Carolina Panthers
32 feliratkozó
több mint 8 éve
S azért azt se felejtsük el, Andy Lee 39 yardokat puntolt múlt héten hasonló helyzetben, mint Palardy mostani 35 yardja. Nem jelentős különbség, pedig real-time annak hatott. 😊
több mint 8 éve
Én elengedném Benjit év végén és inkább Start és Norwellt tartanám meg.KB jelenlegi statja nem predesztinálja extra fizu ugrásra. Az ötödik éves opció $8,459,000 erősen túlárazottnak hat, ráadásul "ingyen" kivágható. A campet mindenesetre megéri majd.
gabokocka
Az elengedéséhez Samuel és Shepard vonatkozásában azért több életjel kell.
Mondjuk minden Panthers WR mentségére, Cam egyiküket sem teszi/tette naggyá.
több mint 8 éve
Igen, FunFun teljesítménye mellett nem mehetünk el szó nélkül, meccsek óta rommá szopat minden CB-t, annyi a különbség, hogy Cam most már meg is találta. Én elengedném Benjit év végén és inkább Start és Norwellt tartanám meg.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 8 éve
Cam nyomás hiányában kb. 2-3 rossz döntést hozott (int, meg nem futott 1st down harmadikra), ez hatalmas előrelépés. Idővel, remélhetőleg nyomás alatt is jól teljesít majd. A Patriots D-nek nagy köszönet, sokat segítettek. A D alapvetően jó volt, Coleman hiányában Cox és Jones is homály volt. Fun-Fun meg ilyen meccsen nem sérülhet meg, nálam övé a meccslabda.
több mint 8 éve
Igen, nagyon jó érzés jó csapatot megverni (bár egyre inkább úgy tűnik, hogy a Bills is az), de kicsit óvatos vagyok, mert a Pats D valami hihetetlen inkompetensnek tűnt, folyamatosan töküresen hagyták az embereket, ha a Lions D ellen is jól megy, az sokkal többet mond majd. Igazából most is lehetne kötözködni, a picknél Funfun üresen volt 1st downért, de összességében Cam dobásai élesek voltak.Ami zavar, az Rivera töketlensége, az első félidő végén meg 2 TD előnynél is leálltunk alibizni, órát pörgetni, meg is lett az eredménye.
Hogy Gano a hős, az meg vicces, de tény, hogy jóvá tette a kihagyott extra pontot.
Tepper takarodj!
több mint 8 éve
Cam a tök üres embert nem találta el, tehát tök mindegy, hogy milyen szar védelem ellen játszott jól. Illetve jó döntéseket hozott, ez sem volt jellemző rá eddig idén.Cam is back.Ellenünk baszki még JMR is Allpro QB lenne
Persze az is nagy dolog, hogy nyertünk, de hogy visszakaptuk a QB-nkat, ez még annál is sokkal sokkal többet ér.
És még a Bills is csöcsrevette a Falconst, szép este.
gabokocka
ThundersNFL
több mint 8 éve
Cam is back.Ellenünk baszki még JMR is Allpro QB lenne
Persze az is nagy dolog, hogy nyertünk, de hogy visszakaptuk a QB-nkat, ez még annál is sokkal sokkal többet ér.
gabokocka
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 8 éve
Grat, örülök a Pats verésnek 😊
több mint 8 éve
Cam is back.Persze az is nagy dolog, hogy nyertünk, de hogy visszakaptuk a QB-nkat, ez még annál is sokkal sokkal többet ér.
több mint 8 éve
The Panthers offense needs to go back to what it does bestThe Panthers are struggling to score points. Retired NFL lineman Geoff Schwartz has a prescription to fix that
www.sbnation.com/2017/9/29/16380550/carolina-panthers-offense-cam-newton-christian-mccaffrey-run
több mint 8 éve
Kalil, Worley és Samuel nem lesz. Mondjuk ez az a meccs, amikor kb tök8.
több mint 8 éve
Sztem a fal belsejével nincs baj, Kalil nélkül is elboldogulnak. Nyilván sokat számítana a jelenléte, de engem nem lepne meg, ha IR-re menne.
több mint 8 éve
Kalil sérüléséről jó nagyot hazudhattak két hete, mert azóta nem is edzett, hogy elaludta a nyakát... Larsen mondjuk jól helyettesíti, nyilván nem teljesen ugyanaz a kategória, de akár hosszú távon is el tudom képzelni a kezdőben.
Tepper takarodj!
több mint 8 éve
Butker mellesleg már a Chiefsnél van, újabb zseniális lépés. Bár eddig idén nem volt gond Ganóval, ha fontos lesz, biztos kihagy egy FG-t.
több mint 8 éve
Wilks a sajtótájékoztatón állítólag eléggé magára vette, hogy tré volt a D, nem néztem meg, de végre van egy kis élet a coaching staffban.Mondjuk az is megér egy misét, hogy Szmöre sztem messze a várakozásokon felül szerepel a Bills-szel. Ráadásul eléggé feltüzet állapotban volt a pálya szélén ellenünk, tetszik a munkássága.
több mint 8 éve
Shame on me 😊Mellesleg mit nem adnánk egy olyan félidőért, ahol az O 3 TD-t felrak.Ha a Bengalsra gondolsz, csak kettőt csináltak, a harmadik pick six volt 😊
gabokocka
Jakehomer
Az első sacknél vajon Kalil volt a hunyó, aki az end blokkolása helyett besegített a guardnak, vagy Dickson, aki egyből elment route-ot futni, így aztán Cam Jordan érintetlenül jött át? (valszeg valami kommunikációs félreértés volt) Nem mondom, hogy minden másként alakul, de az volt így érzésre az egész szezonban a legkreatívabban megkomponált drive-unk, és emiatt nem lett TD.Az első sacket Kalilra verték, állítólag ő baszta el. De az is ki van elemezve, hogy az égvilágon nem volt kinek passzolni, hárman mentek route-ot futni, mindenkin volt valaki.
Mondjuk az finoman szólva is komolytalan, hogy Dicksonnak kéne Olsen szerepében játszania, hihetetlen, hogy Rivera le tudta nyilatkozni egyenes arccal, hogy neki kell többet passzolni... Néha elgondolkozom, hogy a faszba mondhat ekkora baromságokat egy nfl hc. A másik a backup qb, aminek az elhanyagolása részben még Gman felelőssége, azok után, amit Anderson tavaly művelt, ki kellett volna baszni már februárban... Most nincs semmi opciónk, csak a gameplan lebutítása Cam állapotához, ami olyan csapatok ellen, ahol van jobb O és nem tudjuk őket 10 pont körül vagy alatt tartani, nem lesz elég.
Jakehomer
Mondjuk a backup QB- dolgot annyira nem érzem égető dolognak, nyilván szar, hogy nincs normális B verzió, de sok helyen A sincs, így azért nehéz jó cserét leakasztani.
több mint 8 éve
Mellesleg mit nem adnánk egy olyan félidőért, ahol az O 3 TD-t felrak.Ha a Bengalsra gondolsz, csak kettőt csináltak, a harmadik pick six volt 😊
gabokocka
Tepper takarodj!
több mint 8 éve
Az első sacknél vajon Kalil volt a hunyó, aki az end blokkolása helyett besegített a guardnak, vagy Dickson, aki egyből elment route-ot futni, így aztán Cam Jordan érintetlenül jött át? (valszeg valami kommunikációs félreértés volt) Nem mondom, hogy minden másként alakul, de az volt így érzésre az egész szezonban a legkreatívabban megkomponált drive-unk, és emiatt nem lett TD.Mondjuk az finoman szólva is komolytalan, hogy Dicksonnak kéne Olsen szerepében játszania, hihetetlen, hogy Rivera le tudta nyilatkozni egyenes arccal, hogy neki kell többet passzolni... Néha elgondolkozom, hogy a faszba mondhat ekkora baromságokat egy nfl hc. A másik a backup qb, aminek az elhanyagolása részben még Gman felelőssége, azok után, amit Anderson tavaly művelt, ki kellett volna baszni már februárban... Most nincs semmi opciónk, csak a gameplan lebutítása Cam állapotához, ami olyan csapatok ellen, ahol van jobb O és nem tudjuk őket 10 pont körül vagy alatt tartani, nem lesz elég.
Tepper takarodj!
több mint 8 éve
twitter.com/CarolinaHuddle/status/912777143960182786Ez is tökéletes példa, sima 1st down helyett sack.
több mint 8 éve
Volt több ilyen is. Gyakorlatilag az összes elbaszott playnél van tök üres elkapó, majd az összes sack simán elkerülhető lett volna, nincs mit szépíteni, Cam borzasztó volt. Shepard kb. minden második játékban csuma üres volt, Cam felé se nézett, várta hogy az első számú célpont üressé játssza magát.Amúgy tök jó példa a Bengals, egy koordinátor váltás, ha csodákat nem is tett, de azért életjeleket lehelt egy totál döglött O-ba. Pedig előtte Dalton is olyan vakon volt, hogy az már fájt.Tegnap is, miután a félidőben reagált a Packers D...
gabokocka
A huddle-on láttam nemrég, az ilyenekről beszéltem
twitter.com/BaldyNFL/status/912694551122456576
Sajnos ezeken se jobb OL, se jobb WR-ek, se jobb OC nem segít.
Jakehomer
Mellesleg mit nem adnánk egy olyan félidőért, ahol az O 3 TD-t felrak.
több mint 8 éve
Cam önbizalmával lett először baj aztán a vállával, lesz valami amit kurvára eltitkoltak. Nézétek meg a nyitó driveot revers, end round screenek csupa trükk csak Camnek dobnia ne kelljen. Futásnál is totál félve indul el. Lehet vitatkozni hogy a tyúk volt előbb vagy a tojás nincs rendbe a gyerek a sackek felét is bőven eltudná kerülni régen 10 ilyenbol 8x nincs sack. Rivera meg játsza a tutit annak is van oka. Szerintem a megoldás most az lenne hogy Camet leültetni elhozni Bronwsbol Kesslert elég mobilis és labdát átadni tud sőt szerintem baromi jól lát a pályán és a mentalitása DA cut mert ha még akkor se rakjuk be mikor a QB1 csak INT et tud dobni az sokat elmond látszott is szegényen a görcs hogy megakarja mutatni. Dicksont tavaly is mondtam hogy vágjuk ki, 2 milla erre kibaszott sok és nem kap labdát nem tud blokkolni, semmit nem tud minek van? Az a Csere dolga hogy beálljon ha lesérül valaki, nincs se QB se TE se WR se OT cserénk a Safety-t hagyjuk is, tartjuk őket de véletlenül se állnak be és ha beállnak véletlenül se használhatoak de amúgy nem tudom mit várunk csori Dicksontol 3 éve az a dolga hogy goal line formacioba felmegy. Anderson Dickson azonnal cut , Kessler jöhet 4. körig bármit adnék érte, valami értelmes TightEndet vagy egy blokkolot jó lenne látni, ha nincs elkapo se Tightend akkor menjen be még 1 kibaszot fullback meg egy kibaszott falember aztán tömjék át, 7 felemberrel meg 2 fullbackkel azt a szart a vonalon. Ha igy végig tolja Cam az évet akkor vége van! Elmegy a kedve us a játéktol ilyen meccsek után az önbizalma is off. Védelmen meg azt érzem hogy negy a fosás hogy szét passzolnak arra figyelünk mert azzal nem tudja tartani a lépést az O ebből az lesz hogy nem a futasra koncentrálunk aztán ha azt is nyomjak ellenünk akkor meg a feszülés van hogy labdát kell szerezni és mindenki figyel mindenre csak a dolgára nem.
Amíg nincs egy egészséges életképes irányító addig off, Cam most nem az rendbe kell hozni ha rendbe lehet, az nem fogja hogy meccsek szezonok mennek el rajta. Nem panikolok csak látszik hogy ez nem fog menni így.
több mint 8 éve
Amúgy tök jó példa a Bengals, egy koordinátor váltás, ha csodákat nem is tett, de azért életjeleket lehelt egy totál döglött O-ba. Pedig előtte Dalton is olyan vakon volt, hogy az már fájt.Tegnap is, miután a félidőben reagált a Packers D...
gabokocka
A huddle-on láttam nemrég, az ilyenekről beszéltem
twitter.com/BaldyNFL/status/912694551122456576
Sajnos ezeken se jobb OL, se jobb WR-ek, se jobb OC nem segít.
Tepper takarodj!
több mint 8 éve
Amúgy tök jó példa a Bengals, egy koordinátor váltás, ha csodákat nem is tett, de azért életjeleket lehelt egy totál döglött O-ba. Pedig előtte Dalton is olyan vakon volt, hogy az már fájt.