Buffalo Bills
33 feliratkozó
több mint 10 éve
O'Neil követte Pettinet a Brownshoz, minden normális szakember lelép innen....😕
több mint 10 éve
fodoroli
57
Én kifejezetten örülök, nem egy rossz edző. A támadócsapaton bukott és most extra motivált, hogy megmutassa magát. Remélem masszívan tüzeli a fiúkat. De ez az elátkozott csapat nem fog előbbre lépni, vagy ha igen, akkor pont annyival lépnek előbbre a divízió riválisok.
több mint 10 éve
Hungarian Bill
1 539
Szerintem jó választás, bár én nem lettem volna most ellenére annak sem, ha házon belül nevezünk ki valakit. De az elérhető lehetőségek közül két embernek örültem volna. Az egyik Schwartz, a másik meg a Szaba által felhozott Phillips. Mondjuk utóbbiról tudni kell, hogy RW Jr.-al nem épp barátságos viszonyban váltak el, mikor ő volt itt főedző, viszont ettől függetlenül érdekelte volna a munka. Schwartz se lesz rossz, a futás elleni védekezést biztos sikerül helyrepofoznia. A QB-hoz odaérni meg ilyen DL-el meg nem nagy művészet 😊
több mint 10 éve
szaba
10 549
Csak elég flegma lett a kijelentésed, az a gond.Én imádtam az öreget, úgyhogyha alkalom tellik szóbahozomsutianapÉn meg Jim Johnsonnak, ja ő halottsutianapnana. Az öreg nevét a szádra feleslegesen ne vedd! 😊Shawn84
több mint 10 éve
Én imádtam az öreget, úgyhogyha alkalom tellik szóbahozomÉn meg Jim Johnsonnak, ja ő halottsutianapnana. Az öreg nevét a szádra feleslegesen ne vedd! 😊Shawn84
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
Shawn84
8 527
Én meg Jim Johnsonnak, ja ő halottsutianapnana. Az öreg nevét a szádra feleslegesen ne vedd! 😊
több mint 10 éve
Én meg Jim Johnsonnak, ja ő halott
több mint 10 éve
szaba
10 549
Wade Phillipsnek jobban örültem volna.
több mint 10 éve
The hirings reunite Schwartz and Downing with Bills special teams coordinator Danny Crossman, who held the same position for the Lions from 2010-2012.RobillumaA liga egyik legrosszabbja a maga posztján.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Fekete Gesztenye ebbűl milecc, abból a szögből én sem örülök, hogy Peti helyett, abból a szögből viszont örvendetes, hogy sikerált egy jó DC-t szereznisutianapaz a gond, hogy borzalmasan nem azt játszuk, amiben ő jó. Most megint vissza 4-3??? Szerencsére itt már mindenki játszott mindent.
Igazi Doug W döntés, hozzunk sztáredzőt, emeljük az ázsiót. Ez nem feltétlenül baj.
Robinak meg igaza van, ha mondanom kéne a Lions fronttal egyenértékűt, esetleg jobbat, akkor az a Billsé!
több mint 10 éve
Fekete Gesztenye ebbűl milecc, abból a szögből én sem örülök, hogy Peti helyett, abból a szögből viszont örvendetes, hogy sikerált egy jó DC-t szerezni
több mint 10 éve
Én nem örülök!
több mint 10 éve
Ennyi tehetség ami a keze alatt volt a Lions védelemben nem sokszor adatik meg egy edzőnek.BazzaniAnnyiban szerencséje van, hogy ez a D roster még talán a Lions-énál is erősebb.
A QB coach-nál meg ilyesmik is közrejátszhattak:
Downing briefly worked with Bills starting quarterback EJ Manuel when the Lions coached the South squad in the 2013 Senior Bowl, and with backup quarterback Thad Lewis in the 2013 preseason before Detroit traded him to Buffalo. It is a possibility that one or both of those quarterbacks recommended Downing.
Ahogy a Lions a Jags-től "lopott" játékosokat, úgy fest a Bills meg az elmúlt évek Lions-ából szerez edzőket. Hogy ez jó vagy sem, majd kiderül. Én is kissé szkeptikus vagyok.
The hirings reunite Schwartz and Downing with Bills special teams coordinator Danny Crossman, who held the same position for the Lions from 2010-2012.
If you are looking for the identity of the Steelers franchise in 2013, just stop it.
- 2013 Pittsburgh Steelers running game: 86,4 yard/game, 27th in the league (3,5 y/c, 29th).
- 2013, Steelers@Patriots 31-55, 610 total yards by the Patriots. More points and more yards than any team ever had amassed against a Steelers franchise in business now for 81 NFL seasons.
- The Steelers' run defense allowed 115,6 yards per game (4,3 y/c) in 2013.
WAKE UP TOMLIN!
több mint 10 éve
Shawn84
8 527
Mondjuk egy új csapatnál más kerettel dolgozik. Itt a fal adott, a secondary nem rossz, de kezd szétesni, az LB sorba Kiko mellé kell még embert találni. Nincs messze az egység attól, hogy a liga közvetlen elejéhez tartozzon.Persze ilyenkor már nem nagyon válogathat az emberfia a jó kordinátorok között, csak leírtam amit én láttam, hogy ne legyen azért hurráhangulat az érkezése után.Ér kételkedni?Persze nem egy Pettine, de a Titansben potens védelmet rakott össze koordinátorként.
5év alatt nem sikerült neki és Cunninghamnek egy normális secondaryt összerakni, a futás elleni védekezés is csak idén volt elfogadható. Rendszeresen nyeltük a big playeket, a sok büntetésről nem is beszélve.
Ami viszont tuti botrányos döntés az a kivágott QB edzőnk leigazolása. Stafford semmit nem fejlődött a keze alatt.Bazzani
Maradhat. :pNewman
Ennyi tehetség ami a keze alatt volt a Lions védelemben nem sokszor adatik meg egy edzőnek.Bazzani
több mint 10 éve
Persze ilyenkor már nem nagyon válogathat az emberfia a jó kordinátorok között, csak leírtam amit én láttam, hogy ne legyen azért hurráhangulat az érkezése után.Ér kételkedni?Persze nem egy Pettine, de a Titansben potens védelmet rakott össze koordinátorként.
5év alatt nem sikerült neki és Cunninghamnek egy normális secondaryt összerakni, a futás elleni védekezés is csak idén volt elfogadható. Rendszeresen nyeltük a big playeket, a sok büntetésről nem is beszélve.
Ami viszont tuti botrányos döntés az a kivágott QB edzőnk leigazolása. Stafford semmit nem fejlődött a keze alatt.Bazzani
Maradhat. :pNewman
Ennyi tehetség ami a keze alatt volt a Lions védelemben nem sokszor adatik meg egy edzőnek.
több mint 10 éve
Ér kételkedni?Persze nem egy Pettine, de a Titansben potens védelmet rakott össze koordinátorként.
Maradhat. :p
több mint 10 éve
Ér kételkedni?5év alatt nem sikerült neki és Cunninghamnek egy normális secondaryt összerakni, a futás elleni védekezés is csak idén volt elfogadható. Rendszeresen nyeltük a big playeket, a sok büntetésről nem is beszélve.
Ami viszont tuti botrányos döntés az a kivágott QB edzőnk leigazolása. Stafford semmit nem fejlődött a keze alatt.
több mint 10 éve
Shawn84
8 527
Jim Schwartz lett a defensive coordinator.BaltimoreDefenseNekem tetszik ez a döntés. Jó DC.
több mint 10 éve
tüsi91
11 023
Szerintem ez egy jó döntés. Mondjuk kaptatok egy idegbeteg normátalant, de jobbat nem igen találhattatok volna.
több mint 10 éve
Jim Schwartz lett a defensive coordinator.
több mint 10 éve
Kis túlzással az egyetlen épkézláb edzőnket veszítjük el, Mike Pettine a Browns főedzője lesz. Egyrészt örülök neki, hogy megkapja a lehetőséget. Másrészt viszont ilyen is nálunk van csak, hogy egy Mike Zimmert, aki (most a stílusát leszámítva) évek óta ligaelit védelmet épített a Cincynél, évekkel később viszik el valahová HC-nek, míg tőlünk Pettine egy jó szezon után már távozik is.De legaslább a Brownshoz ment, ez azért jó!
Elátkozott egy frencsájz ez, nem tudom, hány embert visz magával ebből a stábból, de valószínűsítem, hogy valakit házon belül nevezünk majd ki DC-nek, hogy legalább a séma maradjon. De én ezek után nem álmodom arról, hogy Byrd maradni fog...Hungarian Bill
Ettől független nagyon csalódott vagyok, remek csapatot faragott !
több mint 10 éve
Hungarian Bill
1 539
Kis túlzással az egyetlen épkézláb edzőnket veszítjük el, Mike Pettine a Browns főedzője lesz. Egyrészt örülök neki, hogy megkapja a lehetőséget. Másrészt viszont ilyen is nálunk van csak, hogy egy Mike Zimmert, aki (most a stílusát leszámítva) évek óta ligaelit védelmet épített a Cincynél, évekkel később viszik el valahová HC-nek, míg tőlünk Pettine egy jó szezon után már távozik is.Elátkozott egy frencsájz ez, nem tudom, hány embert visz magával ebből a stábból, de valószínűsítem, hogy valakit házon belül nevezünk majd ki DC-nek, hogy legalább a séma maradjon. De én ezek után nem álmodom arról, hogy Byrd maradni fog...
több mint 10 éve
Milyen érzés, hogy egy marék drogos, szétcsapott titeket? 😛Seahoxnál az a szerencse, hogy nem olyan kis piac, játékosbarát hírben áll a csapat, szép nagy város, meg gazdag is.Helmut ZimmerValamint az államban legális a marihónalja,ez biztos szerepet játszik néhány játékosnál😀csrnyei
több mint 10 éve
csrnyei
489
Seahoxnál az a szerencse, hogy nem olyan kis piac, játékosbarát hírben áll a csapat, szép nagy város, meg gazdag is.Helmut ZimmerValamint az államban legális a marihónalja,ez biztos szerepet játszik néhány játékosnál😀
több mint 10 éve
aki keres az sajnos talál rovat következik, isztenem, brühühűűűűűűűűűűűűLynchért 4. kör érkezett. Poz megszökött 😕
sutianap
Lynch szerintem korszakos futó. 😕
Azok a régi szép idők, amikor még voltak 7-9 es szezonjaink! 😕
Nemrég durrant be a fejem az egyi 9-ers fan kommentjére, mert sütött belőle, hogy a kispiacos ellenfél örüljön hogy van lyuk a seggén. (Mondjuk az NFC bajnokáról beszélt ).
Kispiacos csapatok sosem lesznek képesek sztáredzőket szerződtetni, sztárjátékosokat megtartani, elindulni valamerre.
Seahoxnál az a szerencse, hogy nem olyan kis piac, játékosbarát hírben áll a csapat, szép nagy város, meg gazdag is.... de legfőképp sikerült behúzni Carrollt és Schneidert. Szakmai csapaton múlik!!!