Carolina Panthers

32 feliratkozó

több mint 8 éve
Gorro Carolina Panthers 1 443 — Törzsvendég
ööööö....
Panthers cut DE Lavar Edwards, who has more sacks than Kony Ealy and Charles Johnson in 2016
 pantherswire.usatoday.com/2016/10/18/panthers-cut-de-lavar-edwards-who-has-more-sacks-than-kony-ealy-and-charles-johnson-in-2016/

#KeepPounding
több mint 8 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 15 986 — Apu ökölbeszorított keze
Cam nem volt túl frendly a médiaval a vicces ruhájában és a next question válaszával.

több mint 8 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
Elhoztuk a Saints waiveréről a TE Chris Manhertzet. Korábbi kosaras, szarabb nem tud lenni, mint Simonson.
gabokocka
Én vizilabdást ismerek ilyen néven.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 25 484 — Keep pounding
Elhoztuk a Saints waiveréről a TE Chris Manhertzet. Korábbi kosaras, szarabb nem tud lenni, mint Simonson.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 8 éve
TSzabi Carolina Panthers Penn State Nittany Lions 3 794
Remélem csak a felét megfogadják. Ez az offseson borzalmasan gyenge volt , ha megnézzük miket írnak és látunk mi problémának egyik se volt megoldhatatlan feladat

Gano egészszar, tavaly azért berugdosra, verseny társa nem volt ez szerintem hiba , olyat csak találünk aki legalább az extrákat berugja.

Futó helyzet az van , Simán hozhattunk volna valami értelmes futót nem drága , nem kell zseni csak aki jó valamire, azthiszem erre van a draft .... (Deangelon anno felbasztam magam amúgy ) Tolbert se tudom mikor lett ekkora rom . Kuhn gondolom megint drága volt ja nem .

Támadófal , nem hozzunk kb senkit oké hosszabbítunk mindenkivel aki szarul játszott a SB on hogy megnyugodjon az is oké , szerintem tök mást játszunk az nem oké Mindenki jó futás blokkoló Remmers is , passzba mindenki szar vagy átlagos. Az egész roster ,gameplan ellenük épül fel , nincs friss futonk nincsenek rövid passzok, folyton hátrányba vagyunk a sec miatt . Egyszerűen nem erre használtuk tavaly ezt a falat.

Pass Rushunk nincs. kurva drágán mentek a használható emberek , igazolunk egy DT , van 2 jó alapba hmmm mit is csináljünk , hozzunk egy 4. et drafton aki tök ugyan olyan mint a többi. DE az minek , szuper sztárok vannak , de ugye itt is a helyzet hogy olyan szar a sec hogy ugyse érnek oda mire az elkapó szabad .

Secondary . na ez volt az önteltség csúcsa , nekünk nem kell Normam nekünk nem kell safety , mi elhozunk 3 cornert mindegyiket idő előtt aztán majd meglátjátok milyen jók lesznek itt nálunk. Szabad Piac az mi? Cromati? Weedle? Reggie Nelson ? Harper? Sterling Moore? Casey Howard? Leon Hall? Nem hallottunk róluk semmit egyik elég lett volna de 3 is bele fért volna a capbe. Hoztunk egy draftolatlan Safetyt , Na mi legyen na mi? Tudjuk mi Panthers fanok , legyen belőle linebacker , abból van 2 elit 2 jó , de ugye nickelbe csak 2 öt használunk kell az az 5. Cash .

Elkapokkal megvagyok lőve , ki gondolta hogy ha jön Benji csak szarabbak leszünk. Azt meg szoktam hogy Newton nem néz körül . Alapanyag szerintem jó valahogy nem tudjuk használni őket
több mint 8 éve
Tehát sikerült 1-5-ös mutatóval eljutni a byeweekig, ami igen dicséretes. Noha senki nem fogja kimondani, hogy elment a szezon, ameddig matematikai esély van playoffba jutni, gyakorlatilag el lehet kezdeni építkezni jövő évre. Ergo el kéne felejteni azokat, akikkel nem számolunk 2017-ben, és azokkal keresni a megoldást a problémákra, akikből még lehet valami.

1) Kibaszni Ganót. Ha sikereket akarsz elérni, kell egy kozisztens kicker, na ő nem az. Nyilván, most a rosteren nincs más, de nyugodtan lehetne tryoutra hívogatni embereket, tavaly a Steelers pl sztem harmadik nekifutásra már talált normális kirúgót. Ha idén vkin elmegy egy meccs nem nagy cucc, jövőre remélem már fontosabb lesz.

2) Tolbert és Fozzy hanyagolása, CAP kapjon minél több lehetőséget. Stew nem lesz fiatalabb, sérülékeny kell az utánpótlás. Elsősorban majd a draftról, de addig meg lehetne nézni, mire megy több lehetőséggel CAP. Fozzy és Tolbert csak epizódszerepre jók – utóbbi úgy tűnik már arra sem. Illetve lehet nézelődni más csapatok PS-jában, hátha találunk egy gyöngyszemet. Ja, és kéne egy blokkolni képes FB.

3) Támadófal. Itt a belső hármas okés, a két tackle poszton kell megoldást találni. Oher talán a bye után visszajön, őt nem basztatnám, de az alap, hogy Williamsszel próbálkoznék Remmers helyett, ha ő is kutyus, akkor jöhet Hawkins. Itt is hátha beletalálunk vkibe.

4) Hát, mondanám, hogy ültessük le CJ-t, de ő a legjobb endünk… Ealy nagyon szar, helyén játszhatna Edwards többet, benne valahogy nagyobb a spiritusz. De itt nem tudom mit kéne csinálni, mindenki bűnrossz.

5) A secondaryben játszhat bárki, mindenki kutyaütő, mondjuk remélem Bradberry felépül, benne van fantázia. Illetve Casht hirdetem itt mióta, de ez nyilván nem így működik, pedig annyira adja magát, hogy van egy játékos egy olyan posztra, ahol mindenki szar, legrosszabb esetben ő is ugyanolyan szar lesz, veszítenivaló az nincs. Mert a linebacker sorban soha a büdös életben nem kerül majd pályára, az biztos.

6) Az elkapóknál (és TE-eknél) Benji és Olsen durván dominálja a passzjátékot, mellettük nagyon kis szerep jut másoknak, pedig nem volna rossz jobban szórni a labdákat. Ginn rendelkezett alternatívával Byrd személyében, de őt ugye kiraktuk, Funfunt lehetne többet keresni, ki kéne használni, hogy ennyi ilyen paraméterekkel megáldott célpontunk van. Nyilván ő sosem fogja tök üresre játszani magát, de ugyanúgy mint Benji, olyan catch radiussal rendelkezik, amit a DB-k optimális esetben nem tudnak levédekezni.

Remélem lesz valami változás, nem csak az hogy we didn’t execute, failed to capitalize és társai….

több mint 8 éve
Black_Adder Denver Broncos 8 968 — we almost always almost win
Nem tudom Panthers szurkolók számára mennyi újdonság van benne, de Benoit összegyűjtött 5 okot az 5 vereség mellé:
 mmqb.si.com/mmqb/2016/10/17/nfl-week-6-carolina-panthers-problems

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 8 éve
Ron nagy mestere annak, hogy összekaparja a társaságot a szezon végére, erre számítok most is, ha Bradberry visszajön, illetve talál egy nem teljesen homály safetyt, akkor még az se kizárt, hogy hirtelen egész jó csapatnak fogunk majd tűnni. A mostanihoz képest mindenképp 😊
Jakehomer
Magasra nem raktad a lécet 😀 De az tény, hogy nem fogjuk elengedni a szezont, minden meccsen nyerni akarunk majd, itt nem lesz Colts féle tankolás.

Azon gondolkodtam, lehet Marlowe-t visszahozzuk IR-ről, más olyan úgy sincs, akire érdemes volna tartogatni ezt az opciót.

Amúgy CJ mutat életjeleket, múltkor is egész jól mozgott, csinál futás ellen playeket, oda-odaér, ellenben Ealy akkora terített betli, mint ami a világon nincs.

több mint 8 éve
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 21 782 — Panthers fan
Ez a vereség zavar a legkevésbé, most legalább mutattunk egy kis tartást, nem feküdtünk le, mint eddig, amikor baj volt. Az Offense-től egyedül az EZ-ba dobott pick volt kritikus, persze az nagyon nagy hiba, de ha csak közepes lenne a D, belefért volna.

Amikor Teddy Williams a legjobb db a csapatodban, ott baj van. De oké, ha már szar a secondary, valamit próbáljunk már csinálni, hogy ezt próbáljuk elfedni, de nem, 3rd&long 3 man rush és bízunk benne, hogy majd tart a zóna, és nagyon meg vagyunk lepődve, hogy nem. Amúgy Shaq nekem egyre jobban tetszik, visszanézve azt a hosszú Cooks elkapást a 4. negyedben, én úgy láttam, hogy nem az ő hibája volt, ő fogta a zónáját, a mögötte lévő db nem vette át az elkapót, hanem fellépett, ezért maradt Cooks tök üresen. Amúgy nagyon szépen bejátssza a pályát, tackle-t ritkán ront, még a játékok olvasásában kell fejlődnie, ami a növekvő playing time mellett remélhetőleg menni fog.

Sanchezt nem basztatom, szerencsétlennek semmi keresnivalója nincs a rosteren, de nem az ő hibája, hogy olyan feladatot kap, aminek ellátására teljesen alkalmatlan. Tre Bostont meddig kell még csodálnunk vajon? Pass rush vajon mi? Pedig ez a Saints fal nem tűnt áthatolhatatlannak...

Ron nagy mestere annak, hogy összekaparja a társaságot a szezon végére, erre számítok most is, ha Bradberry visszajön, illetve talál egy nem teljesen homály safetyt, akkor még az se kizárt, hogy hirtelen egész jó csapatnak fogunk majd tűnni. A mostanihoz képest mindenképp 😊

Szerkesztette: Jakehomer

Tepper takarodj!
több mint 8 éve
A védelem kritikán aluli volt. Csak akkor sikerült őket megállítani, ha futottak harmadikra, vagy Brees dobott egy ipari méretű homályt, amiből picket fogott Teddy. Harmadik és hosszúakat olyan játszi könnyedséggel oldották meg, hogy fájt nézni.

Egyértelmű mit kell játszani, offense-nek no huddle-ben menni ész nélkül, gyors passzokkal operálni. Kérdés, hogy két hét alatt sikerül-e normálisan felkészülni (kötve hiszem).

Mivel tavaly SB részvétel volt, idén sztem 1-15-nél sem basszuk ki Ront (az év végére 6-7 W azért össze fog jönni), viszont jövőre Gmannek is villantania kell, lesz 60 misi, okosan kell elkölteni, de kell hozni legalább két értelmes DB-t, két edge rushert, és egy tacklet. Ja, hogy ne feledjem, egy kicker is kell, mert Gano botrány. Amúgy mehetnénk folyamatosan két pontos kísérletre, sztem 50% felett meg tudnánk oldani, Gano meg két-három meccsenként elbasz egyet.
gabokocka
Azon gondolkoztam én is hogy talán a legjobb 2 pontos csapatunk van . Magas nagy elkapok , 2 erő futó , klasszis TE , newton
több mint 8 éve
A védelem kritikán aluli volt. Csak akkor sikerült őket megállítani, ha futottak harmadikra, vagy Brees dobott egy ipari méretű homályt, amiből picket fogott Teddy. Harmadik és hosszúakat olyan játszi könnyedséggel oldották meg, hogy fájt nézni.

Egyértelmű mit kell játszani, offense-nek no huddle-ben menni ész nélkül, gyors passzokkal operálni. Kérdés, hogy két hét alatt sikerül-e normálisan felkészülni (kötve hiszem).

Mivel tavaly SB részvétel volt, idén sztem 1-15-nél sem basszuk ki Ront (az év végére 6-7 W azért össze fog jönni), viszont jövőre Gmannek is villantania kell, lesz 60 misi, okosan kell elkölteni, de kell hozni legalább két értelmes DB-t, két edge rushert, és egy tacklet. Ja, hogy ne feledjem, egy kicker is kell, mert Gano botrány. Amúgy mehetnénk folyamatosan két pontos kísérletre, sztem 50% felett meg tudnánk oldani, Gano meg két-három meccsenként elbasz egyet.

több mint 8 éve
Kell a jó draft hely , elhozzuk Jabrill Pepperst és csinálunk belőle is Linebackert. Még csak 3 safetyből linebackerünk van

Szerkesztette: TSzabi
több mint 8 éve
multhéten vicceltem vele hogy a LB ek játszanak cornert....... 😕 csak összefoglalót láttam , volt még valami érdekes probálkozás? Valamit muszáj kisérletezni.

Ja és Teddy Williams elit. 😀
több mint 8 éve
Bene cutja is bejött, azóta már Shaq játszott nickelt folyamatosan, átgondolt csapatépítés, nice.
gabokocka
A vicc az h ha Shaqet hátratolnátok SS-be, akkor lenne értelmes playa a secondaryben 😊
empty taxi
Én már azzal is megelégednék, ha megpróbálnánk ott Casht, semmivel nem lehetnénk szarabbak.

Nem lennék elkeseredve, ha bye után kicsit variálnánk, a szezon úőgyis kuka, legalább próbáljunk értelmes embereket találni következő szezonra.

Az is nonszensz, hogy CAP megint inaktív volt, a sosem sérülékeny Stew kidőlése esetén megint ott álltunk volna letolt gatyával Tolberttel és Fozzyval.

Gettleman és Rivera idén egymást licitálja felül a faszságokkal.

Szerkesztette: gabokocka

több mint 8 éve
Bene cutja is bejött, azóta már Shaq játszott nickelt folyamatosan, átgondolt csapatépítés, nice.
gabokocka
A vicc az h ha Shaqet hátratolnátok SS-be, akkor lenne értelmes playa a secondaryben 😊

Madden hates me.
több mint 8 éve
1-5, de Teddy Williams picket fogott, minden meg van bocsátva
gabokocka
Mármint Teddy Williams a sprinter, az örökös project player WR/CB poszton? Védelmet játszik? Nem vitás, hogy ez tankolás.
gyeek
Igen ő, sikertörténet.

több mint 8 éve
Sőt byeweek jön, jövő héten nem kapunk ki 😊
gabokocka
Ne írj ilyeneket, mert valaki fontos IR-re megy a bye alatt.
iktriad
1-5-nél nem mindegy ki megy IR-re? +-1 W tök mindegy.

több mint 8 éve
gyeek LSU Tigers 8 190 — Faith, Fight, Fold
gabokocka
Mármint Teddy Williams a sprinter, az örökös project player WR/CB poszton? Védelmet játszik? Nem vitás, hogy ez tankolás.

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 8 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 849 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
gabokocka
Ne írj ilyeneket, mert valaki fontos IR-re megy a bye alatt.
több mint 8 éve
Kikapott a Falcons, tartjuk a lépést a csoport élmezőnyével 😊

több mint 8 éve

több mint 8 éve
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 21 782 — Panthers fan
Decemberben kurva jók leszünk 😊

Tepper takarodj!
több mint 8 éve
molehill Carolina Panthers 121
Mai az első hétvége hogy látom a meccset, remek előjelek, kiváló forma, kellemes ellenfél! Szuperjó lesz.
több mint 8 éve
Cam játszik?
bcsarli
Kelvin B. játszik?
Süsü
igen

Madden hates me.
több mint 8 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 8 643 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Cam játszik?