Buffalo Bills
33 feliratkozó
több mint 8 éve
Olyan jók vagyunk, hogy okafogyottá válik a profilképem. 😕
"Jalen Ramsey egy vilagi csicska."
több mint 8 éve
Srácok, nagyon tartottam ettől a meccstől, főleg Carr miatt, de nagyon szépen megoldotta a csapat ezt a feladatot is. Megyünk tovább, remélem hogy még jobbak leszünk, ránk fér már de nagyon!!!😃
több mint 8 éve
1995 óta először sikerült 4-0-al kezdeni hazai pályán, ez sokmindent elmond arról, hogy az utóbbi időben mennyire nem jöttek össze a dolgok.Egyébként a meccs elején tartottam egy blowout-vereségtől, mert Carrék nagyon könnyen jöttek át rajtunk. Szerencsére megvoltak a szükséges változtatások a labda mindkét oldalán. Egyelőre csupa jót lehet írni az edzői stábról. Fura egyébként, hogy játékosanyagot tekintve az utóbbi évek leggyengébbikéről beszélünk, mégis mennyire számít az, hogy egy stáb a meglévő rendszerbe a megfelelő játékosokat illeszti be. Ez nagyon hiányzott a Ryan-Whaley kettősnél.
5-2, megyünk tovább, péntek hajnalban folyt. köv. a Nagy Almában!
Szép volt fiúk! 😊
több mint 8 éve
Szerintem ez volt a maximum, amit ebből az üzletből ki lehetett hozni, ráadásul Dareus is olyan főedzőhöz kerül, akivel dolgozott már együtt. Én sok sikert kívánok neki! A jelenlegi formájában azt kell mondjam, hogy nélkülözhető volt a D-Line-ban.
több mint 8 éve
Beane-t lencsevégre kapták tárgyalás közben:
több mint 8 éve
Amennyiben Dareus átmegy nálunk a fizikai teszteken ma, akkor ki lehet írni a hatalmas szerződését a könvekből és jön érte cserébe egy jövő évi 6. körös pick, amiből lehet akár 5. körös is.
több mint 8 éve
Akit érdekel és el tud jönni , Bills meccsel kezdünk!A manóba, meccsem lesz, úgyhogy nem tudok jelen lenni. Sebaj, majd az első playoff-meccsünkön 😀
www.facebook.com/events/957623471082024/?acontext=%7B%22action_history%22%3A%22[%7B%5C%22surface%5C%22%3A%5C%22page%5C%22%2C%5C%22mechanism%5C%22%3A%5C%22page_upcoming_events_card%5C%22%2C%5C%22extra_data%5C%22%3A[]%7D]%22%2C%22has_source%22%3Atrue%7D
BillsFan
több mint 8 éve
Akit érdekel és el tud jönni , Bills meccsel kezdünk!www.facebook.com/events/957623471082024/?acontext=%7B%22action_history%22%3A%22[%7B%5C%22surface%5C%22%3A%5C%22page%5C%22%2C%5C%22mechanism%5C%22%3A%5C%22page_upcoming_events_card%5C%22%2C%5C%22extra_data%5C%22%3A[]%7D]%22%2C%22has_source%22%3Atrue%7D

NFL/NCAA/BOWL tippjáték győztes 2006/2007/2011 and retired 😊
több mint 8 éve
Nem sok esélyt adtam volna magunknak 27-20-as Bucs-vezetésnél, de működött a TT-Thompson kapcsolat 😊 4-2-vel állunk, hátha az idén az AFC East lesz a halálcsoport 😊 Hajnalban azért várunk egy kis szívességet a Falconstól.Le a kalappal, a védelem most a sok turnoverrel vétette észre magát, benyelt yardok tekintetében azért hagyott a mai meccs kívánnivalót maga után.
Nekem egyébként Dennison playhívásai nagyon hullámzó tendenciát mutatnak. Hol géniusz a csávó, hol meg teljesen homály.
Szerkesztette: Hungarian Bill
több mint 8 éve
Sziasztok! Volt idő elmélkedni... Azt gondoltam, hogy valami valóban elindulhatott a pozitív irányba Buffaloban. Megvertük a Denvert! Remek! Aztán mások is rendesen kalapálják a Csikókat. Megvertük a Falconst! Príma! Aztán a Miami is lealázta őket, egy "Superbowl fieling" mérkőzésen. Aztán jön a cseppet sem favoritnak tartott Bengals, és elkalapál minket. Lehet, hogy nem is mi erősödtünk meg annyira, hanem a másik két csapat roggyant meg kissé?Szívesen olvasnék erről valamilyen szakértői elemzést. Majd ma este eldől, hogy tévedtem-e.
Helmut! Hiányzol!
több mint 8 éve
Clay is legalább 1 hónapot pihenni fog, nincs depth az OFF oldalon passzolni sincs lassan kinek McCoy ra pedig felkészülnek, nehéz hónap elé nézünk!

több mint 8 éve
Tartottam ettől a meccstől, nem olyan jó ez a csapat, mint amennyire hypeolva lett. Nekünk az a jó, ha nem vagyunk ennyire közbeszéd tárgya. Más kérdés, hogy a mérlegünk miatt nyilván felkaptak minket. A védelem (ami ma is bőven hozzátette a magáét) kiköpheti a tüdejét, ha Ilyen hektikus offense-szel, elkapók nélkül próbálunk helytállni. Most jön a bye, pont jókor, rendet is lehet tenni a fejekben, mert azért páran szerintem kezdték elhinni, hogy a bab is hús.Azért ennyire nem volt túltolva a hype...Jók vagyunk ettől a vereségtől függetlenül is, "szerencsére" olyan dolgokon bukik a dolog, ami orvosolható. Gondolok itt arra, hogy Matthews-ra sem lehetett ma számítani, és látva a meccset, Gaines is hiányzott a védelemből. Clay kiesése rosszabbkor nem is jöhetett volna...Az, hogy nincsenek már gyakorlatilag elkapók a csapatban azt eredményezi, hogy Tyrodnak is többet kell várnia a zsebben a célpontra, sokszor be is nyelte emiatt a sack-et. Egészséges csapattal ez a meccs hozható lett volna.
Nincs semmi gond, menni kell tovább előre, még bármi lehet ebből a szezonból 😊
Hungarian Bill
Na mindegy, itt a bye, lehet javítgatni, sérülteknek pihenni.
több mint 8 éve
Tartottam ettől a meccstől, nem olyan jó ez a csapat, mint amennyire hypeolva lett. Nekünk az a jó, ha nem vagyunk ennyire közbeszéd tárgya. Más kérdés, hogy a mérlegünk miatt nyilván felkaptak minket. A védelem (ami ma is bőven hozzátette a magáét) kiköpheti a tüdejét, ha Ilyen hektikus offense-szel, elkapók nélkül próbálunk helytállni. Most jön a bye, pont jókor, rendet is lehet tenni a fejekben, mert azért páran szerintem kezdték elhinni, hogy a bab is hús.Nincs semmi gond, menni kell tovább előre, még bármi lehet ebből a szezonból 😊
több mint 8 éve
Sziasztok!kb egy hónapot
Van bármi infótok arról, hogy Humbernek mennyi időt kell kihagynia?
ervinator

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 8 éve
Sziasztok!Van bármi infótok arról, hogy Humbernek mennyi időt kell kihagynia?
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 8 éve
Hoztam pár cikket olvasgatni:1. fuzovelkifele.com/2017/10/a-10-legjobb-ujonc-vedo-negy-fordulo-utan/
2. fuzovelkifele.com/2017/10/a-10-legjobb-ujonc-tamado-negy-fordulo-utan/
3. fuzovelkifele.com/2017/10/brown-a-bills-defense-egyszerubb-mcdermott-alatt/
több mint 8 éve
Tetszik a profilképed. Leszünk barátok? 😀ti vagytok hazai pályán, ez a standard vegas spread. semleges pályán egál, aEzt pontosan így gondolom én is, ezért is lepett meg, hogy a Vegas szerint 3 pontos favorit a Bengals. Nagy FG-háborút sejtek. 😀...És ugyan mi vagyunk az esélyesek...Egyébként, ha időtök engedi, lessétek meg a PFF twitter oldalát, rengeteg helyen említve van a csapat és még jó pár játékos is. Főleg Clay és TreDavious a legutóbbi win után, nem véletlenül...Utóbbit az év újonca címért is esélyesnek tartják. Nem is örülök neki, nincs jó előérzetem a hétvégi meccs előtt.
Muffalo_Bafia
megyerikrisz
Hungarian Bill
megyerikriszRalph WilsonbanNew Erában meg mi lennénk 3 pontos favoritok. szóval vegasban sincs fingjuk az esélyekről 😀
Löfli
több mint 8 éve
ti vagytok hazai pályán, ez a standard vegas spread. semleges pályán egál, aEzt pontosan így gondolom én is, ezért is lepett meg, hogy a Vegas szerint 3 pontos favorit a Bengals. Nagy FG-háborút sejtek. 😀...És ugyan mi vagyunk az esélyesek...Egyébként, ha időtök engedi, lessétek meg a PFF twitter oldalát, rengeteg helyen említve van a csapat és még jó pár játékos is. Főleg Clay és TreDavious a legutóbbi win után, nem véletlenül...Utóbbit az év újonca címért is esélyesnek tartják. Nem is örülök neki, nincs jó előérzetem a hétvégi meccs előtt.
Muffalo_Bafia
megyerikrisz
Hungarian Bill
megyerikrisz

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 8 éve
Ezt pontosan így gondolom én is, ezért is lepett meg, hogy a Vegas szerint 3 pontos favorit a Bengals. Nagy FG-háborút sejtek. 😀...És ugyan mi vagyunk az esélyesek...Egyébként, ha időtök engedi, lessétek meg a PFF twitter oldalát, rengeteg helyen említve van a csapat és még jó pár játékos is. Főleg Clay és TreDavious a legutóbbi win után, nem véletlenül...Utóbbit az év újonca címért is esélyesnek tartják. Nem is örülök neki, nincs jó előérzetem a hétvégi meccs előtt.
Muffalo_Bafia
megyerikrisz
Hungarian Bill
"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 8 éve
Nyugi, picit most felszopta a média a csapatot, ilyenkor szokott jönni egy bukta, hogy aztán ugyanazok azt mondják, hogy same old Bills 😊 És ugyan mi vagyunk az esélyesek, addig, míg ezeket a meccseket nem tudjuk hozni - a közelmúltban nem tudtuk -, addig nincs is értelme playoffról ábrándozni. Ezért jobb, ha szép lassan meccsről-meccsre gondolkodunk, és ezért szimpi Szmöre gondolkodásmódja, aki szintúgy ezt osztja.Egyébként, ha időtök engedi, lessétek meg a PFF twitter oldalát, rengeteg helyen említve van a csapat és még jó pár játékos is. Főleg Clay és TreDavious a legutóbbi win után, nem véletlenül...Utóbbit az év újonca címért is esélyesnek tartják. Nem is örülök neki, nincs jó előérzetem a hétvégi meccs előtt.
Muffalo_Bafia
megyerikrisz
több mint 8 éve
Egyébként, ha időtök engedi, lessétek meg a PFF twitter oldalát, rengeteg helyen említve van a csapat és még jó pár játékos is. Főleg Clay és TreDavious a legutóbbi win után, nem véletlenül...Utóbbit az év újonca címért is esélyesnek tartják. Nem is örülök neki, nincs jó előérzetem a hétvégi meccs előtt.
Muffalo_Bafia
"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 8 éve
Egyébként, ha időtök engedi, lessétek meg a PFF twitter oldalát, rengeteg helyen említve van a csapat és még jó pár játékos is. Főleg Clay és TreDavious a legutóbbi win után, nem véletlenül...
több mint 8 éve
Sajnos Matthews és Humber is műtétre vár nem tudni meddig nem lesznek, győzelem vezéráldozatokkal...Vissza is hoztuk gyorsan Philly Brown-t, illetve Humber helyett Milano fog kezdeni.
BillsFan
több mint 8 éve
Sajnos Matthews és Humber is műtétre vár nem tudni meddig nem lesznek, győzelem vezéráldozatokkal...

több mint 8 éve
Üdvözlet! Jó ránézni a csoportra, ismét mi vezetjük. A Denver elkalapálása után még azt mondtam, hogy ez lehet véletlen, jól jött ki a lépés. De ez a győzelem már több, mint reménykeltő. Hajrá Bills!!!