Carolina Panthers
32 feliratkozó
több mint 8 éve
Az NFL hivatalos SB trailerében benne van Bene azzal a borzalmas fenyegető baseballütővel lolwww.youtube.com/watch?v=Gd9enj0fmXE
Tepper takarodj!
több mint 8 éve
Maddenben ti vagytok a nyerők....
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 8 éve
petibá
41
...meggyőződésem, hogy Cam soha nem fog beállni a sorba, és azt gondolom: nem is kell neki. Lehet egy ellenfél védelmét vigyorogva megverni, meg lehet fapofával is. Hogy kinek melyik szimpatikusabb, azt mindenki maga dönti el. Az, hogy Newton ezzel a stílussal sokat kockáztat - nyilván tisztában is van. Minden bizonnyal ha valaki egyszer úgy istenigazából összetörné, több kárörvendő szurkoló örülne, mint amennyien sajnálnák. Ez benne van a játékában minden snap alkalmával. Cam Newton sok tekintetben egy igazi "hülyegyerek". ...Csatolja be a sisakját rendesen, köpje ki a rágót, fussa meg az utolsó yardokat rendesen! Én csak azt nem értem, miért nem zavart senkit ez a "paprikajancsi" eddig, - míg a csapat nem ért el igazán kimagasló eredményeket...
Egyébként Panthers szurkolóként az ünneplésekről, meg a pózolásokról, szefizésekről, satöbbi, (ezeket a hétköznapi életben nagyon utálom) csak annyit mondanék, hogy amíg a közönséggel - csapattársakkal együtt csinálja, és nem magát ünnepelteti kizárólag, addig kifejezetten várok minden TD-t, sőt, bemelegítést, bevonulást, és kíváncsi vagyok, milyen baromságot talál ki megint! Sztárallűrök a sztároknál léteznek, és Cam Newton egy sztár. Úgy játszik, és úgy is éli meg. Mindaddig, míg vissza nem vonul, vagy végleg össze nem töri valaki... remélem nem fogja, az NFL szegényebb lenne nélküle, ugyanis feltehetőleg nem volt még egy ilyen irányító ebben a ligában, legalábbis sok tekintetben.
...ne haragudjatok, senkivel nem akarok vitatkozni erről a kérdéskörről, csak azért írtam le a véleményemet, mert szinte az összes meccsét láttam a draftolása óta. Nekem is vannak - voltak róla negatív benyomásaim, de azok nem ilyen dolgokkal kapcsolatosak, mint az "ünneplés", meg nyilatkozatok, meg tánc, meg zászlóletépés, ilyesmi... egyébként azt hiszem, (meg úgy emlékszem) hogy olyan transzparenst csak hazai pályán illik kitenni, amilyent a Packers szurkolója Charlotte-ba hozott...ha meg a Seahawks (12th man) zászlóra gondoltok, az már lehet, hogy más lapra tartozik, de láttam már olyan videót is, ahol a saját mezét tépi ki egy hazai szurkoló kezéből, aztán elesik futás közben, és elejti...nem hiszem, hogy előre átgondolja ezeket a dolgait, szóval minden büntetés jogos, amit ezekért jogosan kap.
Szerkesztette: petibá
több mint 8 éve
A maguk módján ők is voltak már parasztok, de ahogy őket, úgy Camet se érdekli a kritika, nem fog beállni ő sehova. A sor egyébként is mögötte kezdődik 😊Értem, hogy miért nem tetszik sok embernek - pláne ha valakinek a csapata a szenvedő fél 😊 - és valószínűleg nem fog senkit meggyőzni, de Cam nemcsak önmagáért ünnepel, hanem ez része az entertainer perszónájának. Kétszer volt idén paraszt - a Titans ellen, annak megvolt az oka, meg a Saints ellen, azért pedig megkapta a büntetést.Brees, Rodgers, Manning, Brady, stb. meg a karrierje során egyszer se volt paraszt... Gondolom érthető mire célzok 😊
Jakehomer
Riverst sokan utálják (én se tudom megszeretni, bár utálni nyilván nem utálom), pedig az összes "bűne" annyi volt, hogy karrierje elején egy-két esetben "kommunikált" a közönséggel. Nem alpári stílusban, de megtette. Évek óta minta módon viselkedik, remekül játszik, igazi vezér, de már rajta marad a bélyeg. Brady-t sokan azért nem szeretik, mert "nyafog". Cutler is megkapja a magáét, mert nem elég "kemény csávó".
A QB ilyen poszt, nagyítóval nézik, hogy mit csinál a játékos. Cam viselkedése bőven túl van azon a határon, amit a nagyító ne venne észre. Nincs ezzel baj, személy szerint engem nem is zavar - még ellenszenvesnek se tartom, mert sose vettem észre, hogy az ellenfélre irányulóan csinálná -, de tudomásul kell vennie, hogy "ez egy ilyen szakma". Vagy beáll a sorba a fenti nevek mellé, vagy meg fogja kapni a kritikát.
peterk2005
Tepper takarodj!
több mint 8 éve
Értem, hogy miért nem tetszik sok embernek - pláne ha valakinek a csapata a szenvedő fél 😊 - és valószínűleg nem fog senkit meggyőzni, de Cam nemcsak önmagáért ünnepel, hanem ez része az entertainer perszónájának. Kétszer volt idén paraszt - a Titans ellen, annak megvolt az oka, meg a Saints ellen, azért pedig megkapta a büntetést.Brees, Rodgers, Manning, Brady, stb. meg a karrierje során egyszer se volt paraszt... Gondolom érthető mire célzok 😊
Jakehomer
Riverst sokan utálják (én se tudom megszeretni, bár utálni nyilván nem utálom), pedig az összes "bűne" annyi volt, hogy karrierje elején egy-két esetben "kommunikált" a közönséggel. Nem alpári stílusban, de megtette. Évek óta minta módon viselkedik, remekül játszik, igazi vezér, de már rajta marad a bélyeg. Brady-t sokan azért nem szeretik, mert "nyafog". Cutler is megkapja a magáét, mert nem elég "kemény csávó".
A QB ilyen poszt, nagyítóval nézik, hogy mit csinál a játékos. Cam viselkedése bőven túl van azon a határon, amit a nagyító ne venne észre. Nincs ezzel baj, személy szerint engem nem is zavar - még ellenszenvesnek se tartom, mert sose vettem észre, hogy az ellenfélre irányulóan csinálná -, de tudomásul kell vennie, hogy "ez egy ilyen szakma". Vagy beáll a sorba a fenti nevek mellé, vagy meg fogja kapni a kritikát.
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 8 éve
Nem tudom, hogy volt-e valami előzményeJakehomerja, azt hittem erről tudsz valamit, mert az egyébként nem túl "dirty" játékosaink is eléggé fel voltak pörögve Cam ellen már az elejétől kezdve.
mindenesetre Tennessee-ben nem sokan szurkolnak a Panthersnek a Super Bowlon, bár a másik oldalon Manningel valahol érthető is, én azért sok sikert kívánok 😊
több mint 8 éve
Nem tudom, hogy volt-e valami előzménye, de azok, akik ott voltak, arról számoltak be, hogy nagyon paprikás volt a hangulat, a Titans védők kicsit túltolták az agresszivitást és Cam magára vette a borderline late hiteket. Amikor Woodyarddal a lábán bevitte a TD-t, akkor trash talkban is egyenlített...Kétszer volt idén paraszt - a Titans ellen, annak megvolt az oka.Jakehomerez egyébként mi volt? mármint az ok.
én nem haragszom rá, de a kinti fan-base butábbik fele azóta sem bocsátott meg
markny
Williamson meg ugye utána odament számonkérni a tánc közben, de nem volt jó ötlet 😊
Tepper takarodj!
több mint 8 éve
Kétszer volt idén paraszt - a Titans ellen, annak megvolt az oka.Jakehomerez egyébként mi volt? mármint az ok.
én nem haragszom rá, de a kinti fan-base butábbik fele azóta sem bocsátott meg
több mint 8 éve
Ha már ti nem vezetitek fel a hájpot 😊Sherman már a playoff meccsünk előtt is nyilatkozott valami hasonlót.
mynorthwest.com/292/2903026/Seahawks-Richard-Sherman-defends-Cam-Newton-calls-criticism-unfortunate
"This is a game," he said. "This isn't life, this isn't government, this isn't military, this isn't anything that's that serious. I think people are taking it out of perspective. They're saying it's a bad example for kids; this is a kid's game. Unless he's cursing or putting the middle finger up or pulling his pants down or doing things like that, then I don't get what they're saying.
"The guy's going out there and playing as hard as he can, living the dream and treating it like that. He's honoring the game in his own way. I think that old-school way of thinking is why the conversation is going so long."
undisputedly
Értem, hogy miért nem tetszik sok embernek - pláne ha valakinek a csapata a szenvedő fél 😊 - és valószínűleg nem fog senkit meggyőzni, de Cam nemcsak önmagáért ünnepel, hanem ez része az entertainer perszónájának. Kétszer volt idén paraszt - a Titans ellen, annak megvolt az oka, meg a Saints ellen, azért pedig megkapta a büntetést.
Tepper takarodj!
több mint 8 éve
Azt hiszem izgatott a város 😊
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 8 éve
michaeloherThanks for the send off Charlotte!!! #keeppoundingwww.instagram.com/p/BBNqpXZBRID/
#KeepPounding
több mint 8 éve
Carolina Panthers @pantherspress#NFL Wire: Ron Rivera receives big sendoff from Panthers fans player.ps/2LkC playerpress.com
#KeepPounding
több mint 8 éve
"Philly" Brown édesanyja vagy nagymamája elhunyt. R.I.P. ( hogy melyikük, tweetből nem derül ki, bár a lényegen nem változtat)
#KeepPounding
több mint 8 éve
Ha már ti nem vezetitek fel a hájpot 😊mynorthwest.com/292/2903026/Seahawks-Richard-Sherman-defends-Cam-Newton-calls-criticism-unfortunate
"This is a game," he said. "This isn't life, this isn't government, this isn't military, this isn't anything that's that serious. I think people are taking it out of perspective. They're saying it's a bad example for kids; this is a kid's game. Unless he's cursing or putting the middle finger up or pulling his pants down or doing things like that, then I don't get what they're saying.
"The guy's going out there and playing as hard as he can, living the dream and treating it like that. He's honoring the game in his own way. I think that old-school way of thinking is why the conversation is going so long."
több mint 8 éve
Játszani fog, ne legyen kétség, már mozgott a héten. Q betű került a neve mellé az injury reporton.Nem ember.....
gabokocka
Draft
több mint 8 éve
espn.go.com/blog/carolina-panthers/post/_/id/19170/cam-newton-luke-kuechly-among-top-10-players-in-panthers-historyJó kis rangsor, ami hűen tükrözi, miről is szól ez a franchise. Tetszik 😊
több mint 8 éve
Játszani fog, ne legyen kétség, már mozgott a héten. Q betű került a neve mellé az injury reporton.
több mint 8 éve
petibá
41
😊))) nekem is a plafonon lesz a pulzusom Gano esetében, akár még egy extra pontnál is. 😊 De jóval többször voltam rá büszke idén, mint ahányszor kihozott a sodromból. 😊 Rengeteg clutch-szituációban rúgott pontosan, vagy volt szerencséje, - nem tudom. Remélem megtartjuk jövőre is! Nem egy rúgógép, mint pl. Gostkowski, szokott hibázni, de valahogy mindig jó időben javít, és ettől még szimpatikusabb, emberibb. Bízom a játékában...és még returnt is tud megállítani, bár ne kerüljön rá sor! 😊
több mint 8 éve
...ha már "kisgyerek, és karácsony", - köszönöm mindenkinek ezt a csodálatos szezont, álmodni sem mertem volna szebbet 12 év szurkolás után!Mondjuk ha a végén Ganónak oda kell állnia, akkor garantált a kétszázas pulzus 😊
Amit kívántam felfedezni a csapat játékában idén, az teljesült, sőt minden képzeletemet felülmúlta!
Köszönet a mutatott játékért a csapatnak, nektek pedig az értékes hozzászólásokért, tartalmas "elemzésekért"!
...innentől minden csak "hab a tortán", és bármi is lesz az eredmény, örülni fogok...csak ne egyetlen mezőnygól döntsön ismét! Egyértelmű eredményt várok, vagy így, vagy úgy.
...Manning - nek pedig boldog "nyugdíjas éveket", és örök tündöklést a HOF - ben! - Megérdemli!
petibá
De a kickoff remélhetőleg nem fog oldalt kimenni 😊
több mint 8 éve
Èn is ìgy vagyok vele (hab a tortàn feeling), tök nyugodtan vàrom a meccset (múlt hèten is ìgy voltam, a Hawks ellenin volt feszültsèg, a one and done rosszul esett volna, különösen ellenük). Ahogy olvasgatom az amerikai fòrumokat, a Broncos fanek örültek nekünk, többsègèben jò matchupnak tartanak minket (azzal együtt, hogy tudjàk, az esèlyesebbek mi vagyunk). Bizonyos szempontbòl teljesen èrthetô mòdon, hiszen joggal bìznak a DL-jükben ès a db-ikben. Valszeg tènyleg az lesz a kulcs, hogy a mi falunk mennyire tudja megfogni a pass rusht illetve mennyire tudunk futni.
Èrdekessèg, ès talàn jò jel, hogy a mobilabb qb-k, akikkel jàtszottak, okoztak problèmàkat a Denver D-nek, mondjuk biztos vagyok benne, hogy jò gameplannel jönnek majd ki, abban bìzom, hogy 60 percig nem fogjàk tudni tartani a lèpèst. Mert azèrt, ha Cam ès az O nem veszìt egynèl több labdàt, akkor nagyon nekünk àll a meccs, a Broncos O megàllìtàsa elvileg nem okozhat problèmàt.
Szerkesztette: Jakehomer
Tepper takarodj!
több mint 8 éve
feketében fogunk játszaniAnno a fehér nem vált be most jön a fekete macska akarom mondani Párduc trükk
www.panthers.com/news/article-2/Panthers-Wearing-Black-in-Super-Bowl/09ebb4c4-a4cf-4f57-b1cf-535f6d6595ed
Gorro
Draft
több mint 8 éve
petibá
41
...ha már "kisgyerek, és karácsony", - köszönöm mindenkinek ezt a csodálatos szezont, álmodni sem mertem volna szebbet 12 év szurkolás után! Amit kívántam felfedezni a csapat játékában idén, az teljesült, sőt minden képzeletemet felülmúlta!
Köszönet a mutatott játékért a csapatnak, nektek pedig az értékes hozzászólásokért, tartalmas "elemzésekért"!
...innentől minden csak "hab a tortán", és bármi is lesz az eredmény, örülni fogok...csak ne egyetlen mezőnygól döntsön ismét! Egyértelmű eredményt várok, vagy így, vagy úgy.
...Manning - nek pedig boldog "nyugdíjas éveket", és örök tündöklést a HOF - ben! - Megérdemli!
több mint 8 éve
Úgy vagyok vele, mint kisgyerek a karácsonnyal, még nyolcat kell aludni 😊