Buffalo Bills
33 feliratkozó
több mint 9 éve
Én örülök, hogy a ravenses kosár összejövetelek állandó MVP-je esélyt kap (főleg mert egy AFC PO contender csapatban 😀 😀). De viccet félretéve tényleg szurkolok neki mert mindenfajta sallangtól mentes karakter. A konkurencia nem volt legyűrhetetlen és élt a lehetőséggel és ha most felajánlanák boldogan elfogadnám megint backupnak, mert mérföldes upgrade lenne Shaubhoz képest. Ettől függetlenül nem kezdő QB matéria, de vannak pillanatai ami után érthető ha belelkesednek az emberek érte 😊
Rexből meg simán kinézhető, hogy mindhárom QB fog éles meccsen esélyt kapni (akár egy meccsen belül 😀 )
több mint 9 éve
Shawn84
8 527
Delfin meccsre nem mész ki?Kéthülyeség egynapon, ha ez így megy eskü GenoSmith pólóba ülök a Vembibe.Keresni foglak. 😀
sutianap
Beki
több mint 9 éve
Akkor már ketten leszünk abba, tuttikivetítő, mámegérte 😀Kéthülyeség egynapon, ha ez így megy eskü GenoSmith pólóba ülök a Vembibe.Keresni foglak. 😀
sutianap
Beki
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Kéthülyeség egynapon, ha ez így megy eskü GenoSmith pólóba ülök a Vembibe.Keresni foglak. 😀
sutianap
több mint 9 éve
Kérdezd meg BléztKéthülyeség egynapon, ha ez így megy eskü GenoSmith pólóba ülök a Vembibe.Taylor miért hülyeség?
sutianap
Bazzani
több mint 9 éve
Ja. Minden 6.rosszra jut majd egy.lesz neki még jó meccse a ligábanNa az volna a baromság.Mert úgyis trade lesz rg3-ért.Kéthülyeség egynapon, ha ez így megy eskü GenoSmith pólóba ülök a Vembibe.Taylor miért hülyeség?
sutianap
Bazzani
Sixo
Annak a gyereknek annyi.
Bazzani
baggio
több mint 9 éve
lesz neki még jó meccse a ligábanNa az volna a baromság.Mert úgyis trade lesz rg3-ért.Kéthülyeség egynapon, ha ez így megy eskü GenoSmith pólóba ülök a Vembibe.Taylor miért hülyeség?
sutianap
Bazzani
Sixo
Annak a gyereknek annyi.
Bazzani
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Na az volna a baromság.Mert úgyis trade lesz rg3-ért.Kéthülyeség egynapon, ha ez így megy eskü GenoSmith pólóba ülök a Vembibe.Taylor miért hülyeség?
sutianap
Bazzani
Sixo
Annak a gyereknek annyi.
több mint 9 éve
Mert úgyis trade lesz rg3-ért.Kéthülyeség egynapon, ha ez így megy eskü GenoSmith pólóba ülök a Vembibe.Taylor miért hülyeség?
sutianap
Bazzani
több mint 9 éve
Kéthülyeség egynapon, ha ez így megy eskü GenoSmith pólóba ülök a Vembibe.Taylor miért hülyeség?
sutianap
több mint 9 éve
"The #Bills have released RB Fred Jackson"Patriotsban is szívesen látnám.
Pl Houstonban simán lehet még helye ha egészséges.
Sixo
több mint 9 éve
Kéthülyeség egynapon, ha ez így megy eskü GenoSmith pólóba ülök a Vembibe.
több mint 9 éve
Shawn84
8 527
BILLS NAME TYROD TAYLOR STARTING QB
több mint 9 éve
"The #Bills have released RB Fred Jackson" Pl Houstonban simán lehet még helye ha egészséges.
több mint 9 éve
T. Taylor- 12/13, 122 yds, 0 TD, 0 INT Cassel - 6/7, 38, 0-0
Manuel - 7/8, 170, 2-0
M. Simms - 5/5, 65, 1-0
Combined: 30/33, 395yds, 3-0
A Lions ellen Simms kezd, az első héten szerintem Taylor.
több mint 9 éve
Az eredmémy csalóka, ennyire nem voltunk jók ( nem voltunk rosszak)voltak kulcs momentumok... A steelers védelem mondjuk úgy nem érzi még a sémaváltás után a játékot.... De ez legyen az ő gondjuk.
több mint 9 éve
EJ következik a sorban, ő kezd a Stellers ellen! Kiváncsi vagyok...Fogd fel úgy mint vígjátékot, és nem fogsz csalódni... 😊
BillsFan
több mint 9 éve
EJ következik a sorban, ő kezd a Stellers ellen! Kiváncsi vagyok...
NFL/NCAA/BOWL tippjáték győztes 2006/2007/2011 and retired 😊
több mint 9 éve
Sami és Frédibácsi is visszatért az edzésbe
több mint 9 éve
Tisztára korház a Niagara szélèn feelingem van😊 Injury bug nem kéne...Az O-line kifejezetten tetszik, EJ szerintem még mindig pontatlan és a checkdown is megy. Darby jó lesz, a D pedig brutál!!!
NFL/NCAA/BOWL tippjáték győztes 2006/2007/2011 and retired 😊
több mint 9 éve
cyberfox
79
Olyan a Bills szurkolo,mint a feher hollo!😊 en meg ennek kulon orulok....igy lassan ugyis ''vedett fajja'' nyilvanitanak bennunket! 😀 EMBEREK hat figyeljetek mar oda,kevesebben vagyunk mint a Szibériai tigris-ek! 😀Na de urak,komolyra forditva a szot....osszedobhatnanak a hozzaertok egy rovidke szezon beharangozot.megkoszonnem...😊
több mint 9 éve
Faragó Ricsi, és amúgy Höri mondta, ez alapján:---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
1. Megnéztem a Browns elleni meccset. Kicsit félek, mert QB-nk az nincsen. Talán még Dug Fluthy is beférne ebbe a csapatba, nem volt olyan rossz.2. Veszi valaki a Colts elleni meccset? A jegyünk az egyik kapu mögé szól, és természetesen kifeszítjük a "Buffalo Fan Hungary" zászlót. Szerintem sokan fognak minket szeretni, biztosan benne leszünk a tv-ben is.
3. Farkas Ricsi szájából hangzott el: "A Billsnek van itthon a legkisebb tábora." Szerintetek ez igaz? Szerintem kevesebben vannak pl. a Brownsnál, vagy a Tampánál. Bocs, ha tévedek, bántani aztán egyik csapat szurkolóit sem szeretném. Viszont ilyen hűséges szorkolók kevés helyen teremnek! (Jómagam 92 óta)
több mint 9 éve
Taylor kifejezetten impotensnek tűnik ahogy közeledik a vörös zóna... 😕Dareus ráment a hisztire, nameg Suh zsetonjára.