Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 14 éve
Annyit azért Gabez védelmében, h a 18 yard offense-ben nem egy hízelgő mutató a rolling offense-nek a 2. félidőben....mármint az utolsó negyedre értettem és főleg az utolsó IC-re, ti jobbak voltatok nálunk három negyeden át.Gabezgratulálok! sikerült elverni saját magunkat.Gabezez elképesztően nem igazHurka
nálunk meg a 3stringer dobált kevesebb idő alatt 153 yardot...szal azért óvatAuchan, Hurka...

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 14 éve
na igen, erre gondoltam én is a végén, hogy milyen szerencsénk van, mert lehetne 21:0 is és akkor nem lenne esélyünk behozni a hátrányt. De most már mindegy, azért ez az év is szép volt, sok jó meccsel és végül is sokkal jobban alakult az idény, mint vártam.nincs mit mondanom, mérhetetlenül szomorú vagyok és nem csak azért, mert a GB nyert, hanem hogy a meccs több mint felének el kellett telnie, ahhoz, hogy rájöjjünk, hogy BAJBAN vagyunk. Nem hiszem el, hogy az oldalvonalon ennyire voltak képesek. Ha Urlacher-ék nem lettek volna a pályán, akkor tuti 21:0 lett volna a vége, Cutler-ről meg jobb nem is beszélni. Mindegy, most már koncentrálnunk kell a jövő évre, jövőre jövünk és ha van egy kis eszünk, akkor a védelem mögé beteszünk pár épkézláb embert is és elgondolkozunk néhány személycserén is.GabezEbben azért sok minden nem igaz.
engem csak az bánt, hogy játszuk a cover 2-t, mert nekünk ez lenne a játékunk, csak éppen ezzel ekézzük magunkat. Egy kalap fos volt az első félidei játék. 0-14 az egy hízelgő hátrány volt.tüsi91
több mint 14 éve
nincs mit mondanom, mérhetetlenül szomorú vagyok és nem csak azért, mert a GB nyert, hanem hogy a meccs több mint felének el kellett telnie, ahhoz, hogy rájöjjünk, hogy BAJBAN vagyunk. Nem hiszem el, hogy az oldalvonalon ennyire voltak képesek. Ha Urlacher-ék nem lettek volna a pályán, akkor tuti 21:0 lett volna a vége, Cutler-ről meg jobb nem is beszélni. Mindegy, most már koncentrálnunk kell a jövő évre, jövőre jövünk és ha van egy kis eszünk, akkor a védelem mögé beteszünk pár épkézláb embert is és elgondolkozunk néhány személycserén is.GabezEbben azért sok minden nem igaz.
engem csak az bánt, hogy játszuk a cover 2-t, mert nekünk ez lenne a játékunk, csak éppen ezzel ekézzük magunkat. Egy kalap fos volt az első félidei játék. 0-14 az egy hízelgő hátrány volt.
több mint 14 éve
nincs mit mondanom, mérhetetlenül szomorú vagyok és nem csak azért, mert a GB nyert, hanem hogy a meccs több mint felének el kellett telnie, ahhoz, hogy rájöjjünk, hogy BAJBAN vagyunk. És Lovie arcát érdemes volt nézni a végén, mintha hambuciért állna sorban. Annyira nem érdekelte hogy mi van. Az ő helye már jövőre is megvan, a többit leszarja, nekem ez jött le róla. Nem hiszem el, hogy az oldalvonalon ennyire voltak képesek. Ha Urlacher-ék nem lettek volna a pályán, akkor tuti 21:0 lett volna a vége, Cutler-ről meg jobb nem is beszélni. Mindegy, most már koncentrálnunk kell a jövő évre, jövőre jövünk és ha van egy kis eszünk, akkor a védelem mögé beteszünk pár épkézláb embert is és elgondolkozunk néhány személycserén is.
több mint 14 éve
A...)jah igen Knox mennyen már el a faszomba. Kb idén 5 olyan INT volt, ahol megakadályozhatta volna. Egyszerűen kijön, hogy nincs igazi elkapónk. Mellette falunk se. Második félidő eleje: Rodgers hosszú balra Jenningsnek, ő hasonló helyzetben megakadályozta az INTet Tillmannel szemben.
Az egész szezon nagyszerű volt, jövőre marad az edzői stáb, megerősítjük az O-falat és hozunk egy nagydarab, magas WR-t,.Bear
A legszarabb Calebnek lehet. Most forgolódik nyílván este az INTek miatt. Respect Caleb!
több mint 14 éve
Óriási gratula, a defense megint megmutatta, hogy miért is elite. Urlacher egy állat!
több mint 14 éve
Ezt a győzelmet ti érdemeltétek volna meg jobban a Super Bowlt úgyérzem inkább mi. Ettől független gratula nektek, ti is bőven túlteljesítettétek az elvárásokat.
több mint 14 éve
mármint az utolsó negyedre értettem és főleg az utolsó IC-re, ti jobbak voltatok nálunk három negyeden át.gratulálok! sikerült elverni saját magunkat.Gabezez elképesztően nem igazHurka
több mint 14 éve
hatalmas tisztelet illeti meg a D-t, helytálló a Monsters of the Midway!
több mint 14 éve
Megérdemeltetek volna egy hosszabbítást
több mint 14 éve
A második félidőben összekaptuk magunkat, így nem lett alázás a vége...még esélyünk is volt egyenlíteni a 3. QB-val...ráadásul kivégeztük a Packs O-t az uccsó két negyedben....Szreintem nincs miért szégyenkeznünk (no persze ha a meccs első felét levesszük...)
Az egész szezon nagyszerű volt, jövőre marad az edzői stáb, megerősítjük az O-falat és hozunk egy nagydarab, magas WR-t, akkor megint számolni kell velünk....remélem, h a def-ben maradt még egy év, mert akkor nem lesz semmi gond....
Jó szezon volt, ne csüggedjünk! Irány a draft, és reménykedjünk, h ne legyen lockout...

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 14 éve
Hatalmas tisztelet a csapatnak, óriásit küzdöttetek a végén!
Individual commitment to a group effort – that is what makes a team work, a company work, a society work, a civilization work. - Vince Lombardi
több mint 14 éve
gratulálok! sikerült elverni saját magunkat.Gabezez elképesztően nem igaz
több mint 14 éve
"Kiestünk", de mégis győztesként távoztunk. A második félidei játékra mindenki büszke lehet. A védelem pedig ismét egy olyan egység volt, amely miatt az ember tudja szeretni ezt a csapatot. Kár, hogy az első félidőbe ennyire szarok voltunk. A jobbik, kompletebb csapat nyert.
több mint 14 éve
gratulálok! sikerült elverni saját magunkat.GabezKésőn tért magához az O.....
több mint 14 éve
gratulálok! sikerült elverni saját magunkat.
több mint 14 éve
Komolyan, van eredménykövető, ne ezt offoljátok szét.
több mint 14 éve
na végre TD, gyerekek, ezt még hozni lehet, húúúúúúúzunk beleeeeee!
több mint 14 éve
Naaaa, ez tetszett😊))))))))))))) Hanie!
több mint 14 éve
Na a védelem legalább vért ivott.....
több mint 14 éve
úgy passzolnak, mintha ott se lennénk, ja és tényleg, nem is vagyunk ott, még a környéken sem. Miez ??? Cutler meg lemegy és bejön a nyugdíjas nagybácsi játszani helyette. He-he-he. Az egyetlen jó pont Urlacher IC-je volt, de még ő is elcsúszott. Naná.Steelers-Packers döntő sztem is!
És ha már jóslatok akkor:
Steleers-GB döntő és Steelers bajnoki cím. De ne legyen igazam, nyerjenek inkább akkor már a sajtosok.Gabez
De nem a sajtosoknak szurkolok😊
több mint 14 éve
úgy passzolnak, mintha ott se lennénk, ja és tényleg, nem is vagyunk ott, még a környéken sem. Miez ??? Cutler meg lemegy és bejön a nyugdíjas nagybácsi játszani helyette. He-he-he. Az egyetlen jó pont Urlacher IC-je volt, de még ő is elcsúszott. Naná.És ha már jóslatok akkor:
Steleers-GB döntő és Steelers bajnoki cím. De ne legyen igazam, nyerjenek inkább akkor már a sajtosok.
több mint 14 éve
Nem értem, nem fogjuk meg a futót.......ennyire büdösek?????
több mint 14 éve
nagyon vártam már ezt a mérkőzést és nem fogjátok elhinni, még el sem kezdődött a mérkőzés, mikor bejöttek a pályára és megláttam őket, már tudtam, hogy veszteni fogunk. Nem tudom miért, de azóta nem is nézem a meccset, pizzát sütök, mosogatok, stb és közben fél szemmel nézem meg hallgatom. Egyszerűen nem hiszem el, hogy bejött amit jósoltam, hogy Lowie-nek egyetlen k.va ötlete nem volt a meccsre való felkészülése előtt, amivel meg tudnánk őket szorítani. Nem, nekünk ugyanazt a szart kell hozni, amit eddig. Vagy bejön vagy nem. Hát közlöm: ez ide rohadtul kevés kérem. Cutler is azt hozza, amitől féltem, megint megijedt a saját árnyékától és nem mer olyan lenne amilyennek eddig, úgy dobálni, mintha nem lenne tétmérkőzés. Kíváncsi lennék, ha Halas lenne ott az öltözőben, mi lenne a pálya. Szerintem amilyen kis varázsló volt bedobott volna egy olyat, hogy a GB haja égnek áll. Na persze Lowie nem azonos Halas-al.GabezA múlt héten mondtam hogy nem fog menni Cutlernek.......az istenit, egy jós veszett el bennem😊
Na jó, nem vagyok vicces kedvemben