Baltimore Ravens

47 feliratkozó

több mint 10 éve
kátrány Baltimore Ravens 1 844 — Ravens fan
35-6. 30 pont körüli difire tippeltem, gyakorlatilag bejött, borzalom volt ez a meccs, de hát ennyi van jelenleg a két csapat között, a Seattle kezd űrfocit tolni, mi meg a posványban próbálunk minél jobb pozíciót kiharcolni magunknak.
Vrij6
Unalmas volt,esélyünk sem volt.
Ami pozitívum,Osemele jól tolta LT -ként
és Butler,- akár 3.WR is lehet - is biztatót nyújtott.
kátrány
Igen, nálam pozitívum még Jimmy játéka. Nagyon féltem,hogy elveszett lesz, és mondjuk otthon 0 ponttal zárunk, de nem. Megérdemelt volna egy TD-t.
Vrij6
Csapatépítés szempontjából ő csak backupként jöhet szóba,
Úgy tűnik belátták,a Hurst program csődjét.KO viszont akár szerződést is kaphat jövőre.

"My philosophy is: let's go out and wreak havoc," Pagano said.

http://www.youtube.com/watch?v=jOEoQoM8WTk&feature=related
több mint 10 éve
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 080 — Слава Україні! Героям слава!
35-6. 30 pont körüli difire tippeltem, gyakorlatilag bejött, borzalom volt ez a meccs, de hát ennyi van jelenleg a két csapat között, a Seattle kezd űrfocit tolni, mi meg a posványban próbálunk minél jobb pozíciót kiharcolni magunknak.
Vrij6
kátrány
Igen, nálam pozitívum még Jimmy játéka. Nagyon féltem,hogy elveszett lesz, és mondjuk otthon 0 ponttal zárunk, de nem. Megérdemelt volna egy TD-t.

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 10 éve
kátrány Baltimore Ravens 1 844 — Ravens fan
Vrij6

"My philosophy is: let's go out and wreak havoc," Pagano said.

http://www.youtube.com/watch?v=jOEoQoM8WTk&feature=related
több mint 10 éve

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 10 éve
Jimmy egész korrektül tolja, megérdemelne egy TD-t.

A védelemre nem szeretnék jelzőket mondani, egyszerűen botrány, mennyire nincsenek ma a pályán.

több mint 10 éve
Gondolom nem vall nagy pesszimizmsra, ha a mai meccstől az idei szezon legnagyobb különbségű (azaz 8 pontnál nagyobb) vereségét várom.

több mint 10 éve
Collapo Baltimore Ravens Iowa Hawkeyes 3 293 — "Nevermore."
Monroe in and out. Nem meglepo. Kivagva egy g is. Kaleb szemelyeben. Jott Renner es a sea playbook. Wr Matthews.

Szerkesztette: Collapo

Alissa
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII

NFL - Not For Ladies!
több mint 10 éve
Béczkó 1 264
Eugene Monroe has been placed on season-ending injured reserve. Idén a Ravenst minden sújtja.
több mint 10 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Nem tudom mennyi olyan eset volt a liga történetében, amikor egy QB két csapatot irányítva is találkozik egy adott ellenféllel mindezt egy szezonon belül, de szerintem nem sok.
undisputedly
5:  twitter.com/ByTimBooth/status/674687643381272576
tejbegrrr!!!
Ortonnak 2csapat ellen is 2x játszott 😀 lol
Ráadásul első meccsen kikapott a Packers + a Raiders ellen is, 2.on nyert

--> Clausen is tanult az első meccsből és lehozza a meccset (Y) országos Ravens

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 10 éve
tejbegrrr!!! Seattle Seahawks Washington Huskies 943
Nem tudom mennyi olyan eset volt a liga történetében, amikor egy QB két csapatot irányítva is találkozik egy adott ellenféllel mindezt egy szezonon belül, de szerintem nem sok.
undisputedly
5:  twitter.com/ByTimBooth/status/674687643381272576

“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 10 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 850 — SuperBowl Champions 2013/2014
Ha Clausen kezd, akkor idén már 2. alkalommal játszik ellenünk, ugyanis a Bears elleni szeptemberi meccsen is ő irányított. Akkor 26-0-ra nyertünk.

Clausen számai arról a meccsről:

J. Clausen 9/17 63 yard 0 TD 0 INT + 3 futás 13 yardért

több mint 10 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Justin Tucker az operaénekes:
 www.baltimoreravens.com/videos/videos/Justin-Tucker-Amazes-Singing-Opera-At-Concert/90228749-1d1c-484d-bc1b-36d5b6c94366

+ egy korábbi NFL films videó:
 www.nfl.com/videos/baltimore-ravens/0ap3000000442877/NFL-Films-Presents-Justin-Tucker

Tök laza, picit úgy érzem mintha egy kedvencem lenne, pedig csak fantasyban van nálam...😊

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 10 éve
malkav Baltimore Ravens 2 468
Ha a két futásvédekezésben leggyengébb csapat ellen alig futunk (Browns 19 alkalom,Dolphins 25 alkalom ebből kb20 az első félidőben) akkor nincs is miről beszélni.a túltöltött box ellen meg meg lehetne próbálni egyszer kétszer esetleg egy shotgonból futást (draw) 3-4 elkapóval,úgy azért nehéz boxot töltögetni.ami gondom igazából az az,hogy konkrét szituációkra ugyanúgy reagál és időnként beleszeret egy egy playbe és aznap tuti látom azt vagy 8-szor.év elején Juice PA passz,utána 3-ik és rövidnél a toss futás és most a checkdown passzok dögivel és még biztos van több is.az átlagokat,statokat meg hagyjuk már,esetünkben kb annyit érnek mint amikor megtudjuk,hogy lila mezben,fekete nadrágban,monday nighton,novemberben még sosem kaptunk ki havasesőben a Harbough érában,idegenben.lehet róla beszélni csak szart se ér az egész.
Peter
Nyílván ha az átlagszámításnál bent hagytam volna a 4X yardos TD elkapást akkor meglett volna a 10 yard per próbálkozás, azt direkt kiszedtem így lett belőle ez a 4-5 yard per elkapás... Szóval szerintem helyén kezeltem az átlagot. Én nem látom azt, hogy miért lenne hátrány ha futás helyett rövid CD passzokkal operálunk, ha tudunk haladni olyan mindegy... mondom a meccset nem láttam csak az eredménykövetőt néztem. Azt megint nem tudom, hogy milyen felállásban volt a fal, de elnézve a sackek számát gondolom Husrt volt LT-ben és ha emellett nem KO hanem Jensen nyomta a LG, akkor én sem bazíroztam volna a futást 😛......
malkav
No akkor máshogy írom mert elbeszélünk itt egymás mellett.Én nem egy meccsről beszélek hanem az egész évről.hozhatunk lyen olyan statokat csak közben volt vagy 6 meccs amikor felidőben 0 vagy max 3 pontunk volt és 4-8-al állunk.becsaphatjuk magunkat azzal,hogy 10-ik az offense meg ilyesmi de közben még mindig 4-8-al állunk.ez az ember alkalmatlan mert olyan playhívásai vannak mint egy negyedik pre meccsen,de nem részletezem újra.
Még valami,azt írtad korábban,hogy nincs elkapó a passzokhoz,most azt írod ezzel a OL-al nem bazíroztad volna a futást viszont a kettő közül valamelyiket azért kéne választani nem?

Apropó statok,akkor Pees is király,nem?
Since their bye (past 4 weeks), #Ravens have allowed the NFL’s fewest pass yards (164.0) & 2nd-fewest total yards (257.0) per game

Bocs,hogy nem basztam tele szmájlikkal meg virágokkal a mondandomat,lényeg hogy "No offense" csak beszélgetünk.peace!
Peter
Azért nem veretes O ellen kerültünk feljebb.... Rams Browns, Jags, Miami hagyjuk már... Ha a következő 4 meccsen is tudunk ilyen szinten védekezni akkor aláírom a dolgot.

Az O-ra visszatérve meg nyilván nem kiemelkedő a dolog ha az egész évet nézzük, én csak azért vagyok türelmesebb és próbálom derűsebben látni a dolgot, mert azért szétverte az O-t a sérülésbogár... Ha jövőévben egészséges és talán valamelyest (inkább draftról) javított kerettel sem tudunk érdemben elérni valamit akkor lehet azon gondolkodni hogy Trashman nem az igazi, addig pedig én próbálok annak a kis sikernek is örülni amit probowl-picksix-Schaubbal elérhet ez az offense. Ráadásul legalább nem kell Flacconak a kórházban új playbookot óvaskodnia.
Még annyit tennék hozzá hogy a Steelersnél Haley-t két idény után minden szurkoló ki akarta csapni a csapatból (ott is volt szép playcalling) de harmadik évére csak összehozott egy olyan O-t amit én is szívesen látnék nálunk...
több mint 10 éve
Újabb érdekes írás ezúttal a védelemről:
 baltimoresportsandlife.com/ravens-build-contender-part-3/
több mint 10 éve
Közben Boylet elmeszelték az idény végéig tiltott teljesítményfokozóért, Williams még agyrázkódás protokollon van, Gilmorenak megsérült a háta... Nem tud elég korán befejeződni ez az idény.
Blaise
Csak gyűjtjük a kihívásokat az utolsó 4 meccshez.

több mint 10 éve
Blaise 2 113 — Fuck "Continuity"!
Közben Boylet elmeszelték az idény végéig tiltott teljesítményfokozóért, Williams még agyrázkódás protokollon van, Gilmorenak megsérült a háta... Nem tud elég korán befejeződni ez az idény.

Szerkesztette: Blaise
több mint 10 éve
Blaise 2 113 — Fuck "Continuity"!
malkav
KO játszott méghozzá jól. De Hurst szar, helyette kell valaki, de ami a komolyabb probléma, hogy Wagner sem jó. Nagyon nem.
több mint 10 éve
Peter Baltimore Ravens 1 224
Közben Boylet sem látjuk már idén.PED

több mint 10 éve
Ha a két futásvédekezésben leggyengébb csapat ellen alig futunk (Browns 19 alkalom,Dolphins 25 alkalom ebből kb20 az első félidőben) akkor nincs is miről beszélni.a túltöltött box ellen meg meg lehetne próbálni egyszer kétszer esetleg egy shotgonból futást (draw) 3-4 elkapóval,úgy azért nehéz boxot töltögetni.ami gondom igazából az az,hogy konkrét szituációkra ugyanúgy reagál és időnként beleszeret egy egy playbe és aznap tuti látom azt vagy 8-szor.év elején Juice PA passz,utána 3-ik és rövidnél a toss futás és most a checkdown passzok dögivel és még biztos van több is.az átlagokat,statokat meg hagyjuk már,esetünkben kb annyit érnek mint amikor megtudjuk,hogy lila mezben,fekete nadrágban,monday nighton,novemberben még sosem kaptunk ki havasesőben a Harbough érában,idegenben.lehet róla beszélni csak szart se ér az egész.
Peter
Nyílván ha az átlagszámításnál bent hagytam volna a 4X yardos TD elkapást akkor meglett volna a 10 yard per próbálkozás, azt direkt kiszedtem így lett belőle ez a 4-5 yard per elkapás... Szóval szerintem helyén kezeltem az átlagot. Én nem látom azt, hogy miért lenne hátrány ha futás helyett rövid CD passzokkal operálunk, ha tudunk haladni olyan mindegy... mondom a meccset nem láttam csak az eredménykövetőt néztem. Azt megint nem tudom, hogy milyen felállásban volt a fal, de elnézve a sackek számát gondolom Husrt volt LT-ben és ha emellett nem KO hanem Jensen nyomta a LG, akkor én sem bazíroztam volna a futást 😛......
malkav
No akkor máshogy írom mert elbeszélünk itt egymás mellett.Én nem egy meccsről beszélek hanem az egész évről.hozhatunk lyen olyan statokat csak közben volt vagy 6 meccs amikor felidőben 0 vagy max 3 pontunk volt és 4-8-al állunk.becsaphatjuk magunkat azzal,hogy 10-ik az offense meg ilyesmi de közben még mindig 4-8-al állunk.ez az ember alkalmatlan mert olyan playhívásai vannak mint egy negyedik pre meccsen,de nem részletezem újra.
Még valami,azt írtad korábban,hogy nincs elkapó a passzokhoz,most azt írod ezzel a OL-al nem bazíroztad volna a futást viszont a kettő közül valamelyiket azért kéne választani nem?

Apropó statok,akkor Pees is király,nem?
Since their bye (past 4 weeks), #Ravens have allowed the NFL’s fewest pass yards (164.0) & 2nd-fewest total yards (257.0) per game

Bocs,hogy nem basztam tele szmájlikkal meg virágokkal a mondandomat,lényeg hogy "No offense" csak beszélgetünk.peace!

több mint 10 éve
Peter
több mint 10 éve

több mint 10 éve
Csak eredménykövetőt néztem, de úgy tűnt, hogyha Schaub nem dob két intet akkor megvan a meccs.. Néztem, hogy Daniel Brown-t is felküldték a pályára.. Viszont Buck elég jól dolgozik első évében.
malkav
Hogyne dolgozna jól 40 ugyanolyan checkdown passnál.tudom egyedül vagyok a Trestman utálatommal és a múltheti "fényes" gyözelem miatt talán emliteni sem kéne de az év csúcspontja nálam amikor múlthéten az egy inches vonalunkról hívott 3 passzjátékot úgy,hogy a falból 3 ember csere és egyiküket Hurstnek hívják.
Peter
Ez azért Treastman playbookjának az alapja, hogy teletömi labdával a futókat, és igazából nincs ezzel gond amíg, ezzel kb 4-5 ypc átlagot tolja. Gond inkább az hogy hiába húzza az LOS-hez a védelmet nincs olyan elkapó aki sebességben alkamas lenne egy hosszójátékra... mondjuk Givens azért már ilyen labdákat. Tudom, hogy nem csippantod Trashmant, de azért ezzel a játékkal és a megtépázott offenszel (Schaubbal!!!!) szerintem elfogadható eredményeket hozzunk. Arra kiváncsi leszek, hogy a SEA ellen is egy labdabirtoklásni hátrányban kapunk ki vagy kitömnek minket. Bármenyire is röndán fest ez a 4-8 azért igazából meg egyszer sem voltunk kitömve...
több mint 10 éve
gedam 6 478
Csak eredménykövetőt néztem, de úgy tűnt, hogyha Schaub nem dob két intet akkor megvan a meccs.. Néztem, hogy Daniel Brown-t is felküldték a pályára.. Viszont Buck elég jól dolgozik első évében.
malkav
most néztem meg, az első negyedben elvettek egy td-t tőlünk. nem tudom mi kéne, hogy győzzünk, tök jól haladtunk előre, a védelem penge volt, ha a miami a saját térfeléről indult nem tudták átlépni a felezővonalat. sokszor igazságtalan ez a sport, mert a jobb csapat veszít.
több mint 10 éve
6 csapat is 4-8-al áll, jelenleg az 1/9 a miénk, de a jelenleg 1/5-ös Rams is 4-8-al áll.

A Seattle tönkreverte a Minnesotát, ott tényleg álom kategória lenne a győzelem...
Vrij6
Szerintem max egyet nyerünk már csak.
Peter
Seattle, Kansas, Vasas, Cicák.

Seattle ellen ez most kb. esélytelen, Kansas hajt a Wild Cardért, ott sem gondolom, hogy nerünk, a Vasas agyonverte a Coltsot, Cicák meg majd hajtanak az első 2 kiemelésre. Benne van a 0-4.
Vrij6
Igen,azért írtam,hogy max de inkább 0-4 lesz az és 1/5 +/- 1 lesz ahol húzunk.

több mint 10 éve
6 csapat is 4-8-al áll, jelenleg az 1/9 a miénk, de a jelenleg 1/5-ös Rams is 4-8-al áll.

A Seattle tönkreverte a Minnesotát, ott tényleg álom kategória lenne a győzelem...
Vrij6
Szerintem max egyet nyerünk már csak.
Peter
Seattle, Kansas, Vasas, Cicák.

Seattle ellen ez most kb. esélytelen, Kansas hajt a Wild Cardért, ott sem gondolom, hogy nerünk, a Vasas agyonverte a Coltsot, Cicák meg majd hajtanak az első 2 kiemelésre. Benne van a 0-4.