Baltimore Ravens
47 feliratkozó
több mint 10 éve
Aspect
87
Nem tudom elképzelni,hogy megint Offensebe húzunk először, de még másodszorra sem.
Probáltam azokat felsorolni ahová húzni kéne. CB WR meg pasz sietetö!
Ravens best defense
több mint 10 éve
Most már csak a Titansnek kell 2, 3 gyözelem és jók vagyunk! A barnák jövö héten elözhetnek! Elég furcsa ilyeneket irni 1/1 3-13
több mint 10 éve
Nekünk idén már rég lefőtt a kávé, most bizonyíthatnak azok akik eddig alig jutottak szerephez. Hátha kikristályosodik közben valaki.
Sárkány ellen sárkányfű. Edgar Allan Poe.
több mint 10 éve
Annyi a pozitívum, hogy inkább idén sérüljön le amikor semmi esély a PO-ra mint 9-0-nál
több mint 10 éve
Néztem ohio tegnap. teljesen kivette Michigan Bosát a játékból. mindenki elvan tőle ájulva de futás ellen elégé gyenge, vagy is tegnap hulladék volt! nem nézek annyi buckeyes mecset szal nem tom milyen futás ellen. de a család érdekes fater nagyfater nfl, öcskös nick is keményen nyomja szóval biztos van benne potenciál! mint Matthews family! de érdekelne a véleményetek egy pár játékosról mert nem csak bosa meg nkemdiche lehet állat húzás drafton! Deforest Buckner, Shawn Oakman, Shilique Calhoun. cornerek és safetyk Jalen Ramsey, Vernon Hargraves, Kendall Fuller, Sua Cravens, Deon Bush . wr Rashard Higgins, Tyler Boyd.Emmanuel Ogbah De ő is nagy fogás lehet a drafton, L.Treadwell, ole miss wr, ő is magasan fog elkelni.
Ravens best defense
Nektek am milyen posztra lenne leginkább szükség?
kapitnono
Probáltam azokat felsorolni ahová húzni kéne. CB WR meg pasz sietetö!
több mint 10 éve
Jövőhéten szokatlan lesz Schaub-ot a pályán látniSzerintem így akkor 3-13-al zárunk.
malkav
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 10 éve
Jövőhéten szokatlan lesz Schaub-ot a pályán látni
több mint 10 éve
Flacco - Forsett - Pitta - SSS - Perriman - Monroe - KO - Zuttah. Ez 8 kezdő az offenseből. No comment.Pont most gondoltam rá, hogy lassan le kellene írni egy papírra, olyan hosszú...
somoskovig
Durva.
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 10 éve
En olvastam utána, de valamerlyik OL embert lökték rá a lábára és az nem esett neki jól... de utána még végignyomta a meccset azt is érdemes megemlíteni hogy Forsett 4 próbából futott 30 yardot majd eltört a karja ..... Ez egy ilyen év. Happy 20th anniversary
több mint 10 éve
Flacco - Forsett - Pitta - SSS - Perriman - Monroe - KO - Zuttah. Ez 8 kezdő az offenseből. No comment.
több mint 10 éve
Néztem ohio tegnap. teljesen kivette Michigan Bosát a játékból. mindenki elvan tőle ájulva de futás ellen elégé gyenge, vagy is tegnap hulladék volt! nem nézek annyi buckeyes mecset szal nem tom milyen futás ellen. de a család érdekes fater nagyfater nfl, öcskös nick is keményen nyomja szóval biztos van benne potenciál! mint Matthews family! de érdekelne a véleményetek egy pár játékosról mert nem csak bosa meg nkemdiche lehet állat húzás drafton! Deforest Buckner, Shawn Oakman, Shilique Calhoun. cornerek és safetyk Jalen Ramsey, Vernon Hargraves, Kendall Fuller, Sua Cravens, Deon Bush . wr Rashard Higgins, Tyler Boyd.Emmanuel Ogbah De ő is nagy fogás lehet a drafton, L.Treadwell, ole miss wr, ő is magasan fog elkelni.
Ravens best defense
Nektek am milyen posztra lenne leginkább szükség?

több mint 10 éve
ennyire peches szezon nincs még egy 😕
több mint 10 éve
Néztem ohio tegnap. teljesen kivette Michigan Bosát a játékból. mindenki elvan tőle ájulva de futás ellen elégé gyenge, vagy is tegnap hulladék volt! nem nézek annyi buckeyes mecset szal nem tom milyen futás ellen. de a család érdekes fater nagyfater nfl, öcskös nick is keményen nyomja szóval biztos van benne potenciál! mint Matthews family! de érdekelne a véleményetek egy pár játékosról mert nem csak bosa meg nkemdiche lehet állat húzás drafton! Deforest Buckner, Shawn Oakman, Shilique Calhoun. cornerek és safetyk Jalen Ramsey, Vernon Hargraves, Kendall Fuller, Sua Cravens, Deon Bush . wr Rashard Higgins, Tyler Boyd.ezért kell a State-et is kiírni az államnevek után, mert így kissé meglepő lesz, mikor a következő szombaton megint a Michigan ellen látod majd játszani az Ohio State-et
Ravens best defense
Flacco milyen szituációban sérült meg amúgy?

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Vége is a szezonjának... ez menti meg Harbót és lehet is a draftra menni... Gyógyulást!
több mint 10 éve
Joe Flacco tore his ACL and is out for the year.Meglesz az 1/1.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Flacco ACL-szakadás.
több mint 10 éve
Néztem ohio tegnap. teljesen kivette Michigan Bosát a játékból. mindenki elvan tőle ájulva de futás ellen elégé gyenge, vagy is tegnap hulladék volt! nem nézek annyi buckeyes mecset szal nem tom milyen futás ellen. de a család érdekes fater nagyfater nfl, öcskös nick is keményen nyomja szóval biztos van benne potenciál! mint Matthews family! de érdekelne a véleményetek egy pár játékosról mert nem csak bosa meg nkemdiche lehet állat húzás drafton! Deforest Buckner, Shawn Oakman, Shilique Calhoun. cornerek és safetyk Jalen Ramsey, Vernon Hargraves, Kendall Fuller, Sua Cravens, Deon Bush . wr Rashard Higgins, Tyler Boyd.
Szerkesztette: Ravens best defense
több mint 10 éve
Akkor Peesel is lehetnèl ilyen megèrtő.a D-vel is játékos probléma van nem edzői igaz?mindegy,majd még visszatérünk erre szerintem.de remélem nem egy 4 éves O agónia után mint Peesnél.Ha megfeszülök sem értem, hogyan tudod összehasonlítani Pees helyzetét Trestmannel. Vagy úgy egyáltalán mit kellene Trestmannek csinálnia szerinted, hogy átmenjen a szemmérték vizsgálatodon.
Peter
több mint 10 éve
Akkor Peesel is lehetnèl ilyen megèrtő.a D-vel is játékos probléma van nem edzői igaz?mindegy,majd még visszatérünk erre szerintem.de remélem nem egy 4 éves O agónia után mint Peesnél.Sajnos ha Én megmondom,hogy milyen play jön akkor el lehet képzelni,hogy pl Belichick milyen gameplant fundál ki ellene és ezért a statokat is leszarom kivéve 1et a W-t.pár évig Én is kajáztam Peesnél,hogy milyen jó a BBDB mivel öregszünk,lassulunk a D-ben és "ezzel a D kerettel mit várunk" ,ez a fasza taktika ....Egyáltalán nem baszta el a futójátékot. Gyengébb lett, de nem elbaszott. Wagner úgy indította a szezont, hogy én is állhattam volna a helyén azok után, hogy tavaly top 3 RT volt. KO-nak is sokáig tartott amíg leesett, hogy payday van. Hurst meg maradt szar Monroe meg hiába jó, ha csak három hetente játékra fogható.
Trestmannel annyi bajom van,hogy kiszámitható és elbaszta a futójátékot pedig ugyanazok a játékosok vannak (OL,RB) mint tavaly.
Peter
Csak amíg tavaly volt Torrey aki megtudta nyitni a pályát addig idén senki és az Öreg kiesése végleg komolytalanná tette a WR sorunkat. Orrba szájba lehet tölteni a boxot ellenünk így nehéz futójátékot várni.
Ráadásul Trestman és Kubiak filzófiája között is van különbség. Ha Trestmannel akarunk Kubiak playbookot az nem egészséges. Sajnos az sem, hogy nincs Trestman playbookjához alkalmas keretünk de ez egy más téma.
Blaise
több mint 10 éve
Az megint ok-okozati filozófia, hogy jó-e a futójátékunk vagy sem. Ha a futójáték arra kell, hogy beágyazzon a mélységi passzoknak akkor igazából felesleg mert úgy sincs elkapónk akivel mélységi játékot nyomathatnánk. Ellenben ha azért gyengébb a futójátékunk, mert az ellenfél -jogosan- azt hiszi, hogy egy az egyben is megfogja az elkapókat és tömi a boxot, akkor érhető miért nem megy a futás. Még egy dolog Kubiak rendszerében azért a WR-nek is rendesen kellett blokkolni a futáshoz. Most olyan elkapósorral akik elkapni sem tudnak szerinted mennyi esély van arra hogy legalább a futáshoz besegítsenek?! Tavaly SSS nyomta a blokkokat is rendesen (meg van az amikor seggre ültette ha jól emlékszem a Titans LB-t ), idén már azért volt annyi eszünk hogy az egyetlen épkézláb elkapónkat hanyagoljuk a futásoknál.
több mint 10 éve
Hurst meg maradt szar Monroe meg hiába jó, ha csak három hetente játékra fogható.
Ez direkt lett ilyen Flintstones jellegű 😛
több mint 10 éve
Sajnos ha Én megmondom,hogy milyen play jön akkor el lehet képzelni,hogy pl Belichick milyen gameplant fundál ki ellene és ezért a statokat is leszarom kivéve 1et a W-t.pár évig Én is kajáztam Peesnél,hogy milyen jó a BBDB mivel öregszünk,lassulunk a D-ben és "ezzel a D kerettel mit várunk" ,ez a fasza taktika ....Egyáltalán nem baszta el a futójátékot. Gyengébb lett, de nem elbaszott. Wagner úgy indította a szezont, hogy én is állhattam volna a helyén azok után, hogy tavaly top 3 RT volt. KO-nak is sokáig tartott amíg leesett, hogy payday van. Hurst meg maradt szar Monroe meg hiába jó, ha csak három hetente játékra fogható.
Trestmannel annyi bajom van,hogy kiszámitható és elbaszta a futójátékot pedig ugyanazok a játékosok vannak (OL,RB) mint tavaly.
Peter
Csak amíg tavaly volt Torrey aki megtudta nyitni a pályát addig idén senki és az Öreg kiesése végleg komolytalanná tette a WR sorunkat. Orrba szájba lehet tölteni a boxot ellenünk így nehéz futójátékot várni.
Ráadásul Trestman és Kubiak filzófiája között is van különbség. Ha Trestmannel akarunk Kubiak playbookot az nem egészséges. Sajnos az sem, hogy nincs Trestman playbookjához alkalmas keretünk de ez egy más téma.
több mint 10 éve
Sajnos ha Én megmondom,hogy milyen play jön akkor el lehet képzelni,hogy pl Belichick milyen gameplant fundál ki ellene és ezért a statokat is leszarom kivéve 1et a W-t.pár évig Én is kajáztam Peesnél,hogy milyen jó a BBDB mivel öregszünk,lassulunk a D-ben és "ezzel a D kerettel mit várunk" ,ez a fasza taktika ....Trestmannel annyi bajom van,hogy kiszámítható és elbaszta a futójátékot pedig ugyanazok a játékosok vannak (OL,RB) mint tavaly.
Szerkesztette: Peter
több mint 10 éve
Trestmant kirúgni óriási hiba lenne, kb akkora mint Peest nem kirúgni.Részben egyetértek ezekkel a dolgokkal, de úgy hiszem korán vontad le a következtetéseket. Azért még várjunk egy évet azzal, hogy leírjuk Flaccot. Az biztos, hogy eddig kellettek neki a playmakerek, de azért ezzel a ZS kategóriás támadósorral is hozz egy közepes szintet. Ha a statokat nézzük azt látjuk, hogy a pontossága és a dobott yardja nem rossz, csak kevés a TD és sok az int. Én úgy gondolom az intek kb. fele nem az ő hibája, hanem az elkapóké. A TD-k hiánya ami aggaszt, mert 3 ilyen TE-del kellene a RZ-ban produkálni. Nézzük meg év végéig mennyire tisztul le a játéka jövőre pedig hihetetlen módon elképzelhető, hogy nem kell új OC-ral összeszoknia és tovább tud fejlődni. Én az O-t kevéssbé láttom szörnyűnek és ott el tudok képzelni egy Steelershez hasonló beérést jövőre, ha a drafton végre egy bevethető WR-t szerzünk illetve ha Peri egészségesen jó formát mutat. Sokkal inkább amiatt aggódom, hogy a D nem fog tudni szintet lépni amíg Vizelet a DC.... de ne legyen igazam.
A támadósorunk egy gyengébb támadófallal (ennyit Castilloról is) az öreg kivételével nulla skill játékosokkal a pálya szélén, meg rookie TE-kkel a liga középmezőnyébe tartozik úgy, hogy az év elején egészen biztosan meg volt Trestaman keze kötve ami a playbookot illeti. Vannak kérdése playhívásai, de mi a fenét várunk ezzel a kerettel?
Azt is el lehet felejteni, hogy Joe képe felemelni a körülötte lévő embereket. Nem tudja. Kellenek playmakerek a támadósorba. Most csókol vissza a csapatépítés korábbi féloldalassága.
Blaise
több mint 10 éve
www.profootballfocus.com/blog/2015/11/17/pro-top-12-tight-ends-entering-week-11/Remélem jövőre vmi hasonlót nyomnak a WR corpra is .
Hangulat javítónak.
kátrány