Baltimore Ravens
47 feliratkozó
több mint 10 éve
Gratulálok! Ennyi sebből vérző ravenst egyszer sem tudtunk idén megverni, ez nektek elismerés, ránk nézve szégyen. Gratula mégegyszer.
több mint 10 éve
Hálám és gratula. Jövő héten azért nem nektek szurkolok, de jövőre 14 fordulóra megvettetek 😊
Lou Anarumo for president
több mint 10 éve
Szegény Soldi,nem egy jó omen a Steelersnek . Ahányszor csak országos egyest jósol a Ravens meccsen,akkor mindig megtrefalja a csapata.😉A Vasas ellen nem érdemes jósolgatni. Simán benne van, hogy meghupáljuk őket 😊😊
Blaise
Soldados
Blaise
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 10 éve
Hehehe, Vasast oda-vissza, köszönöm ezt a szezont, elégedett vagyok! 😀 😀
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 10 éve
😉A Vasas ellen nem érdemes jósolgatni. Simán benne van, hogy meghupáljuk őket 😊😊
Blaise
Soldados
több mint 10 éve
Gratulalok es koszonom a Chiefs nemzet neveben! A Ravens a legnagyobb ma! (A Pats meg a legkisebb.)

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
Gratula!
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 10 éve
Fuck odds; win baby!!!

You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 10 éve
Grat,mindenben jobbak voltatok!
több mint 10 éve
Van olyan lassú rb a ligában akivel mosley legalább megpróbálhat egy tisztességes eredményt elérni versenyfutásban. Upshawt meg nem akarom többet Ravens mezben látni
több mint 10 éve
Clausent es Schaubot mar lattuk. Elesben kell latni oket. Talan kiderul h mit er

You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 10 éve
Mallett kezd?
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
Így Karácsonykor kívánom, ha már nektek idén nem termett túl sok babér, azért 2-0 legyen a mérleg a Steelers ellen....
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 10 éve
En top5bol is kimennek ha oda-vissza nyernenk. Ennek viszont kb 5% az eselye. A csapatnal is ezt varom

NFL - Not For Ladies!
több mint 10 éve
Cseresorral játszunk, a cél, hogy megnézzük mit tudnak a fiatalok...Szóval én a helyetekben nem aggódnék, de tavaly jellemzően a gyenge csapatoktól kaptatok ki.
több mint 10 éve
sracok, tudom, hogy esetleg illetlen...mennyire lehet feltuzelve a ravens a 'csoportrangadora'?avagy inkabb mar a draftra gyurtok?
több mint 10 éve
Buckner esetleg? nyilván még nem tudni hol húztok, de nekem ő sem tűnik rossz választásnak még a top10-ben sem, adott esetben én Titans mezben is szívesen látnám egy letrade után 😊
több mint 10 éve
Aspect
87
Joey Bosa-t be kell húzni ha elérhető és ennyire elől draftolunk. Wr-t szerintem első kettő körben tuti nem húzunk.
több mint 10 éve
Az a baj, hogy jelen állás szerint a draftból hiányozni fog a top end/elit tehetség. Én Bosat tartom a legjobbnak, a Watt összehasonlítás nem fair. De egy Michael Bennett vagy egy Jared Allen már inkább. Ez pedig ezen a drafton már top 5-t ér. Ráadásul vele szemben jelenleg csak annyit lehet felhozni, hogy nem fog Clowney szintű kombájn számokat hozni. Akinek a rövidnadrágos olimpia többet ér mint a videója annak nem fog Bosa sem tetszeni.
A többi pass rusher még nincs annyira hypeolva, hogy top 5-7 környékét érintsék velük kapcsolatba, de odaérhet Ogbah, Lawson vagy Floyd.
Nkemdichében eddig is inkább csak az upsideot kedveltem de miután húzott egy Sergio Kindlet, ő megkapta a red flaget.
Akit most top 5 környékére lőnek még: Ramsey és Hargraves. Utóbbinak bele kellene esnie a csodaturmixba, mert egyszerűen rövid lesz a mai nfl-hez és nincs meg a játékában az a szédületes closing speed ami a méretbeli hátrányát eltüntetheti. Egyébként nehéz belekötni a játékába de most én passzolnám.
Ramsey meg... Ha költői túlzással élve emberemlékezet óta nem látott magasságban draftolsz és azt elköltöd egy safetyre akkor az legyen a következő Reed vagy Polamalu. Ezért ha nincs Bosa és le tudunk mozogni akkor menjünk.
A Jaylon Smith dologról hallani sem akarok egészen addig amíg be nem bizonyítják, hogy egy évi 10 sackes pass rusher lesz onnantól kezdve egy szót nem szólok a kiválasztása ellen, mert tehetségét tekintve a draft legjobbja. Viszont 3-4-be draftolni két nem pass rusher lb-t olyan magasságban ahol a csapat soha nem járt az nettó faszság. Mosley is az volt, és most a hiányossága miatt hozni még egy (cover) LB-t is az lenne...
Tunsil mint LT meg... A sec LT-k az elmúlt években finoman szólva sem sikersztorik és nekem az sem teszi szimpatikussá, hogy spread offensből jön ráadásul fizikálisnak éppen nem lehet csúfolni a játékát. Egyáltalán nem gondolom safe picknek, aki kiviszi az komoly kockázatot vállal.
több mint 10 éve
Az oreg marardjon. Aiken, Perriman is. Waller es Clay ha rostert tud fogni. A tobbi kuzdjon ha tud, de nem kar erte.Waller es Clay helye is rezeg a draft a fa es egy kiemelkedo Givens miatt. Utobbinak.csak orulnek de nem hiszem. Amugy en o-linera mennek elso korben wr-re masodikban es cb/olbre harmadikban. De ez meg messze van. Jah es webb lenne fs. Raadasul ujabb paycuttal mert szar. Bar egymas utani evben en se mennek bele...

NFL - Not For Ladies!
több mint 10 éve
Hasonló a véleményem .. Elvileg SSS-ről már nem húzhatunk le sok bőrt, nem kellene a snapek 80%-ban fent lennie, hogy a végéig bírja. Én megszavazom a bizalmat Perrimannek ilyen blama után mindent meg kell tennie, hogy a kosárba maradjon a túloldalára viszont korrekt Nr2. WR kellene... Waller a jövő de ő inkább RZ célpont lehet, Campi meg slotba okés, ha egészséges. Én Butlert favorizálom, mert ha más nem is ő legalább fiatal és inkább látszik benne az hogy el tud szakadni a védőtől.Kérdés:A draft no brainer nálam, Perriman teljesen unknown, az Öreg is csak egy évet vállal még be. Waller passz mit tud, Camp meg 2 meccs után IR-re megy. Aikent tartanám, a többi nem érvágás. Megküzdhetnek a roster spotért.
Kiket tartanátok meg jövőre a wr-ekből?
SSS, Predi elvileg jövőre is itt lesznek, Waller és Camp még szerződés alatt vannak, és Givens , Butler, Aiken, MBrown, DBrown, CMatthews, és Clay közül kellene 1 vagy 2 ... esetleg draft pick ?
malkav
Ha a jelenlegi draft helyünkről le tudnánk mozogni plussz pickekért akkor lehet érdekes a class krémje. Én Michael Thomast favorizálom, de őt sem mint top 10 pick. Ha maradunk a pickkel akkor 2-3. körös játékosokat kell figyelni, ott elég mély lesz a felhozatal. Kérdés persze, hogy mennyivel leszünk beljebb velük rövid távon.
Egyébként most "örülünk" a draft helyünknek, de ha nem tudunk lemozogni ez akkor lesz "szívás". Arról nem is beszélve, hogy Peesnek qwa felesleges bárkit is húzni a védelembe.
Blaise
Idén én nem Wr-re lőnék el picket, inkább CB-re, bár igazat adok abban hogy Pees-nek mindegy kit adsz a keze alá. Sőt megkockáztatom hogy OT is lehetne húzni, mert katasztrófa hogy Monroe nem tud egészséges lenni, akkor már inkább padoztasunk egy korai OT picket és ne Hurst legyen az occsó de szar csere. Nyílván mindkét esetben le kellene tradelni.
több mint 10 éve
Kérdés:A draft no brainer nálam, Perriman teljesen unknown, az Öreg is csak egy évet vállal még be. Waller passz mit tud, Camp meg 2 meccs után IR-re megy. Aikent tartanám, a többi nem érvágás. Megküzdhetnek a roster spotért.
Kiket tartanátok meg jövőre a wr-ekből?
SSS, Predi elvileg jövőre is itt lesznek, Waller és Camp még szerződés alatt vannak, és Givens , Butler, Aiken, MBrown, DBrown, CMatthews, és Clay közül kellene 1 vagy 2 ... esetleg draft pick ?
malkav
Ha a jelenlegi draft helyünkről le tudnánk mozogni plussz pickekért akkor lehet érdekes a class krémje. Én Michael Thomast favorizálom, de őt sem mint top 10 pick. Ha maradunk a pickkel akkor 2-3. körös játékosokat kell figyelni, ott elég mély lesz a felhozatal. Kérdés persze, hogy mennyivel leszünk beljebb velük rövid távon.
Egyébként most "örülünk" a draft helyünknek, de ha nem tudunk lemozogni ez akkor lesz "szívás". Arról nem is beszélve, hogy Peesnek qwa felesleges bárkit is húzni a védelembe.
több mint 10 éve
Kérdés:Kiket tartanátok meg jövőre a wr-ekből?
több mint 10 éve
Flacco5Jaja mindenki elmormol pár miatyánkot, vagy épp ami jólesik, hogy a két QB a Bowl meccsen süvítsen ennyivel növeljék a letrade esélyét.
több mint 10 éve
San Diego -jelenleg- vezet 23-0 arányban a Miami ellen. Ez azt jelenti, hogy már csak a Titans és a Browns van "előttünk" színtisztán kevesebb győzelemmel. 4 győzelemmel áll (fog állni): San Diego, Dallas, Detroit (még hajnalban játszik) és a San Francisco. Szóval 5 csapat "versenyez" az 1/3-ért. Tényleg nem rosszból, de ha már ennyire kilátástalan a szezon, akkor legyen már meg az az 1/3, vagy ha valami hihetetlen csoda történik, akkor az 1/2. Persze, nem garantál semmit - de ha csak pár százalékkal több esély van jó (jobb) játékost találni, akkor inkább az, mint egy totálisan kuka szezonban még egy győzelem... Nem is beszélve az esélyről, hogy valami QB szűkében lévő csapat hátha feltradelne a mi pozíciónkba, és jönnének cserében a zsíros későbbi évi első-második körös pickek (l. ErzsiIII) 😊