set meg is van, hogy jó elkapóvá nőlje ki magát.
Blaise
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 10 éve
Ok, de akkor azt mondd, hogy neked nem tetszik, ne azt, hogy nem value mert sztem simán védhető és logikus volna wr-t húznia a baltimorenak. 😊Csak kérdem, értem én, hogy perriman meg ss sr., de ha 1/6on bent van az általatok legjobbnak vélt wr az miért is nem lenne value?Mert nincs olyan WR aki megérne top 20-as picket. 😀
peach
Thomasnak meg nincsenek meg az egyetemi számai a rendszer miatt, hogy 1 kör elejére lőjék. Plusz kérdéses nála is a sebesség és agilitás. Bár én őt favorizálnám a második kör elején.
Miller meg ennyi rutinnal túl nagy rizikó még ha az agilitás, fizikum és a mind set meg is van, hogy jó elkapóvá nőlje ki magát.
Blaise
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Coleman 5'9 amivel egy kevésbé gondozott pályán ki sem fog látszani a fűből.Coleman 5'11 190 font súlyú, nem a legmagasabb, de nem is az apróbbak közül való. Nem egy példa van rá, hogy ilyen méretekkel is lehet jó teljesítményt nyújtani. Lásd pl.: A.Brown, Cooks nálunka vagy pl.: o.Beckham. Az másik kérdés, hogy coleman nem ér 1/6-ot.

több mint 10 éve
Csak kérdem, értem én, hogy perriman meg ss sr., de ha 1/6on bent van az általatok legjobbnak vélt wr az miért is nem lenne value?Mert nincs olyan WR aki megérne top 20-as picket. 😀
peach
több mint 10 éve
Csak kérdem, értem én, hogy perriman meg ss sr., de ha 1/6on bent van az általatok legjobbnak vélt wr az miért is nem lenne value?
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...