Buffalo Bills

33 feliratkozó

több mint 3 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 498 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Max respect a vereség ellenére is!!!
több mint 3 éve
nnntm Atlanta Falcons 932
Ma egy nem kicsi részem Bills szurkoló lett a meccs közben, eszméletlen volt reszketve nézni ezt a játékot, mintha csak a sajátjaim lettek volna. Tökéletes offense a liga egyik legjobb projektjében, és az a rohadt pénzérme nem arra fordul amerre kellett volna neki… Nagyon elkeserítő, hihetetlenül szomorú lettem, nem gondoltam volna előre. Ez idén benne lett volna, ennél jobb ellenfél már nem jött volna… kiábrándító és nehezen tudom elképzelni milyen lehet nektek. Fel a fejjel, a liga legjobb csapata a tietek, az erkölcsi Super Bowl úgyis jobb az igazinál, nemde?
több mint 3 éve
Muffalo_Bafia Buffalo Bills Notre Dame Fighting Irish 920
Egy győzelem esetén hazai AFC döntő következne jövőhéten, remélem ettől extra motiváltak lesznek a srácok
ThySoul
Véleményem szerint, ha nyerünk, akkor továbbjutunk a következő körbe.

Köszönöm a figyelmet!

"Jalen Ramsey egy vilagi csicska."
több mint 3 éve
ThySoul Buffalo Bills 1 986
Egy győzelem esetén hazai AFC döntő következne jövőhéten, remélem ettől extra motiváltak lesznek a srácok
több mint 3 éve
RedFive Baltimore Ravens 6 878 — maci faszán vitézkötés
 youtu.be/vHvF_GoEFso

Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 3 éve
Na a Joe Schon lett a Giants GM-je.
Kár érte kiváló ügynök volt.🤠
Kérdés visz e magával kordinatort HC-nek.
Bazsinho
Fraziert viheti Daboll meg marad
több mint 3 éve
Bazsinho Buffalo Bills 1 213
Na a Joe Schon lett a Giants GM-je.
Kár érte kiváló ügynök volt.🤠
Kérdés visz e magával kordinatort HC-nek.
több mint 3 éve

Szerkesztette: r.baggio
több mint 3 éve
Hungarian Bill Buffalo Bills 1 669
Kövi a chiefs, idegenben, hétfő 0:30as kezdéssel
3 pontos underdogként nyitottunk (a hazai pálya előnye kB)
Előrejelzések szerint - 1 és - 7 fok körüli hőmérséklet várható a meccsre
A tavalyi PO meccs óta mindkét csapat más kicsit, a chiefs kevésbé lehengerlő, míg mi idén ritka mód hullámzó teljesítményt nyújtottunk. Előzetesen a különbséget valszeg az edzői stáb rutinja fogja jelenteni, itt kéne valami nagyot guritani az OC-DC-HC hármasunknak
ThySoul
Azt mondták a szezon elején a szakik, hogy ezt a csapatot úgy erősítették meg a holtszezonban, hogy a KC-t legyőzze. Az alapszakasz jól nézett ki, aztán volt némi hanyatlás mindkét oldalon, a szezon végére meg sikerült összekapni magát mindkét csapatnak.

Az biztos, hogy jó meccs lesz. Most kiderül, hogy mennyire sikerült jól az erősítés.
több mint 3 éve
Next Sunday's AFC Divisional showdown between Josh Allen and Patrick Mahomes will be the first playoff game in NFL history between QBs who each threw 5+ TD in their previous playoff game
ThySoul
55-54 vagy mondjuk 9-7-re tippelek vmelyik oldalra, kettő között nehéz elképzelni 😀 😛
dande
Egy ilyen meccs után szokott az lenni hogy szar az adott csapat
több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 158 — Így remélem megfelelek nektek.....
Next Sunday's AFC Divisional showdown between Josh Allen and Patrick Mahomes will be the first playoff game in NFL history between QBs who each threw 5+ TD in their previous playoff game
ThySoul
55-54 vagy mondjuk 9-7-re tippelek vmelyik oldalra, kettő között nehéz elképzelni 😀 😛
több mint 3 éve
több mint 3 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 074 — Lájkold a zsűrit!
Szvsz ez lesz az AFC-döntő, aki itt nyer az sztem utána legyőzi a Titanst/Bengalst is.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Kövi a chiefs, idegenben, hétfő 0:30as kezdéssel
3 pontos underdogként nyitottunk (a hazai pálya előnye kB)
Előrejelzések szerint - 1 és - 7 fok körüli hőmérséklet várható a meccsre
A tavalyi PO meccs óta mindkét csapat más kicsit, a chiefs kevésbé lehengerlő, míg mi idén ritka mód hullámzó teljesítményt nyújtottunk. Előzetesen a különbséget valszeg az edzői stáb rutinja fogja jelenteni, itt kéne valami nagyot guritani az OC-DC-HC hármasunknak
több mint 3 éve
cyberfox Buffalo Bills 79
Nana, h abba! 😂 annyi kozuk van az amerikai focihoz , mint Nekem a kvantumfizikahoz! 🙈😂
több mint 3 éve
Buffalo Bill Buffalo Bills 521 — karsaijanos@gmail.com
En megnezem most is az ismetlest, hatha meg tobb Td lesz! 😆😂
Meg imadom a szakkomentatorokat hallgatni! 🙈
cyberfox
A szakkommentátort ugye idézőjelbe tetted?
több mint 3 éve
Be is rendeltem a Knox mezem
több mint 3 éve
Tegnap Fitzmagic is a lelátón volt 😆 csak nem tudom beszurni a képet

Szerkesztette: Löfli
több mint 3 éve
Ex-jaguár legendákkal erősítetek holnapra!

iktriad
Hát ugye Jacksonville győztes kultúrája ma hajbalban is utat tört magának
több mint 3 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 498 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Wow!

LOL

Eszméletlen volt a csapat, gratula!

De h mik vannak Buffaloban? 🤣

steelwolf
Ez régi hagyomány már arrafelé.
több mint 3 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 8 184
Hát nem semmi srácok.

twitter.com/brettkollmann/status/1482566123757326336?s=21

Minden labda birtoklásból TD se egy punt vagy FG egy Top 5 D ellen. Azt hiszem ilyet még senki nem csinált…

Tovább olvasva a tweetet mégis. Mégpedig a Bears 1940- ben XD

Szerkesztette: Tomcsik

több mint 3 éve
Hungarian Bill Buffalo Bills 1 669
Jajj de hiányoznak Helmut elemzései! Ki lesz a következő?
Buffalo Bill
A következő Helmut? Sajnos olyan nincs, pedig én is kíváncsi lennék a meglátásaira, különösen arra, hogy hogy lettünk mi McD kinevezése óta - kisebb-nagyobb hullámvölgyekkel - igazi AFC powerhouse.

Ezért a meccsért meg tényleg megérte virrasztani 😊
több mint 3 éve
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 573 — 🏈🐬🐂🤘🏽
Sajnos nem tudtam nezni a merkozest, am most a rovid verzioval potoltam. Nagyon jol esett a lelkemnek mikent a new englandnek lealdozott. Sok sikert a tovabbiakban nagyon megerdemli a bills a hosszu menetelest, annyi ev szenvedés utan.

“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------

több mint 3 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 395 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......

steelwolf
Ezt dugták fel nekünk manduláig úgy,hogy közben forgatták....

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 3 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 336 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!