Buffalo Bills
33 feliratkozó
1 órája
Cb coach is lelepett, és még mindig nincs hír arról kiket akarunk koordinátoroknak
23 órája
Babich megy, kell új dc. Illetve a wr edző is megy.Hát ha engedik (gondolom van szerződése?) akkor igen, szvsz ő illene a legjobban rookie HC mellé
Schwarz clewlandbol mozdítható lenne?
Bazsinho
Edit: az más kérdés jönne e mert emlékeim szerint anno bedurcázott hogy nem ő hanem sexy rexy lett kinevezve, meg valszeg nálunk jobb állománnyal rendelkező csapatok is meg fogják keresni
Szerkesztette: ThySoul
23 órája
Babich megy, kell új dc. Illetve a wr edző is megy.Schwarz clewlandbol mozdítható lenne?
1 napja
Csütörtök magyar idő szerint 6 órától (ha jól számolom) lesz Brady sajtótájékoztatója
1 napja
Hát a pár órával ezelőtti hírek a CEO HC-ságról gyorsan kukába mentek, Brady viszi az offenzt. Minden idők első csapata, akik 4 tuss pussal fognak operálni 10 yardonként.Logikus egyébként, azért akarsz támadóoldali HC-t hogy legyen állandóság a QB mellett. De szvsz tényleg a DC lesz az igazi kérdés, offense elkapók nélkül is top5 volt idén, meg PO-ban is valami 27 pont felett átlagolnak, az valszeg Allennel meg vagy két új WR érkezésével rendben lesz
Cruyffista
1 napja
Hát a pár órával ezelőtti hírek a CEO HC-ságról gyorsan kukába mentek, Brady viszi az offenzt. Minden idők első csapata, akik 4 tuss pussal fognak operálni 10 yardonként.
1 napja
Brady-nél én számításba venném, hogy mennyi beleszólása volt a pickekbe, mennyi ráhatása volt arra, hogy nincs célpont mondjuk.Bills szurkolók részéről túl van tolva az utálat felé (nyilván sok a screen passz ha nem tudnak mást csinálni az elkapók lol) itt tényleg annyi a baja a legtöbbeknek hogy be lett lebegtetve mekkora változások lesznek és gondolom fosik mindenki hogy ugyanazt a szart kapjuk majd.
Úgy gondolom az O az nem rossz annak ellenére, ami bele van ölve és ha ők tudják ott fent, hogy Brady véleménye mennyire számított a pickeknél, igazolásoknál szerintem teljesen védhető választás.
És igazából az elejétől ezt mondtam, azt hittem korábban fogják de más csapatok nem kapkodtak érte.
KeyG
OC-DC-FA-draft vonalat megvárom mert sülhet ez még el jól is, Leonhard pl már izgalmasabbnak hangzik mint bármi a Von Miller FA igazolás óta
1 napja
Sources: Broncos defensive pass coordinator Jim Leonhard is expected to be a leading candidate to become the next defensive coordinator for the Buffalo Bills.
Azért ez így nagyon oké lenne.
Bazzani
1 napja
Ugye szokott olyan lenni h egy csapat az egyik koordinátorában akkora lángelmét lát h kibassza a HC-t és házon belülről léptet elő. Ahhoz mondjuk sztem erősebb volt itt a sárdobálás, persze a média mindent is felfúj.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
1 napja
Sources: Broncos defensive pass coordinator Jim Leonhard is expected to be a leading candidate to become the next defensive coordinator for the Buffalo Bills.Vance Joseph jobb lett volna, ha már Denver.
Azért ez így nagyon oké lenne.
Bazzani
De lehetne McDermott DC is.
Kellen Moore is alkalmazza Steleyt😃
1 napja
Sources: Broncos defensive pass coordinator Jim Leonhard is expected to be a leading candidate to become the next defensive coordinator for the Buffalo Bills.Azért ez így nagyon oké lenne.
1 napja
Brady-nél én számításba venném, hogy mennyi beleszólása volt a pickekbe, mennyi ráhatása volt arra, hogy nincs célpont mondjuk. Úgy gondolom az O az nem rossz annak ellenére, ami bele van ölve és ha ők tudják ott fent, hogy Brady véleménye mennyire számított a pickeknél, igazolásoknál szerintem teljesen védhető választás.
És igazából az elejétől ezt mondtam, azt hittem korábban fogják de más csapatok nem kapkodtak érte.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
1 napja
Brady annak a kb 10/5-ös csajnak a metaforája, akit azért húzol jobbra tinderen, mert előtte láttad, hogy ő is jobbra húzott.Aztán lehet ebből a match-ből végülis bármi.
Szerkesztette: Hungarian Bill
1 napja
DC ha kívülről jön akkor egy fokkal jobban tetszik a dolog, ha belülről kineveznek valakit/Babich marad az hatalmas probléma lesz, az elég jó képet ad majd az irányról.Stáb összerakást még megvárom hátha valami értelmes kisül a dologból de rettenetesen húzom a számat, ennél semmilyenebb lépést elképzelni sem lehetett volnaAmúgy ezután a.kinevezes után milyen ertelmes stáb lehet?
ThySoul
Ha úgyis mindig az akolból emelnek ki embert, elkepzelheto hogy hoznak külsős embert.?
Bazsinho
OC-ST-faledző szinten ötletem sincs, nem tudom Brady akarja e hívni a játékokat vagy elég neki a game management és hoznak alá valakit playcallernek, egy fiatal arc itt akár izgalmas is lehet.
Kövi pár hétben sok kiderül arról mennyire szólt bele mindenbe McD, ha hirtelen elkezdünk külsős arcokat hozni meg tradelgetni elkapókért tudok bizakodni (mondom, brady jó OC volt és logikus ez a lépés), ha megy tovább a beltenyészet akkor elengedem a kövi évet
1 napja
Stáb összerakást még megvárom hátha valami értelmes kisül a dologból de rettenetesen húzom a számat, ennél semmilyenebb lépést elképzelni sem lehetett volnaAmúgy ezután a.kinevezes után milyen ertelmes stáb lehet?
ThySoul
Ha úgyis mindig az akolból emelnek ki embert, elkepzelheto hogy hoznak külsős embert.?
1 napja
Szerkesztette: csebi
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
1 napja
Egyszerűen Allen akkora force of nature QB poszton hogy szvsz irreálisan magas a padló nálunk még vagy 3 évig. Persze el lehet cseszni a kinevezést én ezt nem is tagadom, csak JA ezt nagy eséllyel fogja tudni kozmetikázni mint McD esetébenameddig játszik, nem három évig. egyetlen ilyen egyenletesen elit irányító nincs, aki a father time eljöttével szép fokozatosan állt volna bele a földbe.. egy 8-10 éve valszeg van még, az utolsó utánit majd megnyeritek ahol már egy romhalmaz lesz az ember
ThySoul
1 napja
Ez azert mas, mint egy elkaposor. Allennek szerintem nem mindegy, hogy megint lehet megtanulni egy teljesen uj tamadosemat es stilust. Az iranyitonak, foleg, ha az illeto azert nem kis nev, ebbe lehet beleszolasa, mig alapesetben azert a csapatepitesbe nem (nyilvan akadnak kivetelek, de keves ilyen ember van, volt).Én nem tartom szar ötletnek mert az offense jó volt alatta, meg logikus is ő playcaller tapasztalattal az ifjabb srácok helyett, csak szimplán nem értem hogy ha tényleg úgy gondolják kell az új hang az öltözőnek (amivel egyetértek) akkor miért neveznek ki valakit aki évek óta ennek a közegnek a része lolMi a terv amúgy? Kibaszod a Hc-t mert a locker room nem bír el több PO vereséget majd kinevezed azt az OC-t aki az elmúlt háromnál ott volt? Meg gondolom megyünk vissza ugyanazzal a stábbal csak más lesz a DC McD helyettLehet Allen kardoskodott erte, aztan ekkora szava volt. De ez csak tipp. Es persze ettol meg egy fasz huzas a vezetosegtol.
Vicc
ThySoul
Stez
Azt nem hiszem hogy Allen miatt lett ez, ha az ő szava számítana nem ezzel az elkapósorral szenvedtünk volna tavaly meg nem így nézett volna ki stílusilag az offense az elmúlt 2 évben, ez 100% Beane és/vagy Pegula hülyesége
ThySoul
A WR-sor meggyozodesem, hogy a Diggs-cirkusz lett olyan, amilyen, hogy nem akartak nagy nevet, lehetseges primadonnat hozni, aztan most meg vartak a tavalyi elsokoros Colemantol, hogy a masodik evere lep egy szintet. De ez nem tortent meg, a sor hulladek volt, igy gondolom, azert erkezni fog vagy FA-rol, vagy draftrol valami minoseg, nem hagyjak ezt ugy, ahogy van. Ketlem, hogy ennyire vakok lennenek es kiegyeznek ezzel.
1 napja
Most komoly? 5 évre? Ez aztán jó kedvre derített. 🌧Szvsz ha szar lesz két éven belül repül ő meg Beane is
Bazsinho
1 napja
Most komoly? 5 évre? Ez aztán jó kedvre derített. 🌧
1 napja
Stáb összerakást még megvárom hátha valami értelmes kisül a dologból de rettenetesen húzom a számat, ennél semmilyenebb lépést elképzelni sem lehetett volna
1 napja
Sosem felesleges meghallgatni bárkit is, akár csak egy jó ötletet is elég lehet elcsípni.Attól még felesleges volt meghallgatni a két feketén kívül kb mindenkit, de lehet csak szimplán el akarták adni hogy itt komoly keresés van ámCsak mièrt kellett ezt eljátszani? A rooney ruleon túl🤔A Rooney rule végett.
dande2
szaba
ThySoul
1 napja
Én nem tartom szar ötletnek mert az offense jó volt alatta, meg logikus is ő playcaller tapasztalattal az ifjabb srácok helyett, csak szimplán nem értem hogy ha tényleg úgy gondolják kell az új hang az öltözőnek (amivel egyetértek) akkor miért neveznek ki valakit aki évek óta ennek a közegnek a része lolMi a terv amúgy? Kibaszod a Hc-t mert a locker room nem bír el több PO vereséget majd kinevezed azt az OC-t aki az elmúlt háromnál ott volt? Meg gondolom megyünk vissza ugyanazzal a stábbal csak más lesz a DC McD helyettLehet Allen kardoskodott erte, aztan ekkora szava volt. De ez csak tipp. Es persze ettol meg egy fasz huzas a vezetosegtol.
Vicc
ThySoul
Stez
Azt nem hiszem hogy Allen miatt lett ez, ha az ő szava számítana nem ezzel az elkapósorral szenvedtünk volna tavaly meg nem így nézett volna ki stílusilag az offense az elmúlt 2 évben, ez 100% Beane és/vagy Pegula hülyesége
1 napja
Attól még felesleges volt meghallgatni a két feketén kívül kb mindenkit, de lehet csak szimplán el akarták adni hogy itt komoly keresés van ámCsak mièrt kellett ezt eljátszani? A rooney ruleon túl🤔A Rooney rule végett.
dande2
szaba
2 napja
Same old shit...

NFL/NCAA/BOWL tippjáték győztes 2006/2007/2011 and retired 😊