Baltimore Ravens

47 feliratkozó

több mint 10 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 737 — capitaine du château de Vienne 1487
Cameron Sutton, Vols
Egyrészt CB
Másrészt gyógyszerész
Harmadrész hardcore ravens fan
Bár előszeretettel hozzánk mókolják

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
Blaise 2 113 — Fuck "Continuity"!
Lawsonra voltam még kíváncsi aki szintén hamar kiszállt, valamint a Tunsil vs Ogbah párharcra, de odáig nem maradtam már ébren.
Sokkal nem lettünk tehát kolletkíven okosabbak, talán annyival, hogy ha komoly a sérülés akkor Smith felejtős.
több mint 10 éve
kátrány Baltimore Ravens 1 844 — Ravens fan
Utána a Citrusra kapcsoltam,hogy egy újabb célpontunkat Hargravest megnézzem.
Sokat nem láttam belőle.Elkerülték a labdával a Michigan támadói.
A 2.TD-nél elváltották magukat a safetyvel,amúgy nem volt rossz.
A 3.negyedtől nem néztem,de nagy verést kaptak Jim Harbaugh-éktól.Régi kedves(?)ismerősünk Greg Mattison volt az ideiglenesen kinevezett DC,végül is elég jól nyomták .A Gators TD-t benyalták,az szép volt,aztán viszont nem sok sanszuk volt.
Szal azt hittem okosabb leszek,aztán persze mégsem. 😀

Valaki esetleg látott valakit a tegnapi bowlokon,aki lehetséges célpontunk lehet?

"My philosophy is: let's go out and wreak havoc," Pagano said.

http://www.youtube.com/watch?v=jOEoQoM8WTk&feature=related
több mint 10 éve
Leültem a gép elé,hogy a Fiesta bowlon megnézzem két lehetséges célpontunkat a drafton.
Jaylon Smith megsérült az 1.negyedben.
Bosa pedig kiállítatta magát a 2.negyedben.
😛
Addig Bosa qrva jó volt,dominálták az ND O falát.Smithnek sok ideje nem volt kibontakozni.Az sem biztos,hogy jelentkezik a draftra.
Bosából lehet valaki az NFL-ben.Szerintem nem akart lesérülni és szándékosan csinálta,nehogy egy banánhéjon múljon az esetleges 1/1 vagy top 5.

Egyébként BUÉK mindenkinek színtől,identitástól,nemi hovatartozástól függetlenül.Reméljük Baltimore fölött ismét sütni fog a nap.

több mint 10 éve
malkav Baltimore Ravens 2 468
BUÉK mindenkinek!
több mint 10 éve
Collapo Baltimore Ravens Iowa Hawkeyes 3 293 — "Nevermore."
Boldog uj evet kivanok.

Alissa
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII

NFL - Not For Ladies!
több mint 10 éve
Béczkó 1 264
 pbs.twimg.com/media/CXfS8y5UkAE41G2.jpg
több mint 10 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 466 — . . .
Szenyor Steve Smith visszatér a 2016-os szezonra! Up
több mint 10 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Végül pedig nem mellesleg vereségeket is ugyanilyen magabiztossággal szoktam jósolni magunknak - lásd idei első Bengals-meccs. Egészen biztos voltam benne, hogy BB gyenge lesz a visszatérésekor. És az is volt. Gabtsi a megmondhatója, hogy milyen nyugalommal tűrtem, ahogy nyert helyzetből kikaptunk, mivel arra számítottam. És vereség-tippeléskor is szoktam tévedni, ugyanis a Cards ellen elég nagy pofonra számítottam és rohadt nagy W lett belőle. 😊
Soldados
ok! csak a Te tapasztalatoddal , rálátásoddal azt már tudnod kellene hogy ebben a sportban
egyszerűen nincs 10-ből 9 tuti győzelem!pláne csoporton belül!ezért volt szerintem butaság ez a hozzáállás! de részemről visszaadom a topicot a Hollóknak!😊 bocs az offért!!
yooker
Sztem van olyan biztos meccs, hogy 10-ből 9-szer. Ettől még bejöhet az az egy, ez benne van. Nálam ez a meccs az év meglepetése holtversenyben a Philly Pats felett aratott győzelmével. És amíg a Phillynek sztem komoly szerencséje volt azon a meccsen a special team kabaréval, addig a Ravens-t viszont a legnagyobb elismerés illeti, mert nem szerencséje volt, nem magunkat vertük meg kabaréba illő hibákkal, hanem szimplán jobb, koncentráltabb volt, jobb game plannel, jobb megvalósítással és az eredmény még ránk nézve volt hízelgő. Amúgy volt ilyen fordítva is, amikor mi Charlie Batch-csel nyertünk asszem idegenben. Azt csak zárójelben jegyzem meg, hogy utána a Ravens bajnok lett, jókor kaptak nagy pofont. 😊

Amúgy fura, de ahogy a Broncos legyőzése után írtam, inkább a most következő Browns-meccset tartottam Trap Game-nek, mert a Ravens sok szoros vereség után épp az előttünk levő két hétben zuhant meg és verték el nagyon, ez pedig nem azt mutatta, hogy komoly ellenállásra számíthatunk. Tomlin viszont mindent megtett, hogy pszichésen felhozza az ellenfelet, elhitesse vele, hogy nyerhet (erről Szesze nagyon jól írta a mi topikunkban), Harbó pedig köszönte szépen és élt vele. De ez már történelem. A lényeg, hogy a Ravens hibátlan munkát végzett, a Steelers pedig nem.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
yooker New York Giants 7 482 — Expect the Best !
Végül pedig nem mellesleg vereségeket is ugyanilyen magabiztossággal szoktam jósolni magunknak - lásd idei első Bengals-meccs. Egészen biztos voltam benne, hogy BB gyenge lesz a visszatérésekor. És az is volt. Gabtsi a megmondhatója, hogy milyen nyugalommal tűrtem, ahogy nyert helyzetből kikaptunk, mivel arra számítottam. És vereség-tippeléskor is szoktam tévedni, ugyanis a Cards ellen elég nagy pofonra számítottam és rohadt nagy W lett belőle. 😊
Soldados
ok! csak a Te tapasztalatoddal , rálátásoddal azt már tudnod kellene hogy ebben a sportban
egyszerűen nincs 10-ből 9 tuti győzelem!pláne csoporton belül!ezért volt szerintem butaság ez a hozzáállás! de részemről visszaadom a topicot a Hollóknak!😊 bocs az offért!!
több mint 10 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Ez szép munka volt. Trestman kib.szott jó game plant rakott össze egy olyan QB-ra, aki tán két hete van a csapatnál. Minden elismerésem. Az igen valószínű, hogy jelen helyzetben 10-ből kilencszer nyernénk, de ezen a napon a jobb csapat nyert, amiért csak gratulálni lehet a Ravens-nek. Őszintén szólva az eredmény ránk nézve hízelgő. Még egyszer grat és elismerésem. Főleg azért, mert Harbó és a Ravens ismét megmutatta, hogy nem a draftpick a lényeg, az egy mentálisan gyenge csapat, amelyik tankol, hanem igenis a biztos kiesés tudatában is győzni kell kimenni, mert ettől lesz erős egy csapat, ez mutatja, hogy jó a kultúra itt. Ez illik a Ravens-mentalitáshoz.
Soldados
Soldi!amióta ezt nyomatod folyamatosan azóta 3-ból 3x kikaptatok tőlük...😉
lassan le kellene állni vele!
yooker
Utólag mindenki könnyen okos, a magam részéről én ezt nem szeretem. Én mindig leírom a gondolataimat és vállalom, hogy utólag visszaidéznek, kárörvendenek, kinevetnek, vagy szembesítenek vele. Részemről nincs ezzel gond, én vállalom ezt. Értelemszerűen minden nem jöhet be. Ettől még nem nem gondolom, hogy ne mi lettünk volna toronymagas esélyesei ennek a meccsnek, vagy szimplán esélyesei a tavalyi a PO-meccsnek. És ha valami nem jön be akkor sem bújok el, sőt, mint látható, most is idejöttem és elismeréssel beszéltem a legnagyobb riválisunkról, vagy tavaly tán egyedüliként nem kerestem kifogást Bell kidőlésében.

Amúgy az idei első meccsünkön nem írtam ilyet - ugyebár az volt az első meccsünk Vickkel -, mégis kikaptunk, tehát nem hiszem, hogy az én magabiztosságom okozná a vesztünket. 😊 De amit azután a meccs után írtam, az bejött, azaz hogy a Ravens idén 6-10-nél nem lesz jobb.
Soldados
valószínű valami ilyesmit gondolhattak Tomlinék is és a csapat is , ők persze Veled ellentétben kimondatlanul természetesen
ezek előtt a meccsek előtt! hogy , ugyan már , simán jobbak vagyunk , nyerni fogunk lazán...
semmi gond nem lehet! aztán tudjuk mi történt, tavaly is idén is...
ettől függetlenül simán kaphattok még 1 esélyt a Billstől, de azért a 10-ből 9-eket és pláne az ellenfél meccs előtti megmosolygását hagyni kellene!mert ez már így elég ciki kezd lenni...
yooker
Amúgy a megmosolygás emlékeim szerint nem is közvetlenül a meccsünk előtt volt, hanem olyan két hete, bár ebben nem vagyok egészen biztos. És most is tartom, hogy szürreálisnak tűnő, ha úgy tetszik megmosolyogtató vélemény volt, hogy nyerjen a Ravens. Mindenesetre bejött és ez a Ravens tartását mutatja, illetve Harbó-nagyságát, hogy nem engedi totálisan széthullani a csapatot.

Cikinek pedig nem érzem azt, hogy vki téved. Tévedni csak az tud, aki előre felvállalja a véleményét, mindenki más pedig csak utólag okos. Igazából ez nem is tévedés, egyszerűen nem jön be, amit jósol, vagy vár az ember.

Szerkesztette: Soldados

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
Ez szép munka volt. Trestman kib.szott jó game plant rakott össze egy olyan QB-ra, aki tán két hete van a csapatnál. Minden elismerésem. Az igen valószínű, hogy jelen helyzetben 10-ből kilencszer nyernénk, de ezen a napon a jobb csapat nyert, amiért csak gratulálni lehet a Ravens-nek. Őszintén szólva az eredmény ránk nézve hízelgő. Még egyszer grat és elismerésem. Főleg azért, mert Harbó és a Ravens ismét megmutatta, hogy nem a draftpick a lényeg, az egy mentálisan gyenge csapat, amelyik tankol, hanem igenis a biztos kiesés tudatában is győzni kell kimenni, mert ettől lesz erős egy csapat, ez mutatja, hogy jó a kultúra itt. Ez illik a Ravens-mentalitáshoz.
Soldados
yooker
Utólag mindenki könnyen okos, a magam részéről én ezt nem szeretem. Én mindig leírom a gondolataimat és vállalom, hogy utólag visszaidéznek, kárörvendenek, kinevetnek, vagy szembesítenek vele. Részemről nincs ezzel gond, én vállalom ezt. Értelemszerűen minden nem jöhet be. Ettől még nem nem gondolom, hogy ne mi lettünk volna toronymagas esélyesei ennek a meccsnek, vagy szimplán esélyesei a tavalyi a PO-meccsnek. És ha valami nem jön be akkor sem bújok el, sőt, mint látható, most is idejöttem és elismeréssel beszéltem a legnagyobb riválisunkról, vagy tavaly tán egyedüliként nem kerestem kifogást Bell kidőlésében.

Amúgy az idei első meccsünkön nem írtam ilyet - ugyebár az volt az első meccsünk Vickkel -, mégis kikaptunk, tehát nem hiszem, hogy az én magabiztosságom okozná a vesztünket. 😊 De amit azután a meccs után írtam, az bejött, azaz hogy a Ravens idén 6-10-nél nem lesz jobb.
Soldados
valószínű valami ilyesmit gondolhattak Tomlinék is és a csapat is , ők persze Veled ellentétben kimondatlanul természetesen
ezek előtt a meccsek előtt! hogy , ugyan már , simán jobbak vagyunk , nyerni fogunk lazán...
semmi gond nem lehet! aztán tudjuk mi történt, tavaly is idén is...
ettől függetlenül simán kaphattok még 1 esélyt a Billstől, de azért a 10-ből 9-eket és pláne az ellenfél meccs előtti megmosolygását hagyni kellene!mert ez már így elég ciki kezd lenni...
több mint 10 éve
Soldados
yooker

Szerkesztette: Soldados

több mint 10 éve
Soldados
több mint 10 éve
Ehh
 twitter.com/jamisonhensley/status/681926155444850689

Marlon Brown ir

Szerkesztette: Collapo

Alissa
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII

NFL - Not For Ladies!
több mint 10 éve
Aspect 87
Na Blaise mit gondolsz?
Maradjon Schaub a backup jövőre, vagy ruházzunk be Malletnek egy új ébresztő órára?
malkav
Jövőre van még Mallettnek szerződése szóval a stáb szerint az utóbbi.
Blaise
Clausen is jobb nála.
kátrány
Így van.
több mint 10 éve
Na Blaise mit gondolsz?
Maradjon Schaub a backup jövőre, vagy ruházzunk be Malletnek egy új ébresztő órára?
malkav
Blaise
Clausen is jobb nála.

több mint 10 éve
Blaise 2 113 — Fuck "Continuity"!
Na Blaise mit gondolsz?
malkav
több mint 10 éve
Na Blaise mit gondolsz?
több mint 10 éve
Haribó nyilatkozata:

“There’s good news and good news,” he said. “We won the game and nobody’s getting an MRI today. First time that’s happened all year.”
több mint 10 éve

több mint 10 éve
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 11 723 — Jedi Master
Grat a győzelemhez, és köszi az 1/3-at 😊 Bár így annyira talán nem bánjátok, szóval win-win

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 10 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 905
Gratulálok! Ennyi sebből vérző ravenst egyszer sem tudtunk idén megverni, ez nektek elismerés, ránk nézve szégyen. Gratula mégegyszer.
Haggans
Bocs, én nem tartom szégyennek, mert azzal pont hogy lebecsülném a hollókat. A sok sérülés ellenére se verték őket agyon általában, ez is azt jelzi, hogy nem reális a helyezésük, ellenünk pedig mindig kétszeres erővel jönnek. Pont ezért ez az igazi rivalizálás a North-ban és nem a cicák elleni harc.
De én is gratulálok. Ez teljesen megérdemelt volt (az első a mi f@szságunk)!
Majd jövőre visszavágunk 😀 (egyelőre ez marad nekünk )
több mint 10 éve
Na akkor elvileg:
 twitter.com/jeffzrebiecsun/status/681276318990921728?s=09

Valamint:
 twitter.com/Collapoe/status/681276458451492864

Alissa

NFL - Not For Ladies!
több mint 10 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 388 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
A Vasas ellen nem érdemes jósolgatni. Simán benne van, hogy meghupáljuk őket 😊
Blaise
😊
Soldados
😉
Blaise
Szegény Soldi,nem egy jó omen a Steelersnek . Ahányszor csak országos egyest jósol a Ravens meccsen,akkor mindig megtrefalja a csapata.
kolok1972
Ez mennyire igaz.