Buffalo Bills
33 feliratkozó
több mint 8 éve
Jaj! Megint képernyőre kerülünk. Rossz ómen.
több mint 8 éve
Gondolom a képen Miami Béla látható...
több mint 8 éve
Amikor a setup boxon beállítottam a felvételt, már sejtettem, hogy baj lesz. Minden szezonban a nyerhető meccseket bukjuk el. Így hiába követünk el 2-3 bravúrt, megyünk a levesbe. PO szempontjából ez nagyon kellett volna. Kérdés: mennyire szívja fel magát a Miami?
több mint 8 éve
Variálsz itt, mint zsidó az üres boltban... 😀Szarul sikerült a rebuild, túl sok volt a győzelem. Így meg, hogy már van 5 győzelem, úgy gondolták, hogy akkor baszni rá, legyen win now.Na akkor mégis mehet a rebuild
mustaine
mustaine

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Mondjuk, hogy Ducasse mit csinál még az NFL-ben egyáltalán, az nagyon jó kérdés. 😊
több mint 8 éve
Nem nagyon akart összejönni semmi. Ha ezzel a nappal letudtuk a szezonbeli egy kötelező szerencsétlenkedős meccsünket (úgyse), akkor rendben. A frontokat most nem lehet sajnos megénekelni, tegnap szemmel láthatóan hiányzott sajnos Dareus. Ducasse remélem nem ült fel a repülőre, hanem összekötött lábbal, zsákban tette meg a hazautat.Ne, ne felejtsük el, hanem tanuljunk belőle. Hiába erőltetik, hogy run-run-pass, ha egyszer nem megy, akkor ne 2 és fél negyed kelljen már, hogy változtassunk. Tyrod megint megmutatta, hogy oda tudja dobni a labdát, erre többet kell építeni. Most már itt van Benjamin is, Zay pedig rendesen odatette, kár a sérülésért. Így azért kicsit jobban fest az elkapósor.
Azért még szerintem nem kell temetni a csapatot, jön a NO egy hűvös novemberi vasárnapon, McD ismeri őket, fel leszünk készülve. Benjit is addigra sztem hellyel-közzel beépítik, bár sztem most is lehetett volna játszatni, laikusan azt mondaná az ember, hogy ahhoz nem kell tudni a playbookot, h fuss egyenesen, aztán meg ha jön a labda, kapd el.
Egyébként gratula a Jetsnek, dominálták a frontokat, és jól használták ki a turnovereinket. Felejtsük el, menjünk tovább. 😊
Hungarian Bill
A védelem meg teljesen homály volt, nem mondanám, hogy ez Dareus miatt lett volna, mindenki betlizett.
"Jalen Ramsey egy vilagi csicska."
több mint 8 éve
Nem nagyon akart összejönni semmi. Ha ezzel a nappal letudtuk a szezonbeli egy kötelező szerencsétlenkedős meccsünket (úgyse), akkor rendben. A frontokat most nem lehet sajnos megénekelni, tegnap szemmel láthatóan hiányzott sajnos Dareus. Ducasse remélem nem ült fel a repülőre, hanem összekötött lábbal, zsákban tette meg a hazautat.Azért még szerintem nem kell temetni a csapatot, jön a NO egy hűvös novemberi vasárnapon, McD ismeri őket, fel leszünk készülve. Benjit is addigra sztem hellyel-közzel beépítik, bár sztem most is lehetett volna játszatni, laikusan azt mondaná az ember, hogy ahhoz nem kell tudni a playbookot, h fuss egyenesen, aztán meg ha jön a labda, kapd el.
Egyébként gratula a Jetsnek, dominálták a frontokat, és jól használták ki a turnovereinket. Felejtsük el, menjünk tovább. 😊
több mint 8 éve
...hamarabb fogyott el a playbook, mint kalkuláltam.Alex nem hiszem, hogy MVP lesz, bár én imádom. Ezen a fórumon a legjobb cimborám Petey, és sokszor fogtuk a fejünk, hogy mennyire csodálatos játékos lehetne Alex Smith, ha esetleg nem évente (több alkalommal) változna a az OC meg a szemlélet.Csak aztán nehogy elekszszmisz-i megtáltosodás legyen a dologból. Előbb game manager, aztán meg mvp?Mint minden game manager QB.vigyázat, TT akkor játszik jól, ha nincsenek elkapói! :dMeg ha van futójátéka....
eaglesmcnabb
TGA
De asszem elfogultság nélkül állathatom hogy a legjobb game manager QB a ligában
eaglesmcnabb
Muffalo_Bafia
Szerintem Taylor borzasztóan jó képességű srác, lehetne belőle több is, de amíg ennyire ki van balanszírozva a playbook, addig nem kell. Majd november közepétől kell, mert ha igaz a teljesítményprogramozás alaptörvénye kb nov közepén végén váltás lesz a játékban.
TGA
Ha felelőst kéne találnom, akkor azt a személyt térdepeltetném kukoricára, aki elfelejtette mondani a JETSnek, hogy idén gyenge az NFL.
Sending out an S.O.S
több mint 8 éve
Szarul sikerült a rebuild, túl sok volt a győzelem. Így meg, hogy már van 5 győzelem, úgy gondolták, hogy akkor baszni rá, legyen win now.Na akkor mégis mehet a rebuild
mustaine
több mint 8 éve
Nincsmit. Bár nem hozott szerencsét 😊Muffalo_Bafia:Ááá, tökéletes lett! Danke schön!
Matthew99
Muffalo_Bafia

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 8 éve
Muffalo_Bafia:Ááá, tökéletes lett! Danke schön!
Matthew99
több mint 8 éve
Muffalo_Bafia:

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 8 éve
Alex nem hiszem, hogy MVP lesz, bár én imádom. Ezen a fórumon a legjobb cimborám Petey, és sokszor fogtuk a fejünk, hogy mennyire csodálatos játékos lehetne Alex Smith, ha esetleg nem évente (több alkalommal) változna a az OC meg a szemlélet.Csak aztán nehogy elekszszmisz-i megtáltosodás legyen a dologból. Előbb game manager, aztán meg mvp?Mint minden game manager QB.vigyázat, TT akkor játszik jól, ha nincsenek elkapói! :dMeg ha van futójátéka....
eaglesmcnabb
TGA
De asszem elfogultság nélkül állathatom hogy a legjobb game manager QB a ligában
eaglesmcnabb
Muffalo_Bafia
Szerintem Taylor borzasztóan jó képességű srác, lehetne belőle több is, de amíg ennyire ki van balanszírozva a playbook, addig nem kell. Majd november közepétől kell, mert ha igaz a teljesítményprogramozás alaptörvénye kb nov közepén végén váltás lesz a játékban.
Sending out an S.O.S
több mint 8 éve
Csak aztán nehogy elekszszmisz-i megtáltosodás legyen a dologból. Előbb game manager, aztán meg mvp?Mint minden game manager QB.vigyázat, TT akkor játszik jól, ha nincsenek elkapói! :dMeg ha van futójátéka....
eaglesmcnabb
TGA
eaglesmcnabb
több mint 8 éve
Mint minden game manager QB.vigyázat, TT akkor játszik jól, ha nincsenek elkapói! :dMeg ha van futójátéka....
eaglesmcnabb
TGA
Szerkesztette: eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 8 éve
vigyázat, TT akkor játszik jól, ha nincsenek elkapói! :dMeg ha van futójátéka....
eaglesmcnabb
Sending out an S.O.S
több mint 8 éve
Dareus levele a Buffaloiakhozbuffalonews.com/2017/11/01/marcell-dareus-letter-to-buffalo-i-want-to-thank-the-amazing-buffalo-fans/
több mint 8 éve
vigyázat, TT akkor játszik jól, ha nincsenek elkapói! :d
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 8 éve
Juharszirupot szopogatnak amit Mekdermett könnyeiből állítottak elő, attól erős, hogy nem erős, a jó az rossz, a rossz az jó...Nem fog ellenállni, hiszen viszonylag gyenge a sereg, főleg a tengerészgyalogság.Annyira gyenge most az Egyesült Államok fegyveres ereje most, hogy simán bedarálható Iowa...Azér Ferentz testvér ellen fog állni....
Ennyi
TGA
Jah, az egy másik sztori
sutianap
Nem is értem Kanada miért nem lép....?!
TGA

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 8 éve
Nem fog ellenállni, hiszen viszonylag gyenge a sereg, főleg a tengerészgyalogság.Annyira gyenge most az Egyesült Államok fegyveres ereje most, hogy simán bedarálható Iowa...Azér Ferentz testvér ellen fog állni....
Ennyi
TGA
Jah, az egy másik sztori
sutianap
Nem is értem Kanada miért nem lép....?!
Sending out an S.O.S
több mint 8 éve
Annyira gyenge most az Egyesült Államok fegyveres ereje most, hogy simán bedarálható Iowa...Azér Ferentz testvér ellen fog állni....
Ennyi
TGA
Jah, az egy másik sztori

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 8 éve
Annyira gyenge most az Egyesült Államok fegyveres ereje most, hogy simán bedarálható Iowa...Ennyi
Sending out an S.O.S