Baltimore Ravens

47 feliratkozó

több mint 10 éve
Peter Baltimore Ravens 1 224
6 csapat is 4-8-al áll, jelenleg az 1/9 a miénk, de a jelenleg 1/5-ös Rams is 4-8-al áll.

A Seattle tönkreverte a Minnesotát, ott tényleg álom kategória lenne a győzelem...
Vrij6
Szerintem max egyet nyerünk már csak.

több mint 10 éve
Csak eredménykövetőt néztem, de úgy tűnt, hogyha Schaub nem dob két intet akkor megvan a meccs.. Néztem, hogy Daniel Brown-t is felküldték a pályára.. Viszont Buck elég jól dolgozik első évében.
malkav
Hogyne dolgozna jól 40 ugyanolyan checkdown passnál.tudom egyedül vagyok a Trestman utálatommal és a múltheti "fényes" gyözelem miatt talán emliteni sem kéne de az év csúcspontja nálam amikor múlthéten az egy inches vonalunkról hívott 3 passzjátékot úgy,hogy a falból 3 ember csere és egyiküket Hurstnek hívják.

több mint 10 éve
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 080 — Слава Україні! Героям слава!
6 csapat is 4-8-al áll, jelenleg az 1/9 a miénk, de a jelenleg 1/5-ös Rams is 4-8-al áll.

A Seattle tönkreverte a Minnesotát, ott tényleg álom kategória lenne a győzelem...

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 10 éve
malkav Baltimore Ravens 2 468
Csak eredménykövetőt néztem, de úgy tűnt, hogyha Schaub nem dob két intet akkor megvan a meccs.. Néztem, hogy Daniel Brown-t is felküldték a pályára.. Viszont Buck elég jól dolgozik első évében.
több mint 10 éve
Blaise 2 113 — Fuck "Continuity"!
Két gyenge csapat találkozójából most ez sült ki. Versenyben voltunk, sőt egy normális zebracsapattal nyertünk is volna. Így megtolták az elmúlt hetekben megakadt tankunkat.

Szerkesztette: Blaise
több mint 10 éve
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 080 — Слава Україні! Героям слава!
Ez valami dögunalom volt. Vagy csak nálam volt ma a hiba... 😀

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 10 éve
no Baltimore Ravens 8 618
Nálam már a negyedik legjobb játékosa a franchisenak (Ray/Ed/Ogden mögött, de már Suggs elött..)
Igor
A mar miatt ugy erzi az ember elorebb kerulhet, de...... 52 es 20 ele nem fog (nalam) Ogden meg Yanda csucsszuperek, es innentol LT vs G.
több mint 10 éve
Újabb értekezés angolul ezúttal az offense-ről:

baltimoresportsandlife.com/ravens-build-contender-part-2/
malkav
Yandaaaaaaa!!!!!!!!
"Elite. The Joe Montana of guards. When he has to shift to right tackle, he is the Joe Montana of right tackles." 😊
Peter
Na és alapvető vélemény az írásról?
több mint 10 éve
Yeeh igor visszatert
több mint 10 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 752 — No 1 duplaszánkó fan
Nálam már a negyedik legjobb játékosa a franchisenak (Ray/Ed/Ogden mögött, de már Suggs elött..)

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 10 éve

malkav
Yandaaaaaaa!!!!!!!!
"Elite. The Joe Montana of guards. When he has to shift to right tackle, he is the Joe Montana of right tackles." 😊

több mint 10 éve

több mint 10 éve
kátrány Baltimore Ravens 1 844 — Ravens fan
Érdekes olvasni a Mcphee utáni vágyakozást és Ozie hibáztatását.olyan mint a C.Graham utáni volt.a kutyának nem jutott volna eszébe ez ha Jimmy nem sérül le tavaly.kinek hiányzott volna Mcphee ha Doom és Suggs 15 sacknél járna most?mégs miből fizettük volna meg?ha az emlitett urakat meg akartuk volna tartani azt csakis valaki más kárára sikerült volna.akkor meg lehetne mondani,hogy miért tradeltük el Yandat?Suggsot?stb.értem én,hogy hiányzik meg de jó lenne megtartani a fiatal tehetségeket,fan favorite meg minden de miből?
No offense BTW
Peter
Én mindig McPhee megtartása mellett voltam,Csak hosszabb szösszenetet a Bears topicba írtam.Szkeptikusak voltak.
Sztem a tavalyi Suggs/Doom számokat támogatta Pernell belső nyomás,rajta kívül mindenki elengedéséven nagyjából egyet értettem.
Szurkoló vagyok,nem a ráció irányít és érződik a hiánya,mert a passrushunk gyenge ,mint a harmat,szal nem ördögtől való,hogy hiányolom.

"My philosophy is: let's go out and wreak havoc," Pagano said.

http://www.youtube.com/watch?v=jOEoQoM8WTk&feature=related
több mint 10 éve
Mit gondoltok West megragadhat nálunk az RB-k között vagy itt is lesz valami balhéja, és csak egy szezonig tartott a csoda?
malkav
Szerintem van esély,hogy Lorenzot két IR után kiverje viszont jövőre ERFA ami jóval drágább mint LT rookie szerződése.többet kéne látni belőle mindenképpen és persze balhé nélkül.

több mint 10 éve
Az esélye meglesz, hogy roster spotot fogjon. Max ST-ben elevickél. A RB és a TE poszt azt hiszem rendben lesz, még ha nincs is flashy talent egyik pozícióban sem.
több mint 10 éve
Collapo Baltimore Ravens Iowa Hawkeyes 3 293 — "Nevermore."
West átlaga impressív... egy meccsen. Ha van Forsett, Taliga és Buck akkor biz' egy szezonos csoda lesz.

McPhee pedig kiérdemelte máshol a zsákpénzt, utólag is. Ettől még, mint fiatal talent kellene... elvitték. Ez van. Majd pótoljuk.

Alissa
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII

NFL - Not For Ladies!
több mint 10 éve
Mit gondoltok West megragadhat nálunk az RB-k között vagy itt is lesz valami balhéja, és csak egy szezonig tartott a csoda?
több mint 10 éve
Érdekes olvasni a Mcphee utáni vágyakozást és Ozie hibáztatását.olyan mint a C.Graham utáni volt.a kutyának nem jutott volna eszébe ez ha Jimmy nem sérül le tavaly.kinek hiányzott volna Mcphee ha Doom és Suggs 15 sacknél járna most?mégs miből fizettük volna meg?ha az emlitett urakat meg akartuk volna tartani azt csakis valaki más kárára sikerült volna.akkor meg lehetne mondani,hogy miért tradeltük el Yandat?Suggsot?stb.értem én,hogy hiányzik meg de jó lenne megtartani a fiatal tehetségeket,fan favorite meg minden de miből?
No offense BTW

több mint 10 éve
Collapo Baltimore Ravens Iowa Hawkeyes 3 293 — "Nevermore."
Szerencse hogy elengedtétek McPheet. Plus 29.3 grade alapján a 4. legjobb OLB jelenleg a ligába. Mondjuk PFF nélkül is látszik hogy jó játékos. Lehet ő lesz az első védő aki eligazol tőletek és jó marad...
Tomcsik
Szerencse, hogy nem volt senki, aki nálunk több pénzt tudott adni neki... oh wait! 😊

Alissa
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII

NFL - Not For Ladies!
több mint 10 éve
A Vasas ellen nem érdemes jósolgatni. Simán benne van, hogy meghupáljuk őket 😊
Blaise
Ekkora pozitív kisugárzással nem veszthetünk..
😀
kátrány
Nincs pozitív kisugárzás de a steelers ravens meccseken ha 10W különbség van a csapatok között akkor sem lehet papírformáról beszélni.
több mint 10 éve
Szerencse hogy elengedtétek McPheet. Plus 29.3 grade alapján a 4. legjobb OLB jelenleg a ligába. Mondjuk PFF nélkül is látszik hogy jó játékos. Lehet ő lesz az első védő aki eligazol tőletek és jó marad...
Tomcsik
Nagyon elszámolták Ozzyék,kegyetlen jó játékos.
Nálunk kevesebb snap-et kapott,viszont szerencsére bírja.Nálunk inkább belülről bomlasztott,kevesebb OLB pozicióból indult.
Simán a javunkra billentek volna a néhány pontos vereségeink,ha marad.

több mint 10 éve
Blaise
Ekkora pozitív kisugárzással nem veszthetünk..
😀

több mint 10 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 8 229

Szerkesztette: Tomcsik

több mint 10 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Blaise
😊

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve