Buffalo Bills

33 feliratkozó

több mint 10 éve
Hungarian Bill Buffalo Bills 1 539
Miért mckelvin játszott valaha jól? Ilyen passrush mellett azért elég sokan lehozzák a kötelezőt.Helmut Zimmer
csak mondanod kellett... 😊

Egyébként meg Ortont jól szarráverték, mégis clutch volt a végén 😊 Sammyt meg most azonnal a wall of fame-be!
több mint 10 éve
Löfli Detroit Lions Tulane Green Wave 20 185 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
szomorú nap a mai, Orton többé nem mr. bajusz 😕

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
Don't blink!
több mint 10 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 6 365 — Josh testamentuma
Miért mckelvin játszott valaha jól? Ilyen passrush mellett azért elég sokan lehozzák a kötelezőt.
több mint 10 éve
BillsFan Buffalo Bills Buffalo Bulls 1 175 — Bills & Dawgs fan
Útolag is Boldogat Bill!

Tegnap a sec betlizett, McK val az élen, Orton sztem is jobb lesz de hová tünt a futójáték???
Ennyi turnover ès bünti után csoda hogy majdnem a végéig szoros volt.
Williams meg dumálhat de Hogan qrva jó volt tegnap!

NFL/NCAA/BOWL tippjáték győztes 2006/2007/2011 and retired 😊
több mint 10 éve
Remélem New Englandbe megy ingyér, és Brady naggyá teszi majd. Igazán megérdemelnénk... Marrone mégis mit gondolt? Ha fősulin nem tudott együtt dolgozni vele, akkor majd most hirtelen kezes bárány lesz? Egyre inkompetesebbnek tűnik ez a FO is, Pegula nem hiába keresi már most a tanácsadókat.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Ian Rapoport ‏@RapSheet 2 p2 perccel ezelőtt
Hadley Engelhard, agent for #Bills WR Mike Williams, has been given permission to gauge interest in a possible trade from Buffalo.

Ez gyors lenne.
több mint 10 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 6 365 — Josh testamentuma
Én nem vagyok ennyire engedékeny, mint Te Bill!
Ezt a meccset meg kellet volna nyerni. Lehet, hogy egy ideig nem lesz több olyan év, hogy ennyi playmaker legyen a pályán. 😕

Ez a jim shorts doug mellone páros nem jó.
Shorts a kevésbé rossz, ő csak nem tud váltani, nem tudja, mikor kell hívni az engage 5- ot. 😊 Mellone pedig, vértelen pc döntéseket hoz, a playhívást nem tudom megítélni, néha szeretem, néha nem.

Ortont nem bántom, 3 meccs múlva ok lesz, pár hete készült a civil életre. Ha kezdett volna, máshol tartanánk.
De a lgnagyobb csalódás DW. Vártuk, mint az evangélistát, aztán ott állunk letolt gatyával.

Kurva szar Bills szurkolónak lenni, mert akkor is megver a Pats, amikor éppen nem annyira jó,
Kurva szar Bills szurkolónak lenni, mert mi mindig rosszul döntünk. Elengedtük Pettinet, akiről pedig tudtuk, hogy remek edző.
Nem tudom megbocsájtani DW nek.
több mint 10 éve
Sejthető volt ez a pofáraesés, most jön majd az, hogy a New England nyer zsinórban 5-6 meccset, és övék a divízió. A secondary könnyűnek találtatott, Schwartz megbízott bennük túlságosan. Plusz a turnover-mutatónkat is sikerült egy meccs alatt látványosan lerontani. Nem lehetett kérdés, hogy kikapunk.

Mike Williamstől pedig holnapra ha minden igaz, elköszönünk, a névtábláját már le is vették az öltözőben.

Szerk.: A source beszopatott mindenkit, elméletileg levettek egy Williams-táblát, de az valszeg az OG Chris Williamsé volt, aki minden bizonnyal IR-re megy.
több mint 10 éve
Boldog Szülinapot! Én azért nem látom ennyire pesszimistán a helyzetet, jó lenne nyerni, de nem biztos, hogy a Pats ellen kell hozni a győzelmet. Ha nem tévedek, akkor mi vagyunk az egyetlen csapat, amelyik ebben az évezredben nem jutott még be a rájátszásba.Buffalo Bill
-
Az a baj, hogy a Pats csoportellenfél, és a jelenlegi helyzetben elképzelhető az is, hogy egy 8-8-as mérleggel csoportgyőztes lehet valaki ebben a csoportban. Persze az is lehet, hogy a NE megtáltosodik, zsinórban nyer jópár meccset, és akkor le van futva minden... Továbbá ugye a csoporton belüli mérleg az elsőszámú tie-breaker, úgyhogy fokozott jelentőségük van a divízión belüli meccseknek. Igenis, ha versenyben akarunk még maradni decemberben, akkor fontos egy jó csoporton belüli mérleg!

ui.: köszi a jókívánságokat 😊
több mint 10 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 344 — capitaine du château de Vienne 1487
tegnaptól hivatosan ONE BILLS DRIVE van

megez, nemszarralgurít...

a bodokszületésnapot maj még valahogy kirakattyuk, elis kezdek telefonálni 😉

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
gejzi Buffalo Bills 10
Remélem duplán boldog lesz😊
több mint 10 éve
Buffalo Bill Buffalo Bills 484 — karsaijanos@gmail.com
Boldog Szülinapot! Én azért nem látom ennyire pesszimistán a helyzetet, jó lenne nyerni, de nem biztos, hogy a Pats ellen kell hozni a győzelmet. Ha nem tévedek, akkor mi vagyunk az egyetlen csapat, amelyik ebben az évezredben nem jutott még be a rájátszásba.
több mint 10 éve
Peguláékat hivatalosan is elfogadta tulajnak a többi tulajdonos, vasárnap a Pats ellen teltház lesz, születésnapom is lesz, papíron minden adott egy jó naphoz 😊

Persze aki Bills-drukker, az tudja, hogy ilyenkor szoktunk nagyot koppanni 😊
több mint 10 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 344 — capitaine du château de Vienne 1487
Boom Baby! Mèg KàWill fölèpül....

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 527
Nézd már.... ha valaki tud passzot dobni jó helyre egyből nyerünk 😊BillsFan
Köszi Henery 😀
több mint 10 éve
Nézd már.... ha valaki tud passzot dobni jó helyre egyből nyerünk 😊

több mint 10 éve
#saviourorton #elitedefense
több mint 10 éve
Stez SMU Mustangs 43 305 — Whoops, looks like something went wrong.
Azért az sokat elmond, hogy Manuel padoztatása után kb. a komplett WR sor azt nyilatkozta, hogy jobb lesz a támadójáték, felgyorsul és egyébként Manuelnek fogalma sincs a védelmek olvasásáról és nehezen kezd velük.Stez
Azért én nem lennék boldog ha a csapatomnál Orton lenne a nagy megmentő. Benne van a pakliban, hogy nyer a Bills ellenünk de a hosszútávú dolgokat nézve igencsak szarban van a csapat.
Első körös pick nélkül franchise QB-t találni (FA-n sem lesz nagy név) borzasztó nehéz lesz.
Watkinsék meg mit mondtak volna? Hogy Orton öreg, rozsdás? Nyilván kiállnak mellette. 😊Bazzani
Ha nem így gondolják, nem nyilatkoznak. De az, hogy konkrétan mindenki nyilatkozata burkoltam arról szólt, hogy Manuel nem valami jó, az mindent elárul.
Orton pedig nem megmentő, nyilván a Bills szarban van, de nem miatta. Az ő hülyeségük, hogy elhitték, hogy Manuel franchise QB, hát most megszopják, így jártak. Egy évig vagy FA, vagy későbbi körös QB pick, ez van. De ideiglenes megoldásnak Orton is jó lehet. Nem az, hogy jó, de Manuelnél jobb, a Billsnek pedig most ez is sokat számít, miután nyerhető meccseket buknak el, és Manuel gyengeségei elképesztően kijöttek már most, az első négy hét alatt.

több mint 10 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 647 — Axel Foley
Azért az sokat elmond, hogy Manuel padoztatása után kb. a komplett WR sor azt nyilatkozta, hogy jobb lesz a támadójáték, felgyorsul és egyébként Manuelnek fogalma sincs a védelmek olvasásáról és nehezen kezd velük.Stez
Azért én nem lennék boldog ha a csapatomnál Orton lenne a nagy megmentő. Benne van a pakliban, hogy nyer a Bills ellenünk de a hosszútávú dolgokat nézve igencsak szarban van a csapat.
Első körös pick nélkül franchise QB-t találni (FA-n sem lesz nagy név) borzasztó nehéz lesz.
Watkinsék meg mit mondtak volna? Hogy Orton öreg, rozsdás? Nyilván kiállnak mellette. 😊

több mint 10 éve
Stez SMU Mustangs 43 305 — Whoops, looks like something went wrong.
Azért az sokat elmond, hogy Manuel padoztatása után kb. a komplett WR sor azt nyilatkozta, hogy jobb lesz a támadójáték, felgyorsul és egyébként Manuelnek fogalma sincs a védelmek olvasásáról és nehezen kezd velük.

több mint 10 éve
Nem tudom, hogy ettől majd megindulunk-e felfelé. De ha Orton feleannyira pontos lesz, mint EJ, akkor talán előre is fogunk majd haladni a pályán!Hungarian Bill
Kérdés, hogy mennyire lesz rozsdás. Mert a Lions DL ellen azért mozgékonynak is kell lenni.

Más: McKelvin hogy játszik?Bazzani
Hát Orton prototípusa a pocket passer QB-nek, szóval ha a fal nem javul, akkor tökmindegy, ki van mögötte, agyonütik ígyis-úgyis. Hozzá kell mondjuk tenni, hogy két újonc is kezdett a támadófalban hétvégén. Ha nem változik a helyzet, akkor a Lions DL is megeszi az irányítónkat.

McKelvin egyébként jól játszik, a hétvégén volt egy nagyon szép interceptionje, de azért benne van a hiba még mindig sajnos. 😕 ő hordja a puntokat is vissza, több-kevesebb, de egyelőre inkább kevesebb sikerrel.
több mint 10 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 191 — Chalk Dawk fan
Ha fele olyan jól játszik Orton, mint tavaly az utolsó fordulóban ellenünk, akkor már előrébb van a Bills vele, mint Manuál nővérrel.

több mint 10 éve
fodoroli Buffalo Bills 57
Indul a buli. Orton jó játékos, Ő mentálisan nincs ott, de ha oda tudja dobni a srácoknak a labdát, már előrébb vagyunk! Mondjuk a meccenkénti egy INT garantált, de az talán belefér. Jönnek a big playek!!!!
több mint 10 éve
Minden kívánságom így teljesüljön 😊

Hogy jobb lesz-e azt nem tudom, de hogy más az tuti 😊

Azt hiszem ,mégis csak nézek meccset Vasárnap.

több mint 10 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 647 — Axel Foley
Nem tudom, hogy ettől majd megindulunk-e felfelé. De ha Orton feleannyira pontos lesz, mint EJ, akkor talán előre is fogunk majd haladni a pályán!Hungarian Bill
Kérdés, hogy mennyire lesz rozsdás. Mert a Lions DL ellen azért mozgékonynak is kell lenni.

Más: McKelvin hogy játszik?