Baltimore Ravens

47 feliratkozó

több mint 10 éve
Peter Baltimore Ravens 1 224
4,4,6-os comp pickeket jósolnak és úgy tudom most már szabadon tradelhetőek.

több mint 10 éve
kátrány Baltimore Ravens 1 844 — Ravens fan
 www.profootballfocus.com/blog/2015/11/17/pro-top-12-tight-ends-entering-week-11/

Hangulat javítónak.

"My philosophy is: let's go out and wreak havoc," Pagano said.

http://www.youtube.com/watch?v=jOEoQoM8WTk&feature=related
több mint 10 éve
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 080 — Слава Україні! Героям слава!
Trestmant kirúgni óriási hiba lenne, kb akkora mint Peest nem kirúgni.
A támadósorunk egy gyengébb támadófallal (ennyit Castilloról is) az öreg kivételével nulla skill játékosokkal a pálya szélén, meg rookie TE-kkel a liga középmezőnyébe tartozik úgy, hogy az év elején egészen biztosan meg volt Trestaman keze kötve ami a playbookot illeti. Vannak kérdése playhívásai, de mi a fenét várunk ezzel a kerettel?
Azt is el lehet felejteni, hogy Joe képe felemelni a körülötte lévő embereket. Nem tudja. Kellenek playmakerek a támadósorba. Most csókol vissza a csapatépítés korábbi féloldalassága.
Blaise
Trestman kirúgása sztem is hiba lenne,bár az ő playbookja Joe-val nem hiszem,hogy hosszú távon működne.
Bár lehet Harbs is elvesztette a csapatot.Sztem kiütközik az ő jófiú attitűdje,hogy nem kér a problémásokból és ezzel a csibészség,a finesz is elveszett a játékunkból.
Kezdek a Ray/Ed/Suggs faktorban hinni,hogy jókor volt jó helyen.Kellett hozzá ő is,csak most nélkülük súlytalan.
Per pillanat nem dőlnék a kardomba,ha elfogadná az USC főedzői posztot vagy stábcsere áldozata lenne.
kátrány
Trestmant én sem rúgnám ki, amennyi sérült van, ahhoz képest én több homály meccset vártam volna az O-tól.

Én azért a "kardomba dőlnék", ha Harbs menne... Vagy legalábbis olyan állapotban vagyok,hogy nem tudok egyelőre mást elképzelni a helyén. Ez egy ilyen év, jó, hogy kijöttek a különböző problémák, mert egy két seb már évek óta gennyedzik és itt lesz az idő meggyógyítani.
Remélem tanulunk sok hibából a következő idényre.
Vrij6
Mint a házasságban a kritikus 7. év,úgy Harbs-nek ez a 7.éve a csapat élén.
kátrány
Várjuk akkor meg merre mozdul el a kapcsolata. 😊

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 10 éve
A támadósorunk egy gyengébb támadófallal (ennyit Castilloról is) az öreg kivételével nulla skill játékosokkal a pálya szélén, meg rookie TE-kkel a liga középmezőnyébe tartozik úgy, hogy az év elején egészen biztosan meg volt Trestaman keze kötve ami a playbookot illeti. Vannak kérdése playhívásai, de mi a fenét várunk ezzel a kerettel?
Azt is el lehet felejteni, hogy Joe képe felemelni a körülötte lévő embereket. Nem tudja. Kellenek playmakerek a támadósorba. Most csókol vissza a csapatépítés korábbi féloldalassága.
Blaise
Trestman kirúgása sztem is hiba lenne,bár az ő playbookja Joe-val nem hiszem,hogy hosszú távon működne.
Bár lehet Harbs is elvesztette a csapatot.Sztem kiütközik az ő jófiú attitűdje,hogy nem kér a problémásokból és ezzel a csibészség,a finesz is elveszett a játékunkból.
Kezdek a Ray/Ed/Suggs faktorban hinni,hogy jókor volt jó helyen.Kellett hozzá ő is,csak most nélkülük súlytalan.
Per pillanat nem dőlnék a kardomba,ha elfogadná az USC főedzői posztot vagy stábcsere áldozata lenne.
kátrány
Trestmant én sem rúgnám ki, amennyi sérült van, ahhoz képest én több homály meccset vártam volna az O-tól.

Én azért a "kardomba dőlnék", ha Harbs menne... Vagy legalábbis olyan állapotban vagyok,hogy nem tudok egyelőre mást elképzelni a helyén. Ez egy ilyen év, jó, hogy kijöttek a különböző problémák, mert egy két seb már évek óta gennyedzik és itt lesz az idő meggyógyítani.
Vrij6
Mint a házasságban a kritikus 7. év,úgy Harbs-nek ez a 7.éve a csapat élén.

több mint 10 éve
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 080 — Слава Україні! Героям слава!
Blaise
kátrány

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 10 éve
(nem láttam a mecset) Állítólag Webby a Jags ellen FS-t játszott a snapek egy részében és azt intet is úgy szerezte... mi a véleményetek?! át lepet őt képezni FS-nek mert az sokat lendítene a védelmen ha valaki olyan lenne hátul aki tud labdát szerezni.
malkav
Webb a sérülései előtt shutdown volt.Gyors,fordulékony .
A két ACL szakadás után mindkettő kopott és talán megérett a szituáció,hogy FS legyen.
Lewis több,mint fogalmatlan,egyszerűen nulla.Sokat vártam tőle,azt hittem egy Jimmy/Webby/Hill secben jó lesz,de nem.Remélem nem látjuk többet Ravens mezben.
Bár aki Webb helyett húzódna szélre az Wright...
Amit nyerünk a réven elmegy a vámon.
Mondjuk rosszabb nem lesz.
Hangosan gondolkoztam...abszolut jó döntés,hogy FS legyen,college-ban is az volt.Itt nem jön ki a fordulékonysága mennyire megkopott.

több mint 10 éve
Blaise
kátrány
Tavaly kb. egy play-re volt a főcsoportdöntő... Az idei roster se lett volna akkora dráma, behúzták Pitta utódját --> Pitta nem tudott visszajönni, Williams még egy kicsit időigényesebb projekt, Torrey utódját --> megsérült, fiatal passrushert, aki tanulhatott volna Suggs mögött, csak Suggs is kihalt, kiesett a legjobb elkapó, a meccsek felét kihagyta a kezdő LT. Azért máshogy nézne ki az offense és ezzel Flacco is, ha egy Perriman - SSS - Pitta - Gilmore - Forsett skill player sornak dobálhatna, stabil vakoldali védelemmel...
A defense tényleg csalódás.
somoskovig
Remélem tényleg ilyen egyszerű. 😊

több mint 10 éve
Collapo Baltimore Ravens Iowa Hawkeyes 3 293 — "Nevermore."
Egyenlőre csak a fiatalokat nem tudjuk megtartani... de öregekkel szépen építjük körbe a sz{}rt, hogy vár legen... ebben azért lehetne fejlődni. A kukázás se old meg mindent, bár abban igazad van, hogy azt legalább jól csináljuk. 😊

Alissa
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII

NFL - Not For Ladies!
több mint 10 éve
malkav Baltimore Ravens 2 468
Azért ahhoz a D-hez képest korszakos zsenikkel lettünk kevesebbek (Reed Lewis), de azért vannak pozitívumok is. Biztos emlékeztek még arra amikor Zuttah helyett Grandkowski adta fel a labdát, vagy Oher volt a LT azért sikerült bizonyos pontokon upgradelni, Tavalyi Forsett is egy szép találmány volt vagy SSS ujjáéledése, Doom megszerzése ezeket mind ne felejtsük el...... Van ebben a vezetésben / csapatban kraft csak most sikerült belecsúszni a gödörbe.
több mint 10 éve
Collapo Baltimore Ravens Iowa Hawkeyes 3 293 — "Nevermore."
Azért máshogy nézne ki az offense és ezzel Flacco is, ha egy Perriman - SSS - Pitta - Gilmore - Forsett skill player sornak dobálhatna, stabil vakoldali védelemmel...
somoskovig
És e mellett a sor mellett még egy Éken és egy MarlonBrowndó is menne 2-300 yardot és 2-3 TD-t,... szomorú, de ahogy a tavalyi évben a D# volt kórház a város szélén, most... mindenki.

somoskovig
pusztán az a baj ezzel, hogy még ez is előre megmondható volt... két-három éve romlik folyamatosan.

Alissa
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII

NFL - Not For Ladies!
több mint 10 éve
Abban azért kételkedem, hogy Zsmith lenne Suggs utódja... maximum egy upshaw szintet várok tőle csak olcsóbban (2. vs. 4. kör ), Williams és Gilmore jövőre aprítani fog, remélem Perdi is összkapja magát. Ha első körben tudunk egy jó passrushert szerezni, akkor jó lenne ha 2. 3. körben valami Diggshez hasonló WR-t húznánk, már nem lenne olyan kilátástalan a helyzet. Kellene még egy CB (korai körös) és az hogy a csapat egy jó része egészséges maradjon.
(nem láttam a mecset) Állítólag Webby a Jags ellen FS-t játszott a snapek egy részében és azt intet is úgy szerezte... mi a véleményetek?! át lepet őt képezni FS-nek mert az sokat lendítene a védelmen ha valaki olyan lenne hátul aki tud labdát szerezni.
több mint 10 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 180 — Chiefs GM
Blaise
kátrány
Tavaly kb. egy play-re volt a főcsoportdöntő... Az idei roster se lett volna akkora dráma, behúzták Pitta utódját --> Pitta nem tudott visszajönni, Williams még egy kicsit időigényesebb projekt, Torrey utódját --> megsérült, fiatal passrushert, aki tanulhatott volna Suggs mögött, csak Suggs is kihalt, kiesett a legjobb elkapó, a meccsek felét kihagyta a kezdő LT. Azért máshogy nézne ki az offense és ezzel Flacco is, ha egy Perriman - SSS - Pitta - Gilmore - Forsett skill player sornak dobálhatna, stabil vakoldali védelemmel...

több mint 10 éve
Szerintem azt kell látni, hogy mi nem egy 10-6 vagy 2-14-es csapat vagyunk hanem egy jó 8-8 környéki. Ilyenkor csak nüanszokon múlik hogy sikerül minden mozaikot a helyére tenni és akkor ott a PO. Tavaly a Panthers éppen becsúszott a PO-ba, most meg veretlen... és nem sokminden változott abban a csapatban.
több mint 10 éve
Ez most kb. olyan hogy Mcarty vagy Rodgers az ász a GB-nél... Vagy Belicheat kontra Brady (bár itt volt 1 db szezon ahol úgy tűnt Billi a király) Nem hiszem, hogy Haribó menesztése segítene a helyzeten, Tomlint is ki akarta vágni a fél Steelers club három éve aztán mégiscsak összejött a liga egyik legjobb offense...
több mint 10 éve
Abszolút egyetértek Blaise-zel, Trestman-t kirúgni hiba lenne, ezzel pont tökön is lőnénk a "kontinuitást" legalább 1-2 év még jár neki, ráadásul nem fog a kutyának se kelleni egyelőre mint HC, a kérdés hogy Vizeletben még van-e valami vagy ideje egy új DC-t keresni, mondjuk az LB edzőnk (Martindale) nem is lenne rossz igaz Brownból nem sok mindent tudott kihozni. Ha kicsit engedem a fantáziámat kibontakozni akkor a Panthers DC (McDermott) is jó választás lenne elvileg van közös múltjuk Háribóval még a Philis időből. Vagy egyetemről is lehetne újítani, utóbbi időben rá sem néztünk NCAA edzőkre lehet nem ártana egy kis vérfrissítés... ott is vannak kapcsolatok (Durkin- Michigan)....
malkav
Harbs akarta McDermottot,pont a Phili/Jim Johnsonos múlt miatt,anno Mattisontól is hasonlót várt volna,aztán kaptunk egy unalmas D-t.

több mint 10 éve
Blaise

több mint 10 éve
Abszolút egyetértek Blaise-zel, Trestman-t kirúgni hiba lenne, ezzel pont tökön is lőnénk a "kontinuitást" legalább 1-2 év még jár neki, ráadásul nem fog a kutyának se kelleni egyelőre mint HC, a kérdés hogy Vizeletben még van-e valami vagy ideje egy új DC-t keresni, mondjuk az LB edzőnk (Martindale) nem is lenne rossz igaz Brownból nem sok mindent tudott kihozni. Ha kicsit engedem a fantáziámat kibontakozni akkor a Panthers DC (McDermott) is jó választás lenne elvileg van közös múltjuk Háribóval még a Philis időből. Vagy egyetemről is lehetne újítani, utóbbi időben rá sem néztünk NCAA edzőkre lehet nem ártana egy kis vérfrissítés... ott is vannak kapcsolatok (Durkin- Michigan)....
több mint 10 éve
Asa,Perriman IR.Ross cut.jött egy TE és egy WR.
Peter
Peter
Jacksont is kirúgta Harbs.
Nem értem az egészet,Ross és Asa is hibáztak,viszont nem rosszabbak,mint a csapat .
A szezont returner nélkül kezdtük,végre volt egy,akiben benne volt a lehetőség egy értelmes visszahordásra.

Velük kezdi Harbs a bűnbak képzést,ami egy negatív spirálhoz vezető út.
kátrány
Asa két -15 yardos ST játéka most meg 1 az előző héten... nem csoda. Mostert ki lehet próbálni szerintem mint visszahordó, a Jax ellen is volt jó visszahordása amit azt hiszem pont Asa csökkentett 15 yarddal.
Blaise
Lentebb kiegészítettem...sztem bűnbakképzés.

több mint 10 éve
Blaise 2 113 — Fuck "Continuity"!
Peter
Peter
Nem értem az egészet,Ross és Asa is hibáztak,viszont nem rosszabbak,mint a csapat .
A szezont returner nélkül kezdtük,végre volt egy,akiben benne volt a lehetőség egy értelmes visszahordásra.

kátrány
Asa két -15 yardos ST játéka most meg 1 az előző héten... nem csoda. Mostert ki lehet próbálni szerintem mint visszahordó, a Jax ellen is volt jó visszahordása amit azt hiszem pont Asa csökkentett 15 yarddal.
több mint 10 éve
Blaise 2 113 — Fuck "Continuity"!
több mint 10 éve
Peter
Peter

Perriman is érdekes,az első edzésen megsérült,nem kezelik hetekig,aztán megműtik,hogy játsszon ,aztán mégis IR.Eltelt 3-4 hónap.
Vagy az orvosi stáb elb@szta vagy krónikus sérüléssel draftoltunk egy "top15"játékost ,akiből soha nem lesz NFL játékos.

Szerkesztette: kátrány

több mint 10 éve
Zuttah szezonjának is vége.
empty taxi
West az aktív keretben.

több mint 10 éve
Meglepne ha fejhullás nélkül kezdenénk az új évet.ti kit/kiket látnátok szívesen teszem azt DC-ként?
Peter
Chuck Pagano?
iktriad
Nekem is ő jutott eszembe. Ha a Coltstól kirúgják, logikus választás lenne, nekünk is, neki is.
lucio
Ha elküldjük, szerintem tuti kap HC állást. Minden évben playoffba mentünk eddig, szerintem csupán ennyi elég hozzá, hogy egy tulajdonos rámutasson.
Höri
Vagy ha jó akkor egy évvel később történik meg.Én a kontinuitásra szavaznék ami nagy problémánk.mármint a hiánya.tehát inkább promotálnék valakit vagy olyan külsőst hoznék aki jó eséllyel marad egy pár évig.ugyanez OC-nél,Trestman is húzzon a francba.aki 3-ik és rövidnél 5-ödszörre húzza ugyanazt a toss futást az alkalmatlan.

Szerkesztette: Peter

több mint 10 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 239 — NFL bracket champion '26
Zuttah szezonjának is vége.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Meglepne ha fejhullás nélkül kezdenénk az új évet.ti kit/kiket látnátok szívesen teszem azt DC-ként?
Peter
Chuck Pagano?
iktriad
Nekem is ő jutott eszembe. Ha a Coltstól kirúgják, logikus választás lenne, nekünk is, neki is.
lucio
Ha elküldjük, szerintem tuti kap HC állást. Minden évben playoffba mentünk eddig, szerintem csupán ennyi elég hozzá, hogy egy tulajdonos rámutasson.