Baltimore Ravens
47 feliratkozó
több mint 10 éve
Igazából nagyot nem ronthat a PO esélyeinken, 😛 max elbassza az 1/1-et ... de ezt kételm
több mint 10 éve
Oakmannek fingja sincs arról, hogy hogyan játsszák ezt a játékot. Rohadt impresszív - fizikumú- manusz egészen meccsnapig.erről beugrott, amit pár napja be akartam már írni valahova: lesz Baylor védő a top5-ben, csak őt nem Shawn Oakmannek hívják ( | Andrew Billings | )
Blaise

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Ezt Blaise-nek :Ebben nincs semmi meglepő. A kérdés inkább az, hogy Ti fel vagytok-e készülve Schaub-ra. 😊
Matt Schaub: I'm Absolutely Ready
😀
malkav
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
gedam
6 478
most nézem a meccset, azért a bírók is amit leműveltek az első negyedben.
több mint 10 éve
Ha miénk lesz az 1/1, és marad Pees, akkor kit húznál?DC-t...
Vrij6
Viccet(?) félretéve. Letrade. Ennek a fasznak nem húznék senkit, a támadóoldalon meg nincs senki aki nekünk 1/1-t érne. 7-12 környékén már lesznek azért használható emberek. Ha nem fosunk a sérülése miatt akkor Treadwell vagy esetleg Thomas pl. De visszanézve ahogy Hurstöt rátorták Joe Achillesére... Stanley vagy Tunsil sem lenne rossz pick, csak ugye ott van Monroe, aki HA játszik akkor jó guardot meg luxus itt húzni annyira nem vagyunk se jók, se rosszak, hogy várjunk akár két évet mire egy top 7-8 picketl húzott OL elfoglalja a LT pozíciót.
több mint 10 éve
Joey-tól a Browns topikból:1. Cleveland Browns: 2-8 (.500 strength of schedule)
2. San Diego Chargers: 2-8 (.513 SOS)
3. Tennessee Titans: 2-8 (.519 SOS)
4. Baltimore Ravens: 3-7 (.494 SOS)
5. Detroit Lions: 3-7 (.519 SOS)
6. San Francisco 49ers: 3-7 (.531 SOS)
7. Dallas Cowboys: 3-7 (.544 SOS)
Dallasnél van Romo, nyertek is, fognak ők még meccset nyerni, nálunk meg nincs Flacco, szerintem ők itt már nem játszanak. A Detroit egyre jobb formában, zsinórban 2 W, szerintem őket is kihúzhatjuk. Chargerst továbbra sem értem, eléggé összeomlottak.
Szerintem itt a Titans meg a Browns az "igazi ellenfél". 😀 A Frisco még talán.
Szerkesztette: Brouwerij van de Vrij
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 10 éve
Blaise hozzáállása alapján - némi iróniával - longsnappert 😀

You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 10 éve
Ha nem rúgjuk ki Peest Bosat totál felesleges kiválasztani. Neki a 4-3 DE a természetes posztja és alkalmanként inside rusherként a 3 tech, nem pedig az amit Canty játszik (3-4 DE). Oda kellene még legalább 20 font ha nem több, A 3-4 OLB posztot pedig meg kellene neki tanítani.Ha miénk lesz az 1/1, és marad Pees, akkor kit húznál?
Oakmannek fingja sincs arról, hogy hogyan játsszák ezt a játékot. Rohadt impresszív - fizikumú- manusz egészen meccsnapig.
Hasonló problémáim vannak Nkemdichével is. A srác mintha szent kötelességének venné, hogy az a passzsiettetés bevett módja, hogy a nála 30 fonttal nagyobb guardokat rátolja a QB-ra. Néha ezt is megtudja csinálni amilyen szörnyeteg, de ennél - bár nem vagyok bennfentes - vannak egyszerűbb módja is a rohadt irányító sackelésének. Ráadásul neki a posztja sem annyira egyértelmű a profik között. Full-time DT-nek ahol játszik a Rebelsben mintha "kicsi" lenne, 4-3 DE-nek jelenleg nagy. A profik között azért a guardokat nem ennyire egyszerű hátramenetbe kapcsoltatni.
Hargreaves mint focista príma (top5 a drafton szerintem), de a méretei már nem. Viszont a trenddel szemben kötés nagy divat nálunk a drafton (pl: a drafton elmúlt években felértékelődtek a támadók, aminek rohadtul örültek Ozzieék, hiszen így jobb(?) D játékosokat draftolhattak...) így simán benne van, de nagy upsideja nincsen.
Blaise
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 10 éve
Ha nem rúgjuk ki Peest Bosat totál felesleges kiválasztani. Neki a 4-3 DE a természetes posztja és alkalmanként inside rusherként a 3 tech, nem pedig az amit Canty játszik (3-4 DE). Oda kellene még legalább 20 font ha nem több, A 3-4 OLB posztot pedig meg kellene neki tanítani.Oakmannek fingja sincs arról, hogy hogyan játsszák ezt a játékot. Rohadt impresszív - fizikumú- manusz egészen meccsnapig.
Hasonló problémáim vannak Nkemdichével is. A srác mintha szent kötelességének venné, hogy az a passzsiettetés bevett módja, hogy a nála 30 fonttal nagyobb guardokat rátolja a QB-ra. Néha ezt is megtudja csinálni amilyen szörnyeteg, de ennél - bár nem vagyok bennfentes - vannak egyszerűbb módja is a rohadt irányító sackelésének. Ráadásul neki a posztja sem annyira egyértelmű a profik között. Full-time DT-nek ahol játszik a Rebelsben mintha "kicsi" lenne, 4-3 DE-nek jelenleg nagy. A profik között azért a guardokat nem ennyire egyszerű hátramenetbe kapcsoltatni.
Hargreaves mint focista príma (top5 a drafton szerintem), de a méretei már nem. Viszont a trenddel szemben kötés nagy divat nálunk a drafton (pl: a drafton elmúlt években felértékelődtek a támadók, aminek rohadtul örültek Ozzieék, hiszen így jobb(?) D játékosokat draftolhattak...) így simán benne van, de nagy upsideja nincsen.
több mint 10 éve
Flacco - Forsett - Pitta -SSS - Perriman - Monroe - KO - Zuttah. Ez 8 kezdő az offenseből. No comment.somoskovig
Kívánom, hogy most már idénre jöjjön ki minden rossz és jövőre legyen újra egy értékelhető szezonotok.
Szerkesztette: alatriste

Liverpool Fc
több mint 10 éve
Flacco - Forsett - Pitta - SSS - Perriman - Monroe - KO - Zuttah. Ez 8 kezdő az offenseből. No comment.Erről szól ez a szezon.
somoskovig

You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 10 éve
Csúnyán néz ki.jobbulást neki.@kylecasey094: And with that, Justin Forsett's season is over. t.co/WSZth1DAAk
több mint 10 éve
Miért ne csuszhatna le 2. Kör elsöre ott van ramsey meg fuller. És nyugodj meg mi fogunk 1/1 húzni. Már le van vajazva! 😉 és ramsey jobb hargreavesnél ö lesz első körös!Hargreaves III is el fog menni az 1 körben. Bosát meg nem ti fogjátok kihúzni.CB, WR, pass rusher, egyetértek. Pass rusher, wr, cb legyen a sorrend majd.Ha 1/1 akkor nem kérdés bosa vagy valami hasonló russer de kell még egy elkapó predi mellé ha smity viszavonul. A corner meg nem is kérdés! Ha 1/1 lesz akkor van esély h hiány posztokra szinte kiváló játékosokat húzhatunk mert a 3. Pick is csak a 65. Lesz.Nem tudom elképzelni,hogy megint Offensebe húzunk először, de még másodszorra sem.
Probáltam azokat felsorolni ahová húzni kéne. CB WR meg pasz sietetö!
Ravens best defense
horipapa92
Ravens best defense
Vrij6
Joey Bosa
Vernon Haargreaves
Brashard Higgins
Nálam igy lenne a tuti! De Hill mellé is kell valaki mert Lewis meg Webb nem megoldás! Deon Bush Sua Cravens már nem lesz bent 4. Körbe Sajna. Mongy azt a szabaügynök piacon is megoldható.
Ravens best defense
Coolearie
több mint 10 éve
És bassza meg még nyertünk is... Anyádat Zuerlein
több mint 10 éve
Hargreaves III is el fog menni az 1 körben. Bosát meg nem ti fogjátok kihúzni.CB, WR, pass rusher, egyetértek. Pass rusher, wr, cb legyen a sorrend majd.Ha 1/1 akkor nem kérdés bosa vagy valami hasonló russer de kell még egy elkapó predi mellé ha smity viszavonul. A corner meg nem is kérdés! Ha 1/1 lesz akkor van esély h hiány posztokra szinte kiváló játékosokat húzhatunk mert a 3. Pick is csak a 65. Lesz.Nem tudom elképzelni,hogy megint Offensebe húzunk először, de még másodszorra sem.
Ravens best defense
horipapa92
Ravens best defense
Vrij6
Joey Bosa
Vernon Haargreaves
Brashard Higgins
Nálam igy lenne a tuti! De Hill mellé is kell valaki mert Lewis meg Webb nem megoldás! Deon Bush Sua Cravens már nem lesz bent 4. Körbe Sajna. Mongy azt a szabaügynök piacon is megoldható.
Ravens best defense
több mint 10 éve
CB, WR, pass rusher, egyetértek. Pass rusher, wr, cb legyen a sorrend majd.Ha 1/1 akkor nem kérdés bosa vagy valami hasonló russer de kell még egy elkapó predi mellé ha smity viszavonul. A corner meg nem is kérdés! Ha 1/1 lesz akkor van esély h hiány posztokra szinte kiváló játékosokat húzhatunk mert a 3. Pick is csak a 65. Lesz.Nem tudom elképzelni,hogy megint Offensebe húzunk először, de még másodszorra sem.
Ravens best defense
horipapa92
Ravens best defense
Vrij6
Joey Bosa
Vernon Haargreaves
Brashard Higgins
több mint 10 éve
Az utolsó percen belül,Monroe megsérült és Hurst "védte",akit rátoltak a térdére.Néztem ohio tegnap. teljesen kivette Michigan Bosát a játékból. mindenki elvan tőle ájulva de futás ellen elégé gyenge, vagy is tegnap hulladék volt! nem nézek annyi buckeyes mecset szal nem tom milyen futás ellen. de a család érdekes fater nagyfater nfl, öcskös nick is keményen nyomja szóval biztos van benne potenciál! mint Matthews family! de érdekelne a véleményetek egy pár játékosról mert nem csak bosa meg nkemdiche lehet állat húzás drafton! Deforest Buckner, Shawn Oakman, Shilique Calhoun. cornerek és safetyk Jalen Ramsey, Vernon Hargraves, Kendall Fuller, Sua Cravens, Deon Bush . wr Rashard Higgins, Tyler Boyd.ezért kell a State-et is kiírni az államnevek után, mert így kissé meglepő lesz, mikor a következő szombaton megint a Michigan ellen látod majd játszani az Ohio State-et
Ravens best defense
Flacco milyen szituációban sérült meg amúgy?
baggio

"My philosophy is: let's go out and wreak havoc," Pagano said.
http://www.youtube.com/watch?v=jOEoQoM8WTk&feature=related
több mint 10 éve
CB, WR, pass rusher, egyetértek. Pass rusher, wr, cb legyen a sorrend majd.Ha 1/1 akkor nem kérdés bosa vagy valami hasonló russer de kell még egy elkapó predi mellé ha smity viszavonul. A corner meg nem is kérdés! Ha 1/1 lesz akkor van esély h hiány posztokra szinte kiváló játékosokat húzhatunk mert a 3. Pick is csak a 65. Lesz.Nem tudom elképzelni,hogy megint Offensebe húzunk először, de még másodszorra sem.
Ravens best defense
horipapa92
Ravens best defense
több mint 10 éve
Ha 1/1 akkor nem kérdés bosa vagy valami hasonló russer de kell még egy elkapó predi mellé ha smity viszavonul. A corner meg nem is kérdés! Ha 1/1 lesz akkor van esély h hiány posztokra szinte kiváló játékosokat húzhatunk mert a 3. Pick is csak a 65. Lesz.Nem tudom elképzelni,hogy megint Offensebe húzunk először, de még másodszorra sem.
Ravens best defense
horipapa92
több mint 10 éve
Aspect
87
Detroit nyert, Dallas is. Titans, Chargers, Browns áll 2 győzelemmel jelenleg.Szerintem a Brownsnak visszavágunk és még egy szoros W valaki ellen (Chiefs vagy Dolphins).
Nem tudom Schaubbal kit fogunk még megverni... Lesz még Browns, Dolphins, Seahawks, Chiefs, Steelers, Bengals. Lehet tippelgetni...
Vrij6
több mint 10 éve
Detroit nyert, Dallas is. Titans, Chargers, Browns áll 2 győzelemmel jelenleg.Nem tudom Schaubbal kit fogunk még megverni... Lesz még Browns, Dolphins, Seahawks, Chiefs, Steelers, Bengals. Lehet tippelgetni...
több mint 10 éve
Aspect
87
Nem tudom elképzelni,hogy megint Offensebe húzunk először, de még másodszorra sem.
Ravens best defense
több mint 10 éve
Most már csak a Titansnek kell 2, 3 gyözelem és jók vagyunk! A barnák jövö héten elözhetnek! Elég furcsa ilyeneket irni 1/1 3-13
több mint 10 éve
Nekünk idén már rég lefőtt a kávé, most bizonyíthatnak azok akik eddig alig jutottak szerephez. Hátha kikristályosodik közben valaki.
Sárkány ellen sárkányfű. Edgar Allan Poe.