Baltimore Ravens
47 feliratkozó
több mint 10 éve
BB statuza lehet meg izgi. Laundry nem az eletbiztosits ott se

You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 10 éve
A Seahawks mázlival verte őket,minden pont úgy pattant,ahogy a Seattle-nek volt jó.Meglátjuk.Egyetértek. Bár jó lenne a Vasast ütni, de nem valószínű... Bár ha úgy nézem, csak 2 győzelemre vagyunk tőlük... 😀Nem leszünk messze tőle, 😛Az esetek döntő többségében gyenge csapatok az 1/1-esek akik nem azért kerülnek oda mert egy fél évtizedre elég balszerencse zúdul rájuk. Nekik persze, hogy hosszú a főcsoportdöntőig az út. A mi utunk nem lenne ennyire hosszú, és még rövidebb lenne egy azonnal impact pozícióra érkező impact rookieval akit nagyobb eséllyel találsz akkor ha előtted nincs senki vagy csak 2-3 csapat.Én nem vágyok az 1/1-re.Az rosszabb, hogy ha már 1/1 nem is de legalább maradjunk abban a zónában ahova az esetleges top QB-ért még felmehetnek a csapatok, mi meg zsírosan megfizetve le. De ez a hajó is elúszni látszik. Most 8. helyen tanyázunk, addig szerintem kimegy Lynch és Goff is.Újabb vereséggel felérő győzelem garbage timeban... A Cleveland drukkereket már tényleg sajnálom 😕Jaja. 😀 Így ugrott az 1/1... Na mindegy, legalább visszavágtunk, durva lett volna oda-vissza kikapni tőlük...
Blaise
Vrij6
Blaise
Mentálisan nagyon mélyre zuhan egy "legrosszabb"csapat.
Persze qrva jó lenne egy JJ Watt esélyes Bosát látni hétről-hétre,mert anno Watt is a top 10 listánkon volt,berántjuk,ha még elérhető.
Csak nagyon hosszú az út az 1/1-től legalább a főcsoport döntőig.
kátrány
Blaise
1-4 -et látok reálisnak az idény további részére,ami 0-5 is lehet.
A 'phinst vagy a Bengalst csíphetjük el legjobb esetben,
kátrány
Vrij6

"My philosophy is: let's go out and wreak havoc," Pagano said.
http://www.youtube.com/watch?v=jOEoQoM8WTk&feature=related
több mint 10 éve
Egyetértek. Bár jó lenne a Vasast ütni, de nem valószínű... Bár ha úgy nézem, csak 2 győzelemre vagyunk tőlük... 😀Nem leszünk messze tőle, 😛Az esetek döntő többségében gyenge csapatok az 1/1-esek akik nem azért kerülnek oda mert egy fél évtizedre elég balszerencse zúdul rájuk. Nekik persze, hogy hosszú a főcsoportdöntőig az út. A mi utunk nem lenne ennyire hosszú, és még rövidebb lenne egy azonnal impact pozícióra érkező impact rookieval akit nagyobb eséllyel találsz akkor ha előtted nincs senki vagy csak 2-3 csapat.Én nem vágyok az 1/1-re.Az rosszabb, hogy ha már 1/1 nem is de legalább maradjunk abban a zónában ahova az esetleges top QB-ért még felmehetnek a csapatok, mi meg zsírosan megfizetve le. De ez a hajó is elúszni látszik. Most 8. helyen tanyázunk, addig szerintem kimegy Lynch és Goff is.Újabb vereséggel felérő győzelem garbage timeban... A Cleveland drukkereket már tényleg sajnálom 😕Jaja. 😀 Így ugrott az 1/1... Na mindegy, legalább visszavágtunk, durva lett volna oda-vissza kikapni tőlük...
Blaise
Vrij6
Blaise
Persze qrva jó lenne egy JJ Watt esélyes Bosát látni hétről-hétre,mert anno Watt is a top 10 listánkon volt,berántjuk,ha még elérhető.
kátrány
Blaise
kátrány
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 10 éve
Nem leszünk messze tőle, 😛Az esetek döntő többségében gyenge csapatok az 1/1-esek akik nem azért kerülnek oda mert egy fél évtizedre elég balszerencse zúdul rájuk. Nekik persze, hogy hosszú a főcsoportdöntőig az út. A mi utunk nem lenne ennyire hosszú, és még rövidebb lenne egy azonnal impact pozícióra érkező impact rookieval akit nagyobb eséllyel találsz akkor ha előtted nincs senki vagy csak 2-3 csapat.Én nem vágyok az 1/1-re.Az rosszabb, hogy ha már 1/1 nem is de legalább maradjunk abban a zónában ahova az esetleges top QB-ért még felmehetnek a csapatok, mi meg zsírosan megfizetve le. De ez a hajó is elúszni látszik. Most 8. helyen tanyázunk, addig szerintem kimegy Lynch és Goff is.Újabb vereséggel felérő győzelem garbage timeban... A Cleveland drukkereket már tényleg sajnálom 😕Jaja. 😀 Így ugrott az 1/1... Na mindegy, legalább visszavágtunk, durva lett volna oda-vissza kikapni tőlük...
Blaise
Vrij6
Blaise
kátrány
Blaise

több mint 10 éve
Az esetek döntő többségében gyenge csapatok az 1/1-esek akik nem azért kerülnek oda mert egy fél évtizedre elég balszerencse zúdul rájuk. Nekik persze, hogy hosszú a főcsoportdöntőig az út. A mi utunk nem lenne ennyire hosszú, és még rövidebb lenne egy azonnal impact pozícióra érkező impact rookieval akit nagyobb eséllyel találsz akkor ha előtted nincs senki vagy csak 2-3 csapat.Én nem vágyok az 1/1-re.Az rosszabb, hogy ha már 1/1 nem is de legalább maradjunk abban a zónában ahova az esetleges top QB-ért még felmehetnek a csapatok, mi meg zsírosan megfizetve le. De ez a hajó is elúszni látszik. Most 8. helyen tanyázunk, addig szerintem kimegy Lynch és Goff is.Újabb vereséggel felérő győzelem garbage timeban... A Cleveland drukkereket már tényleg sajnálom 😕Jaja. 😀 Így ugrott az 1/1... Na mindegy, legalább visszavágtunk, durva lett volna oda-vissza kikapni tőlük...
Blaise
Vrij6
Blaise
kátrány
több mint 10 éve
DolphinsSeahawks
Steelers
Chiefs
Bengals
ezek vannak még hátra.Sajna ebből a Bengals fogható,ha már megvan a kiemelésük vagy már elúszott.
A Dolphinson kívül minden csapat PO-ért kotor,de most ők is esélyesebbek nálunk.
Kicsit off:
Néztem este a Denver-NE meccset .
Nekem az a foci,amit a Denver letesz az pályára.A szívem szorult,amikor néztem és sirattam a tavalyi focinkat.Nem rossz az O-nk,csak ... nem szeretem a passhappy focit.
A D-nk gyenge,nem összehasonlítási alap a Broncos D-vel.

több mint 10 éve
Én nem vágyok az 1/1-re.Az rosszabb, hogy ha már 1/1 nem is de legalább maradjunk abban a zónában ahova az esetleges top QB-ért még felmehetnek a csapatok, mi meg zsírosan megfizetve le. De ez a hajó is elúszni látszik. Most 8. helyen tanyázunk, addig szerintem kimegy Lynch és Goff is.Újabb vereséggel felérő győzelem garbage timeban... A Cleveland drukkereket már tényleg sajnálom 😕Jaja. 😀 Így ugrott az 1/1... Na mindegy, legalább visszavágtunk, durva lett volna oda-vissza kikapni tőlük...
Blaise
Vrij6
Blaise

több mint 10 éve
ÁmenAzért az se semmi, hogy az a Brent Urban blokkolta az FG-t, akinek ez volt karrierje első meccse 😊Veletek leszünk, az Urban destvérejim....
Löfli
Ige szerint
sutianap
Mondá az Úr.
😀
Szerkesztette: kátrány

több mint 10 éve
gedam
6 478
kicsit sajnálom ezt a szezont, mert ritka jó sorsolásunk volt, könnyen hozható győzelmekkel, egy 10-6, 11-5 félgőzzel hozható lett volna.itt inkább arra gondolok, hogy önszántából menne-e. Nem hinném, hogy bármelyik GM kirúgnáSzerintem ha 3-13-al zárjuk is a szezont sem fogja azt mondani, hogy akkor én lépek innen, mert elegem van. Az elmúlt években elért eredmények miatt szerintem teljesen tisztában van vele, hogy az idei egy gyenge, szerencsétlen év, nem 20-25 pontokkal vertek meg minket az idei vereségek alkalmával sem. Szerintem (és remélem) a szezon után higgadtan értékelnek, aztán lehet készülni a draftra.
Habi
Egy 0-16-os, teljesen kilátástalan szezon esetén érezném azt, hogy önként menne, és nem várná meg, hogy kirúgják.
Remélem még marad nálunk sokáig.
Vrij6
több mint 10 éve
Azért az se semmi, hogy az a Brent Urban blokkolta az FG-t, akinek ez volt karrierje első meccse 😊Raadasul a mutott kezevel.
Löfli
Kozben asacincyben megha csak ps is...
Szerkesztette: Collapo

You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 10 éve
Azért az se semmi, hogy az a Brent Urban blokkolta az FG-t, akinek ez volt karrierje első meccse 😊Veletek leszünk, az Urban destvérejim....
Löfli
Ige szerint

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
Az rosszabb, hogy ha már 1/1 nem is de legalább maradjunk abban a zónában ahova az esetleges top QB-ért még felmehetnek a csapatok, mi meg zsírosan megfizetve le. De ez a hajó is elúszni látszik. Most 8. helyen tanyázunk, addig szerintem kimegy Lynch és Goff is.Újabb vereséggel felérő győzelem garbage timeban... A Cleveland drukkereket már tényleg sajnálom 😕Jaja. 😀 Így ugrott az 1/1... Na mindegy, legalább visszavágtunk, durva lett volna oda-vissza kikapni tőlük...
Blaise
Vrij6
több mint 10 éve
Azért az se semmi, hogy az a Brent Urban blokkolta az FG-t, akinek ez volt karrierje első meccse 😊

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 10 éve
Újabb vereséggel felérő győzelem garbage timeban... A Cleveland drukkereket már tényleg sajnálom 😕Jaja. 😀 Így ugrott az 1/1... Na mindegy, legalább visszavágtunk, durva lett volna oda-vissza kikapni tőlük...
Blaise
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 10 éve
Újabb vereséggel felérő győzelem garbage timeban... A Cleveland drukkereket már tényleg sajnálom 😕
több mint 10 éve
Igazabol kicksix de nem valtoztat semmin. Iden csak az st remekel de nagyon. Ezt is ok hoztak. 14pont. Kemeny.

NFL - Not For Ladies!
több mint 10 éve
Gratulálok! Baromi jó meccs volt. Ami meg a a végén volt...na olyat ritkán látni😊
Én szültem a rock and roll-t, én szartam ki Elvist! - GG Allin
több mint 10 éve
Chargers nyert tegnap!Én speciel most jobban örülnék Ramseynek mint Bosanak.
Ha ma nyerünk, akkor ugrott az 1/1, és az a Cleveland, Tennessee kettős között dől el...
Nekem szerintem elég lesz majd az ÖF-t megnézni...
Vrij6
több mint 10 éve
Chargers nyert tegnap!Ha ma nyerünk, akkor ugrott az 1/1, és az a Cleveland, Tennessee kettős között dől el...
Nekem szerintem elég lesz majd az ÖF-t megnézni...
több mint 10 éve
Béczkó
1 264
Matt Schaub, it included a $500K roster bonus if he played 5 percent of snaps, $1M for 10 percent. Schaub about to cash in.
több mint 10 éve
Aspect
87
Nem tudom elképzelni Harbaugh nélkül a csapatot, szerintem nem reális a távozása.
több mint 10 éve
itt inkább arra gondolok, hogy önszántából menne-e. Nem hinném, hogy bármelyik GM kirúgnáSzerintem ha 3-13-al zárjuk is a szezont sem fogja azt mondani, hogy akkor én lépek innen, mert elegem van. Az elmúlt években elért eredmények miatt szerintem teljesen tisztában van vele, hogy az idei egy gyenge, szerencsétlen év, nem 20-25 pontokkal vertek meg minket az idei vereségek alkalmával sem. Szerintem (és remélem) a szezon után higgadtan értékelnek, aztán lehet készülni a draftra.
Habi
Egy 0-16-os, teljesen kilátástalan szezon esetén érezném azt, hogy önként menne, és nem várná meg, hogy kirúgják.
Remélem még marad nálunk sokáig.
több mint 10 éve
(a varjak kárognak...)Ahogy Tony K mondaná, es Collapo is irta 0% chance. Ne károgj itt 😛ez egy holló fórum, hol máshol károgna az ember, ha nem itt? 😛
Igor
Habi
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Ahogy Tony K mondaná, es Collapo is irta 0% chance. Ne károgj itt 😛ez egy holló fórum, hol máshol károgna az ember, ha nem itt? 😛
Igor

JT Daniels fan