NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 5 aktív topik

Buffalo Bills

33 feliratkozó

több mint 5 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 11 527 — Chiefs GM
Úgy látszik, a második félidőre összeállt a védelem. Touchdownt ma csak a bírok szerezhettek volna a Billsnek. Nagyon kellett ez a győzelem!
Buffalo Bill
Az Ol ünk kúrva jól dolgozik hátra, node előre???
A védelemben tényleg volt élet, DE ehhez az is kellett hogy Jerkó aki még csak 3893 éves megint agyasabb legyen, mint bárki.
Feltenném a kérdést... mit gondolunk Ed Oliverről?
Helmut Zimmer
Idén szar 😊
Az egész D-line csalódás eddig , ok hiányzik Lotulelei , plusz aki futás ellen jó az FA piacon továbbállt.. Nem tudnak nyomást rakni a QB-re de a DE-k sem . Érzésem szerint ez a nagy rotálás nem tesz jót nekik. A Jets ellen látszott némi fény az alagút végén , de ligaelit O-line ellen nem hiszem hogy tudnák ugyanezt hozni!
BillsFan
Ja én sem vagyok elhűlve a fronttól eddig, bár Milanot spec szeretem.
Azt gondoltam Oliverről, hogy domináns belső védő lesz....nem lett az.
Helmut Zimmer
Oliver nagyon hektikus, ha valakinek, akkor neki nagyon nem tett jót az, hogy Lotulelei kiüli a szezont. Ne legyen igazam, de ő segítség nélkül sose lesz olyan domináns soha, mint az az A. Donald, akihez sokan hasonlítják. Mellé kell egy space eater, aki tavaly épp Star, vagy az időközben távozó Phillips volt.

LB-sor se nagyon tetszik nekem, emlékeztek, mikor volt igazán domináns MLB-nk, aki stabilan hozta minden meccsen a kötelezőt? Nekem London Fletcher ugrik be, de mondjuk Poz is klasszisokkal verte játékintelligenciában Edmundsot. Lorenzo jelezte, hogy ha nagy szükség lenne rá, visszatérne a kanapéról. Lehet egy telefont megérne. 😊
Hungarian Bill
Teljesen egyetértek. London Fletcher istenem micsoda játékos volt 😊 Még a Skinsben is akkorát játszott, hogy leetek a reflektorok. Elment és még behúzott 4 pro bowlt... csak feltartottuk 😊 Szerettem nagyon. 😊 Ő meg Takeo Spikes, komolyság volt a pályán 😊
Helmut Zimmer
Valahogy kicsit kikoptak a klasszikus zseniális MLB-k a ligából, van a bazi atletikus irány, meg a mindenféle hibrid versenyzők, pedig letcher, Zach Thomas, Urlacher, Ray Lewis, Trotter, Keith Bulluck, Derrick Brooks köré egy D-t fel lehetett építeni, a kisujjukban volt az egész játék. Azóta Willisben, Wagnerben és Kuechlyben láttam hasonlót, eközben meg jönnek a Devin White-ok, Edmundsok, Bushok, Roquan Smith-ek, akik látványosak, meg gyorsak, meg minden, de valahogy messze nem érzem bennük azt a dominanciát. Most mindenki odáig van a Lavonte David - Devin White párostól, persze látványos is, amit csinálnak, de valahogy nincs az a terror érzete tőlük az embernek, mint a Fletcher-TKO vagy az Urlacher-Briggs páros esetén...

több mint 5 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 6 918 — secret level
Úgy látszik, a második félidőre összeállt a védelem. Touchdownt ma csak a bírok szerezhettek volna a Billsnek. Nagyon kellett ez a győzelem!
Buffalo Bill
A védelemben tényleg volt élet, DE ehhez az is kellett hogy Jerkó aki még csak 3893 éves megint agyasabb legyen, mint bárki.
Helmut Zimmer
Idén szar 😊
Az egész D-line csalódás eddig , ok hiányzik Lotulelei , plusz aki futás ellen jó az FA piacon továbbállt.. Nem tudnak nyomást rakni a QB-re de a DE-k sem . Érzésem szerint ez a nagy rotálás nem tesz jót nekik. A Jets ellen látszott némi fény az alagút végén , de ligaelit O-line ellen nem hiszem hogy tudnák ugyanezt hozni!
BillsFan
Helmut Zimmer
Oliver nagyon hektikus, ha valakinek, akkor neki nagyon nem tett jót az, hogy Lotulelei kiüli a szezont. Ne legyen igazam, de ő segítség nélkül sose lesz olyan domináns soha, mint az az A. Donald, akihez sokan hasonlítják. Mellé kell egy space eater, aki tavaly épp Star, vagy az időközben távozó Phillips volt.

LB-sor se nagyon tetszik nekem, emlékeztek, mikor volt igazán domináns MLB-nk, aki stabilan hozta minden meccsen a kötelezőt? Nekem London Fletcher ugrik be, de mondjuk Poz is klasszisokkal verte játékintelligenciában Edmundsot. Lorenzo jelezte, hogy ha nagy szükség lenne rá, visszatérne a kanapéról. Lehet egy telefont megérne. 😊
Hungarian Bill
Teljesen egyetértek. London Fletcher istenem micsoda játékos volt 😊 Még a Skinsben is akkorát játszott, hogy leetek a reflektorok. Elment és még behúzott 4 pro bowlt... csak feltartottuk 😊 Szerettem nagyon. 😊 Ő meg Takeo Spikes, komolyság volt a pályán 😊
több mint 5 éve
Hungarian Bill Buffalo Bills 1 669
Buffalo Bill
Helmut Zimmer
Idén szar 😊
BillsFan
Helmut Zimmer

több mint 5 éve
Buffalo Bill
Helmut Zimmer
Idén szar 😊
BillsFan
több mint 5 éve
Muffalo_Bafia Buffalo Bills Notre Dame Fighting Irish 920
Aki ezt a meccset elemezni merészeli, az kapja a blindside blokkot!!!!!!

"Jalen Ramsey egy vilagi csicska."
több mint 5 éve
BillsFan Buffalo Bills Buffalo Bulls 1 192 — Bills & Dawgs fan
Buffalo Bill
Helmut Zimmer
Idén szar 😊

NFL/NCAA/BOWL tippjáték győztes 2006/2007/2011 and retired 😊
több mint 5 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 398 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Ha hozzuk az utolsób2 heti formánkat akkor szárazon leszünk megbaszarintva

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 5 éve
ThySoul Buffalo Bills 1 988
Buffalo Bill
Volt egy visszafújt TD Davistől talán penalty miatt, és egy Kroft Daniel Jones féle mozdulatsor (bár Allen ott picit magasra dobta).
Egyébként nem tudom mit kéne gondolni a csapatról. Allen jobb mint tavaly, az tisztán látszik, még akkor is ha nem megy neki. Csak ami sikerült az első négy meccsen összehozni (playhivás-QB játék-elkapók) azt most nem tudjuk, akárcsak tavaly. Ha Allen jól dob, fixen elejtik, ha elkapnák akkor ő hibázik, megfűszerezve az egész Daboll néha brilliáns, néha rossz hívásával. Márpedig működnie kell a passzjátéknak, mert a futójáték láthatóan szenved, így nincs jobb opció mint dobálni orrba szájba.
De legalább a védelem működött, kár hogy a Jets ellen, es csak egy félidőt 😊
Jövőhéten Pats meccs, egy győzelemmel hatalmasat léphetünk a playoff és a csoportgyőzelem felé
több mint 5 éve
Buffalo Bill
több mint 5 éve
Bazsinho Buffalo Bills 1 215
Első félidő alapjan megerdemeltuk volna a zakót.
A második már jobb volt , az endzoneben nagyon nem ment , 0 TD . A Def valami életjelet mutatott végre.
több mint 5 éve
Buffalo Bill Buffalo Bills 521 — karsaijanos@gmail.com
több mint 5 éve
Buffalo Bill Buffalo Bills 521 — karsaijanos@gmail.com
Sziasztok! Tud valaki egy címet, amin nézhető a meccs? Itt nem találok semmit.
több mint 5 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 077 — Lájkold a zsűrit!

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
ThySoul Buffalo Bills 1 988
. Ha valamikor, akkor most jókor jön a Jets elleni felhozó meccs. Már ha felhozó lesz...
Hungarian Bill
Már ha felhozo lesz....
Azért az kemény hogy a Jets védelem előrébb van rangsorolva mint a miénk, mármint stat alapján.
Bazsinho
Azért ezt a Jetset agyon kéne ütni jelenleg annyira reménytelenek 😀
Inkább az érdekel hogy valakiért tradelünk e még a védelembe, mert szerintem nem ártana egy kis frissítés.
több mint 5 éve
. Ha valamikor, akkor most jókor jön a Jets elleni felhozó meccs. Már ha felhozó lesz...
Hungarian Bill
Már ha felhozo lesz....
Azért az kemény hogy a Jets védelem előrébb van rangsorolva mint a miénk, mármint stat alapján.
több mint 5 éve
Cutoltátok Quinton Spaint... Lehet tudni valami közelebbit? Emlékeim szerint ő a jobb G-k közül való...
Tomcsik
Nem fért be a kezdőbe, ami fura, mert a G-k nem igazán sziporkáznak idén. Kérte az elengedését, ez megtörtént. Állítólag el is engedte magát az offseason alatt, ezért is bukta a kezdő pozit.
több mint 5 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 8 185
Cutoltátok Quinton Spaint... Lehet tudni valami közelebbit? Emlékeim szerint ő a jobb G-k közül való...

több mint 5 éve
Sajnos egy pillanatra sem éreztem, hogy elkaphatjuk a KC-t, nagyon nem volt egy súlycsoportban a két csapat. Ez a defense nyomokban sem hasonlít a tavalyira. Nem igazán értem, hogy mit sikerült az offseason alatt elcseszni. 😕 Tippek, meglátások?

Nagyon messze vagyunk a contenderségtől, sőt, a visszapillantóból már látni a Dolphinst. Nem lesz a csoport sem olyan sima, a sorsolásunk meg pláne nem az. Ha valamikor, akkor most jókor jön a Jets elleni felhozó meccs. Már ha felhozó lesz...
több mint 5 éve
Meccselemzés:

L

Köszönöm a figyelmet.
Muffalo_Bafia
Konkrét mint mindig. 😉
Bazsinho
Ennyit érdemel ez a szégyen!!!
Kíváncsi vagyok, hogy Frazier mikortól megy a Bafia által emlegetett csehóba összeszedni magát, mert a defense tegnapi játéka egyszerűen köpedelem volt.
Hungarian Bill
Én megmondtam, 1500 lesz. Köszönöm bitte.

több mint 5 éve
Meccselemzés:

L

Köszönöm a figyelmet.
Muffalo_Bafia
Konkrét mint mindig. 😉
több mint 5 éve
Meccselemzés:

L

Köszönöm a figyelmet.

több mint 5 éve
Allen egyébként miért edz visorban?
több mint 5 éve
Bell nem jött össze. Chiefssel szeretne gyűrűt nyerni idén.
több mint 5 éve
McD megerősítette hogy erdeklodunk Bell iránt.
Bazsinho
Én örülnék neki, ha nem fizetjük agyon, de szerintem nem a futók miatt nem megy a futás idén, inkább a fal miatt.
ThySoul
Szerintem sem amiatt, de egy ilyen kaliberu futó csak szelesitheti a repertoárt.

De egyébként a védelemben kellene rendet rakni.
Eddig úgy tűnik hogy csak hiányzik onnan Alexander, Shaq Lawson, és Phillips is.
több mint 5 éve
Mizo Buffalo Bills 49
S a D is összekaphatna magát...