Baltimore Ravens

47 feliratkozó

több mint 10 éve
malkav Baltimore Ravens 2 468
Készült Frazier-rel egy kis interjú a miértekről:

www.baltimoreravens.com/news/article-1/Why-Leslie-Frazier-Chose-Ravens/b44a40ce-c712-4488-9fb5-97b0411bc477

Nyílván helyén kell kezelni az itt elmondottakat.

Lényeg:
-nagyon jól tud együtt dolgozni Haribóval, még a Philis időkből voltak közös élményei.
- úgy érzi, hogy nagyon sok tehetséges fiatal van ebben a keretben, és az idei rossz szezon miatt biztos éhesek lesznek.
- Lehet edzéseket szervezni arra, hogy a játékosokat megtanítsák az aggresszíban labdatámadásra, és ezáltal több TO-t szerezni, de ezt a gondolkodásmódot bele kell ültetni a játékosokba.
- Nagyon izgatott hogy mit tud kihozni a játékosokból főleg Jimmy Smith-t, Will Davist és Wright emelte ki akik szerinte képesek egy nagyobb szintet ugrani.
- Szerinte Webb-nek nem lesz probléma az átállás, Safetyként kisebb a serülések veszélye és megvan az atletikussága, hogy ezen a poszton is jó legyen , azt biztos hogy fejben ott van és úgy gondolja, hogy safety pszton jobban tudd majd szerepelni mint CB-ként.
több mint 10 éve
Na voltam aréna kupán. Ajánlani tudom mindenkinek! Sajnos sok pecc mez mellett csak egy ravens drukkert láttam 😀
malkav
Azt is tükörben? 😀

Közben pedig, mivel off season van, semmi nincs, így az instagramos fotók és az aratógép lita marad.... Őket hívták be, innen lehet szemezni:

www.baltimoreravens.com/news/article-1/Full-2016-NFL-Scouting-Combine-Invite-List/b9be840e-6c3a-4fe6-aeab-f2a758de424f
Collapo
Nem nem! Egyet tényleg láttam. Flacco mezben. Hozzátenném talán az egyetlen magyar druker vagyok aki ismer KC fant is (Ricsikén kívűl) 😀
több mint 10 éve
Collapo Baltimore Ravens Iowa Hawkeyes 3 293 — "Nevermore."
Na voltam aréna kupán. Ajánlani tudom mindenkinek! Sajnos sok pecc mez mellett csak egy ravens drukkert láttam 😀
malkav
Azt is tükörben? 😀

Közben pedig, mivel off season van, semmi nincs, így az instagramos fotók és az aratógép lita marad.... Őket hívták be, innen lehet szemezni:

www.baltimoreravens.com/news/article-1/Full-2016-NFL-Scouting-Combine-Invite-List/b9be840e-6c3a-4fe6-aeab-f2a758de424f

Alissa
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII

NFL - Not For Ladies!
több mint 10 éve
több mint 10 éve
no Baltimore Ravens 8 617
nagyon leult a forum, persze en is olvasni szeretem inkabb.

SB-t en a bbc-n neztem, nem tudom a Magyar kozvetites milyen volt, de elhangzott hogy a Denver vedelme talan minden idok legjobbja. Hat egneztem megegyszer es nem is farasztom magam a valasszal.

az mvp a vedelmi coordinator lett, csak o nem kaphatta meg. Kicsit sirtam, mert jo front 7 nincs kozepen futas, nagy nyomas , atlagos secondary (ha volt ideje dobni CN-nak meg is csinaltak). Egy kis tulzassal megvan az alapanyagunk ehhez, de nalunk nem pees lenne az mvp ( talan igy nem bantom annyira).
abbahagyom mert minden szot x2 kell leirnom mert angolositja a mocsok gep.
több mint 10 éve
Peter Baltimore Ravens 1 224
Találkoztunk Spencel
"He spoke with several NFL teams at the Senior Bowl, including the Ravens, and he knew exactly what to tell them when they asked about his history"

több mint 10 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 239 — NFL bracket champion '26
No lefutott a szenior bowl. Turron Davenport jelentése szerint 4 lb-el 3 cb-vel 2 olinemannel (G) és egy-egy WR-el és QB-vel meetingeltünk. Ami szemet szúr, hogyegy darab pass rusherrel sem volt interjú (Noah Spence megért volna egy misét így kapásból). De persze Reggie Raglandnál ott feszültünk, csak tudnám mi a jó francért...
Blaise
Szokták volt mondani, hogy a csapatok azokkal a prospectekkel szoktak találkozni, akikről a saját scouting munkájuk alapján nem alakult ki egyértelmű véleményük.
empty taxi
Mit kell ezen túlgondolkodni? Egy upside nélküli első körre (LOL) belőtt runstopper ilb aki saját bevallása szerint baszott a senior bowlra formába hozni magát. Ez Ragland.

Másik oldalon meg a legjobb edge rushere a classnak komoly kimagyarázni való dolgokkal a hátterében. Azt hiszem kettő közül nem előbbi ér meg az interjúidőt.
Blaise
Értem az érveidet.
Spence-t lehet már leírták/már belőtték az értékét a karakterével együtt.
Ragland kapcsán meg lehet pont arra voltak kíváncsi h mégis hogy gondolta hogy így jelenik meg Senior Bowlon.

Btw Spence-szel a combine alatt is lehet interjúzni.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Blaise 2 113 — Fuck "Continuity"!
No lefutott a szenior bowl. Turron Davenport jelentése szerint 4 lb-el 3 cb-vel 2 olinemannel (G) és egy-egy WR-el és QB-vel meetingeltünk. Ami szemet szúr, hogyegy darab pass rusherrel sem volt interjú (Noah Spence megért volna egy misét így kapásból). De persze Reggie Raglandnál ott feszültünk, csak tudnám mi a jó francért...
Blaise
Szokták volt mondani, hogy a csapatok azokkal a prospectekkel szoktak találkozni, akikről a saját scouting munkájuk alapján nem alakult ki egyértelmű véleményük.
empty taxi
Mit kell ezen túlgondolkodni? Egy upside nélküli első körre (LOL) belőtt runstopper ilb aki saját bevallása szerint baszott a senior bowlra formába hozni magát. Ez Ragland.

Másik oldalon meg a legjobb edge rushere a classnak komoly kimagyarázni való dolgokkal a hátterében. Azt hiszem kettő közül nem előbbi ér meg az interjúidőt.
több mint 10 éve
 baltimoresportsandlife.com/bsl-ravens-draft-focus-ramsey-vs-hargreaves/
több mint 10 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 239 — NFL bracket champion '26
Blaise

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
több mint 10 éve
kátrány Baltimore Ravens 1 844 — Ravens fan
Lehet, hogy már megjelent itt, akkor bocs.
Gondolom fizetési sapka ügyben minden számítást ő végezhet.

444.hu/2016/01/27/az-amerikai-focista-akit-most-vettek-fel-a-vilag-egyik-legjobb-matematikus-doktori-kepzesere
Old Green Bay
Köszi az infot.
Király az avatarod.Nem tudtam,hogy beteg,eléggé meglepett. 😕
kátrány
milyen beteg, ez hunnan van?
sutianap
Bowie volt beteg, erről nem tudott kátrány. Szerintem.
tomi-tomi
Ahán, nem vót beteg, csak hazament, jóöreg gyíkkiráj...
sutianap
Igaz...
"There's a starman waiting in the sky
He'd like to come and meet us
But he thinks he'd blow our minds
There's a starman waiting in the sky
He's told us not to blow it
Cause he knows it's all worthwhile"

"My philosophy is: let's go out and wreak havoc," Pagano said.

http://www.youtube.com/watch?v=jOEoQoM8WTk&feature=related
több mint 10 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 737 — capitaine du château de Vienne 1487

444.hu/2016/01/27/az-amerikai-focista-akit-most-vettek-fel-a-vilag-egyik-legjobb-matematikus-doktori-kepzesere
Old Green Bay
Köszi az infot.
kátrány
sutianap
tomi-tomi
Ahán, nem vót beteg, csak hazament, jóöreg gyíkkiráj...

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve

Old Green Bay
Köszi az infot.
kátrány
sutianap
Igen,ahogy double-T mondja,Bowie mester betegségéről nem tudtam.Egy haverom mondta,hogy kb.egy éve olvasott egy Iggy Pop interjút és ő mondta,hogy "... nem beszélünk már évek óta...amúgy rákos..."
Mert én egy Irvine Welsh interjúban olvastam,tavaly asszem a Sziámi ikrek szexuális életének az amerikai bemutatójára Bowie-val mentek ruhát venni és "...vetetett velem egy méregdrága Armanit..." 😀 😀
Welsh nem említette vagy csak tud titkot tartani.

több mint 10 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan

Old Green Bay
Köszi az infot.
kátrány
sutianap

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 737 — capitaine du château de Vienne 1487

Old Green Bay
Köszi az infot.
kátrány

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve

Old Green Bay
Köszi az infot.

több mint 10 éve
A magam részéről az O-be draftolnék 1.körben.Mivel AJ Green szintű wr nincs,legjobb lenne egy letrade .
Nagyon bejön az OSU duója Michael Thomas és Zigi Elliott.Bármelyikkel elégedett lennék.Trestman kihozta a maximumot a meglévő állományból,az O tartotta meccsben a csapatot,nem a D,csak a Seahawks ellen volt egyértelmű.
Ettől függetlenül nem szeretnék még egy ilyen szezont,hogy Aiken legyen az 1.WR-ünk.Smith sr 37 éves,Perryman egy talány visszatér egyáltalán ,ha igen lesz e 1. vagy stabil 2. WR valaha?

A 2.körből hoznék sebességet a front7-be vagy DB-t.

több mint 10 éve
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 079 — Слава Україні! Героям слава!
Ugyanakkor huzni kell. A stab meg az ami. En letrade par hely es ol draftot inditanek. Mondjuk mar most tudom cafolni is de mindegy... Masodikban meg cb/wr .. De combine elott.azert bator tippelni.
Collapo
Kombájnt én is várom már, igyekszem jól lekövetni, addig én sem akarok határozott választást írni.

A letrade OL draft első kör nekem kifejezetten tetszik így elsőre. 😊

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 10 éve
Ha már úgy is csendre ítéltetett ez a fórum dobok fel egy kérdést .. ki fogja megnyerni az SB-tés kinek kellene.
Véleményem szerint a Carolina védelme szétdarálja a Denvert, pedig a Denvernek kellene nyernie.. akkor meg lenne Manning 2. gyűrűje, és végre nyugdíjazná magát, akkor már csak a Brady a kiváló irányító hype-ot kellene bármelyik meccsen hallgatni.
több mint 10 éve
Nyilván korai még tippelni... Mondjuk én titkon bízom abban, hogy Frazier nem csa db coachnak jön ide ... legalábbis hosszútávon nem...
több mint 10 éve
Collapo Baltimore Ravens Iowa Hawkeyes 3 293 — "Nevermore."
Ugyanakkor huzni kell. A stab meg az ami. En letrade par hely es ol draftot inditanek. Mondjuk mar most tudom cafolni is de mindegy... Masodikban meg cb/wr .. De combine elott.azert bator tippelni.

Alissa
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII

NFL - Not For Ladies!
több mint 10 éve
Mi a helyzet a két top CB-vel Hargreaves és Ramsey... Egyik sem ér nálad 6. picket Blaise ?
malkav
Nem. Pees alá nem adnék fiatal talentet.
Hargreaves esetében nem, mert bár a játék elemeinek fejlesztésében sem mutattunk semmit - mondjuk legalább már nem egy ex-punter a cb coach... - de az tuti, hogy méretet nem tudunk edzeni.
Ramsey, mint corner kb mint Jimmy és látjuk mit művelt vele idén már Pees. Mint centerfielder, meg nem playmaker. 40 meccsen 3 Int... Már most Ravens szint...
Az azonban mindkettőről elmondható - de főleg Ramseyről - ha olyan staff keze alá kerül aki érti a dolgát akkor kiváló játékosok lehetnek. Nálunk a jelenlegi edzők alatt csak elpocsékolt pickek lennének.
több mint 10 éve
Mi a helyzet a két top CB-vel Hargreaves és Ramsey... Egyik sem ér nálad 6. picket Blaise ?
több mint 10 éve
Csak, hogy ne utolsók legyünk a fórum frissesség sorrendben:

overthecap.com/ravens-2016-offseason-preview/ A cap helyzetünkről szóló rész érdekes. Az offseason plan résznél már vakartam kicsit a fejem.

Más: Carson Wentz hype beindult a senior bowlon és 120%-on ég. Már csak a Lynch hypenak kellene beindulnia, hogy legyen esélyünk egy zsíros letradere, mert 6-ra a mostani opciók rohadtul nem tetszenek.
Blaise
Lynch hype már beindult azért a 7 TD-s meccse után, szerintem megy az majd feljebb is, de én is reménykedem ilyenekben, amiket leírtál. 😀
Vrij6
Lynchnek azért a hype beindulása után volt sajnos szar meccse... pl a bowl meccsük (talán az auburn ellen).
Az a baj,hogy az sem sokat segít rajtunk ha a 3 QB-t előttünk viszik ki, mert nincs a top 3 nem qb között sem olyan aki must pick lenne. Még Bosa sem. Pees-szel a fedélzeten semmiképpen sem. 😕